bilgisayar telefonu görmüyor iphone / iPhone Bilgisayara Bağlanmıyor Sorunu Nasıl Çözülür? - GecBunlari

Bilgisayar Telefonu Görmüyor Iphone

bilgisayar telefonu görmüyor iphone

Bilgisayar İphone’u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

Bilgisayar iphone’u görmüyor sorunu nasıl çözülür? Bu kullanımı kolay telefonları bir bilgisayarda yönetmek bazen sorunlara neden olabilir.

Bilgisayar iphone’u görmüyorsa özellikle Windows işletim sistemlerinde bilgisayarın iphone&#;u görmemesi sorununun çözümünü ve alternatiflerini sizler için hazırladık.

Bu sorunun ana nedeni, eksik sürücüler veya güncel olmayan veya bozuk itunes bileşenleridir. Öncelikle itunes&#;un en düşük sistem olarak Windows 8&#;i desteklediğini belirtmekte fayda var.

Temel Çözümler

Temel çözümler, sorunu daha hızlı çözmenizi sağlar. Bunu yapmak çok daha kolay. Bunu yapmak için;

  • Cihazı bilgisayara bağlayın,
  • İphone&#;u PC&#;deki başka bir USB&#;ye bağlayın,
  • Lütfen orijinal Apple kablosunu kullanın,
  • İtunes&#;un en son sürümünü yükleyin,
  • İphone&#;unuzu ios&#;un en son sürümüne güncelleyin,
  • Şifrenizle iphone&#;un kilidini açın,
  • İos aygıtınızı bağlarken bilgisayar güven komutunu etkinleştirin.
  • Mobil cihazlarla uyumluluğun kontrolünü mutlaka yapın

Temel çözümler bilgisayarın ios aygıtınızı algılaması için yeterli olmadıysa, Apple&#;ın mobil aygıt destek hizmetini yeniden yüklemenizi öneririz. Apple mobil cihaz desteğinin kurulu olduğundan emin olmanız gerekir.

Yeniden Başlatın

Başlat > Çalıştır&#;a gidin ve &#;funduszeue.info&#; yazın ve Enter&#;a basın. Ardından, Apple Mobil Cihaz bölümünü bulun. Sağ tıklayın ve özellikleri seçin, ardından hizmeti sonlandırmak için Durdur&#;a tıklayın. Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

USB Sürücüsünü Kontrol Edin

Başlat > Çalıştır&#;a &#;funduszeue.info&#; yazın. Aygıt Yöneticisi&#;ndeki &#;Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri&#; bölümünü genişleterek Apple mobil aygıt USB sürücüsünün listelenip listelenmediğini öğrenin. Listede yoksa, itunes&#;u yeniden yüklemeniz gerekir.

Apple Mobil Cihaz Desteğini Yükleyin

Fonepaw ios Transfer, itunes&#;a en iyi alternatiflerden biridir. Sistemi yapılandırmak için;

Fonepaw ios Transfer&#;i indirin,

İphone / ipad&#;inizi bilgisayara bağlayın,

Bu uygulama sayesinde program doğrudan doğruya Apple uygulama desteğini otomatik indirecektir.

Yukarıda listelenen çözümler, &#;bilgisayar iphone&#;u görmüyor&#; sorununu çözmenize yardımcı olabilir. Apple cihazlarındaki fotoğraflara erişmek için bilgisayarla iletişim gereklidir. Android telefonlar gibi bir USB kablosu kullanılarak senkronize edilmelidir.

Telefon ve bilgisayar arasında kullanılan USB kablosu ile bağlantı kurulumu son derece kolaydır. Bilgisayarınız iphone&#;u cihazınızı görmüyorsa aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz. Bugün, çok sayıda kullanıcı bu sorunla karşı karşıya kalmıştır.

Sizler için hazırlamış olduğumuz Apple’ın Elektrikli Sürücüsüz Otomobil Projesi adlı makalemiz de hoşunuza gidebilir!

Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa

Aygıtınız açık ve bilgisayarınıza bağlıyken, Finder'da veya iTunes'da görünür. Aygıtınızı görmüyorsanız veya bilinmeyen hata ya da 0xE hatası alırsanız bu adımları takip edin.

Aygıtınızı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın

Aygıtınızın kilidinin açık olduğundan ve aygıtta Ana Ekran'ın görüntülendiğinden emin olun, ardından bir USB kablosu kullanarak aygıtı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın. Aygıtı bir USB hub'a, ekrana veya başka bir aygıta bağlamayın. 

Bu işe yaramazsa aygıtınızın ve diğer tüm USB aygıtları ile aksesuarların bilgisayarınızla bağlantısını kesin. Ardından, yalnızca aygıtınızı yeniden bağlayın. 

Aksesuarın bağlanmasına izin verin

Farklı bir bağlantı noktası, kablo veya bilgisayar kullanmayı deneyin

Sorun bilgisayarınızdan, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından veya aygıtınızı bağladığınız USB kablosundan kaynaklanıyor olabilir. Mümkünse farklı bir bilgisayar, USB bağlantı noktası veya USB kablosu kullanmayı deneyin. Ayrıca, iPhone veya iPad'inizin alt kısmındaki şarj bağlantı noktasında kir birikintisi olup olmadığını kontrol edin.


* Bu özellik bir ayara bağlıdır: Finder'daki menü çubuğundan Finder > Ayarlar'ı (veya Tercihler'i) seçin. Ayarlar penceresinin üst kısmından Kenar Çubuğunu tıklayın ve "CD'ler, DVD'ler ve iOS Aygıtları"nın seçili olduğundan emin olun. Finder pencerelerinde kenar çubuğu görmüyorsanız menü çubuğundan Görüntü > Kenar Çubuğunu Göster'i seçin veya Kontrol-Komut-S tuşlarına basın.

Apple tarafından üretilmeyen ürünler veya Apple tarafından denetlenmeyen veya test edilmeyen bağımsız web siteleri hakkındaki bilgiler bir öneri veya onay niteliği taşımadan sunulmuştur. Üçüncü taraf web sitelerinin veya ürünlerinin seçilmesi, performansı veya kullanılması konusunda Apple hiçbir sorumluluk kabul etmez. Apple, üçüncü taraf web sitelerinin doğruluğu veya güvenilirliğiyle ilgili herhangi bir beyanda bulunmamaktadır. Ek bilgi için tedarikçi ile irtibat kurun.

Yayın Tarihi: 

Bilgisayar iPhone&#;u Görmüyor Sorunu Çözümü [Windows] Çözüldü

Bilgisayar iPhone&#;u görmüyor Windows 10, 8 ve 7 için sorunlarını çok basit adımlar ile giderebilirsiniz.

Çoğu iPhone kullanıcısının karşılaştığı sorunların başında gelmektedir. Peki, bilgisayar iPhone&#;u görmüyor sorunu nasıl çözülür, birlikte bakalım.

iPhone cihazınız bilgisayara bağladığında, Bilgisayardaki &#;Taşınabilir Aygıtlar&#; altında iTunes&#;ta görmüyorsanız, cihaz PC tarafından başarıyla tanınmıyor.

Sorun muhtemelen bozuk iPhone sürücüsünden kaynaklanmaktadır. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları uygulayın.

Bilgisayar iPhone&#;u Görmüyor Sorunu Çözümü

Bilgisayar iPhone görmüyor sorunu çözümü için aşağıdaki adımları uygularsanız sorunu giderebilirsiniz.

1- Sorunu Daha İyi Anlamak İçin iPhone&#;dan Kaynaklanıp Kaynaklanmadığını Kontrol Edin

iPhone cihazı başka bir PC&#;ye bağlayın ve sorunun devam edip etmediğine bakın. Sorun başka bir bilgisayarda da ortaya çıkarsa, iPhone muhtemelen bozuktur. Şayet, iPhone başka bir bilgisayar tarafından tanınıyorsa, lütfen aşağıdaki adımları uygulayın.

2- Diğer Bir Faktör İse Sorunun Kopmuş Kablodan Kaynaklanıp Kaynaklanmadığını Kontrol Edin

Bağlantıyı başarıyla gerçekleştirmek için orijinal iPhone kablosu kullanmanız önerilir. iPhone cihazını başka bir kablo kullanarak takın ve sorunun devam edip etmediğine bakın. Sorun hala devam ediyorsa, çoğunlukla hatalı sürücülerden kaynaklanır.

3- Düzeltme Sürücü Problemi

Sürücü durumunu kontrol etmek için Aygıt Yöneticisi&#;ne gidin. Bu kategorileri genişletin, iPhone cihazını bunlardan birinin altında bulabilirsiniz:

Görüntüleme Aygıtları

Diğer Aygıtlar

Taşınabilir Aygıtlar

Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri

Çoğu durumda, iPhone &#;Taşınabilir Aygıtlar&#; altında listelenir (iPhone&#;unuzun bilgisayara bağlandığından emin olun).

Cihaz PC tarafından tanınmıyorsa, sarı bir işaret ile &#;Diğer cihazlar&#; altında listelenebilir. Sürücü sorununu çözmek için aşağıdaki çözümleri izleyin.

iphone sorun çözme

4- Sorunu Çözmek İçin Sürücüyü Kaldırın

Sorunu çözmek için sürücüyü kaldırmak için aşağıdaki adımları takip edin.

  • Aygıt Yöneticisi&#;nde iPhone aygıtına sağ tıklayın ve içerik menüsünden Kaldır&#;ı seçin.

iphone sorun giderme

  • Üst menü çubuğunda Eylem&#;i tıklayın ve açılır menüden Donanım değişikliklerini Tara&#;yı seçin.

iphone çözümü

Bu adımlardan sonra bilgisayarda iPhone görünmesi lazım.

5- Sürücüyü Güncelleyin

iPhone hala görünmüyorsa sorun devam ediyorsa, sürücüyü güncelleyin.

1- iPhone aygıtına sağ tıklayın ve içerik menüsünden Sürücü Yazılımını Güncelle seçeneğini seçin.

iphone gücelleme

2- Sürücü yazılımı için bilgisayarıma Gözat&#;ı tıklayın.

iphone telefon görmüyor

3- Bilgisayarımdaki Aygıt sürücülerilistesinden seçmeme izin ver&#;i tıklayın.

iphone sorun çözme telefondan

4- Disketi Var kısmına tıklayın.

iphone disket

5- Gözat sekmesine tıklayın.

iphone gözat

6- C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ Drivers&#;a gidin. “Usbaaplinf” dosyasını seçin, ardından Aç düğmesine tıklayın.

iphone aç

7- Tamam kısmına tıklayın.

tamam iphnone

8. İleri kısmına tıklayın. Ardından sürücü otomatik olarak kurulacaktır.

iphone güncelle

Sorun hala devam ediyorsa, tüm sürücüleri güncellemek için Driver Easy kullanabilirsiniz. Sorun iPhone sürücüsünden kaynaklanıyorsa, sürücüyü hızlı şekilde düzeltebilir.

Driver Easy sisteminizi otomatik olarak tanır ve sistem için doğru sürücüleri bulur. Bilgisayarınızın tam olarak hangi sistemi çalıştırdığını bilmenize gerek yoktur.

Sürücülerinizi Driver Easy&#;nin ücretsiz veya Pro sürümü ile otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.

6- Driver Easy İndirin

Sorunu Driver Easy ile kolayca çözebilirsiniz.

1- Sürücüyü indirin ve kurun.

2- Driver Easy&#;yi çalıştırın ve Şimdi Tara&#;ya tıklayın. Driver Easy, bilgisayarınızı tarar ve sorunlu sürücüleri algılar.

3- Sisteminizde eksik veya güncel olmayan tüm sürücülerin doğru sürümünü otomatik olarak indirmek ve yüklemek için Tümünü Güncelle&#;yi tıklayın. Yalnız (bu, Pro sürümünü gerektirir. Tümünü Güncelle&#;yi tıklattığınızda yükseltmeniz istenir).

EN ÇOK OKUNANLAR

Etiketler: internet

Bilgisayar iPhone&#;u Görmüyor Sorunu Nasıl Çözülür?

iPhone kullanıcılar ‘Bilgisayar iPhone&#;u görmüyor’ sorununu sürekli olarak yaşıyor. Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu nasıl çözülür? Yazımızda sizlere sorunu adım adım anlatıyoruz.

Bilgisayar iPhone’u görmüyor sorunu nasıl çözülür? iPhone cihazlarınızı bilgisayara bağladığınız zaman iTunes’ta görmüyorsanız, cihaz PC tarafından tanımlanmıyor. Sorun genel olarak bozuk iPhone sürücüsünden kaynaklanabiliyor. Bu sorunu düzeltmek için sizlere en güncel çözüm yöntemlerini sunuyoruz.

Neden Bilgisayar iPhone&#;u Görmeyebilir?

Bir bilgisayarın iPhone&#;u tanımamasının birkaç nedeni vardır. Bunların başlıcaları şunlardır:

  • Kötü bir kablo kullanılmış olması
  • Kötü bir USB bağlantı noktası kullanılmış olması
  • Güncellenmemiş sürücüler
  • Güncellenmemiş işletim sistemi
  • Güncellenmemiş iTunes veya Finder uygulaması
  • iPhone&#;un kilidinin açık olmaması
  • iPhone&#;un pilinin bitmiş olması

Bilgisayar iPhone&#;u Görmüyorsa Ne Yapılmalı? Temel Çözümler

Bilgisayarınızın iPhone&#;unuzu tanımaması durumunda, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1: Kablo ve Bağlantı Noktasını Kontrol Edin

Bir iPhone&#;u bilgisayara bağlamak için kullanılan kablo ve USB bağlantı noktası sorunlu olabilir. Bu nedenle öncelikle, farklı bir kabloyu veya bağlantı noktasını deneyin.

Adım 2: Sürücülerinizi Güncelleyin

Sürücülerinizi güncellemediyseniz, iPhone&#;unuzu bilgisayarınıza bağlamak mümkün olmayabilir. Bu nedenle, sürücülerinizi güncellemelisiniz. Sürücüleri, Windows Update veya Apple web sitesi aracılığıyla indirebilirsiniz.

Adım 3: İşletim Sisteminizi Güncelleyin

İşletim sisteminizin güncelliği de önemlidir. Eğer işletim sisteminiz güncel değilse, iPhone&#;unuzu bilgisayarınıza bağlamak mümkün olmayabilir. Bu nedenle, işletim sisteminizi güncellemelisiniz.

Adım 4: iTunes veya Finder Uygulamasını Güncelleyin

iTunes veya Finder uygulamanızın güncel olup olmadığını kontrol edin. Eğer güncel değillerse, en son sürümü indirin ve kurun.

Adım 5: iPhone&#;un Kilidini Açın

iPhone&#;unuzun kilidi kapalıysa, bilgisayarınız iPhone&#;u tanımayabilir. Bu nedenle, iPhone&#;un kilidini açın.

Adım 6: iPhone&#;unuzun Pilini Şarj Edin

Bazı durumlarda, iPhone&#;un pilinin bitmiş olması nedeniyle bilgisayarınız iPhone&#;u tanımıyor olabilir. Bu nedenle, iPhone&#;unuzu şarj edin ve tekrar deneyin.

 

Mobil Cihaz Desteğini Kontrol Edin

Temel çözümler bilgisayarın iOS cihazınızı algılamasında yeterli olmadıysa Apple Mobile Device Support servisini yeniden yüklemenizi tavsiye ederiz. Apple Mobile Device Support’un yüklü olduğundan emin olmalısınız.

Yeniden Başlatın

Başlat> Çalıştır’a gittikten sonra ‘funduszeue.info’ yazın ve Enter’a basın. Daha sonra, Apple Mobile Device bölümünü bulun. Sağ tıklayıp özellikleri tercih ettikten sonra hizmeti sonlandırmak için Durdur’a tıklayın. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

USB Sürücüsünü Kontrol Edin

Başlat> Çalıştır’a ‘funduszeue.info’ komutunu yazın. Aygıt yöneticisinde bulunan ‘Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri’ bölümünü genişleterek Apple Mobile Device USB Sürücüsünün listelenip listelenmediğini öğrenenin. Listelenmemişse, iTunes’u yeniden yüklemeniz gerekir.

Apple Mobile Device Support’u Yükleyin

FonePaw iOS Aktarımı, iTunes’un en iyi alternatiflerinden bir tanesidir. Sistemi kurmak için;

  • FonePaw iOS Transfer’i indirin,
  • iPhone / iPad’inizi bilgisayara bağlayın,
  • Bu uygulama ile program doğrudan Apple Uygulama Desteğini indirecektir.

Yukarıda listelenen çözümler, ‘bilgisayar iphone’u görmüyor’ sorununu çözmenize yardımcı olabilir. Apple cihazlarında fotoğraflara ulaşmak için bilgisayar ile iletişim kurulması gerekir. Android telefonlarda olduğu gibi USB kablo ile senkronize edilmelidir.

Telefon ve bilgisayar arasında kullanılan USB kablo ile bağlantı kurulumu son derece kolay olur. Bilgisayarınız eğer İphone’u görmüyorsa bu adımları takip edebilirsiniz. Günümüzde pek çok kullanıcı bu sorunla karşı karşıya kalmaktadır.

ETİKETLER:apple, iOS, iphone

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası