izmir karşıyaka belediyesi kursları / Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda yaz kursu kayıtları başladı!

Izmir Karşıyaka Belediyesi Kursları

izmir karşıyaka belediyesi kursları

Karşıyaka'da meslek edindirme ve hobi kursları başlıyor

Karşıyaka Belediyesi tarafından ücretli ve ücretsiz olarak düzenlenen kış dönemi kursları için Bülent Ecevit, İsmail Cem ve Ahmet Piriştina Kültür Merkezleri'nde kayıtlar başladı. Aşçı ve pastacı çıraklığı, evde yaşlı ve çocuk bakımı, nakış, ahşap boyama, resim, heykel, ebru, fotoğrafçılık ve halk dansları için kayıt yapılıyor. Kayıtların tamamlanmasının ardından, başlayacak olan kurslar için 77 57, 47 93 ve 60 19 numaralı telefonlardan bilgi alınabilecek.


Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde, kurdela ve Brezilya nakışı , resim, çini, tezhip-minyatür, kırkyama, fotoğrafçılık, aerobik-plates ve dikiş branşlarında ücretli olarak gerçekleştirilecek kurslar için de kayıtlar 15 Eylül’de başlayacak. Belediye Konservatuvarı’nın piyano, keman, gitar, bağlama, ud ve diksiyon kurslarına ise her ayın 25 ile 30’u arasında kayıt yaptırılabilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Hemşerilerimizin kış aylarında hem eğlenmeleri hem de mesleki eğitim alabilmeleri adına onlarca branşta kurslar açıyoruz. Bunların pek çoğu ücretsiz kurslar. Hem yeni bir meslek edinmek isteyenler hem de yeni bir beceri kazanmak isteyen vatandaşlarımız için pek çok alternatif oluşturduk. Kış aylarını dolu dolu geçirmek isteyen Karşıyakalılarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.
KURSLAR:
Sıcak mutfak aşçılığı, soğuk mutfak aşçılığı, geleneksel Türk el nakışı, dikiş, ebru, resim, takı tasarım, aerobik- plates, ingilizce, drama, örgü, dekoratif ahşap süsleme, okuma-yazma, Aşçılık çırağı, pastacı çırağı, bilgisayar işletmenliği, saç bakımı ve yapımı (kuaförlük), el ve ayak bakımı, cilt bakımı ve temel makyaj, evde hasta ve yaşlı bakımı, işaret dili, dikiş, mefruşat, aikido, judo, tekvando, gitar, bağlama, Latin dansı, ritim, satranç, masa tenisi, aile eğitimi, ebru, Rusça, tel kırma, fotoğrafçılık, kurdela nakışı, çocuk bakımı, işaret dili, takı, iğne oyası, resim, mefruşat, aile eğitimi, Almanca, Fransızca, bağlama, fotoğrafçılık, kağıt heykel sanatı, ebru, halk oyunları.
 

Beğendim0Muhteşem0Haha0İnanılmaz0Üzgün0Kızgın0

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nde yeni dönem kurs kayıtları 4 Şubat’ta başlıyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek kurslar, çocuklar için eğitim ve eğlenceyi bir araya getirecek.
 
8 BRANŞTA KURS
Karşıyakalı çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerini  sürdüren Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü, - ikinci eğitim dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açacak. Karşıyakalı çocuklar için; Eğlenceli Fen, Akıl ve Zeka Oyunları, Karikatür, Yaratıcı Drama, Resim, El Sanatları, Diksiyon ve İngilizce Drama kursları düzenlenecek.
 
HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE
Kayıtların 4 Şubat Pazartesi günü başlayacağı ücretsiz kurslar için, Çarşı Kültür Merkezi’nde kulübe başvuru yapılabilecek. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacak hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacak.
 
HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışıyoruz. Vecdi Altay Çocuk Kulübümüz bünyesinde yeni dönemde de dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Her şey onlar için” dedi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİ TİYATRO KURSLARI BAŞLIYOR

Karşıyaka Belediyesi yaz dönemi tiyatro kursları başlıyor. Bu yıl, ve yaşlarında iki ayrı grup olarak açılacak kurslar iki dönem olarak planlandı.

19 Haziran’da başlayacak ilk dönem 26 Temmuz’da sona erecek. Öğrencilerin yaz tatilini geçirebilmeleri için verilen aradan sonra 13 Ağustos’ta ikinci dönem başlayıp 7 Eylül ’te sona erecek. Kurs sonunda öğrenciler mini gösteriler ile ilk sahne deneyimlerini yaşama imkanı bulacak.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde hafta içi saatleri arasında düzenlenen kursta doğru nefes alma, diksiyon, doğaçlama rol yapma, sessiz anlatım, grup çalışmalarında uyum, dikkati toplama gibi konularda eğitim verilecek. Kurslarda başarılı olanlar ise Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda görev alma imkanı bulacak. Zekeriya Hocalar yönetiminde gerçekleştirilen kursların kayıtları Haziran tarihleri arasında Kültür Müdürlüğü’nde yapılacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası