meb bakanı twitter / Bakan Twitter'dan çağrıda bulunmuştu! MEB'den yeni hizmet - Haberler

Meb Bakanı Twitter

meb bakanı twitter

FOX TV spikeri Fatih Portakal&#;dan Twitter&#;da MEB Bakanı Ziya Selçuk hakkında flaş açıklama

Portakal, sosyal medya hesab&#; üzerinden dikkat çeken bir aç&#;klamada bulundu. Portakal yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada MEB Bakan&#; Ziya Selçuk'tan umutlu oldu&#;unu söyleyerek &#;u ifadeleri kulland&#;;

'UMUTLUYUM'

Önünü t&#;kamazlar ise ben @tcmeb bakan&#;ndan umutluyum. Umar&#;m tribünlere oynay&#;p, yan&#;ltm&#;yordur milyonlar&#;. Samimiyeti zamanla test edilecek.

Z&#;YA SELÇUK K&#;MD&#;R?

1 May&#;s y&#;l&#;nda Ankara'da dünyaya gelen Ziya Selçuk, lisans e&#;itimini Ankara Üniversitesi E&#;itim Fakültesinde tamamlam&#;&#; ve ayn&#; üniversitede Geli&#;im Psikolojisi alan&#;nda yüksek lisans yapm&#;&#;t&#;r. Cumhurba&#;kan&#; hükumet sisteminin ilk Milli E&#;itim Bakan&#;d&#;r.

Daha sonra doktora e&#;itimine devam eden Selçuk, y&#;l&#;nda Hacettepe Üniversitesi'nde psikolojik dan&#;&#;manl&#;k ve rehberlik alan&#;nda doktoras&#;n&#; tamamlam&#;&#;t&#;r. Sonras&#;nda Gazi Üniversitesi'nde görev yapan Ziya Selçuk, doçent ve profesör unvanlar&#;n&#; almaya hak kazanm&#;&#;t&#;r.

Çok say&#;da özel e&#;itim-ö&#;retim kurumunun kurulu&#;unu üstlenen yeni Milli E&#;itim Bakan&#;, TED Üniversitesi'nin de kurucusu ve ayn&#; zamanda Mütevelli Heyeti Ba&#;kan Yard&#;mc&#;s&#;d&#;r. Müfredat reformunda ba&#;ar&#;ya imza atan Selçuk, y&#;llar&#; aras&#;nda Talim Terbiye Kurulu ba&#;kanl&#;&#;&#;n&#; yürütmü&#;tür.

&#;ngilizce bilen Selçuk, evli ve üç çocuk babas&#;d&#;r. Özel Maya okullar&#;n&#;n kurucusu olan Ziya Selçuk, Rehberlik, davran&#;&#; gözlemi, ileti&#;im, geli&#;im, ö&#;renme ve mizaç konular&#;nda çok say&#;da ara&#;t&#;rmaya imza atm&#;&#;t&#;r. Selçuk ayn&#; zamanda Türkiye Zeka Vakf&#; Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜB&#;TAK Grup Yürütme Komitesi Üyesidir.

ziya selçuk

Z&#;YA SELÇUK'UN ESERLER&#;:

·&#;nsan &#;li&#;kilerinde Kendini Açma. Vadi Yay&#;nc&#;l&#;k, Ankara,

·Geli&#;im ve Ö&#;renme. Nobel yay&#;nc&#;l&#;k. Ankara,

·Okul Deneyimi ve Uygulama. Nobel Yay&#;nc&#;l&#;k. Ankara:

·Dikkat Eksikli&#;i ve Hiperaktif Çocuklar. Pegem, Ankara

·S&#;n&#;f &#;çi Rehberlik Uygulamalar&#;. Pegem. Ankara.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

SINAVLI OKULLARDA ÖĞRENCİ KONTENJANI BİN

Açıklanan kılavuzun ekinde merkezi sınavla öğrenci alacak Anadolu liseleri, fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programları ve özel program ve proje uygulayan ortaöğretim kurumları da yer aldı. Açıklanan listeye göre, Türkiye genelinde 2 bin 60 liseye merkezi sınav puanına göre öğrenci yerleştirilecek.

Bu kapsamda, sınavla öğrenci alan okullara toplam bin öğrenci alınacak. Anadolu liselerine 56 bin , fen liselerine 36 bin , sosyal bilimler liselerine 10 bin , Anadolu imam hatip liselerine 36 bin , mesleki ve teknik Anadolu liselerine 33 bin kontenjan ayrıldı.

ARKADAŞINA GÖNDER

SON DAKİKA: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter’dan duyurdu! LGS’ye girecek öğrenciler dikkat!

SON DAKİKA

Bakan Twitter'dan &#;ağrıda bulunmuştu! MEB'den yeni hizmet

Haberin Devamı

Bakanlık, Corona Virüs önlemleri kapsamında evde uzaktan eğitim alan çocuklar için yeni bir hizmeti devreye soktu.
MEB, bu dönemde çocukların merakını canlı tutmak için gayret sarf eden velilere destek olmak, çocukların öğrenme isteğini artırmak, öğrenmeyi daha keyifli hale getirmek, öğrenme serüvenlerine katkı sunmak için TRT EBA TV kanallarına yeni içerikler hazırladı.

Bu kapsamda çocuklar tarafından Bakanlığın "[email protected]" adresine gönderilen, günlük hayata, bilime ve tabiat olaylarına yönelik sorular MEB tarafından yanıtlandı.

Kapsamlı alan araştırmasının ardından bilimsel ya da teknik cevapların çocukların diline ve öğrenme düzeyine uygun yanıtlanarak hazırlanan videolar, "Merak Gıdıklayan Sorular" serisi adıyla TRT EBA TV'de teneffüs aralarında yayımlanmaya başladı.

Haberin Devamı

Sorulara uygun seslendirmelerle oluşturulan görseller ile kullanılan müzikler Bakanlığın uzman ve öğretmenleri tarafından hazırlandı.

Bu kapsamda, "Navigasyon uygulamaları nasıl çalışır?", "Balıkların kulakları var mıdır?", "Yıldızlar nasıl kayar?", "Ahtapotların kaç kolu vardır?" gibi yüzlerce soruya yanıt verildi.

MEB uzmanlarının, bilim, sanat, spor ve yaşam alanlarında farklı içerikler geliştirmeye devam edeceği öğrenildi.

Milli Eğitim BakanıZiya Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden "Çocuklarımızın merak ettiği bunun gibi yüzlerce soruyu ve cevaplarını TRT EBA TV kanallarında veriyoruz. Çocuklarınızın merak ettikleri soruları [email protected] adresine iletin, çocuklarımız için cevaplarını TRT EBA TV kanallarında verelim" çağrısında bulunmuştu.

Çocuklar, merak ettiği sorularını "[email protected]" adresine iletebiliyor.


Anasayfa

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakan yardımcılığından beri twitter hesabı kullanmıyor, Milli Eğitim Bakanı olduğu süreden itibaren de açıklamalarını @tcmeb hesabı üzerinden yapıyordu.

İlk başta pek çok sahte hesap Mahmut Özer'in ismini kullanmaya başladı.

Mahmut Özer ise Ocak ayında kendine twitter hesabı açarak, deprem sonrasında kullanmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kısa süre içerisinde rozet alarak resmi hesabı onaylandı.

Dezerformasyonun çok sık yaşandığı bir dönemde Bakan Özer'in hesabını açıp bilgi paylaşması yerinde bir karar olmuştur.

Bakan Özer'in resmi hesabını takip edebilirsiniz.

Okullarımızdaki atölyelerimizde ilk defa AFAD standartlarında çadır üreterek afet bölgesine sevk ettik.

Milletimizin bu zor gününde bölgedeki kardeşlerimiz için bilgisi, gücü ve emeğini ortaya koyan eğitim ailemizin her bir ferdine minnettarız.???????? seafoodplus.info

— Mahmut Özer (@prof_mahmutozer) February 18,

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir