sezen aksu olay olan şarkısı / Sezen Aksu'nun şarkı sözleri olay oldu, tepki yağıyor

Sezen Aksu Olay Olan Şarkısı

sezen aksu olay olan şarkısı

Ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısı ve şarkı sözleri olay oldu

Türk pop müziğinin usta ismi Sezen Aksu, iki hafta önce 'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkısını sosyal medya hesabından paylaştı.

Youtube'da yayınladığı parçasına bir not da düşen Aksu, "Size güzel bir yeni yıl dilemek için bir sürü cümle geçti aklımdan, hiçbiri içime sinmedi. O nedenle düşünmeden kalbimden geleni yazıyorum. Bu yılın hepimize daha iyi insan olabilmeyi, dünya üzerindeki canlı cansız her şeyin bütünlüğünü hatırlamayı, kendimizden başlayarak hakikatle yüzleşebilmeyi, koşulsuz özgürlüğün peşine düşmeyi, dayanışmanın kudretini idrak edebilmeyi, birbirimizin yaralarını sarabilmeyi, gitgide normalleştirdiğimiz şiddetin ve onu normalleştirmek için küçücük insan aklıyla oynadığımız oyunlardan utanabilmeyi, değişmeyi, dönüşmeyi, ilerlemeyi, her varlığı eşitleyen gerçek adaleti tesis edebilmeyi ve bunu mümkün kılacak aklı başımıza getirmesini diliyorum bütün kalbimle…" ifadelerini kullandı.

O SÖZLER TEPKİ ÇEKTİ

Ancak 'Minik Serçe'nin, şarkısında geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri tepki çekti.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Sezen Aksu'ya dini değerlere hakaret ettiği için dava açılması gerektiğini belirterek tepki gösterdi. Aksu'ya tepki gösteren siyasiler de vardı.

Aksu'ya AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz "Modanız geçti" diyerek sitem etti.

"AKIL VE MANTIK DIŞI!"

Tepkilerin ardından Sezen Aksu'ya ilk destek meslektaşı Mustafa Sandal'dan geldi.

Sandal yapılan bir paylaşıma yanıt vererek, "Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!" diyerek sert çıktı.

Sandal'ın ardından Seda Sayan ve Demet Akalın da konuyla ilgili bir paylaşımlarda bulundu.

Sayan ve Akalın, "Sezen Aksu manevi değerimiz, ayrıca o bir halk ozanıdır" mesajını paylaştı.

instagram

Sezen Aksu'nun hangi şarkısı olay oldu? Sezen Aksu ne dedi? Şahane Bir Şey Yaşamak söz yazarı kimdir? Şahane bir şey yaşamak sözleri kimin?

Şahane bir şey yaşamak sözleri kime ait? sorusu sosyal medyada Şahane bir şey yaşamak şarkısının gündem olmasının ardından en çok merak edilenler arasında yer aldı. Ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli parçasının sözleri ile gündeme geldi. YouTube'da ilk olarak yılında yayınlanan şarkıdaki "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri büyük tepki çekti. Sezen Aksu ne dedi? Sezen Aksu'nun yeni şarkısı ne? Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak söz yazarı kimdir? Sezen Aksu'nun hangi şarkısı olay oldu? Şahane bir şey yaşamak sözleri kimin? Detaylar haberimizde

Sezen Aksu'nun YouTube'da yayınlanan ve sosyal medyada büyük tepki çeken "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısının "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri büyük tepki çekti.

Sezen Aksu'nun video paylaşım platformu YouTube'ta da yayınlanan ve tepki çeken yeni şarkısının adı Şahane Bir Şey Yaşamak'tır. İşte, Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak sözleri

Acısıyla, tatlısıyla

Ne şahane bir şey yaşamak

Dibe vurmak, dimdik durmak

Bin bahane, bin oyun kurmak

***

Binmişiz bir alâmate

Gidiyoruz kıyamete

Selam söyleyin o cahil

Havva ile Adem'e

***

Aha yine, aha yine

Önümüz uçurum, ardımız dağ

***

İlle yanacağız, yanacaklar

Elbette

***

Gül de var, diken de

Aşk da var, savaş da

Her şey hepimiz için

Kısmet hayatta

***

Yazın veda edişi

Şölenlerle, şarkılarla

Baharların gelişi

Kırmızı, mor, yeşil lila la la ne şahane

Yayınlanan videonun açıklama kısmında Şahane Bir Şey Yaşamak sözlerinin kime ait olduğu ile ilgili ve şarkı ile ilgili diğer bilgiler şu şekilde yer almıştır:

Adapte Türkçe Söz: Sezen Aksu

Orijinal Eser Sahipleri: Alexander Dim Papaconstantinou, Sam Debbie, Djupstrom Bjorn Mats Johan, Hajji Bilal, Jannusi Achraf, Khayat Nadir

Şarkı SözüSezen AksuŞarkıGündemMagazinHaberler

Minik Serçe lakaplı Sezen Aksu son yaptığı şarkısında büyük tepkilere neden oldu. Dini değerlere haret eden Sezen Aksu'ya tepkler çığ gibi büyüdü. Siyasilerden de tepki alan Sezen Aksu'nun sessizliği devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama henüz yapmayan Sezen Aksu'nun ne diyeceği merakla bekleniyor. Sosyal medyada da günlerdir gündem olan olay ülke gündemine de oturdu.

Sezen Aksu ne dedi?

Sezen Aksu sosyal medyadan paylaştığı Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısının sözleri tepkilere neden oldu. Şarkının sözlerini kendisi yazan Sezen Aksu şarkının bir bölümünde "Selam söyleyin, O Cahil Havva ve Ademe…" diyor. Dini değerlere hakaret ettiği için sosyal medyada büyük tepkilere neden olan Sezen Aksu ise sesizliğini koruyor.

Sezen Aksu Hz. Havva ve Hz. Adem'e nasıl hakaret etti?

Sezen Aksu "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısında geçen sözler nedeniyle tepkilere neden oldu. Sanatçıya tepkiler çığ gibi büyüdü. Şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle tepkileri üzerine çekti.

Mustafa Sandal'dan Sezen Aksu'ya destek

Tepkilerin ardından Sezen Aksu'ya ilk destek meslektaşı Mustafa Sandal'dan geldi.

Sandal yapılan bir paylaşıma yanıt vererek, "Sen otur oturduğun yerde! Gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır!" diyerek sert çıktı.

Milli Beka Hareketi: Kapındayız

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin'den Sezen Aksu'ya tepki geldi. Şahin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "14 Temmuz 'da 'CUNTA' imalı şarkının sözlerini yazan, dün de dini hassasiyetlerimize hakaret içeren şarkı sözlerini piyasaya sürerek kinini kusan, FETÖ'nün 'aziz dostum' dediği Sami Yıldırım'ın kızı #sezenaksu yarın 'da kapındayız…"

Şahane Bir Şey Yaşamak sözleri neler?

Sezen Aksu'nun son şarkısı "Şahane Bir Şey Yaşamak"da yer alan "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri tepkilere neden oldu. Peki Şahane Bir Şey Yaşamak sözleri neler?

Acısıyla, tatlısıyla

Ne şahane bir şey yaşamak

Dibe vurmak, dimdik durmak

Bin bahane, bin oyun kurmak

Binmişiz bir alâmate

Gidiyoruz kıyamete

Selam söyleyin o cahil

Havva ile Adem'e

Aha yine, aha yine

Önümüz uçurum, ardımız dağ

İlle yanacağız, yanacaklar

Elbette

Gül de var, diken de

Aşk da var, savaş da

Her şey hepimiz için

Kısmet hayatta

Yazın veda edişi

Şölenlerle, şarkılarla

Baharların gelişi

Kırmızı, mor, yeşil lila la la ne şahane

Sezen Aksu ne dedi? Sezen Aksu Hz. Havva ve Hz. Adem'e nasıl hakaret etti? Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı dinle

Sezen Aksu Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısı dinle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası