23 nisan sunucu konuşması / 23 Nisan Sunucu Metni

23 Nisan Sunucu Konuşması

23 nisan sunucu konuşması

23 NİSAN KONUŞMA METNİ ! İşte 23 Nisan m&#;d&#;r, &#;ğretmen konuşma ve sunum metni

Haberin Devamı

23 NİSAN KONUŞMA METNİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Değerli meslektaşlarım ve

Tüm konuklarımız, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için her sene olduğu gibi yine bu sene de büyük bir coşku ve heyecanla toplandık.

23 Nisan'ın Türkiye'de ulusal bayram olarak kabul edilmesinin nedeni, 'de o gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmış olmasıdır. Milletvekili seçimleri Atatürk'ün Ankara'da bir meclisin toplanacağını ve neden toplanması gerektiğini açıklayan 19 Mart tarihli bildirisiyle başlamış, yine Atatürk'ün 21 Nisan'daki genelgesiyle de meclisin açılacağı tarih duyurulmuş ve milletvekillerinin Ankara'ya gelmesi istenmiştir.

Haberin Devamı

"23 Nisan", 'de çıkarılan 23 Nisan'ın Milli Bayram Addine Dair Kanun ile, Türkiye'nin ilk ulusal bayramı olmuştur. İlk kez ortaya çıkan bu bayramda ne ulusal egemenlikten ne de çocuklardan söz edilmekteydi.

Atatürk'ün çocuklara arman ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yıl dönümünde yine aynı sevinç, heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bayram gününde ulu önder Atatürk'ün çocuklarımız için bir söze değinmek istiyorum. Ulu önder Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözü ile çocuklarımızın önemini vurgulamış ve bizler de bu vurguyu anlayıp çocuklarımıza, öğrencilerimize büyük bir önem ve hassasiyet ile yaklaşmalıyız.

Işıl ışıl gözleri geleceğimiz olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.

Dosya Gönder

Eğitim, bilgi ve kültür sitesi / - © seafoodplus.info

© Tüm hakları saklıdır. Sitemizi kullanmaya devam ederek kullanım sözleşmesini ve site politikasını kabul etmiş sayılırsınız. İçeriklerimizi izinsiz kullanan web siteleri hakkında yasal işlem yapılmaktadır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI VE ETKİNLİKLERİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI VE ETKİNLİKLERİ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI VE ETKİNLİKLERİ

Yıldız vermeyi unutmayın 😉

[Total: 0 Average: 0]

ETİKETLER nisan etkinlikleri, 23 nisan ilçe onay yazısı, 23 nisan konuşma metni, 23 nisan konuşması, 23 nisan kutlama programı, 23 nisan program akışı, 23 nisan şiirleri, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konuşması, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı şiirleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sunucu Konuşması

admin

admin

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni

Belirli Günler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir