rüyada sel bastığını görmek / Rüyada Bir Yeri Sel Bastığını Görmek - funduszeue.info

Rüyada Sel Bastığını Görmek

rüyada sel bastığını görmek

Rüyada sel görmek ne demek? Rüyada sel bastığını görmek, rüyada sele kapılmak ne anlama gelir?

mask

Rüyada sel görmek hakkında rüya tabirleri yorumları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Çoğu durumda bu rüyalar kötü yorumlanır. Bu rüyanın size anlatmaya çalıştığını bilmek için rüyaların detaylarına da hakim olmalısınız. Bazen rüyada sel görmek, iyi ya da kötü bir açıdan kendi duygularınızdan çok etkilendiğiniz anlamına gelir. Rüyada sizi sürükleyen bir sel görmek iyi bir işaret değildir. Bu rüya, sonraki dönemde bazı sağlık problemleriniz olabileceği anlamına gelebilir. Ayrıca, bu rüya işinizde başarılı olamayacağınız anlamına da gelebilir. İşte rüyada sel görmek, sel basması, sele kapılmak gibi sıkça görülen rüyaların anlamlarını derledik

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

2/7
RÜYADA SEL GÖRMEKmask

RÜYADA SEL GÖRMEK

Rüyada her tarafı sel bastığını görmek bütün halkı saracak bir belaya işarettir. Caddelerin bulanık sel aktığını gören üzülür. Bu sulardan geçip üstü başı çamur olursa, karısıyla veya nişanlısıyla büyük bir münakaşa yapar veya başka bir sebepten dolayı üzülür.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

3/7
RÜYADA EVİ SEL BASMASImask

RÜYADA EVİ SEL BASMASI

Rüyada evi sel basması; evdeki bireylerden birisinin üzüntülü günler geçireceğine, huzursuzluk çıkmasına, hastalanmalarına neden olacak olan olaylara ve sözlere işarettir. Bu rüyayı gören birey; boşanma, büyük kavga ve yuva dağılması yaşayabilir. Hayırlar ile yorumlanmayan olayları işaret eden rüyanın, aile birliğini temelden sarsacak her çeşit bela ve sıkıntıyı işaret ettiği söylenebilir. Çözümsüz sorunlar nedeni ile depresyona girmek, umutsuzluk içerisinde yaşamak şeklinde de yorumlanmaktadır.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

4/7
RÜYADA SELLERE KAPILMAKmask

RÜYADA SELLERE KAPILMAK

Rüyada sellere kapılmak; bireyin bir işi ile alakalı olarak resmi engele takılmış olmasına, selden kurtulduğunu görmek ise; işin resmi şekilde çözüleceğine işarettir.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

5/7
RÜYADA SEL SULARINA KAPILMAKmask

RÜYADA SEL SULARINA KAPILMAK

Rüyada sel sularına kapılmak; rüyayı gören bireyin yaşamış olacağı kararsızlığı, belirsizliği, kafa karışıklığını, imkansızlığı, kimi zorunluluklar sebebiyle hayatın karışık bir duruma gelmesine ve bu dönem içerisinde bir yerden bir yere savrulmaya işaret etmektedir. Bu rüyayı gören birey, kendini kötü hissedeceği bir döneme girecektir.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

6/7
RÜYADA SELDEN KURTULAMAMAKmask

RÜYADA SELDEN KURTULAMAMAK

Rüyada ev içerisinde sel kurtulmamak; alınan ya da yapılan evin, düzenin ve aileyi kaybetmeye sebep olacak bir iş anlamına gelir. Bu rüya, şans şeklinde nitelendirilecek olan bir engelleme neticesinde yapılamaması sayesinde zarardan dönmek anlamına da gelmektedir.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR

7/7
RÜYADA HER YERİN SELLER ALTINDA KALDIĞINI GÖRMEKmask

RÜYADA HER YERİN SELLER ALTINDA KALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada her yerin seller altında kaldığını gören birey, bir kişiden hastalık kapıp sağlık problemleri yaşayacaktır. Rüya içerisinde her yerin sel altında kaldığını görmek, aynı zamanda üzüntüye sebep olacak olayların yaşanmasına delalettir.

HABERİNİZ DEVAM EDİYOR





funduszeue.info

Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek zorluk, darlık ve meşakkat olarak değerlendirilir. Rüyada sel olduğunu görmek aile hayatında da bazı anlaşmazlıkların, fikir ve görüş ayrılıklarının olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet eder. Rüyada sel olduğunu gören kişi işini kaybederek yokluğa düşebilir ve sağlık problemleri yaşayabilir. Aynı zamanda kişinin iş ve ticaret hayatında onu bertaraf etmek ve ezip geçmek isteyen rakiplerinin ve mesai arkadaşlarının olduğu anlamına gelir.

Rüyada suyun ya da yağmurun gerekenden fazla olması hiçbir zaman iyi şeyler olacağına delalet etmez. Suyun fazlalığı ya da yağmurun çok fazla yağması ekinlerin bozulmasına, insanların zor durumlara, sıkıntılara ve yokluğa düşeceğine işaret eder. Sel bazen bir söz işitmeye ya da aslı olmayan haberlere de işaret eder.

Rüyada Sele Kapılmak

Rüyada sele kapılmak, kişinin bir işiyle ilgili olarak resmi engele takılmasına, selden kurtulduğunu görmekse işinin resmi olarak çözüleceğine delalet eder.

Rüyada Her Yerin Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada her yerin sular altında kaldığını gören kişi birinden bir hastalık kapacak ve sağlık sorunu yaşayacak demektir. Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmen aynı zamanda üzüntüye neden olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada Eve Su Basması

Rüyada eve su basması eğer zarar verici şekilde ise eşyaları ve o aile bireylerini önüne katıp götürüyorsa bu, o hane halkının başına çok üzücü ve yıkıcı şeyler geleceğine işaret eder.

Rüyada Dünyanın Sular Altında Kaldığını Görmek

Rüyada tüm yeryüzünün sular altında kaldığını görmek doğal ama yok edici güçlü doğa olaylarına, toplumları yok edecek olan vebaya ve halkların boynuna yüklenecek olan maddi yükümlülüklere delalet eder. Rüyada güçlü bir sel olduğunu görmek aynı zamanda hasıma işarettir.

Rüyada Sel Baskınından Kurtulamamak

Rüyada evde sel baskınından kurtulmak, yapılması halinde sahip olunan evi, aileyi ve düzeni kaybetmeye neden olacak bir işin ya da hareketin deyim yerindeyse hasbelkader yani şans olarak nitelendirilecek bir engelleneme sonucu yapılmaması sayesinde bir zarardan dönmek anlamına gelir. Rüyayı gören kişiye “iyi ki yapmamış”, “iyi ki gitmemişim”ya da “iyi ki almamışım” dedirtecek bir olayın yaşanması demektir. Rüyada işyerinde sel baskınından kurtulmak, gelirin azalmasına, buna karşın yine de işin devam etmesine, ticarethanenin varlığını ve faaliyetini sürdürmesidir. İşsiz kalmaktan ya da kepenk kapatmaktansa az kazanmaya razı olmaktır.

Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüyada sel felaketinde tüm insanların, eşyaların ve hayvanların telef olduğunu görmek, insanlığı etkileyecek bir değişimin olması anlamına gelir. Bu değişim olumlu yönde gerçekleşecek ve yaşama güzellik katacaktır. Bazı toplumsal kavramların insanlar için faydalı yönde değişmesidir. Rüyada sel felaketinden insanların kurtulmasına yardım ettiğini görmek, sosyal ve toplumsal sorunlarla ilgili olmaya, bazı derneklerle birarada yararlı işler yapmaya ve hem insanlar hem de hayvanlar adına sahada savaşan gerçek bir gönüllü olmaya yorulur. Rüyada sel felaketi olması nedeniyle evlerin sulara gömülüp yok olduğunu görmek, taşınmak ve çevre değişikliği yapmaktır.

Rüyada Sel Sularına Kapılmak

Rüyayı gören kişinin yaşadığı kararsızlığı, kafa karışıklığı, belirsizlik, imkânsızlık ve bazı zorunluluklar nedeniyle yaşamının karmaşık bir hale gelmesine ve bu dönemde tabiri caizse bir oyana bir buyana savrulmasına işaret eder. Bu durum rüya sahibinin zaten karışmış aklının daha çok karışmasına, bu nedenle bir işini bitirmeden bir diğerine geçmesine yani işlerinin yarım kalmasına ve hayatında da bir duraksama devri yaşanmasına neden olacaktır. Rüyada sel sularına kapılmış bir insan görmek, bir kimsenin çaresizliği karşısında üzülmeye ve ona destek olmaya çalışmaya yorulur. Rüyada sel sularına kapılmaktan kurtulmak, zor bir işin üstesinden gelmeye ve bir konuda büyük bir başarı sağlamaya delalet eder.

Rüyada Köyü Sel Basması

Gidilen bir yerde yaşanılacak tatsız bir tartışma ya da kötü bir olay nedeniyle o gerginlikten etkilenmek, mutsuz olmak ve ortamdaki soğuk ve nahoş havayı dağıtmak için birşeyler yapmaya çalışmak anlamına gelir. Üzüntüye, endişeye ve paniğe neden olacak bir durumun haberini almak ve yola koyulmak ya da telefona sarılmak vasıtasıyla harekete geçmeye yorulur. Rüyada bilmediğin, görmediğin ve gitmediğin bir köyü sel bastığını görmek, rüyayı gören kişinin bilgisi dışında kendisinden istenecek bir iş nedeniyle karşısındakine yardımcı olamayacağına işaret eder. Rüyada köyü sel basması ve köylülerin sel sularına kapılması, ofis, holding ya da dükkân gibi bir işyerinin kapanması, iflas etmesi ya da iş kaybı yaşaması nedeniyle personelin işsiz kalması ya da grev yapması demektir.

Rüyada Çamurlu Sel Suyu Görmek

Bir durumun ya da bir meselenin derinliğine yani ciddiyetine ve önemine yorulur. Çözülmesi ya da atlatılması pek kolay olmayacak bir olay ve bu olayın yaşanması nedenliyle ortalığın yatışmasının ve hayatın normale dönmesinin de zaman alması demektir. Ortalığın talan olmasına, insanların ortada kalmasına ve her kesimin bundan etkilenmesine delalet eder. Rüyada çamurlu sel suyunu içmek, riske girmeyi gerektirecek atılımlar yapmaya, rüyada çamurlu sel suyunda yıkandığını görmek, dikkatsizlik ve kendini ihmal etmek nedeniyle hastalanmaya işaret eder. Bağışıklığın düşmesi nedeniyle grip, nezle olmak ya da enfeksiyon kapmak gibi çaresi olan hastalıklarla uğraşmak anlamına gelir.

Rüyada Berrak Sel Suyu Görmek

Sonuçları önceden tahmin edilebilecek dolayısıyla da artı ve eksileri hesaplanarak girileceği için kayıp yaşanmasına karşı önlemler alınabilecek işlere girmeye alamet eder. Rüyada berrak sel suyundan içmek, kazancı olmasa bile birşey de kaybettirmeyecek bir atılım gerçekleştirilmesine yorulur. Rüyada berrak sel suyunda yıkandığını görmek, bir olanağı doğru ve faydalı şekilde kullanarak tasarruf etmeye delalet eder. Rüyada berrak sel suyunda yüzmek, bir dezavantajı kıvrak zekâlı ve çözümcül yaklaşımlar geliştirme yeteneğine sahip olmak sayesinde avantaja çevirmektir. Yani olumsuz bir olayı kendi yararına kullanmanın yollarını bulmayı başarmak demektir.

Rüyada Deprem Ve Sel Görmek

Rüyada deprem ve selde öldüğünü görmek, rüya sahibinin bazı fobileri (korku) olduğu anlamına gelir ve onun zayıf yönlerine işaret eder. Örneğin; gerçekten de geçmişte yaşadığı bir depremden çok etkilenmiş olması yüzünden her an depremin yeniden olacağını düşünmesi ve hissetmesi gibi. Ya da boğulmaya, yüksek bir yerden düşmeye karşı duyduğu büyük endişe gibi. Rüyada deprem ve selden kurtulduğunu görmek, kendini aşmak demektir. Rüya sahibinin kendisiyle mücadele halinde olduğu ve saplantı haline getirdiği bir duygusunu yenmesine ve kendisine karşı zafer kazanmasına yorulur. Bu zafer kişi için bir milat ya da dönüm noktası olacağı gibi yapmak istediği bir sürü işin önündeki engeli de kaldırmış olacaktır. Basit bir örnekle, unutamayacağını sandığı eski aşkını unutmayı başarması ve bu sayede kendisine değer verecek, onu gönülden sevecek kimseye ulaşmanın önünü açması şeklinde açıklanabilir.

Rüyada Dağdan Sel Geldiğini Görmek

Kişinin kendisine önceden bildirilecek bir haber sonrasında bir kimseye karşı gardını almasına (savunma yapmaya) ya da bir olay karşısında gerekli hazırlıkları yapmasına ve kendini bu sayede kurtarmasına yorulur. Rüyada dağdan sel geldiğini ve felaket olduğunu görmek, hiç hesaplanmamış bir duruma düşmeye ve bu durum karşısında aciz halde kalmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin cebinde parası var zannettiği için gittiği bir yerde hesabı ödeyememesi ya da aldığı şeyleri kasada bırakmak zorunda kalması nedeniyle yaşayacağı utanç, mahcubiyet ve kaos anlamına gelir.

Rüyada Sel Suyunda Kaybolmak

Rüyayı gören kişinin bilmediği işlere girmesi durumunda maddi kaybının büyük olacağına yorulur. Bu nedenle yakın zamanda gerçekleştirilmek istenen bir girişim planı varsa eğer bir danışmanlık hizmeti almak, olası maddi kaybı önleyebilir ya da en aza indirebilir. Rüyada sel suyunda kaybolmaktan kurtulmak, kişinin insanüstü bir çaba ve özveri göstererek önemli bir hastalığı yenmesi, düşmanlarını alt etmesi ya da melanetli ve uğursuz bir kazayı hasarsız, kayıpsız ve yarasız beresiz atlatmasına işaret eder. Rüyada sel suyunda kaybolan birini görmek ve onu kurtarmak, bir kimseye yapılacak insanlık ya da gösterilecek insaniyet sayesinde o kimsenin minnetini kazanmaya yorulur. Rüyada sel suyunda kaybolan birini görmek ama hiç birşey yapamamak, rüya sahibinin sorumluluk duygusu taşıyor olmasından dolayı bir olayda kendini suçlaması demektir.

Rüyada Sel Görmenin Psikolojik Yorumu

Sel, yaşanılması istenmeyecek fakat bazen kaçınılmaz doğal afetlerden biridir. Her ne kadar önlem alınsa da önüne geçilmesinin mümkün olmayacağı fakat en azından gerek can gerekse mal kayıplarının hiç olmazsa düşük düzeyde yaşanacağı bu felaketin rüyalara yansıması bireyin huzursuz bir hal içinde olduğunun kanıtıdır. Bu ruh ve duygu hali bireyin verdiği yaşam mücadelesinin ve yaşadığı hayat gailesinin kızıştığı bir dönemin yansımaları olabilir. Dolayısıyla da rüyası, eğer başına gelirse kendisi için felaket diye nitelendireceği bazı şüpheleri ve endişeleri olduğu anlamına gelir.

Etiketler: Rüyada Sele Kapılmak

R&#;yada Sel G&#;rmek Ne Anlama Gelir? R&#;yada Sel Olduğunu G&#;rmek Nedir?

R&#;yada Sel G&#;rmek Ne Demek? Sel Baskını Olduğunu G&#;rmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sel Görmek Ne Demek? Sel Baskını Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

 

Rahatsız ve tedirgin edici bir rüya olarak sel görmek insanları küçük de olsa bir korku yaratabiliyor. O yüzden durumu en çok merak edilen rüyalar arasında yer almaktadır. Peki, rüyada sel görmek ne demek? Sel baskını olduğunu görmek ne anlama gelir? İşte bu konu hakkında farklı yorumlar.

Daha çok olumlu şekilde ele alınan rüyada sel görmenin yorumları, parasal yönden ya da bazı sıkıntı ve dertlerle öne çıkıyor. Tabii kişinin gördüğü rüyaya bağlı olarak olumlu ya da olumsuz şekilde yorum olarak ele alınabiliyor. Siz de gördüğünüz rüya üzerinden yorumları okuyabilir ve rüya alimlerinin ihtimallerini değerlendirebilirsiniz.

Rüyada Sel Görmek

Rüyada sel görmek olumsuz açıdan pek çok anlama gelmektedir. Özellikle iş yaşantısında başarısız bir dönem ve önemli maddi kayıpları ifade eder. Diğer yandan hastalık sorunları, Düşmanlar, bazı dert ve sorunlara da delalet etmektedir. Aile içerisinde bazı görüş ayrılıkları ve bununla beraber gelen çatışmaları anlatır. İş dünyasında bazı sinsi insanların olduğunu ve alaşağı edebilmek için pusu kurduğuna rivayet eder.

Rüyada Sel Baskını Olduğunu Görmek

Rüyada sel baskını olduğunu görmek belalara ve bazı sıkıntılara yorulur. Sadece rüya sahibinin kendi sıkıntıları değil aynı zamanda çevresindeki ve hatta ülke çapındaki problemleri işaret etmektedir. Hayatında bugüne kadar biriktirdiği birçok şeyi bir anda kaybedeceği üzerine de yorumlanmaktadır. Ayrıca hem eş hem de sosyal yaşamdaki düşmanları işaret eder.

Rüyada Sel Olduğunu Görmek

Rüyada sel olduğunu görmek ya da sel olacağını görmek meydana gelebilecek olası sıkıntı ve sorunları anlatır. Kötü günler geçireceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar zarar ile karşı karşıya kalabileceği üzerine yorumlanmaktadır. Yaşanacak bazı başarısız olaylar ve bu olaylar neticesinde özgüven kaybına anlatır. Başka rüya alimlerine göre ise müjdeli bir haber alacağına ve bu haberin kişinin hayatını düzene sokacağı üzerine yorumlanır.

Rüyada Sele Kapıldığını Görmek

Rüyada sele kapıldığını görmek rüya sahibinin sıkıntılı günlerden geçmesini ya da geçmek üzere olduğunu anlatan bir rüyadır. Rüyasında sele kapıldıktan sonra kurtulduğunu gören kişiler ise, önce büyük sıkıntılar ve maddi kayıplar yaşadıktan sonra yeniden bunları telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada Selden Kaçtığını Görmek

Rüyada selden kaçtığını görmek rüya sahibinin yaptığı bir iş ortaklığı karşısında ciddi tartışmalara geleceği ve önemli maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder. Maddi ve manevi kayıplar ile beraber manevi açıdan da önemli sıkıntı ve sorunlar yaşanabileceği üzerine yorumlanır. Rüya sahibini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına ancak zaman içerisinde bu sorunların üstesinden gelineceğine dair ifade edilmektedir.

Rüyada Sel Geldiğini Görmek

Rüyada sel geldiğini görmek yakın zamanda çok tehlikeli durumlar ile karşı karşıya kalınacağı üzerine yorumlanır. Ayrıca yaşam kalitesine düşüreceği ve bazı hastalık sorunları ile karşı karşıya kalabileceğine işaret eder. Diğer yandan rüya sahibinin yaşadığı kötü durumlardan kurtulmak için önemli adımlar atacağını yorulur. Bazı riski durumlara gireceği ancak bu durumlardan başarılı bir sonuç ile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada Sel Felaketi Görmek

Rüyada sel felaketi görmek dünya çapında ciddi bir sorun ile karşı karşıya kalınacağı üzerine yorumlanır. Özellikle rüyasında insanlar, hayvanlar ve pek çok eşyanın felakete uğradığını sel üzerinden görünmesi, dünyanın birçok ülkesinde yaşanabilecek olası sorunları anlatmaktadır. Ancak yaşanacak bu felaketin değişimi ile beraber olumlu şekilde faydalar geleceği üzerine iş ifade edilir. Rüya sahibinin bundan sonra toplum ve dernekler üzerinde felaketten etkilenen kişilere yardım edeceğine rivayet edilir.

Rüyada Selden Kurtulduğunu Görmek

Rüyada selden kurtulduğunu görmek rüya sahibinin kıl payı ciddi bir sorundan son anda kurtulduğunu ifade etmektedir. Bunlar arasında iş üzerinden iflas ya da boşanma ile beraber yaşanabilecek ciddi iftiralar olabilir. Özellikle belaya bulaşmadan son anda kurtulacağına ve zaman içerisinde pek çok açıdan başarılı bir dönem geçireceğine de işaret etmektedir.

BİR BAŞKA YORUM

Rüyada yağmur yağmasından meydana gelen sel görmek, iyiye ve hayra yorulmaz. Sel rüyası görmek iyi değildir. Rüyada her yere sel bastığını görmek, halka, bütün insanlara gelecek olan bir belaya veya üzerine gelen ve gelecek olan bir düşmana veya halka gelecek olan salgın bir hastalığa işaretle tabir olunur. Bazı yorumcular, rüyada sel görmeyi, halka gelecek şiddetli bir belaya, uğranılacak büyük bir zulme, düşmanın kuvvetli olmasına veya kolera, tifüs gibi salgın hastalıklara işaret olarak yorumlamışlardır. Rüyasında bir sele yakalanıp, selden yüzerek karaya çıktığını ve selden kurtulduğunu görmek, zulümden kurtulmaya işaret eder. Yüzdüğü halde selden karaya çıkamadığını görmek, zalim bir devlet büyüğünden gelecek zulümden sakınmalıdır şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında sel ile uğraştığını görmek, rüya sahibinin bir düşmanı ile uğraşacağına işaretle yorumlanmıştır. Rüyasında selin önüne set çekerek yönünü değiştirdiğini gören kimse, düşmanına üstün gelir ve onu yener, şerrinden kurtulur şeklinde yorumlanmıştır. Rüyasında gitmek istediği bir yere sel yüzünden gidemediğini gören kimse, işlerinde aksiliğe uğrar, kedere düşer ve arzusuna kavuşamaz. Selden kurtulup çıktığını gören, keder ve sıkıntıdan kurtulur şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada sel görmek, hayra yorulmaz. Seli akar görmek, o bölgede bir afet, bulaşıcı hastalık olacağma yorumlanır. Selin içinde kalmak, hastalanmaya, selin dükkanlara girdiğini görmek sel baskınına yahut üzüntüye işaret sayılır. Selin nehirleri bastığını görmek, güçlü bir adamdan yardım isteyerek düşmanın zararından kurtulmaya işaret olarak yorumlanır.

Rüya Tabirleri hakkında: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.



Rüyada sel basmış görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşayacağı olumlu bir durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, parasına para katarak zenginlik elde edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kendisini her türlü ispat edip refaha ulaşacağına, etrafındaki kişilerden güzel sözler duyulacağına yorumlanmaktadır.

Rüyanın tabirine göre rüyayı gören kişinin yeni bir deneyimin kendisine tecrübe kazandıracağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacak hamleler içine gireceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada etrafı sel bastığını görmek kendisi için mucize sayılacak gelişmeler yaşanacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüya alemine göre rüya sahibinin çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yeni insanlarla tanışacağına, vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada evin içini sel bastığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, yanındaki kişilere sanat öğreteceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılmaktadır.

Rüya tabircisine göre rüyayı görenin rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ailesini rahat ettireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, makam ve rütbe edineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada evin önünü sel bastığını görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, arkadaşlar arasında birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüya tabirlerine göre manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, tüm dertlerinin biteceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, her şeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, esenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulu sel bastığını görmek rahata kavuşacağına, kendisini hazır hissettiğinde kararını yerine getireceğine ve başarılı olacağına, uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu bir işi hayata geçireceğine, büyük bir makama geleceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, haksızlıklara karşı geleceğine alamet ettiği söylenir.

Rüya açıklamasına göre rüyayı gören kimsenin hiçbir önemli sorunun olmayacağına, iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve güzelleşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Gönderdiğiniz Rüyanın Tabiri En Kısa Sürede Bu Sayfada Yayınlanacak. Sayfayı Hemen Kaydet

Hayırlı tabiri için rüyanızı "Gündüz Niyetine Sel Basmış Görmek" diye aratmanız gerektiğini biliyor muydunuz?

Sosyal Medyada Bizi Takip Ederek Desteğini Göster !

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası