kasımpaşa deplasman tribünü / Kasımpaşa-Galatasaray Maç Biletleri | Hemen Satın Al | seafoodplus.info

Kasımpaşa Deplasman Tribünü

kasımpaşa deplasman tribünü

Futbol takımımız Spor Toto S&#;per Lig hafta ma&#;ında, 11 Mart Cumartesi g&#;n&#; saat ’da Kasımpaşa A.Ş. takımı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecektir. Ma&#;ın biletleri 6 Mart Pazartesi g&#;n&#; saat ’te seafoodplus.info adresinden satışa sunuldu.

Bilet satın almak için tıklayın!

FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY TRİBÜN , , , , , numaralı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının ve FDT’nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu DOĞU TRİBÜNÜ , numaralıbloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle kombine sahipleri yerlerini başka birine ya da kulübe transfer edebilirler.

Kombine sahipleri gidemeyecekleri maç için kombinesine ait olan koltuğu tek maçlık olarak satılması için kulübümüze devredebilirler. Kulübümüze devretmiş olduğunuz kombinenize ait koltuğunuz bilet olarak satıldığı takdirde (masraflar hariç) bilet gelirinin %60’ı Futbol sezon kombine alımında indirim olarak uygulanacaktır.

Bilet satışları, 6 Mart Pazartesi günü saat ‘te, GS Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine öncelikli olup; 7 Mart Salı günü saat ’de sadece GS Logolu passolig kartlarına 10 Mart Cuma saat ’dan sonra Kasımpaşa kartı dışında tüm passolig kartlara satış yapılacaktır.

  1. Tüm kategoriler yemeksizdir. İsteyen taraftarlarımız ekstra ücret ödeyerek yiyecek-içecek satın alabilirler.
  2. Stat otoparkımız yalnızca sezonluk otopark kartı satın alan kombine sahiplerinin kullanımına açıktır. Bilet alan taraftarlarımız için, maçlık stat otopark kullanım hakkı bulunmamaktadır.
  3. Passolig Hizmet Bedeli ücrete dahildir.
  4. Nef Stadyumu Stadyumu Aslanlı yol gişeleri haftanın her günü – arası hizmet vermektedir.
  5. Çağrı Merkezi no:
  6. Size en yakın aktif satış noktalarını seafoodplus.info adresinden öğrenebilirsiniz.
  7. Bir taraftar Farklı T.C. Kimlik numaraları girerek 2 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. Her taraftarın passolig kartı olması zorunludur.
  8. Passolig kartı olan taraftarlarımız, passolig çağrı merkezinden bilet alımı ve transferini gerçekleştirebilirler.
  9. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız seafoodplus.info adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.
  10. yaş ücretsizdir.
  11. E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında sayılı kanunun  Maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (PassoLig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER

sayfa 85demirkartal

12 yıl önce - Çrş 13 Ekm ,

Deplasman Tribünü neresi olacak?
Kapasite arttı , aynı yer olamaz..
Belki yeni yere alabilirler..
Tv den izleyenlerde doluluğu görmüş olurlar. Ne dersiniz?

 mesajı beğendiniz mi?

kasımpaşalı cihan

12 yıl önce - Prş 14 Ekm ,

kişilik stadlarda deplasman takımına seafoodplus.info stadda aynı sayı.yeni yapılan tribünlerle stadın kapasitesi arttı diye rakip takıma ek kontenjan verileceğini pek sanmıseafoodplus.infoıca yeni sezonda tribün grubumuz karşı açık maratonda yerini alacaktır !

 mesajı beğendiniz mi?

mehmetca
12 yıl önce - Prş 14 Ekm ,

arkadaşlar sizin için çektim..



(+)



 mesajı beğendiniz mi?: &#;+5

ebayram

12 yıl önce - Prş 14 Ekm ,

Stadın bulunduğu alan içerisinde benim gördüğüm kadarıyla yapılabileceklerin en fazlası yapılmış.Açıkçası kasımpaşa stadının kamera görüntüsündeki karşıdaki boş alan (binaların bulunduğu kısım) hiç de hoş değildi.

 mesajı beğendiniz mi?

alican44

12 yıl önce - Prş 14 Ekm ,

Yukarıdaki resimde kale arkasında misafir tribünün önünde çim yerleştirlmiş sanki oraya küçük bir sahamı yapıyorlar ne,yoksa normal şekilde çimmi döşemişler



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 85

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir