ikinci alan özelliği / Sistem ve AÄŸ Uzmanlığı

Ikinci Alan Özelliği

ikinci alan özelliği

Şu anda cep telefonları, kullanıcıları için büyük önemi ve değeri olan büyük miktarda bilgiyi depolamamıza izin veriyor, bu nedenle, temelde kendimiz hakkında, bazen korumak için çok gerekli olabilecek bir veritabanı oluşturuyoruz. Cihazlar, günlük olarak kullanılmaya başlandığı ve artan ihtiyaç nedeniyle, çoğumuz için şüphesiz vazgeçilmez cihazlar haline gelmiştir.

İşte tam da bu noktada, cihazın kendi içinde ikincil ve özel bir depolama alanı oluşturmaya olanak tanıyan Xiaomi Redmi S2 cep telefonu da dahil olmak üzere, Xiaomi marka cihazların birçoğunun sunduğu harika bir özellik devreye giriyor. Bu sayede aynı telefonda iki farklı hesaba sahip olabilecek, her birinde birbirinden bağımsız olarak ilginizi çeken bilgilere sahip olabileceksiniz.

1. İkinci alan nasıl oluşturulur Xiaomi Redmi S2

Aşama 1
Öncelikle Xiaomi cep telefonunuzda ikincil bir depolama alanı açma ihtiyacınız varsa cihazın ana menüsüne gitmeniz gerekiyor. İçinde kurulu olan tüm programlar arasında "Ayarlar" bölümünü seçin.

Adım 2
Bu bölüme girdikten sonra, Redmi S2 mobil cihazınızla ilgili olarak özelleştirebileceğiniz çok sayıda özellik ile karşılaşacaksınız. Şimdi, "İkinci boşluk" başlığını taşıyan birini seçmelisiniz.

Ardından, kullanıcıların keyfi için sahip olduğu farklı seçeneklere erişmek için bu seçeneğe tıklayın.

Aşama 3
İkincil alan özelliğini başarıyla başlattıktan sonra, Xiaomi cihazlarının ikinci depolama alanının kullanışlılığına ilişkin tanıtım metinlerinin bulunduğu birkaç paragraf fark edeceksiniz.

Aynı şekilde, Xiaomi Redmi S2'nizin ikinci depolama alanını açma işlemiyle ilerlemeye devam etmek için "İkincil alanı etkinleştir" seçeneğini bulmanız ve üzerine tıklamanız gerekecektir.

4. Adım
"İkincil alanı etkinleştir" düğmesine bastıktan sonra, bu özelliğin sağladığı ana işlevleri içeren bilgilendirici bir metin tekrar gösterilecektir. Ardından, ekranın sol alt kısmında "Devam" düğmesini göreceksiniz.

Adım 5
Ardından, Xiaomi'niz ikincil depolama alanınızı güvence altına alabilmeniz için bir anahtar, parmak izi veya özel kilit açma deseni girmenizi isteyecektir, girdiğiniz koruma seçeneğini hatırladığınızdan emin olmalısınız, çünkü daha sonra buna erişmek gerekecektir. işlev .

Buna rağmen, herhangi bir atanmış güvenlik özelliği olmadan ikincil alan oluşturmak mümkündür. Bununla birlikte, özellikle veri ve kişisel bilgileri kaydetmek istiyorsanız, bunun tavsiye edilmediğinden bahsetmek önemlidir.

6. Adım
İkincil bölümünüze ne tür bir koruma seçeneği atamak istediğinize karar verdikten sonra nihayet hazırlığını tamamlamış olacaksınız ve kullanıma hazır hale gelecek, erişmek için şifre, kilit açma deseni veya parmak izinizi girmeniz gerekiyor. kilit ekranı.

NotÖte yandan, cihazın ana menüsünde de "Değiştir" başlıklı ve iki sayfa kağıdın birbirinin önünde çizimi ile tanımlanan bir öğeyi bulabilir, bu sayede ikincil alana da erişebilirsiniz. .

2. İkinci alan Xiaomi Redmi S2 nasıl silinir


Neyse ki, Xiaomi Redmi S2 mobil cihazlarının ikincil bölümünü artık kullanmak istemeyen kullanıcılar için bunu ortadan kaldırma süreci çok basit. Bunu başarmak için aşağıda gösterilecek olan adımları takip etmeye devam edin.

Aşama 1
Bir Xiaomi Redmi S2 cep telefonunda ikincil bir alanın ortadan kaldırılmasını sağlamak için, prosedüre devam etmek için cihazınızın "Ayarlar" bölümünde kendinizi tekrar bulmanız gerekir.

Adım 2
Ardından, "Ayarlar"ın aynı özelliği içinde, "İkincil alan" seçeneğini tekrar bulun ve ona erişin.

Aşama 3
Daha önce olduğu gibi, ikinci depolama alanı seçenekleri ekranına geleceksiniz, ancak bu sefer "İkinci alanı sil" başlıklı bir seçeneğin varlığını fark edebileceksiniz, ikincil depolama alanını silmeye başlamak için ona basın.

4. Adım
Bu bölüme bastıktan sonra, Xiaomi Redmi S2'niz size bu işlemin sonuçlarını bildiren bir metin kutusu gösterecektir, çünkü ikincil depolama alanı ile birlikte, içinde saklanan tüm bilgiler de kalıcı olarak kaybolacaktır.

Prosedürü bitirmek için "Sil" düğmesine tıklayın ve bu kadar olacaktır.

NotAynı şekilde Xiaomi Redmi S2'nizin ikincil bölümünden bir boşluk silmek istiyorsanız, önce "Ayarlar"a, ardından "İkinci boşluk"a ve son olarak "İkinci boşluğu sil"e gitmeniz gerekiyor.

Aynı şekilde, bazı durumlarda, "İkinci alanı sil" seçeneğine basıldığında, sistem sizden saklamak istediğiniz tüm öğeleri seçmenizi ve bunları Xiaomi Redmi S2'nizin ana depolama alanına aktarmanızı isteyebilir. tüm bilgilerinizi kaybedersiniz.

Bu basit şekilde, Xiaomi Redmi S2'nizde ikinci bir depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla sayfasını paylaşan sitenin gelişimine yardımcı olacak

Hiç aynı özelliklere sahip iki cep telefonu istediniz mi? Biri iş için, biri aile ve arkadaşlar için, genellikle söylenen budur. Bunu yapma imkanının sizin elinizde olduğunu söylesek ne olurdu? Bu doğru, tüm kullanımı ile ikinci Xiaomi alanı.

Bu ayar yalnızca MIUI ile cep telefonlarında kullanılabilir, yani farklı bir işletim sistemine sahip herhangi bir Xiaomi'niz varsa, bunu unutmanız gerekebilir.

Xiaomi, piyasadaki en beğenilen markalardan biri haline geldi, ekipmanı inanılmaz niteliklere ve her şeyden önce herkesin karşılayabileceği fiyatlara sahip. Aynı şekilde, geliştiricileri de mükemmel kalitede donanım ve tasarım kullanarak her zaman kullanıcıya odaklanmıştır. yazılım tamamen ihtiyaçlara göre uyarlanabilir.

Bu, kullanıcıların kafasını patlatan en son özelliklerden biri olan ikinci Xiaomi alanına yol açtı. Yapılandırması kolay bir özellik ve bu, çok fazla çalışmadan uygulamaları, kişileri ve dosyaları ayırarak hayatınızı düzenlemenize yardımcı olabilir.

Youtube kanalımıza abone olun

Indeks

Xiaomi ikinci alan ne sunuyor?

Tasarımından bahsetmeye başlayalım, bu daha fazlası değil aynı cep telefonu içinde ekli bir profil. Aynı cihazda iki kullanıcı varmış gibi bir şey. Bilgisayarlarda olduğu gibi kullanıcılar da birbirlerinden tamamen ayrılmış durumda, sadece cihazın dahili hafızasını paylaşıyorlar.

bu şekilde farklı uygulamalar indirebilirsiniz, ana profile müdahale etmeden Facebook, WhatsApp, Instagram ve diğer herhangi bir sosyal ağda profillere sahip olun. İş ve ailesini ayrı tutmaya karar veren kişiler için bu seçeneğin oldukça kullanışlı olduğunu ekleyebiliriz.

Buna ek olarak, profili beğeninize göre özelleştirebilirsinizÖrneğin, duvar kağıdını, bildirim seslerini, temayı, uygulamaların konumunu ve Xiaomi arayüzünün değiştirmenize izin verdiği her şeyi değiştirin. Basitçe söylemek gerekirse, telefonunuzun tamamen farklı bir versiyonu ve hepsinden iyisi, sadece bir tane fiyatına.

Cep telefonunuzdaki bu ikinci alanı nasıl etkinleştirirsiniz?

Bu seçeneğe erişme ihtiyacı hissederseniz, aşağıda açıklayacağımız birkaç adımı izlemeniz yeterli olacaktır. Öncelikle, bu prosedürün tüm marka cep telefonları için kullanışlı. Xiaomi'nizin ayarlarına erişerek başlayacaksınız. Oradayken, "Özel işlevler" seçeneğini görene kadar aşağı inin.

Bu bölüm içinde devam edin ve "İkinci boşluk"u bulana kadar kaydırın, bu seçeneğe dokunun. Ardından, "İkinci alanı etkinleştir" düğmesine basmalısınız. Şu andan itibaren, kendinizi bu ikinci alanı yapılandırmaya adamanız gerekecek. sanki yeni bir cep telefonuymuş gibi. Temel olarak, boşluklar arasında geçişe izin veren geçiş olacak bir ekran kilidi belirlemeniz gerekecektir.

Hızla boşluklar arasında geçiş yapın!

Xiaomi'nin bu özel seçeneği geliştirirken tüm detayları düşündüğünü inkar edemeyiz. Alanların ana ekranında bundan böyle görebileceksiniz. "Değiştir" yazan düğme. Tek bir dokunuşla, hiçbir bilgi kaybetmeden veya yürüttüğünüz hiçbir işleme zarar vermeden diğer tarafta olacaksınız.

Bu size gereksiz mi geliyor? Merak etme! Ona erişmenin çok daha kolay bir yolu var. İkinci alanınızı kurarken, ona farklı bir model veya şifre atamanız gerekecek. Cep telefonunuzun kilidini açarken yapmanız gereken tek şey erişmek istediğiniz alanın desenini veya şifresini kullanın.

İkinci Xiaomi alanından bıktınız mı?

Artık iki profile sahip olmanız gerekmediğinde, şunları yapabilirsiniz: ikinci profilin bilgilerini tamamen sil iz bırakmadan. Silindiğinde tüm verilerin, dosyaların, kişilerin ve diğer bilgilerin kurtarılamayacağını açıklığa kavuşturmak gerekir. Önemli bir şeyi kaydetmeniz gerekiyorsa yedeklemenizi öneririz.

Şimdi, ikinci alanınızı silmeye mi karar verdiniz? Nasil yapilacagini ogren! Xiaomi'nizin "Ayarlarına" erişerek başlayacağız. gitmek «Özel işlevler» > «İkinci Boşluk». Burada sağ üst köşede beliren çöp kutusu şeklindeki butonu bulmalısınız, ona basın. Bu eylemin geri alınamayacağını ve tüm verilerin kaybolacağını belirten bir bildirim görüntülenecektir, "Sil"e basın ve biraz bekleyin.

Tüm veriler ve uygulamalar silinir silinmez cep telefonunuza tekrar sahip olabileceksiniz. İkinci boşluğu kaldırarak işgal ettiği tüm hafızayı serbest bırakmış olacaksın, böylece ana profilde daha fazla alana sahip olursunuz.

İkinci boşluktaki tüm uygulamaları indirmek gerekli mi?

Neredeyse bitirmek için, Xiaomi'nin izin verdiğini açıkça belirtmeliyiz alanlarınız arasında uygulamaları çoğaltın. Bu, çift kurulum yapmak zorunda kalmayacağınız, ancak her profilin verilerini ayrı ayrı kaydedeceği anlamına gelir. WhatsApp, Instagram veya TikTok gibi uygulama yükleme paketlerinin ağırlığı düşünüldüğünde oldukça kullanışlı bir şey. Sadece ikinci alanda olmasını istediğiniz bir uygulama varsa Play Store'dan indirmeniz gerekecek.

İlgili makale:

Bir Xiaomi'deki uygulamalar nasıl gizlenir?

İlgili makale:

Xiaomi'niz ile ekran görüntüsü nasıl alınır?


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir