korupark bowling osmangazi bursa / funduszeue.info - Türkiye Yerel Arama ve Firma Rehberi

Korupark Bowling Osmangazi Bursa

korupark bowling osmangazi bursa

HABERLER

20 ARALIK

BASIN BÜLTENİ

Liseliler bowlingle stres atıyor

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) kapsamında yapılan Liseler Arası Bowling Etkinliğinde yaklaşık öğrenci stres atıp eğlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) ile bu yıl da 10 binlerce öğrenci sporla buluştu. Büyükşehir Belediyesi, ‘aynı organizasyon çerçevesinde’ 7 ilçedeki 14 okuldan yaklaşık 2 bin lise öğrencisini Liseler Arası Bowling Etkinliğinde buluşturdu. Korupark AVM Bowling Salonu’ndaki etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür de liselilerin heyecanına ortak oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, okul sporları etkinlikleriyle çocuk ve gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Bugüne kadar Büyükşehir’in spor etkinliklerinden 1 milyon bin çocuğun yararlandığını belirten Başkan Aktaş, “Çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam ediyoruz. Amacımız; spor alışkanlığı kazandırmak, gençlerimizin sosyalleşmelerini sağlamak ve yarışma heyecanı yaşamalarına katkıda bulunmak. Bunlar aynı zamanda, çocuklarımızın karar verme yeteneğinin ve kabiliyetlerinin gelişmesine yardımcı oluyor” dedi.

Her yaş grubuna spor

Proje kapsamında her yaş grubuna özel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Başkan Aktaş, “Macera Parkuru, Mangala Şenliği, Yüzme Öğreniyorum, Spor Tırı Köyümde, Sokak Basketbolu, Atletizm, 23 Nisan Çocuk Koşusu, Kayak Şenliği ve Özel Çocuklar Masa Tenisi Şenliği etkinliklerimiz ile her yaştan çocuğumuzu sporla buluşturduk. Lise öğrencilerimiz için de bowling, kızak, e-spor ve ayak tenisi turnuvaları düzenledik. En büyük yatırımımız geleceğimiz olan çocuklarımızdır. Onlar için ne yapsak az. Çocuklarımızın burada farklı bir ambiyans yaşadığına bizzat şahit olduk. Katılan sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ise, “Bu etkinliklerle gençlerimiz kendilerini çok iyi hissediyor. Gerçekten etkinliklerimiz çok çarpıcı bir şekilde ön plana çıkıyor. Gençlerimiz hem eğleniyor hem de içlerindeki pozitif enerjiyi atıyorlar. Gayemiz sağlıklı nesiller yetiştirmek” şeklinde konuştu.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı bowling organizasyonuna katılan liseliler de kendilerine böyle bir imkan sunulduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

 

Tarih:

Eğlencenin En Yeni Adresi

BowlingKorupark


m²lik alanda faaliyet gösteren Korupark AVM’deki salonumuzda; 14 lane’den oluşan bowling hattı, 3 adet bilardo masası, 1 adet pinpon, 1 adet langırt , 1 adet air hockey , 3 adet playstation , jeton oyunları , elektronik ve mekanik oyun makinaları ile farklı eğlence alternatifleri sizleri bekliyor. Bağımsız ses ve ışık düzeni, projeksiyon, digitürk maç yayınları gibi teknik donanıma sahip, farklı alternatif menülere sahip restaurantımız ile bowling turnuvaları, doğum günü, tanıtım etkinliği, sigara içme alanı , bahçe , toplantı ve her türlü özel gün kutlamanız için ideal bir buluşma mekanı. Oyuna mola vermek isteyenleri, Korupark Bowling salonumuza bekliyoruz.

restaurant right hhhhh

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası