hangi ünlü hangi parfümü kullanıyor / Epify - 3 Ay Tüy Çıkarmayan Jel Krem (@epify.tr) • Фото и видео в Instagram

Hangi Ünlü Hangi Parfümü Kullanıyor

hangi ünlü hangi parfümü kullanıyor

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

Feromonlu parfümler nasıl çalışır? Kimler için çalışıyorlar ve nereye başvuruyorlar?

Kokular, bir kişiye musallat olur. hayat – bazıları rahatsız edici, bazıları hoş, ama cinsel istek uyandıran üçüncü kokular var. Feromonlu modern parfümlerin içerdiği bu kokular.

Böyle bir parfüm kullanan bir kadın mutlaka cezbedecektir. birçok erkeğin dikkatini çekiyor.Ayrıca bir unisex parfüm seçeneği de var, ancak daha güçlü seks temsilcileri pratik olarak onları kullanmazlar.

Feromonlu parfümler nasıl çalışır?

Feromonlar, insan nöroendokrin sistemini etkileyerek karşı cinsten insanlarda bir reaksiyona ve üreme isteğine neden olur. En büyük etki, feromonlu kadın parfümünün özel yerlere – boyun, dirsek kıvrımları, bilekler, kulakların arkası ve göbek üzerine – uygulanmasıyla elde edilebilir.

Feromonların üretimde kullanılan, hayvanlarla seyreltilmiş, insanların da ilgisini çeken sentetik formlarıdır.

Feromonlar çeşitli tiplerde olabilir: erkeklerde çekiciliği artıran kadın (copulin) ve kadınların dikkatini çeken erkek – androstenon. Ek olarak, bir erkeğin veya kadının cinsel çekiciliğini artıran sentetik feromonlar vardır. Erkekler için iyi feromon parfümleri osmoferin içerir.

Feromonlar hakkında ilginç bir gerçek: Erkeklerin sadece %10'u androsteron olarak bilinen ve karşı cinse karşı artan çekiciliği açıklayan bir madde üretir.

Feromonları sadece duştan sonra uygulayın, ardından temiz giysiler giyin. Ter, feromonları hızla yok eder. Feromonlu en iyi parfümler tüm kurallara göre yapılır, alkol içermemelidir, çünkü bu madde moleküllerin yok olmasına da katkıda bulunur. Ayrıca, feromonları yok ettikleri için sabitleyici spreyler ve saç spreyleri kullanmayın.

Feromon parfümlerinin erkek ve kadınlar üzerindeki etkilerinin henüz tam olarak araştırılmamış olmasına rağmen, çare geniş bir popülerlik kazandı, çünkü tüm insanların ana acısında oynadı – karşı cins için çekici olma arzusu.

İnsan vücudunda feromonlar, nazofarenkste bulunan Jacobson organı tarafından tanınır. Feromon molekülleri buruna girdiğinde beyne cinsel arzuları tetikleyen bir sinyal iletilir.

Feromon parfümlerinin kendilerine has, özel bir kokusu yoktur, ancak koku alma duyusu iyi olan kişiler yakın temasta hafif bir aroma hissedebilirler.

Dünyanın ilk feromonlu parfümleri ABD'de ortaya çıktı ve 90'lı yıllardan beri yaygın olarak üretiliyor. Zamanla, fonlar rafine edildi ve bileşime kesinlikle karşı cinsten bir kişiye dikkat çeken daha aktif maddeler eklendi.

Bilim oldukça gelişmiş olmasına rağmen bu maddelerin etkisini tam olarak açıklamak mümkün değildir. Parfümler özel bir teknoloji kullanılarak yapılır – feromonun salındığı hayvanların bezleri kullanılır.

Araştırmalar yapıldı – feromonlu parfüm kullanan kadınlar, erkeklerin daha nazik ve özenli hale geldiğini fark ederken, erkeklerin kendileri ortaklarının çok çekici olduğunu söyledi, ancak küresel bir değişiklik olmadı ve ilişkilerin eşiğinde. çöküşün bu ruhlar yardımcı olmaz.

Onları doğru şekilde kullanma

Bugün, üretim büyük ölçekte yapılıyor, herhangi bir samimi mağazada feromonlu parfümler satın alabilirsiniz, ancak herkes en azından minimum bir sonuç elde etmek için bunları nasıl doğru kullanacağını bilmiyor. İlk önce vücudu hazırlamanız gerekir – duş alın ve kendinizi kurulayın, temiz çarşaflar giyin. Bu tür parfümleri çabucak kullanılamaz hale geleceği için sıcakta kullanmamak daha iyidir.

Parfümler kadın ve erkek olmak üzere ikiye ayrıldığından doğru parfümü seçmek önemlidir. Kadın parfümleri, daha güçlü cinsiyetin temsilcilerini etkileyen ve cinsel çekiciliğe neden olan özel maddeler içerir.

Bilinçaltı düzeyde, bu maddelerin etkisi vardır ve bir kişinin üreme hakkında düşünmesini sağlar, seks için bir eş seçer. Koku, ilgili reseptörler tarafından yakalanır. İlginçtir ki, bu şekilde aşka neden olmak imkansızdır, sadece cinsel çekicilik.

Etki elde etmek için sadece birkaç damla parfüm kullanmak yeterlidir, aşırıya kaçmamak istediğinizin tam tersi etkiyi elde etmemek için çok önemlidir. Parfümler, bir erkeğin bir kızı aynı güzellikteki bir kalabalıktan ayırmasına katkıda bulunur, ancak aromaya ek olarak, kızın iyi dış verilere sahip olması ve kendine iyi bakması iyidir.

Ne ne erkek parfümleri hakkında?

Erkekler için feromon parfümleri kadınlarla aynı ölçekte üretilmemektedir, ancak mağazadaki raflarda da bulunabilirler. Bu tür parfümlerdeki ana bileşen androstenediondur. içgüdüsel düzeyde bir kadının dikkatini bir erkeğe çeker, onu korunmuş ve arzulanır hissettirir.

Çoğu zaman, bir kadın çekiciliğin nereden geldiğini bile anlamaz, sadece bir erkeği cinsel olarak çekici bulur ve ona yaklaşmak ister.

Temel etki, feromonlar sayesinde biyolojik düzeyde kendisi için mükemmel olan kadının hem yatak hem de üreme için bir erkeğe dikkat etmesi gerçeğinde ifade edilir. Böyle bir parfüm kullanarak, bir erkek, bir kadın toplumunda olmak, arzu edilir ve çekici hissedebilir.

Nasıl kokuyor?

Yasanın insan feromonunu yüksek dozlarda almayı yasakladığı bilinmektedir (herkes parfümcüye baktı mı?), Çünkü kullanımı beklenmedik sonuçlara yol açabilir – cinsel nitelikteki bir erkek veya kadında akıl hastalığının ortaya çıkması.

Feromon afrozodyak olarak sadece çok küçük dozlarda kullanılabilir. Parfüm ağırlıklı olarak amber, paçuli, misk, kimyon ve zencefil gibi bitki feromonlarını kullanır.

Parfümleri dikkatli seçmelisiniz – aromayı kullanacak kişi tarafından beğenilmelidir. Yanlış parfümü seçerseniz, istenmeyen bir etki ortaya çıkacaktır – çekicilik yerine izolasyon, kendinden şüphe ve hatta depresyon olacaktır. Hayvan feromonlu parfüm satın almanız tavsiye edilmez ve satın almadan önce satıcıya danışmak daha iyidir, kompozisyon hakkında birkaç soru sorun.

Feromonlu bazı parfümlerin hiç kokusu olmaması ilginçtir, algıları moleküler düzeyde gerçekleşir. Buradaki seçim daha zor. En iyi seçenek parfümü bir kez kullanmak ve karşı cinsin tepkisini izlemek. Vücudun kokusuyla karışan parfüm, bir erkeği bir kadına çeken eşsiz ve taklit edilemez bir aroma yayar.

Hem kadınlara hem de erkeklere uygun, ancak herkesi farklı şekilde etkileyen evrensel “unisex” parfümler vardır. Erkekler en çok biberiye, kakule kokularına tepki verir ve bir kadına çekilir. Parfüme bitkisel notalar ekleyerek şehvet ve kadınlık etkisi elde edebilirsiniz.

Erkek parfümünün çikolata, safran ve narenciye aroması vardır, bu da sekse güçlü bir özgüven verir ve kadınları cezbeder.

Öğrenme & #171;feromonları yayar ve uygulayın

Feromonlu parfümler, bilyeli merdanelerle kesinlikle cam şişelere dökülür, bu da onları en hassas yerlere dikkatli bir şekilde uygulamanızı sağlar.Böyle bir parfümün küçük bir kokusu vardır. hacim – çoğu zaman, yaklaşık 5 ml ve bir çantada veya cepte taşınması uygundur.Maliyeti çok yüksek değil, daha düşük gelirli kişiler tarafından küçük bir şişe alınabilir.

Feromonlu parfüm kullanmanın birkaç sırrı vardır: Cildin ince ve hassas olduğu bölgelere güzel kokulu bir karışım uygulamanız gerekir. En iyi bölgeler bilekler, boyun, elmacık kemikleridir.

Ayrıca, başka hiçbir parfümlü ürün kullanılmaz – deodorantlar, kokulu duş jelleri, losyonlar – tüm bunlar hafif feromon kokusunu kesebilir. Kokuyu uyguladıktan sonra, ideal olarak doğal kumaşlardan yapılmışsa, hafif, nefes alabilen giysiler giyin.

Her gün değil, sadece özel durumlarda dikkat çekmek için parfüm kullanılması tavsiye edilir, çünkü ilk bakışta tamamen görünmez olsa bile bir kişi üzerindeki etkisi hala oradadır.

Parfümleri ve sonraki kullanımlarını seçerken bazı noktalara dikkat edilmelidir: Bir kadın belirli bir erkeğin dikkatini çekmek istiyorsa, ona mümkün olduğunca yaklaşmalıdır, böylece erkeğin kokusunu soluyabilir. aroma. Hala arzu nesnesine ulaşmanız, aromayı korumanız gerekiyorsa, bir fular takmak veya saçınızı at kuyruğuna bağlamak ve bir erkek yaklaştığında onu çözmek daha iyidir.

/>

Parfümler feromonlarla çalışır mı?

Bir kızdan hoşlanan her erkek ilk adımı atmaya hazır değildir ve seçilen kişi kendine güvenmiyorsa, hayır parfüm onu ​​harekete geçirir. Ruhlar sadece karşı cinsi cezbeder, erotik düşüncelere ve fantezilere neden olur ama aşık olmazlar.

Buna ek olarak, parfümün düşüncesiz kullanımı, yakınlarda, seçilen bir kadından farklı olarak, yakınlığa girme arzusunu ilan etmek için yeterli güce ve kibire sahip, yetersiz bir sarhoş kişi varsa, tamamen beklenmedik ve hoş olmayan sonuçlara yol açabilir. .

Sevdiğiniz bir erkeği etkileme şansınızı artırmak için parfümle birlikte yakalı bir elbise, tatlı bir gülümseme, göz kırpma veya hava öpücüğü gibi kadın hile ve püf noktaları kullanmalısınız.

Tek bir parfüm üreticisi, sonucu garanti edemez, çünkü sentetik feromon, her erkeği etkilemeyen minimum miktarlarda kullanılır.

Peki ya doğal feromonlar?

İlginçtir ki, insan vücudu da karşı cinsin dikkatini çeken doğal kokular yayar. Yani bakımlı ve temiz bir vücuttaki ter kokusu insanı çıldırtabilir. Napolyon Bonapart'ın bir kampanya sırasında karısına “Yakında Paris'e döneceğim, yarın yıkanma” içerikli mektuplar yazması boşuna değil.

Erkek vücudu da doğal bir feromon üretir, ancak çekiciliği artırmaktan çok, bir kadını rahatlatmak için çok önemli olan bir güvenlik duygusu yaratmak için gereklidir. 1942'de feromonların keşfi, aşkın kokular düzeyinde ortaya çıkabileceğini doğruladı.

Apokrin bezleri insanlarda feromon üretiminden sorumludur. Buruna giren uçucu maddeler reseptörler tarafından algılanır, bundan sonra beyne bir sinyal iletilir ve kişi karşı cinsin belirli bir temsilcisine karşı artan bir cinsel çekim yaşar. Aynı zamanda, bilinçaltı düzeyde sempati ortaya çıkar ve beyin, ortaya çıkan duygulardan hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Bazen insanlar bir insanı neden çok sevip diğerini sevmediklerini kendilerine bile açıklayamazlar. Büyük olasılıkla, mesele kokular düzeyinde birbirinin algılanmasındadır.

Tarih, biyoloji ve diğer ekstralar

İlginçtir ki, feromonların bu kadar geç keşfedilmesine rağmen (19. yüzyılda), insanların kokuların etkilerini uzun süre tahmin etmeleri, bu bağlamda, Orta Çağ'da ve diğer dönemlerde çekmek için özel ritüeller yapıldı. karşı cinsin dikkatini çekmek. Kadınlar, iç çamaşırlarını bir erkeğin kokusunu alabilmesi için üzerine geçirmeyi ya da kadın organı tarafından salgılanan doğal feromonlarını kullanmayı başardılar.

Biyologlar, erkek feromonlarının terle birlikte salındığını, kadınların ise farklı olduğunu kanıtladılar. Döngünün en aktif gününün 14 olduğuna inanılır, bu sırada hamile kalma olasılığı artar. 14. günde bir kadının vücudu en fazla feromon salgılar.

Yani erkekler heyecanlanır ve vücudunda herhangi bir hormonal değişiklik olması durumunda görsel olarak çekici olması gerekmeyen bir kadın hakkında düşünürler.

Feromonlar sadece cinsel uyarılmayı değil, aynı zamanda korku veya saldırganlığı da tetikleyebilir, ancak bu en sık hayvanlarda görülür ve özellikle karıncalar arasında telaffuz edilir. Bununla birlikte, bir kadın kendini iyi hissetmiyorsa, erkek de onun yanındayken artan cinsel istek hissetmeyecektir.

Feromonlar kısa bir mesafede hareket ettiğinden – sadece yarım metre, kokuları olan diğer ürünleri – şampuanlar, sabunlar – göz ardı ederek etkiyi arttırmak için sadece parfümler kullanılmalıdır.

Ancak yine de duş almalısınız, çünkü vücut hijyeninin yanı sıra stresin reddedilmesi feromon üretimini azaltır ve bilinçaltı düzeyde bir kadını bir erkek için çekici yapmaz. Parfüm aşkı uyandırmasa da tutkuyu ve cinsel isteği artırmak için kullanılabilir.

Dünyaca ünlü Ajan Provokatör'ün baş döndürücü bir parfüm ve seksi iç çamaşırlarının yaratılmasına büyük katkı sağladığını biliyor muydunuz? Bağlantıda onunla ilgili ilginç ve skandal gerçekleri okuduk.

Feromon parfümleri hakkında: beklentiler gerçektir.

kaynağı değiştir]

kaynağı değiştir]

Faberlic’in kozmetik üretim tesisi, Moskova'nın Güney İdari Bölgesi'ndeki Biryulyovo Zapadnoye semtinde Nikopolskaya Caddesi'nde yer almaktadır.

Şirketin kendi Bilimsel Araştırma Merkezi 2002'den beri faal olarak çalışır.

2004 yılında Faberlic, “Mosbythim” ve L'Oréal arasındaki ortak girişim olan “Soreal” için 1989 yılında inşa edilen ana üretim tesisinden çok uzakta olmayan ve Stupinsky Geçişi’nde bulunan kozmetik fabrikasını satın almıştır. Şirkete yakın bir kaynak olan “Kommersant”, anlaşmayı 10-15 milyon dolar olarak değerlendirmiştir. Üretimin modernizasyonuna yapılan yatırımlar ise 5-10 milyon seviyelerindedir[12].

2010 yılında Alexander DAVANKOV, I.C. Lab markası altında kendi “Bireysel Kozmetik Laboratuvarı Projesi”ni organize etmek için üretim alanının bir bölümünü Faberlic'ten satın aldı. 2017 yılında işletmenin üretim, ofis ve depo binalarının alanı 45 bin metrekareye ulaşmıştı. Faberlic’in kendi bilimsel araştırma merkezi de oradadır. Şirkette 855 kişi çalışmaktadır.[13].

Şirket, 2020 verilerine göre yılda 150 milyondan fazla kozmetik ürünün üretildiği kendi kozmetik üretim tesisine sahiptir[14].

Parfümeri[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası