konya selçuklu sancak yüzme havuzu fiyatları / SANCAK YÜZME HAVUZU’NA KAYITLAR BAŞLADI - Konya Haberleri

Konya Selçuklu Sancak Yüzme Havuzu Fiyatları

konya selçuklu sancak yüzme havuzu fiyatları

Selçuklu Belediyesi ilçeye kazandırdığı nitelikli yatırımlarla halka en iyi hizmeti sunarken sağladığı yüksek standartlarla da ödüllendiriliyor. Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yıl boyu yapılan denetimler sonucunda Selçuklu Belediyesi Sancak Yüzme Havuzu temiz havuz sertifikası almaya hak kazandı. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü temiz havuz sertifikası yıl boyunca yapılan Kimyasal, mikrobiyolojik ve hijyen denetimlerinde, Sağlık Bakanlığının belirlediği kriterlere uyan tesislere veriliyor. Konya genelindeki tüm havuzlarda yapılan denetimler sonucunda Selçuklu Belediyesi’ne ait Sancak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun bir yıl boyunca havuz hijyeni ve su kalitesi bakımından yönetmeliklerde belirtilen standartları sağladığı tespit edildi. Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda fiziki şartlar, kullanılan kimyasallar ve suyun kalitesi titizlikle takip edildi. Havuzda her gün en az 8 ölçüm yapılarak havuz kullanım kuralları titizlikle uygulandı. Kaliteli havuz suyunun oluşturulması için sarf edilen çabalar ile bir yıl boyunca hiçbir uyarı ve kapatma cezası almayan Sancak Yüzme Havuzu temiz havuz sertifikası almaya hak kazandı. Sancak Yüzme Havuzundan yılı boyunca yetişkin spor okulu öğrencisi ile birlikte ilkokul 3. Sınıf öğrencisi yararlandı.

Sancak Yüzme Havuzu sayesinde, Konya’da yüzme kültürü oluşuyor

Selçuk Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen sancak kapalı yüzme havuzu ile gençler kış şartlarında bile yüzme eğitimlerini aksatmadan alabiliyorlar. Temel spor branşlarından biri olan yüzme öğrenen gençler vücut esnekliği alışkanlığı kazanmanın yanında sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da geleceğe hazırlanıyor. Yoğun okul hayatın yaşayan çocuklar bu sayede yüzme ile haşır neşir olabiliyor.

imgjpg

TALEP SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yüzme konusunda Konya’da ciddi bir talep yaşanıyor. Özellikle Selçuklu bölgesinde ciddi talep olduğunu görülüyor. Her geçen gün talepler artıyor. Yüzme noktasında kayıtlar online olarak alınıyor. Online kayıtlar yaklaşık bir sekiz on dakikalık sürede içinde iki bin yüz kişilik kontenjana ulaşıyor. Tıklanma oranlarında da ilk yarım saatte yüzme branşı yaklaşık yirmi bin tıklanma oranına ulaşıyor.

Hatta sadece Konya’nın merkez ilçeleri değil Kadınhanı gibi yakın ilçelerden de talepler olduğunu görülüyor.

İKİ BİN ÖĞRENCİYE YÜZME EĞİTİMİ VERİLİYOR

Şuan spor okullarında kayıtlı bin dört yüz öğrencimiz yer alıyor. Aynı zamanda üçüncü sınıflar yüzme öğrenimi projesi kapsamında da beş yüzün üzerinde öğrencimiz kayıtlı bulunuyor. Toplamda da iki bine yakın öğrenci havuzlarda kayıtlı olarak eğitim görüyor. Eğitimler yirmi dokuz ayrı grup şeklinde veriliyor. Bu yirmi dokuz ayrı grupta verilen eğitimler yirmi sekiz antrenörlerle gerçekleştiriliyor. Her antrenöre on iki öğrenci düşecek şekilde gruplar oluşturuluyor. Grupta ortalama yedi antrenör görev alıyor. Toplamda bir grupta yetmiş iki öğrenci yüzme eğitimi alıyor.

imgjpg​​​​​​​

OTONOM TESİSLER

Tesislerde fiziksel ve donanım bakımından çocukların yüzmesine uygun havuzlar yer alıyor. Kapalı havuzlar kışın insanların rahatlıkla yüzmeye gelebildiği, sıcaklık bakımından gerekli şartları sağlıyor. Sadece sıcaklık değil hijyen bakımından da havuzlar oldukça yeterli durumda yer alıyorlar. Selçuklu Belediyesinin tüm havuzlardan ekolojik havuzlardan oluşuyor. Ekolojik havuz, kendi dezenfektanını kendi üreten anlamına geliyor. Selçuklu Belediyesi'ndeki tüm tesisler yani tüm sistem otomasyonda çalıştığı için herhangi bir sıkıntıda anında reaksiyon veriyor. Havuzun gerek sıcaklığı, gerek hijyen bakımından değerleri otomasyon sistemi ile kontrol ediliyor. Bu sayede hiçbir zaman şartların dışına çıkılmadan sürekli aynı şartları, aynı hijyen şartlarını taşıyan havuzlarda çocuklar yüzme öğreniyor.

FATİH UĞURLU

imgjpg​​​​​​​

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası