rüyada renkli kuş görmek ne anlama gelir / Rüyada Büyük Kuş Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Evin İçinde Büyük Kuşlar Olması Anlamı Nedir?

Rüyada Renkli Kuş Görmek Ne Anlama Gelir

rüyada renkli kuş görmek ne anlama gelir

Rüyada Kuş görmek

Kuşun, yavrusuna ağzıyla yem vermesi kötü işlere, darlığa ve zina yapmaya,

Nablusi: Rüyada görülen kuş, tanınmıyorsa, Azrail (A.S.)'a delalet eder. Rüyada görülen ve tanınmayan kuş, bir hastanın evinden küçük bir taş, yaprak, kurt veya bunlar gibi bir şeyi kaldırıp beraberce gökyüzüne uçsa, o hasta ölür.
Kuşun kendi üzerine düştüğünü görmek, misafirin gelmesine delalet eder. Bazan da bu kuşun, başı, sırtı, kucağında veya boynu üzerinde olduğunu görmek, rüya sahibinin yaptığı işine delalet eder.
Eğer kuş beyaz ise işi de temiz ve iyi olur. Bulanık ise, işinin ka-rışıklılığına delalet eder. Ancak rüya sahibinin yanında hamile olan bir kadın varsa ve o kuş da erkek ise, kadından doğacak çocuk erkek, dişi ise, doğacak çocuk da dişidir. Eğer kuşun kanadını kırarsa, doğacak çocuğun ömrü uzun, şayet uçarsa ömrü kısa olur.
Büyük kuşlar melik, reis, tahsildar, alim, tüccar ve zengin kimselere delalet eder. Su kuşları, iki cihetten riyasete ve iki sultan tarafmdan hususi vazifelere nail olmuş şerefli insanlara delalet eder. Bazan da kara ve denizde yolculuk yapan adamlara delalet eder.
Kuşların sesi, sesle ağlamaya delalet eder. Güzel bir sesle öten kuşlar, gerek erkek ve gerek dişi olsunlar, ses sanatkarlarına delalet eder. Kuş kümeleri, onları yiyen yahut onlara rastlayan kimse için, altın, gümüş ve saltanata nail olmaya delalet eder. Özellikle kuş kümelerini beslediğini ve kendi tasarrufu altında tuttuğunu görürse.

Rüyada kuşları, başının üzerinde uçtuklarını gören kimse, reislik ve valiliğe nail olur. Kuşları kendi yerlerinde uçtuklarını görse, o kuşlar, onun makamında dönen meleklerdir.
Rüyada bir kuşun gökyüzünden gelip yanına indiğini görse, o kimsenin sevineceği bir müjdenin geleceğine delalet eder.
Kuş adamın kendi amelidir. Bazan da bilinmeyen kuş öğüt ve na-sihata delalet eder. Rüyada gördüğü kuş güzelse, onun ameli de güzeldir. Yahut hayırlı bir haberle ona bir kimse gelir.
Rüyada kendisiyle beraber çirkin bir kuşun bulunduğunu görse, o kimsenin ameli, kötüdür. Yahut kötü bir haberle ona bir kimse gelir. Bilinmeyen kuş rızıktır. Bazı tabirciler siyah kuşlar, günaha; beyaz kuşlar, iyiliğe; alaca kuşlar ise, riya ve karışık amellere delalet eder, dediler.


Seyyid Süleyman: Kirmani demiştir ki: Rüyada, herhangi bir su kuşuna malik olduğunu görmek; hayır, başkanlık ve murattır. Üstüne bir kuş konduğunu görenin, arzusu yerine gelir. Kuşun üstünden uçup gittiğini görmek; bunun tersidir.
İbn-i Şirin diyor ki: Büyük kuş; yüksek himmettir. Bir yerde kuşların ötüşmesi, o bölge halkı için musibettir. Kuşla konuşmak; izzet ve itibardır. Elinde bir kuşun öldüğünü gören; sıkıntıya düşer, üzülür. Kuşu arkasına yüklendiğini görmek te böyle tabir edilir. Bir kuşun başının üstüne konduğunu gören, menfaat temin eder.
İsmail El Eş-as şöyle diyor; Bir yerde muhtelif kuşlar görmek; o bölgeye yabancı askerlerin geleceğine işaret eder. Bir kuşun gözünü oyduğunu gören, bir şahıs yüzünden dinini bozar. Bazıları demişlerdir ki: Rüyada su kuşu görmek; diğer kuşlardan iyidir. Tüyü, eti ve kemiği makam ve şereftir.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre, rüyada bilinen kuşları görmek; evlatla, meçhul kuşları görmek; müjdeyle yorumlanır. Kuşların başına konduğunu gören, riyasete yani liderliğe, başkanlığa nail olur.

Rüyanın Özeti

Rüyanın Geniş Tabiri

Rüyada pembe kuş görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında her şeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, her şeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamettir.

Ulemaya göre dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kötü yola sapmayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada pembe kuş görmek hayatında hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, büyük adımlar atılacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde kötü bir durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisini önceki durumundan daha iyi hissedeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüya yorumları lugatına göre sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, ihtiyaçlarını karşılamakta hiç sıkıntı çekmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Rüyada pembe kuş görmek çok önemli noktalara geleceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyanın anlamına göre elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, işlerinde farklı bir aşamaya geçeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kuş görmek bir işe soyunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet ettiğine inanılır. Devamını Oku &#;

Rüyada Pembe Kuş Görmek ile ilgili daha birçok sır bir sonraki sayfada >>

Pages: 12

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası