medicell göz doktoru / Mart itibariyle Faal Özel Hastane, Özel Tıp Merkezi, Özel Poliklinik ve Müesseseler

Medicell Göz Doktoru

medicell göz doktoru

Özel Medicell Tıp Merkezi

Psikoloji , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Diyetisyen , Romatoloji , Dermatoloji , Üroloji , Odyoloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Ağız ve Diş Sağlığı , Kulak Burun Boğaz , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Acil Servis Daha fazla göster

Özel Medicell Tıp Merkezi Hakkında

Adres:

Batıköy Mah. Şükran Cad. No:3/A Kat:1 Mimarsinan / İstanbul

Yol tarifi, adresi nerede?

Özel Medicell Tıp Merkezi, özel sağlık kuruluşlarından bir tanesidir. yılında Dr. Ekrem Yılmaz'ın girişimi ile kurulmuştur. yılında yeni yeri ve yeni hedefleri ile kaliteli hizmet vermektedir. Profesyonel bir kadrosu bulunmaktadır. Tıp merkezi, güler yüzlü hizmet sağlanmaktadır. Hastalara doğru teşhis ve tedavi yöntemleri ile sağlık hizmeti verilmektedir. 7/24 sağlık hizmeti sunmak için, büyük bir gayret gösterilmektedir. Gelen hastalara ihtiyaçları doğrultusunda check-up programları hazırlanmakta ve hem sosyal hem de sağlık yönünden hastalarla iç içe bir şekilde sağlık hizmeti verilmektedir.

Hastalıkların tanı ve tedavisinde kullanılmak üzere Özel Medicell Tıp Merkezi bünyesinde bilgisayarlı tomografi cihazı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm solunum fonksiyon testleri ve check-up uygulamaları da merkez bünyesinde yapılmaktadır.

Sağlık kuruluşunda tanı ve tedavisi yapılan hastalıklar arasında; hipertansiyon, üst solunum yolu enfeksiyonu, koah, dikkat bozukluğu ve hiperaktivite, şeker hastalığı, horlama, burun akıntısı, bel ağrısı, alerji tedavisi, adale romatizması, varis hastalığı, basur, ağız yaraları, kıl dönmesi, zatürre, migren, varis ülseri gibi hastalıklar yer almaktadır.

Uzm. Psk. Melda Yakupoğlu
Uzm. Psk. Melda Yakupoğlu
Dr. Gülşen Culfa
Uzm. Dr. Gkoulnten Moustafa
Uzm. Dr. Gkoulnten Moustafa
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Op. Dr. Ali Yücel Kuş
Ortopedi ve Travmatoloji,
Uzm. Dr. Erdem Yügen
Dr. Ekrem Yılmaz
Uzm. Dr. İzzet Hacıalioğlu
Uzm. Dr. İzzet Hacıalioğlu
Op. Dr. Osman Nuri Akbulut
Op. Dr. Osman Nuri Akbulut
Uzm. Dr. Nevin Tuna
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,

YILMAZKAYA VAKFI üyelerimiz,

Yakuplu Birinci HospitalHastanemiz de tüm branjlarda ve bölümlerde muayene %30 indirim tetkiklerde %30 ameliyat %20 indirimlerden faydalanabilirler. Hastanemiz yataklı 50 yoğun bakım ünitesi son teknoloji modern donanımla sizlerin hizmetindedir Güvenerek kendinizi emanet edebileceğiniz hastanemzde ilgi ve başarılı doçenk doktorlarımızın kontrlünde sağlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Beylikdüzü Birinci GözHastanemiz de % 50 muayene tetkik %30 ameliyat indiriminden seafoodplus.infoi Göz Hastanemiz Beylikdüzü nde en başarılı göz hastaneleri arasında ilk sırayı almaktadıseafoodplus.infoğinizde diğer göz hastaneleri haricinde güleryüz ilgi ve her hastayla birebir ilgi ve memnuniyetin farkına varacaksınız .Muayene ve tedavileriniz en güzel şekilde yapılarak son derece memnun ayrılacağınız şekilde hizmetimizden faydanalacaksınıseafoodplus.infoi Göz Hastanemiz hem teknoloji hem tecrübeli doktarlarımız sayesinde sizlere  en iyi hizmeti verecektir.

Başakşehir Birinci Diş hastanemiz tüm diş tedavileri (muayene,çene filmi,dolgu,diş çekim,kanal tedavisi,implant vb) tüm hizmetleri vakıf üyelerimize en iyi indirim oranalrıyla sizlere vermeye başlamıştıseafoodplus.infoübe sahibi diş doktorlarımız son derece bilinçli tedavi seçenekleriyle sizlere %30 indirim sağlayacaktır. 

Yakuplu Medicell Tıp Merkezi nde muayene %20 indirim ve tetkiklerde aynı şekilde indirimlerden faydalanabileceksiniz.Güvenerek tedavilerinizi yaptıracağınız Tıp merkezinde sağlanacak olanaklar için sitemizde bilgilere ulaşabilirsiniz

 

YILMAZKAYA VAKFI sizlere en uygun indirim olanaklarıyla güvenilir kurumsal işbirliği ortaklarımızla sizlere hizmet etmeye devam edecektir.

 

Önemli not: Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı (çocuk,genç,bay bayan,yaşlı) ayırmazsızın muayene tedavi ameliyat ve tüm ihtiyaçlarını hiçbir ücret almaksızın yapacaktır.Lütfen sadece ihtiyaç sahibi iseniz  başvuru yapınıseafoodplus.info bizim hem başkalarının zamanını çalarak gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarına engel olmayınıseafoodplus.infoçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olabilir ve zor şartlar da olanlara faydalı olmalıyıseafoodplus.infoi de başkalarının  hakkına saygı duymaya davet ediyoruz..    


SIKÇA SORULAN SORULARA GERİ DÖN

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir