brezilya futbol uçak kazası / Brezilya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü: 5 ölü - Son Dakika Haberleri

Brezilya Futbol Uçak Kazası

brezilya futbol uçak kazası

Brezilya&#;da uçak kazasında 4 futbolcu ve başkan öldü

DUVAR - Brezilya 4. futbol ligi tak&#;mlar&#;ndan Palmas Futebol e Regatas kulübünden yap&#;lan aç&#;klamaya göre Porto Nacional kentindeki Tocantis Havac&#;l&#;k Birli&#;i pistinden, yar&#;n yap&#;lacak maç için Goiania &#;ehrine gitmek üzere havalanan özel uça&#;&#;n dü&#;mesi sonucu 6 ki&#;i öldü.

Aç&#;klamada, "Kazadan kurtulan olmad&#;&#;&#;n&#; üzülerek bildiriyoruz. Bu ac&#; ve deh&#;et an&#;nda kulüp, gerekli deste&#;i sa&#;layaca&#;&#; aile üyeleri için dua etmenizi istiyor" ifadelerine yer verildi.

Kazada pilotun yan&#; s&#;ra Palmas Futebol e Regatas Kulüp Ba&#;kan&#; Lucas Meira (32) ile futbolcular Lucas Praxedes (23), Guilherme Noe (28), Ranule (27) ve Marcus Molinari (23) öldü.

Kazan&#;n ara&#;t&#;r&#;lmas&#; için soru&#;turma ba&#;lat&#;ld&#;. (AA)

kaynağı değiştir]

Kazadan sonra hayatta kalan futbolcular Alan Ruschel[9], sağ bacağı kesilen Jakson Follmann[10] ve Neto[11]'dur. Diğer hayatta kalanlar ise Rádio Oeste'den gazeteci Rafael Henzel, uçuş görevlisi Ximena Suárez ile uçuş teknisyeni Erwin Tumiri olmuştur.[10] Uçuş teknisyeni kazadan sonra yaptığı açıklamada, cenin pozisyonunda durarak hayatta kaldığını, kaza esnasında uçaktaki birçok kişinin panik yaparak ayakta durduğunu belirtmiştir.[12] Kulübün kalecilerinden Danilo ise kazadan sağ olarak kurtulmuş, ertesi gün hastanede ölmüştür.[13] Erwin Tumiri, Mart tarihinde Bolivya'da 21 kişinin öldüğü bir otobüs kazasından da sağ olarak kurtulmuştur.[14]

Hayatını kaybedenler[değiştir

Brezilya futbolunu yasa boğan uçak kazası

Brezilya Eyalet Ligi takımlarından Palmas Futebol e Regatas’ın kulüp başkanı ve dört oyuncusunu taşıyan uçağın düştüğü ve hayatlarını kaybettiği belirtildi.

Yahoo Brazil’de yer alan haberde, Copa Verde’de Villa Nova ile oynayacakları maç için Goiania’ya giden Palmas Futebol e Regatas oyuncuları ve başkanını taşıyan özel uçağın düştüğü ifade edildi. Tocantinense Havacılık Birliği tarafından yapılan açıklamada, Luzimangues bölgesinden havalanan özel uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra bozulduğu ve bölgedeki çalılıklara düşerek patladığı kaydedildi. Uçakta yer alan futbolcular ve kulüp başkanıyla birlikte uçağın pilotunun da hayatını kaybettiği belirtildi. Kazada Copa Verde’deki rakibi Vila Nova kazaya ilişkin yayınladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı, ‘’ Palmas Futebol e Regatas’ın Başkanı Lucas Meira ve takım oyuncuları Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule ve Marcus Molinari’yi taşıyan uçağın düştüğünü ve hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrendik. Hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Kulüp olarak maçın ertelenmesini için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. ‘’

CHAPECOENSE’NİN UÇAĞI DÜŞMÜŞTÜ

yılında Cpa Sudamericana finalinde Atletico Nacional ile karşılaşacak Chapecoense’nin uçağı Kolombiya’da düşmüş, uçakta bulunan 81 kişiden 76’sı hayatını kaybetmişti.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir