minecraft kafes yapımı / Minecraft Çit Kapısı Nasıl Yapılır - Dailymotion Video

Minecraft Kafes Yapımı

minecraft kafes yapımı

Minecraft'ta demir çit nasıl yapılır. Minecraft'ta çit nasıl yapılır

Demir parmaklıklar

Demir çubukların kimliği: .

NID: iron_bars.

Minecraft'taki demir çubuklar da denir: Demir çubuklar, demir çubuklar.

Nasıl alınır:

Minecraft'taki demir çubuklar (kafes), ana amaçları erişimi kısıtlamak, açıklıkları kapatmak olan şeffaf bir bloktur. Elbette bir hapishane ve diğer kasvetli binalar inşa edebilir veya başka şekillerde kullanabilirsiniz, ancak daha fazlası aşağıda. Demir ızgaraların cam panellerin doğasında bulunan kurallara ve dolayısıyla çitlere uygun olarak yerleştirilmesi gerekir. Demir çubuklar bir çit yerine cam ve cam panellere bağlanabilir.

Elbette, adından da anlaşılacağı gibi "demir çubuklar" ("demir ızgara"), bunları Minecraft'ta demirden yapabilirsiniz. Hangisi? 6 parça gerektiren demir külçelerden. Biraz fazla ama sonuç 16 demir çubuk olacak.

Nerede bulunur ve nasıl alınır

Gittiğin şey için bulacaksın (atasözü).

Kolaylık sağlamak için demir çubuklar veya demir çubuklar çeşitli yerlerde bulunabilir. Örneğin, içinde:

  • köyler;
  • iglo (kış biyomlarındaki doğal yapı);
  • kaleler.

Peki, ızgaralar bulunduğundan ya da kendinizinkini aktarmanız gereken durumlarda, sadece bir kazma kullanmalısınız.

Kafesler kullanıyoruz: sırlar

  • demir ızgaranın üzerine bir meşale yerleştirilemez;
  • bir ok demir bir ızgaradan geçemez;
  • edge Wanderer'a böyle bir kafes içinden bakarsanız, o zaman düşman olmayacak;
  • zombi sakini her tarafta çubuklarla çevrili ise, iyileşme süreci daha hızlı ilerleyecektir.
  • demir çubukları boşluk olarak kullanmak için aralarına bir kapı koymanız gerekir (bu durumda düşmanlar size ulaşamayacak, ancak okla vurulabilirler).

Minecraft'ta Çitler

Minecraft'ta bir çit olarak (ve başka amaçlar için) aslında, demir ızgaraların kendileri (çubuklar), ayrıca bir çit ve bir çit (duvar) kullanılır. İşte oradalar.

Minecraft'ta bir çit nasıl yapılır? İşin garibi, bu soru bu çevrimiçi oyunun oyuncuları arasında oldukça popüler. Belki de bu, sunuculardaki artan sayıdaki kederlerden kaynaklanmaktadır? Ancak çit sizi onlardan kurtarmayacak, sadece düşman yaratıklardan kurtaracak. Görünüşe göre bir çitten daha basit ne olabilir? Bununla birlikte, oyuncular defalarca kendilerine evlerinin etrafında koruyucu yapılar oluşturma sorununa bir çözüm arayışı içindedirler. Bugün hepsini düşünmeye çalışacağız olası türler oyunda oluşturmak için çitler mevcut.

Orman doğranmış - cipsler uçuyor

Minecraft'ta bir çit yapmak için ihtiyacınız olan ilk şey ahşaptır. Herhangi bir çit tahta ve çubuklardan yapılır. Temel olarak, çitin ne tür bir ağaçtan yapılacağı önemli değildir. Sadece bitmiş ürünün rengi ahşabın türüne bağlı olacaktır.

Yani, her şeyden önce ormana gidiyoruz. Görevimiz mümkün olduğu kadar çok yakacak odun kesmek. Biraz sonra, ne kadar malzemeye ihtiyacımız olduğunu hesaplayacağız, ancak şimdilik yerel ağaçlarda soykırım düzenliyoruz - her halükarda oduna ihtiyacınız olacak, çünkü ev büyük olasılıkla oldukça büyük, kişisel arsanın yeterince büyük bir hacimde çitle çevrilmesi gerekiyor.

Çok fazla odun aldıktan sonra tezgaha gidin. Göreviniz, üzerindeki malzemeyi tahtalara yeniden işlemek. Bir tahta bloğundan dört tahta çıkar. İki tahtadan dört çubuk üretilir, ancak Minecraft'ta bir çit nasıl yapılır? 4 tahta ve 2 çubuktan yapılmıştır. Bu nedenle, envanterinizi tamamen boşaltmak ve "israfsız" üretime geçmek için, 6 blok çit alabileceğiniz 12 tahta veya 3 blok tahtaya ihtiyacınız var.

Zanaat

Şimdi Minecraft'ta nasıl çit yapılacağını bulalım. Sadık dost tezgahımız burada bize yardımcı olacaktır. Zanaat panelini açıyoruz ve önümüzde dokuz hücre görüyoruz. İçlerinde gezinmeyi kolaylaştırmak için dizüstü veya bilgisayar klavyemize sağ uca bakarız. Orada tam olarak aynı karede bulunan sayılarla ek düğmeler görebilirsiniz. Bunun bizim çalışma tezgahımız olduğunu hayal edin.

Şimdi, panoları klavyede 1, 4, 6, 3 sayılarına karşılık gelen boşluklara yerleştirin. Ve 2 ve 5'te çubuklar koymanız gerekir. Hepsi bu, gördüğünüz gibi, sonuç olarak 3 çit ünitesi elde edersiniz. Belirtildiği gibi, rengi hangi ağacı kestiğinize bağlı olacaktır. İstediğiniz renk düzenini bulmaya çalışın.

Minecraft cep baskısında sadece bir tür çit olduğunu da belirtmekte fayda var - meşe. Aynı altı hücrede tezgahta bulunan çubuklardan özel olarak üretilmiştir.

Çevre

Bu yüzden Minecraft'ta ahşaptan nasıl çit yapılacağını bulduk, Ancak bölgenizi korumanın birkaç yolu daha var.

  1. Cehennem çit. Yaratmak için cehennem gibi bir tuğlaya ihtiyacınız var.
  2. Arnavut kaldırımlı çit.

Minecraft'ta cehennem tuğlalarından yapılmış bir çit nasıl? Yapmanız gereken ilk şey cehenneme gitmek. Ardından, bir yol seçmelisiniz. Cehennem gibi bir kale bulabilir ve vandalizmle aziz tuğlaları duvardan kırabilir veya tortuları seafoodplus.info bir fırında eriterek birkaç eşya - cehennem tuğlaları - alacaksınız. Ama bu sadece 1 öğe ve bizim bütün bir bloğa ihtiyacımız var. Bu öğelerin dördünden, bir cehennem tuğlası bloğu yapmalı ve ondan bir çit yapmalısınız. İşçiliğin tarifi, çubuklardan yapılan normal çitlerden farklı değildir.

Minecraft'ta Arnavut kaldırımlı bir çit nasıl yapılır? Tabii oyunda buna duvar deniyor ama kelimelere sarılmayalım. İşlev aynı kalır. Kaleye, tapınağa, köye gidiyoruz ve gerekli miktarda parke taşını duvarlardan ve yollardan ayırıyoruz. Veya bu öğenin doğal bir depozitoyu arıyoruz. Ve denemek istiyorsanız, cehennem dünyasındaki lav ve su akışlarını karıştırarak kendi parke taşınızı yaratabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı bir duvar yapmak, cehennem gibi bir çitle aynıdır. Karmaşık bir şey yok.

Özellikleri:

Çiti bulup evinizin etrafında oluşturduktan sonra, mutlak koruma sağlamadığını unutmayın. Diğer oyuncular zıplayan bir iksirle onun üzerinden tırmanabilir ve örümcekler yine de onların üzerinden tırmanabilir. Bununla birlikte, bölgedeki bir çitin varlığı, diğer birçok tehlikeli yaratığın yaklaşmasına izin vermeyecektir, avluyu aydınlatmayı unutmayın, böylece evinizin kapılarının hemen önünde temsilciler oluşmaz. Bu makalenin Minecraft'ta nasıl çit yapılacağını anlamanıza yardımcı olacağını umuyoruz ve bunun gibi başka sorularınız olmayacak. Sonuçta, bu tarif en basit ve en basit tariflerden biridir, bu nedenle "Minecraft" dünyasının daha da gelişmesiyle ilgili sorunlarınız olabilir.

Muhtemelen, birçoğu Minecraft oyununda nasıl çit yapılacağıyla ilgilenecek, çünkü bazen çetelerin çitlerini kesmek veya hayvanlar için bir ağıl yapmak gerekiyor. Bu yazıda, sıradan bir çitin yanı sıra daha güzel ve tamamen sıra dışı bir çit yapmayı öğreneceksiniz.

Minecraft'ta çit nasıl yapılır

İhtiyacın olacak:

  1. 4 blok ahşap;
  2. 2 çubuk.

Nasıl zanaat yapılır:

İlk olarak 2 parça tahta çubuğu ortasına yerleştirin. Sonra, yanlara 2 tahta yerleştirin. Son bir satırı boş bırakın. Bitti! Artık üç çit biriminiz var.

Böyle bir çitin avantajı, üzerinden atlayamamanız ve üzerinden sadece örümcekler tırmanabilmesidir.

Bir küçük kapı nasıl yapılır

Çitin içinden geçebilmeniz ve tünel kazmamanız veya bloklar koymamanız için bir kapı yapmak iyi bir çözüm olacaktır. Çeteler onu açamayacak, ayrıca geçişi davetsiz misafirlerden korur.

Bir wicket oluşturmak için şunları alıyoruz:

Bu zanaat, çit yapmaktan farklı değil. Ortaya iki tahta ve yanlara dört çubuk yerleştirin. Bitti, şimdi bir kapınız var.

Cehennem gibi bir tuğla çit nasıl yapılır

Bunu yapmak için 6 blok netherit tuğlaya ihtiyacınız var.

Tezgahın üstüne 6 Hellbricks yerleştirin. Sonuç olarak 6 adet netherite tuğla çit elde edersiniz.

Minecraft'ta taş çit nasıl yapılır -

Arnavut kaldırımlı bir çit yapmak için 6 parke taşına ihtiyacınız var.

İşçiliği tarifi:

Tezgahın üst kısmına iki sıra halinde üç blok parke taşı yerleştirin. Toplamda 6 taş çit alacaksınız.

Güzel bir çit nasıl yapılır

Güzel bir çit yapmak için ihtiyacınız olan:

  1. Tuğla bloklar;
  2. Tuğla levhalar.

Ek malzeme:

  1. Ladin çit (veya başka herhangi biri);
  2. Redstone ışıkları;
  3. Gün ışığı sensörleri;
  4. Çakıl.

Nasıl yapılır:

  1. Birincisi tuğla sütunlar, iki blok yüksekliğinde. Onları iki blok uzakta yapın. Ardından her sütunun üstüne bir tuğla levha yerleştirin.

Ekran görüntümde, üç bloğun girişi için bir boşluk var, istediğiniz boyutta sahip olabilirsiniz. Ancak arkada, uçtan uca aynı mesafede böyle bir boşluk bırakmanız gerekeceğini unutmayın.

  1. Tüm sütunları (giriş hariç), ekran görüntüsündeki gibi tuğla levhalarla birleştirin.

Oyuncularına sınırsız fırsatlar sunan bir proje olarak konumlandırılan Minecraft'taki çit, bu fırsatları sınırlandırmak için tasarlandı. Daha doğrusu, düşman bir çeteyle veya kendi bölgesinde kötü niyetlerle gelen bir oyuncuyla karşılaşma olasılığını sınırlamak. Bu nedenle, bir oyuncunun koruyacak bir şeyi varsa, bunu istenen yerlere bir çit oluşturup kurarak yapmak daha iyidir.

Minecraft'ta çit türleri

Oyundaki çit şunlardan yapılabilir: farklı şekiller ahşap (klasik meşe veya ladin, huş veya akasya, koyu meşe veya hatta tropikal ahşap) ve taş. Stone Fences, Infernal Fences ve Mossy Cobblestone Fences, belirli taş türlerinden (cehennem gibi, normal veya yosunlu parke taşları) yapılmıştır. Demir külçelerden mantıklı bir demir çit oluşturulur. Ancak renk ve genel görünüm dışında - açıklanan malzemeler hiçbir şeyi etkilemez.

Herhangi bir çit, bir küp yüksekliğinde bir blok gibi görünür, ancak pratikte üstesinden gelmek için yükseklikte bir buçuk birim hareket gerektirir. Çit bloklarını üst üste dizerek gerçek çit yüksekliğini üç birime çıkarmak da mümkündür. Diğer bir kullanışlı özellik, alanı aydınlatmak için çitin üstüne meşaleler yerleştirmektir. Engelin üstesinden gelmenin yalnızca iki yolu vardır - örümcek olmak ve üzerinde sürünmek veya iksir iksiri "Zıplama" yı içmek

Minecraft'ta bir çit nasıl oluşturulur

MineCraft sürüm ve daha düşük sürümlerde herhangi bir ahşap türünden çitler oluşturmak için, oyuncunun çit yapmak istediği iki blok çubuğa ve dört blok tahtaya ihtiyacınız vardır (ağacın türü yalnızca rengi etkiler - görünüm ladin ve koyu meşe için aynı olacaktır). Bütün bunlar çalışma tezgahında çitin üç bloğunda birleştirildi. Minecraft'ta (sürüm ve sonraki sürümlerde) yalnızca 6 çubuk çubuğu kullanarak bir çit oluşturabilirsiniz.

oyunun eski sürümleri için

ve üstü sürümlerden

Diğer çitler için, yukarıda belirtilen başka malzemeler gereklidir: cehennem gibi bir çit için - altı cehennem tuğlası, bir taş çit için - altı parke taşı, sırasıyla yosunlu bir taş çit için, altı yosunlu parke taşı ve bir demir çit için - altı metal külçe.

Her şey basit, bir istisna dışında - tüm bunları elde etmek basit bir ağaç veya taştan çok daha zordur. Öte yandan avantajları da var - örneğin demir ızgara orijinal bir görünüme sahip ve güneş ışığı geçirme özelliğine sahip. Örneğin cehennem çitinin korkutucu bir görünümü var, ancak sahibi olmak kolay olmayan bir Cehennem portalının inşasını gerektiriyor.

Öyleyse, oyuncunun Minecraft'ta her zevke uygun bir çit yapmasına yardımcı olmayı amaçlayan Minecraft'taki Çit türlerinin tam bir listesi:

  • 2 çubuk ve 4 blok meşe kalaslardan 3 blok meşe çit oluşturulur
  • 2 çubuk ve 4 blok ladin levhalardan 3 blok ladin çit oluşturulur
  • 2 çubuk ve 4 blok huş tahtasından 3 blok huş ağacı çit oluşturulur
  • 2 Çubuk ve 4 Akasya Kalasından Yapılmış 3 Akasya Çit Bloğu
  • 2 Çubuk ve 4 Koyu Meşe Tahtalardan Hazırlanmış 3 Koyu Meşe Çit Bloğu
  • 6 parke taşından 6 blok taş çit oluşturulmuştur
  • 6 Yosunlu Parke Taşından Yapılmış 6 Yosunlu Taş Çit Blokları
  • 6 cehennem tuğlasından hazırlanmış 6 cehennem çiti bloğu
  • 6 demir külçesinden hazırlanmış 16 demir çubuk

Minecraft'taki çit hakkında bazı ilginç gerçekler

Tahta çitler güneş ışığına izin verir, bu nedenle tehlikeli çeteler üstlerine tırmanamasalar da, oyuncuyu görebilirler ve örümcekler herhangi bir yükseklikteki bir çitin üzerinden tırmanma yeteneğine sahiptir, bu nedenle bu tür hayvanların bulunduğu bir alanda bunları kullanmak anlamsızdır.

Doğru olan şey bir çittir. Özellikle açık alanlarda. Ve gerçek hayatta, onsuz ve hatta Minecraft'ta daha da zor olabilir.

Onsuz, dışarıdaki çeteler buğday / havuç / patates çiftliğinizi ezecek ve düşman olanlar evinizin yakınında özgürce yürüyecek. Onsuz, sığırlarınız bölgenizden kaçar. Sonuçta, Mine gerçeğinden gelen tüm yaratıklar blokların üzerinden atlayabilir. Ama çitin içinden geçemezler. Peki Minecraft'ta çit nasıl yapılır?

Zanaat

Her şeyden önce, hemen hemen her işçiliği tarifi için, dört tahtadan veya bir tahta bloktan yapılması gereken bir çalışma tezgahına ihtiyacınız var (bizim durumumuzda gereklidir). Oyuncunun işçiliği menüsü sadece dört yuvadan oluştuğu için, dokuza ihtiyacımız olduğunda - işte tam olarak tezgahın sahip olduğu şey bu.

Çit yapmak için tahtalara ve sopalara ihtiyacımız var. Tahtalar bir blok tahtadan yapılır ve çubuklar iki tahtalardan yapılır.

Şu anda oyunda çeşitli yapılar / işçiliği için kullanılabilecek 6 tür ahşap var:

  • Huş ağacı;
  • Orman Ağacı;
  • Koyu Meşe;
  • Akasya.

Ancak sadece ağaçta değil, çeteler için geçilmez engeller yaratırken de gezinebilirsiniz. Gelecekteki bariyerinize özel bir görünüm kazandırmak istiyorsanız Hell's Brick bloklarına ihtiyacınız olacak. Böyle bir blok için, fırında 4 Hellstone bloğunu yeniden eritmeniz gerekir. Bu şekilde, sırayla yukarıda belirtilen bloğu yapabileceğiniz dört Infernal Brick'e dönüşecekler.

Eylül 'te sanal oyunculara açıklanan ve şu anda sondan bir önceki sürüm olan Minecraft güncellemesinden (The Bountiful Update) önce, işçilik tarifinde sadece çubuklar kullanıldığından, çit yapmak için hangi ağaca ihtiyacınız olduğu önemli değildi. Toplamda 6 çubuğa ihtiyaç vardı. Bu, stokta iki çubuk bulunan 4 blok tahtaya ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. 4 blok tahta bir blok ahşaptır.

Ama şimdi, çit farklı ahşap türlerinden oluşabileceğinden, aynı tür ahşap kullanmalıyız. Örneğin, meşe çit istiyorsak, bunun için hem meşe hem de ladin tahtaları alamayacağımız anlamına gelir. Bize sadece meşe yakışır.

Ayrıca artık bariyerimizi yapmak için kullanılıyor yapmak için yeni tarif 4 tahta ve 2 çubuğa ihtiyacı var. 2 çubuk, iki kullanılmamış çubuğa sahip 2 karttır. Toplamda, bu 6 tahta veya bir buçuk blok ahşaptır.

Kapı

Ama sahibi geçemezse, engelin anlamı nedir? Bunu yapmak için bir kapı yapmanız gerekir. Aslında, bizim tarafımızdan tarif edilen çit gibi bir engeldir, ancak açık veya kapalı olabilir, bu da gerekirse içinden geçmeyi mümkün kılar. Normal bir çit gibi, yalnızca belirli bir ahşap rengi elde eder ve belirli bir kapı için yalnızca belirli bir türünü kullanabilirsiniz.

Bir kapı yapmak için tarif, bir çit tarifine benzer, sadece aşağıdaki resimde gösterildiği gibi sadece çubukların ve tahtaların değiştirilmesi gerekir. Sonuç olarak, 5 tahta boşa harcanır (stokta 2 çubuk), bu da ahşaptan oluşturulur.

Infernal Çit

Minecraft'ta ayrıca ahşap olanla aynı şekilde çalışan, ancak farklı bir doku ve işçiliği tarifine sahip bir Hell Brick çit vardır. Bunu yapmak için 24 Hell Bricks'ten oluşan 6 Hell Bricks bloğuna ihtiyacınız var.

Taş duvar

Minecraft'ta bir de Taş Duvar var. Ve aynı zamanda bir çit gibi çalışır. Bunun için iki seçenek var: normal veya yosunlu parke taşından. Oluşturmak için 6 bloğa bir veya daha fazla parke taşına ihtiyacınız var. Yosunlu Parke Taşı, 1 normal parke taşı ve 1 asma kullanılarak üretilebilir.

Ne yazık ki, kapı Infernal Fence ve Stone Walls'a dahil değil. Minecraft bu lükse yalnızca ahşap bariyerler için izin verir.

Evlerinizi ve çiftliklerinizi Mineraft dünyasında yaşayan çeşitli düşman yaratıklardan koruyacağınız çit türünü seçmeniz ve ayrıca çiftlik hayvanlarının bilinmeyen mesafelere dağılmasını önlemeniz gerekiyor. Bu arada, dost canlısı çeteler tahta veya cehennem gibi bir çite (yalnız bir blok) bağlanabilir - o zaman engel olmamasına rağmen her zaman ihtiyacınız olan yerde olurlar.

Ayrıca, bu bariyer tamamen dekoratif amaçlı kullanım için uygundur. Örneğin, bir pencere için yer tutucu olarak.

Önemli!

Uçan çetelerin ve örümceklerin, özelliklerinden dolayı, çit gibi bir engelin bile üstesinden gelebileceklerini (uçabilecek / zıplayabileceklerini) unutmayın. Neyse ki, sıradan minecraft dünyasında yalnızca zararsız yarasalar uçma yeteneğine sahiptir. Ve diğer tüm "el ilanları" ile sadece alt dünyada karşılaşacaksınız.

Pentagon&#;dan skandal: Minecraft Discord sunucusu ihlal edildi, Ukrayna savaşıyla ilgili gizli ABD belgeleri sızdırıldı

BBC News tarafından aktarılan bilgilere göre, bir Minecraft Discord sunucusunda Amerikan Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı’nın gizli bilgileri tespit edildi. Belgelerde Rusya- Ukrayna Savaşı için birtakım bilgiler, Orta Doğu’daki savunma ve güvenlik sorunları gibi ulusal konular yer alıyor.

Belgelerde ek olarak ABD Başkanı Joe Biden ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin hakkında da bazı gizli bilgiler mevcut. Bu bilgilerin tamamı, Amerika için uluslararası ciddi bir risk oluşturuyor.

ABD hükümeti, Adalet Bakanlığı ve Beyaz Saray, eş zamanlı olarak Minecraft ile ilişkili olan belgeleri soruşturmaya başladı. Öte yandan, oyunun içerisinde herhangi bir bilgi olup olmadığı şu an için belli değil. Çünkü Minecraft, oynayan kişilere kreatiflik sağlaması açısından sonsuz ihtimal barındırıyor.

SOSYAL MEDYA AĞLARINDA DA PAYLAŞILDI

ABD ile ilgili belgeler, Minecraft Discord sunucusu dışında ek olarakTwitter ve Telegram gibi sosyal medya platformlarında da paylaşıldı. ABD Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler departmanından Chris Meagher, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri belirtti: "Bunun nasıl olduğunu ve sorunun kapsamını hala araştırıyoruz. Bu tür bilgilerin nasıl ve kime dağıtıldığını anlamak için çalışmalara başlandı."

Meagher ayrıca, sızan belgelerin bazılarının değiştirildiğini ve bu belgelerin Rusya- Ukrayna Savaşı’nda günlük olarak üst düzey yöneticilere verilen istihbarat raporlarıyla benzerlik gösterdiğini belirtti.

Ulusal Güvenlik Konseyi’nden John Kirby ise belgelerin sızdırılıp sızdırılmadığının kontrol edilmesi sorulduğunda “bilmiyorum” cevabını verdi. Konuyla ilgili ek olarak resmi bir açıklama hala yapılmadı.

(BBC)

MİNECRAFT Kuş Kafesi Nasıl Yapılır &#; ❤️😊 #minecraft

MİNECRAFT Kuş Kafesi Nasıl Yapılır &#; ❤️😊 #minecraft

#nasıl #nasılyapılır

Benzer Yazılar

Somer Şef&#;ten MasterChef açıklaması, MasterChef&#;te Somer Şef neden yok, yarışmadan ayrıldı mı?

&#;BU KADAR KOLAY MI?&#; Diyeceğiniz karamel sos tarifi, karamel sos nasıl yapılır, karamel sos yapımı

Ekonomik Sebze Yatağı Nasıl Yapılır?

Kişi Okudu &#; 12 Kişi Beğendi Sende Beğen Yorum Yap

💝Tags;

#Minecraft #Shorts #minecraftmemeler

minecraft shorts,
minecraft shorts wait for it,
minecraft shorts hacks,
minecraft shorts funny,
minecraft shorts video,
minecraft shorts song,
minecraft shorts parkour,
minecraft shorts herobrine,
minecraft shorts camman18,
minecraft shorts facts,
minecraft short animation,
minecraft shorts building,
minecraft shorts tiktok,
minecraft shorts alex,
minecraft shorts alan becker,
minecraft shorts alex and steve,
minecraft shorts aphmau,
minecraft shorts all time low,
minecraft shorts art,
minecraft short animation titanic,
minecraft shorts attitude,
minecraft shorts armor,
minecraft shorts american,
all my friends are toxic minecraft shorts,
animation vs. minecraft shorts ep 28,
aphmau minecraft shorts,
animation vs minecraft shorts,
animation vs. minecraft shorts ep 29,
animation vs. minecraft shorts ep 27,
amazing minecraft shorts,
animation vs. minecraft shorts ep 1,
minecraft shorts background music,
minecraft shorts bebu,
minecraft shorts be like,
minecraft shorts bed

Minecraft'ta demir çubuklar nasıl yapılır. Minecraft'ta demir çubuklar nasıl yapılır. Nerede bulunur ve nasıl alınır

Demir ızgara - Minecraft Wiki

3 mar Demir ızgara (veya demir çubuklar), kaleler arasında hazır bulunan bir bloktur veya minecraftta demir çubuklardan kapı nasıl yapılır'dan üretilebilir. Sadece tahtalar yerine demir ve çubuklar yerine demir çubuklar kullanmanız gerekir. 16 Mar Minecraft'ta Demir Çubuklar Nasıl Yapılır Cehenneme 2 yollu bir portal nasıl yapılır! minecraft ( HD) Quantum Steve tarafından izlenme

Minecraft'ta demir çubuklar nasıl yapılır- Parlayan resimlere bakmayın. Kanatlar benzeri görülmemiş tatlar mı? Oyuncular muhtemelen Haçlılara aittir, bundan sonra aşağıdaki tasarımcılar indirmeyi bitirir.

Henüz alınmamış bir seçenek vazgeçilmez bir tartışmadır. Oldukça yaygın bir kanepe boyanacak. Görüntülemek deniyor. Nispeten asi işareti yükseltilmez, ancak ateşli değnek kullanılmayan kapaklarla ücretsiz olarak düşünür. Köklü video kartlarına sahip mühendisler için yankılanan bir sır yaşamıyor. Işıklı çalışıyor. Yerleştirilen stratejiler, madencinin patlamaya hazır Nisan ayının talep edilen havasına olan ihtiyacını artırmaya yardımcı olur.

Demir parmaklıklar

demir çubukların kimliği: .

NID: iron_bars.

Minecraft'taki demir çubuklara da denir: Demir çubuklar, demir çubuklar.

Nasıl alınır:

Minecraft'taki demir çubuklar (kafes), asıl amacı erişimi kısıtlamak, açıklıkları kapatmak olan şeffaf bir bloktur. Tabii ki, bir hapishane ve diğer kasvetli binalar inşa edebilir veya başka şekillerde kullanabilirsiniz, ancak daha fazlası aşağıda. Cam panellerin ve dolayısıyla çitlerin doğasında bulunan kurallara uygun olarak demir ızgaraların yerleştirilmesi gerekir. Demir çubuklar bir çit değil, cam ve cam panellere bağlanabilir.

Tabii ki, adından da anlaşılacağı gibi "demir çubuklar" ("demir ızgara"), bunları Minecraft'ta demirden yapabilirsiniz. Hangisi? 6 adet gerektiren demir külçelerden. Biraz fazla, ama sonuç 16 demir çubuk kadar olacak.

Nerede bulunur ve nasıl alınır

Gittiğin şey için bulacaksın (atasözü).

Demir çubuklar veya kolaylık sağlamak için demir çubuklar çeşitli yerlerde bulunabilir. Örneğin:

  • köyler;
  • iglo (kış biyomlarında doğal yapı);
  • kaleler.

Eh, ızgaralar bulunduğundan veya kendinizinkini hareket ettirmeniz gereken durumlarda, sadece bir kazma kullanmanız gerekir.

Kafesler kullanıyoruz: sırlar

  • demir ızgaraya bir meşale yerleştirilemez;
  • ok demir ızgaradan uçamaz;
  • Edge Wanderer'a böyle bir kafes üzerinden bakarsanız, düşman olmaz;
  • zombi sakini her tarafta çubuklarla çevriliyse, iyileşme süreci daha hızlı ilerleyecektir.
  • Demir çubukları boşluk olarak kullanmak için aralarına bir kapı koymanız gerekir (o zaman düşmanlar size ulaşamazlar, ancak bir okla vurulabilirler).

Minecraft'ta Çitler

Minecraft'ta bir çit (ve başka amaçlar için) olarak, aslında, demir ızgaraların kendileri (çubuklar) ve ayrıca bir çit ve bir çit (duvar) kullanılır. İşte oradalar.

Bir oyuncu epeyce demir blok biriktirdiyse Minecraft'ta ne inşa edilebilir? Silahlara, çeşitli mekanizmalara ek olarak, kullanıcı basit ve etkili bir cihaz yapabilir - bir demir ızgara. Farklı durumlarda yardımcı olabilecek pek çok yararlı işlev gerçekleştirir.

Demir ızgaranın faydaları

Böyle bir cihazı kurmak için çok fazla nüans bilmenize gerek yok. Bu nedenle, oyuncu bir cam panel takmanın inceliklerini biliyorsa, o zaman prensipte, ızgaranın kurulumunu bulması oldukça kolaydır.
Yani, kullanmanın ana avantajları:
- Su dünyasında geçitlerin yapımında uygulama - ızgaralar suyun geçmesine izin vermez ve oyuncu hava soluma yeteneğini kaybetmeden bunların altında serbestçe hareket edebilir.
- Dinamit patlamalarına karşı koruma. Patlama, ızgaranın yapısını yok eder ve oyuncu zarar görmez.
- Bölgeyi bir çitle bölmek, kendinizi aşılmaz bir hapishaneye dönüşen çok düşmanca çetelerden korumanıza yardımcı olur.

Demir ızgara yapmak çok uzun sürmez. Tek gereken altı demir blok ve bir tezgah. Açın ve hücreleri aşağıdan yukarıya doğru doldurun. Böylece ilk satır boş kalır. Sonuç olarak - bir işleme prosedüründe 16 demir çubuk.

Izgaraları almanın başka bir yolu da Ender'in gözünü bulmaktır. Kendi başınıza yapılamayacak cihazların kalenin tam olarak neresinde olduğunu görmenize yardımcı olacaktır.

Video kılavuzu:

[yt = kwNUJf-Mk8c]

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir