yenikapı etkinlikleri 2022 / Etkinlik Takvimi - KÜLTÜfunduszeue.infoUL

Yenikapı Etkinlikleri 2022

yenikapı etkinlikleri 2022

Yenikapı etkinlik takvimi yılı güncel bilgilerini sizlere aktarıyoruz. 15,46 Milyon İstanbul vatandaşının beklediği, Yenikapı Etkinlik Alanı bu hafta hangi ıl var ve Yenikapı&#;da bugün etkinlik var mi, gelin göz atalım.

Yenikapı Etkinlik Alanı Yaklaşan Etkinlikler

Yenikapı etkinlik alanı yaklaşan etkinlikler tablosunu sizler için güncelledik. Bir çok kişinin sabırsızlıkla beklediği Yenikapı etkinlik tarihleri açıklandı. Yenikapı etkinlik alanı yaklaşan etkinlikleri inceleyelim.

Yenikapı Etkinlik Takvimi Güncel
İstihdam Fuarı ve Zirvesi03 Haziran Cuma &#; 04 Haziran Cumartesi
İstanbul Festivali23 Temmuz Cumartesi &#; 14 Ağustos Pazar
Kuvâyi Milliye’den Kurtuluşa30 Ağustos Salı &#; Saat

Yenikapı Etkinlik Alanı bu hafta hangi ıl var

Yenikapı’da memleket tanıtım günleri ne zaman başlayacağı konusu oldukça sık araştırılmaktadır. Yenikapı Etkinlik Alanı bu hafta hangi ıl var sorusurunun yatını aşağıdaki tablodaki sıralama ile cevaplayabiliriz. Henüz tanıtım günlerinin tarihi belli değildir. Yenikapı Etkinlik Alanı bu hafta hangi ıl var ise güncel bilgileri web adresimizde güncel olarak bulabilirsiniz.

Yenikapı’da Memleket Tanıtım GünleriEtkinlik Günü
Tokat Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir
Kayseri Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir
Konya Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir
Trakya Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir
Nevşehir Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir
Bursa Tanıtım GünleriTarih Bilirlenmemiştir

Yenikapı etkinlik takvimi , yazın yaklaşmasıyla birlikte etkinlikler ve eğlenceler düzenlenmeye başladı. Yenikapı da gerçekleşecek olan etkinliklerin zamanını merak ediyorsanız sizler için derledik. yılında Yenikapı da düzenlenecek etkinliklerin arasında memleket günleri yer almaktadır. Tarihleri kesinleşmeyen iller olduğu tarihleri kesinleşen ve etkinliklerin gerçekleştiği bazı iller vardır.

Yenikapı Meydanında gerçekleşmesi planlanan memleket tanıtma programını birçok kişi heyecanla beklemektedir. Kışın bitmesi yazın yaklaşmasıyla ünlü sanatçılarımızın konser tarihleri belli oldu. Hemen hemen her gün farklı bir konser ve etkinliğin olduğu Yenikapı etkinlik takvimini güncel olarak takip etmenizi sağlıyoruz. Birlikte etkinliklerde kafanızı dağıtmak istiyorsanız Yenikapı etkinlikleri tam size göre. Hadi gelin etkinlik günlerine detaylıca bakalım.


Daha fazla Yenikapı içeriği;


Yenikapı Etkinlik Programı Çizelgesi

Yenikapı&#;da Bugün Etkinlik Var Mı

Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen şehir tanıtım günleri tüm hızı ile devam etmektedir. Hangi günlerde Yenikapı etkinlik alanında programlar var aşağıdaki çizelgeden öğrenebilirsiniz. İleri tarihli etkinlikleri sorgulamak için aşağıda yorumlar kısmından bize bildirim yapabilirsiniz.

Yenikapı Tanıtım Günleri

Açıklanan ve bilinen etkinlik günlerini derledik. Henüz Hatay, Trabzon Malatya, Ordu, Sivas, Giresun, Karabük, Adıyaman, Zonguldak ve Tokat şehirlerinin etkinlik günleri henüz belirtilmemiştir.

Yenikapı Etkinlik Alanı Bu Hafta

Yenikapı Etkinlik Alanı Bu Hafta

Şimdi 90&#;lar müzik festivali ile başlayacak olan haftasonu etkinliğindeki planlar şu şekildedir. Şimdi 90&#;lar &#; Burak Kut, Eda Özülkü, Erdal Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın, Yonca Evcimik sanatçılarının gelecek olduğu 90&#;lar festivali Yenikapı Etkinlik Alanı bu hafta programları arasında yer almaktadır.

Yenikapı Etkinlik Alanında yılında düzenlenecek olan etkinlikler ve memleket tanıtım günleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. Yenikapı etkinlikleri için yılı programı belli oldu. İBB tarafından Yenikapı Meydanı&#;nda tüm eksikler tamamlanarak iki dev çadır ve sahne kuruldu.

Yenikapı&#;da bu hafta hangi etkinlik var diye merak ediyorsanız, Yenikapı etkinlikleri güncel olarak burada görebilirsiniz. Bu yıl Yenikapı&#;da yapılacak olan memleket günlerine hangi şehirlerin katılacağı belli oldu. Memleket günleri programında henüz tarihi netleşmeyen iller var, ancak bu sayfayı sürekli takip ederek güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Yenikapı etkinlik takvimi

yılında Yenikapı Meydanı&#;nda yapılması planlanan memleket tanıtım günleri ile ilgili program belli oldu. Aşağıda sırasıyla Yenikapı Etkinlik Alanı&#;nda hangi Anadolu iline ait memleket tanıtım gününün hangi tarihler arasında yapılacağını görebilirsiniz. Yenikapı&#;da bugün etkinlik var mı? İşte Yenikapı etkinlik programı:

  • UEFA Şampiyonlar Festivali: Haziran
    • Sertap Erener konseri: 8 Haziran Perşembe
    • Guillaume de Kadebostany: 9 Haziran Cuma
    • Lost Frequencies: 9 Haziran Cuma
    • Hey! Douglas konseri: 10 Haziran Cumartesi
    • Ferman Akgül&#;ün ev sahipliğinde Can Şengün Orkestrası ve arkadaşları: 11 Haziran Pazar
  • Yenikapı&#;da bu hafta memleket tanıtım etkinliği var mı? Memleket günlerine kısa bir süre ara verilmişti. Yenikapı tanıtım alanında çalışmalar başladı. Haziran ayında yeni memleket günleri başlayacak. İBB ekipleri son hazırlıklarını sürdürüyor. Takvim netleşince burada olacak, bizi takip etmeye devam edin.
  • Tokat Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil
  • Kayseri Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil
  • Konya Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil
  • Trakya Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil
  • Nevşehir Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil
  • Bursa Tanıtım Günleri: Tarihi henüz belli değil

İl tanıtım günleri düzenlenmesi yasaklanmıştır. İl tanıtım günleri düzenleme yetkisi İçişleri Bakanlığı tarafından İBB&#;den alınmıştır. Yenikapı&#;da memleket günleri artık farklı formatlarda düzenleniyor. Yenikapı&#;da memleket tanıtım günleri için güncel program her hafta burada yer alacaktır.

Programda bir değişiklik olursa bu sayfayı sürekli güncel tutarak bilgilenmenizi sağlayacağız. Bu arada Ağrı Tanıtım Günleri ve Kastamonu Tanıtım Günleri bu sene Maltepe&#;de yapılacak. Aşağıdaki ekli habere geçerek Maltepe&#;deki program hakkında da bilgi alabilirsiniz.

YILA &#;ZEL SENFONIK GECE

İstanbul B&#;y&#;kşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yılında, D&#;nya Şairi Nazım Hikmet Ran’ın ‘Kuvayi Milliye Destanı’ eserini sahneye taşıyor. Anlatıcılar Edip Tepeli Nergis &#;zt&#;rk, Mert Turak, Selen &#;zt&#;rk ile epik destanı 70 kişilik CRR Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirecek. Yenikapı etkinlik alanında t&#;m İstanbulluların davetli olduğu 30 Ağustos’ta, Anadolu Rock m&#;ziğin &#;nc&#;lerinden Moğollar da sahne alacak.

Saraçhane/İstanbul

Anadolu’nun işgalinden 30 Ağustos sabahına kadar olan süreçte mücadelenin zaferi sahneye taşınıyor. 30 Ağustos tarihi, milli mücadelenin, inancın somut örneği olarak günümüzdeki gerçekliğini yaşatmaya devam ediyor. İBB, bu tarihi zaferin yılında Yenikapı’da gerçekleştireceği etkinlikte senfonik anlatı, konser ve görsel şölenlerle bellekleri tazeleyecek.

Bu anlamlı gecede Usta Şair Nazım Hikmet Ran’ın ölümsüz eseri Kuvayi Milliye Destanı’ndan bölümler, genç kuşağın 4 önemli oyuncusu tarafından seslendirilecek. Kuvayi Milliye’den Kurtuluşa’ adlı senfonik anlatıya sesleriyle Edip Tepeli Nergis Öztürk, Mert Turak, Selen Öztürk hayat katacak. Cumhuriyet’in önemli bestecilerinden geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Muammer Sun’un ve yeni kuşağın önemli temsilcilerinden Murat Cem Orhan besteleri eşliğinde 70 kişilik CRR Senfoni Orkestrasıyla büyük taarruz anlatılacak. İstanbullular, 80 kişilik koroyla Anadolu halkının bağımsızlık uğruna verdiği amansız mücadeleyi bu senfonik anlatıyla aşama aşama dinleyecek. Zafere giden yolu dinlerken görsel şölen ile milli mücadelenin ruhu akıllara tekrar kazınacak. İstanbullular, karanlık geçen gecelerin, aydınlık sabaha ulaştığı Büyük Taarruz’un zaferini aynı birlik duygusuyla hep birlikte anacak.

Yarım Asırlık Repertuarla Moğollar

Türk rock müziğinin öncülerinden Moğollar grubunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Yılına özel repertuarıyla ise kulakların pası silinecek. Eskimeyen şarkılarıyla, zamansız bir yolculuğa çıkılacak.

İstanbulluları Büyük Taarruz'u anmaya davet eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu duygusal gecede inancın, birliğin ve mücadelenin ruhunu İstanbullularla birlikte yaşayacak.

Ve o meşhur dizelerinde Usta Şairin dediği gibi;

“…Dağlarda tek tek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar ki şayak kalpaklı adam nasıl ve ne zaman geleceğini bilmeden güzel, rahat günlere inanıyordu”

YENİKAPI ETKİNLİK ALANI 30 AĞUSTOS PROGRAM AKIŞI:

- Kapı Açılış

-Moğollar Konser

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Konuşma

- ‘Kuvayi Milliye’den Kurtuluşa’ Senfonik Anlatı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası