olay tv genel yayın yönetmeni / Olay TV resmen bitti - Güncel - ODATV

Olay Tv Genel Yayın Yönetmeni

olay tv genel yayın yönetmeni

Olay TV kapandı, Cavit Çağlar yeni ekibe dikkat çekti

Yayın hayatına 30 Kasım’da başlayan Olay TV ekranı bu akşam karartıldı.

Nevşin Mengü'nün sunduğu Ana Haber’e konuk olan Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, "Cavit Bey, 'Bana iktidardan çok büyük baskı var, dedi kendisi. Devam edemeyeceğim’ dedi. Cavit bey iktidarı işaret etti. Bu nedenle Olay TV yayınını sonlandırıyor” açıklamasını yaptı. Sarılar, yayın hayatına devam etmek için alan arayışlarının sürdüğünü belirterek "Burada çalıştığımız 180 arkadaşımızla birlikte yeni bir mecrada mutlaka özgür haberciliğe devam edeceğiz" dedi.

Ardından Ankara ve İstanbul stüdyolarından çalışan basın emekçileri de yayına katılarak alkışlarla izleyicilerine veda ettiler. Daha sonra ekran karartıldı.

ÇAĞLAR: YENİ BİR EKİPLE BAŞLAYABİLİRİM

 Olay TV'nin kapanmasının ardından açıklamalarda bulunan eski bakanlardan iş insanı Cavit Çağlar, “Kanalın lisansı elimde uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim” dedi. 

Çağlar’ın açıklamaları şöyle:

“Ben merkez sağda siyaset yapmış bu ülkeye hizmet etmiş bir kişiyim. Olay TV yayın ekibinin yaptığı yayınlar beni rahatsız etti. Tarafsız yayın yaparken HDP yayınlarına ağırlık verilmesi üzerine bu konuyu beraber iş birliği yaptığım ortağıma ilettim. Bunun üzerine "yeni bazı arkadaşları kanala ilave edip denge kuralım" dediğimde ortağım bunu kabul etmedi. Ben de bu şartlarda devam edemeyeceğim, kanaldan ayrılmak durumunda kalacağımı söyledim. Bu iş bana ders oldu. 

Kanalın lisansı elimde. Uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim. NTV'yi kuran benim. 

Bursa'da Olay Gazetesi'ni kuran ve 35 yıldır kesintisiz yayın yapan benim. Ben de Olay TV'nin kapanmış olmasından dolayı çok üzgünüm. Yollarımızı ayırdığımız tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum."


kaynağı değiştir]

19 Aralık 1994 tarihinde kurulduğunda Olay Gazetesi ve Olay FM'le birlikte Nergis Holding'e ait Olay Medya Grubu'nun bir parçası olan kanal, iki yıl sonra kurulan NTV adlı haber kanalı ile birlikte Nergis Holding'in televizyon kanallarından birisi olarak yayın hayatını sürdürdü.

7 Mart 2008 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından holdinge tüm şirketleriyle birlikte el koyuldu.[1] Aralık 2010'da Cavit Çağlar ile TMSF anlaştı ve Olay Medya GrubuCavit Çağlar'a geri verildi. 1 Kasım 2019'a kadar yayınını sürdüren kanal, o tarihte ekonomik sıkıntılar gerekçe gösterilerek Olay Radyo ile birlikte kapatıldı.[2][3]

Kanal, 2020 yılında merkezi İstanbul'a taşınarak yeniden açıldı. 1 Ekim 2020'de HD olarak test yayınlarına, 30 Kasım 2020 tarihinde de normal yayına başladı. Kanalın 26 gün süren yayını, ortaklar arasındaki anlaşmazlık ve siyasi iktidar baskısı nedeniyle 25 Aralık 2020 tarihinde sona erdi.[4] Kanal, 2021 yılında merkezi yeniden Bursa'ya taşınarak teknik hazırlıkların tamamlanması ve pandeminin hafiflemesiyle beraber kısa süre içinde yeniden yayın hayatına başlayacağı planlanmaktaydı[5] ancak bu plan gerçekleşmedi.

Olay TV HD[değiştir kaynağı değiştir]

Olay TV, 1 Ekim 2020'de yeni yayın dönemi için test yayınlarına başladığında HD yayın yapmaktaydı. Normal yayın yapacağı zaman yaklaşınca RTÜK'ten HD yayın lisansı alamadığı için SD yayına geçti. Fakat daha sonradan HD yayına geçti.

Logolar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası