neymar futbolu bırakıyor / Taraftarlarını çok üzecek! Neymar futbolu bırakıyor - Spor haberleri

Neymar Futbolu Bırakıyor

neymar futbolu bırakıyor

Son dakika Neymar milli takımı bırakacağı tarihi a&#;ıkladı

Futbol kariyerine Fransız ekibi Paris Saint Germain'de devam eden Neymar, çarpıcı bir açıklama yaptı. Neymar, kariyeri hakkında konuştu ve milli takım konusunda ayrılık mesajı verdi.

Neymar'dan veda mesajı

Neymar, futbol hayatını yönetebilecek zihinsel güce sahip olmadığını dile getirdi. 30 yaşındaki futbolcu,  Dünya Kupası sonrasında Brezilya Milli Takımı'na vedaya hazırlanıyor.

"Son turnuvam olacak"

Yıldız oyuncu, "Futbol hayatımı yönetebilecek kadar zihinsel güce sahip değilim. Dünya Kupası kesinlikle benim son turnuvam olacak. O turnuvayı kazanmak için her şeyi yapacağım" açıklamasını yaptı.

Brezilya Milli Takımı'nda kaç gol attı?

Neymar, Brezilya Milli Takımı formasıyla maçta 69 gol kaydetti. Şu anda PSG'de oynayan Neymar daha önce Barcelona ve Santos takımlarında da oynamıştı.

(Ajansspor)

Neymar futbolu bırakacak mı? PSG'den takım arkadaşı yanıtladı

Paris Saint-Germain'in savunmacısı Marquinhos'a göre, Neymar'ın Dünya Kupası'na katılmakla ilgili çok konuşulan açıklamaları yanlış yorumlandı.

PSG, yazında Barcelona'dan Neymar'ı milyon euro'ya ( milyon £ / milyon $) kadroya kattığında bir transfer rekoru kırıldı ve Brezilyalı yıldız o dönemden bu yana rekorun hakkını vermek için mücadele etti.

Ancak Neymar'ın sahadaki başarılarını, sakatlıkları ve disiplin sorunları gölgede bıraktı. Bu eleştiriler PSG'nin yıldızına ciddi zarar vermiş gibi görünüyor.

Neymar ne söyledi?

Paris Saint-Germain yıldızı, DAZN'ın özel yeni belgeseli "Neymar & The Line Of Kings"te "Sanırım bu Dünya Kupası benim için son olacak" dedi.

"Bunu son maçım olarak görüyorum çünkü artık futbolla uğraşacak gücüm var mı bilmiyorum.

Bu yüzden iyi olmak için her şeyi yapacağım, ülkemle birlikte kazanmak, küçüklüğümden beri en büyük hayalimi gerçekleştirmek için her şeyi yapacağım. Umarım bunu başarabilirim."

Marqinhos ne söyledi?

Neymar'ın sözleri yakın bir gelecekte futbolu ve PSG'yi bırakacağına dair yorumlandı ancak Marquinhos bunu kabul etmiyor:

Le Parisien'e verdiği demeçte Marquinhos şu ifadeleri kullandı: "Sözlerinin yanlış yorumlandığını düşünüyorum" 

"Dört yıl sonra performansının nasıl olacağını bilmediğini söyledi. Mantıklı, çok uzak bir tarih. Ben de nasıl olacağımı bilmiyorum."

"Neymar etrafındaki tüm beklentilerin farkında. Sadece bir sonraki Dünya Kupası'na odaklanarak söyledi. Ve hepsinden önemlisi, kulüpten değil sadece milli takımdan bahsediyordu.

Bu da yanlış yorumlandı. PSG için oynamayı bırakma niyetinde değil."

Neymar'ın Dünya Kupası hikayesi

Neymar, Dünya Kupası'nı ilk kez 'te kendi evinde tattı. O dönem Barcelona forması giyen yıldız, 'de kazandıkları kupayı bir kez daha Brezilya'ya getirmek istiyordu. 

İlk aşamada işler iyiye doğru gidiyordu. Luiz Felipe Scolari'nin öğrencileri grup aşamasında iki galibiyet ve bir beraberlik ile yollarına devam ettiler ancak Kolombiya'yı çeyrek finalde devirip yarı finale yükselen Brezilya, Almanya'ya 'lik skorla boyun eğmek zorunda kaldı.

Dünya Kupası ise Rusya'da düzenleniyordu. Brezilya son 16 turunda Meksika'yı mağlup edip çeyrek finale yükseldi ve bir golü Neymar kaydetti.

Çeyrek finalde ise Renato Augusto'nun Brezilya adına kaydettiği bir gol yeterli olmadı ve Belçika, Fernandinho ile Kevin de Bruyne'un iki golüyle turlayan taraf oldu.

Dünya Kupası'nda Neymar iki gol attı.

Editörün Seçtikleri

Daha fazlası

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası