hatay toki başvuru / Hatay TOKİ SONUÇLARI| TOKİ Hatay canlı izle: Hatay kura sonuçları ve isim listesi sorgulama

Hatay Toki Başvuru

hatay toki başvuru

HATAY TOKİ ARSA SONUÇ 10 NİSAN

HATAY TOKİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? HATAY TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ funduszeue.info&#;DE

TOKİ Hatay kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu başvuru yapan vatandaşlar tarafında takip ediliyor. TOKİ kura çekimi tarihleri takvimi 28 Kasım'da da gündemdeki yerini koruyor. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde başlayan kura çekimleri devam ediyor. TOKİ kura takviminin haftalık olarak açıklanacağı duyurulmuştu. En çok merak edilenlerden biri de İzmir kura sonuçları. İşte, Hatay TOKİ kura çekiminde son durum 

HATAY TOKİ KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? 

Hatay TOKİ kura çekilişi sonuçların açıklanmasına kısa bir süre kaldı. TOKİ kura çekilişi ilk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 12 ilde tamamlandı. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde ikici etap kura çekimi başladı. 11 ilde 29 bin konut için kura çekimleri Kasım arasında yapılacak. TOKİ arsa başvurları da tamamlandı.Hatay TOKİ kura çekiliş tarihleri ise henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimizde yer vereceğiz.

TOKİ ARALIK KURA TAKVİMİ AÇIKLANDI!

Haftalık olarak açıklanan TOKİ kura tarihlerinde yeni haftanın takvimi belli oldu. 13 ilde düzenlenecek 8 - 18 TOKİ kura tarihleri ve iller listesi şu şekilde;

8 ARALIK SAAT: - ÇANKIRI

8 ARALIK SAAT: AKSARAY

9 ARALIK SAAT: KASTAMONU

9 ARALIK SAAT: NİĞDE

10 ARALIK SAAT: SİNOP

10 - 11 ARALIK SAAT: KAYSERİ

 İZMİR TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ SORGULAMA EKRANI - TIKLAYINIZ

HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ İSİM LİSTESİ SORGULAMA

Kura çekimini canlı olarak izleyemeyecek olan kişiler ise çekiliş tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama yapabilecekler. Hatay sosyal konut için kura çekimleri ’da başlayacak. Hatay için TOKİ başvurusunda bulunanlar, canlı yayında açıklanan isim listesinden kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını takip edebiliyor. Başvuranlar ev sahibi olmaya hak kazanıp kazanmadıklarını “TOKİ sonuç sorgulama” ekranından ya da e-Devlet’e giriş yaparak “Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” sayfasından öğrenebilir. İzmir kura isim listesi açıklandıkça haberimizde yer vereceğiz.

30 İLDE KURA ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI

“İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi çerçevesinde 30 ilde kura çekimi tamamlanarak, 62 bin konutun hak sahipleri belirlendi.

Kura çekimi 7 Kasım'da Ardahan ve Şırnak ile başlayan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde kura çekimlerinin ilk 3 etabı 30 ilde sona erdi. Kuralarda toplamda bin başvurudan 62 bin konutun hak sahipleri belirlendi. İlk 3 etabın kura çekimleri 7 Kasım-7 Aralık tarihleri arasında Şırnak, Ardahan, Kars, Siirt, Iğdır, Batman, Ağrı, Mardin, Van, Şanlıurfa, Hakkari, Adıyaman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Kilis, Malatya, Muş, Tunceli, Bolu, Karaman, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Konya'da noter huzurunda gerçekleştirildi. Kurada bin şehit ailesi ve gazi, 5 bin engelli vatandaş, 14 bin emekli, 26 bin genç ve 18 bin diğer kategorideki vatandaş asil ve yedek olarak hak sahibi oldu.

SOSYAL KONUT TOKİ KURA ÇEKİMİ DEVAM EDİYOR!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi, Bakan Kurum'un açıklaması doğrultusunda ilk olarak 7 Kasım tarihi itibarıyla başladı.

Kasım ayında yapılan çekilişler ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alan illerde inşa edilecek 2+1 ve 3+1 konutlar, noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerini buldu. Aralık ayı ile beraber sıra Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde yer alan illere geldi.

Bu kapsamda 8 Aralık Perşembe (bugün) Aksaray ve Çankırı kura çekilişi gerçekleşiyor. Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

TOKİ kura sonuçları online olarak öğreniliyor. TOKİ kura çekiliş sonuçları funduszeue.info adresi üzerinden görüntülenebiliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.