cambly uygulaması ne kadar / En İyi 15 Yabancı Dil Öğrenme Uygulaması - Foto Galeri - seafoodplus.info

Cambly Uygulaması Ne Kadar

cambly uygulaması ne kadar

Online İngilizce öğrenme platformu Cambly, çocuklar için Cambly Kids ürününü yayına aldı

Anadili İngilizce olan öğretmenlerle görüntülü dersler yaparak İngilizce pratik yapılmasına imkan sağlayan İngilizce öğrenme uygulaması Cambly, çocuklar için Cambly Kids ürününü yayına aldığını açıkladı.

2 yıl önce Türkiye pazarına giren San Francisco merkezli İngilizce öğrenme uygulaması Cambly, bugün Cambly Kids ürününü tanıttı. Cambly, bu ürün ile çocuklara özel İngilizce programı, tecrübeli hocalar, renkli ders materyalleri ve son teknolojileri kullanarak çocuklara İngilizce'yi eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlıyor. Cambly Kids, çocukların bire bir ders esnasında anne-babalarının gözetiminde ve evlerinin güvenli ortamında olmalarını sağlıyor. Ayrıca anne-babalar ders kayıtlarını tekrar izleyebiliyor ve hocalarla iletişim halinde çocuklarının İngilizce öğrenme süreçlerini takip edebiliyorlar. Dersler çocukların ilgi seviyelerini yüksek seviyede tutabilmek için olabildiğince interaktif şekilde işleniyor.

Cambly’nin Türkiye Ülke Müdürü Emre Şimdi, Cambly Kids'in amacının, küçük yaştan itibaren çocukların düzenli olarak anadili İngilizce olan hocalarla pratik yapmaları ve anadili gibi İngilizce konuşmalarını sağlamak olduğunu söylüyor. Platform bu şekilde, Türkiye’de doğan bir çocukla İngilizce konuşulan bir ülkede doğan çocuk arasında bulunan fırsat eşitsizliğini azaltmayı hedefliyor.

Her bir dersin 30’ar dakika olarak planlandığı Cambly Kids ürününde, ders programının 1 sene boyunca takip edilmesi amaçlanıyor. Çocuklar haftada 2, 5 veya 7 günlük seçenekleri tercih edip kendi hızlarına göre programı takip edebiliyorlar. Cambly Kids’in fiyatları aylık TL’den başlıyor. Aboneliklerde ilk 14 gün içinde iptal durumunda tam para iadesi sağlanıyor.

İki Google mühendisi tarafından geliştirilen Cambly, Türkiye, Suudi Arabistan, Çin, Japonya, Kore, Brezilya ve Latin Amerika pazarlarında faaliyet gösteriyor.

Cambly benzeri uygulamalar kullanmak isteyen kişiler için bir liste hazırladık. Hazırladığımız listede birbirinden başarılı hizmetler yer alıyor. Beğendiğiniz bir uygulamayı cihazınıza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anadili İngilizce olan öğretmenlerden görüntülü olarak eğitim alabildiğiniz Cambly, dünya çapında oldukça popüler İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Yabancı dil seviyesini geliştirmek için harika bir uygulama olan Cambly'de çok sayıda eğitmen yer alıyor.

Herhangi bir nedenden ötürü söz konusu uygulamayı kullanmak istemiyor olabilirsiniz. Akıllı telefon ya da tablet üzerinden kullanılabilecek Cambly gibi uygulamalar mevcut. Bu yazıda alanında en başarılı hizmetleri sıraladık.

Cambly Benzeri Uygulamalar Listesi

  • Italki
  • Memrise
  • Mondly
  • Speaky
  • Busuu
  • Tandem
  • HelloTalk
  • LinguaLeo
  • Cake - Learn English

Yukarıda Cambly tarzı uygulamalar bulunuyor. Listede yer alan hizmetlerin ayrıntılarına aşağıdan bakabilirsiniz. Ayrıca İngilizce nasıl öğrenilir, neler gerekli sorularını yanıtladığımız yazıya da göz atmayı unutmayın.

Italki

İngilizce, Japonca, Fransızca, Çince ve İtalyaca dahil olmak üzere 'den fazla dili destekleyen Italki'de tıpkı Cambly'de olduğu gibi öğretmenlerden görüntülü olarak bire bir ders alabilirsiniz. Etkili bir şekilde yabancı dil öğrenmenize imkân tanıyan uygulamada 10 milyondan fazla ders mevcut.

Binlerce eğitmenin yer aldığı hizmette ders alabilmek için belirli bir ücret ödemek gerekiyor. Ücret, eğitmenden eğitmene değişiklik gösterebiliyor. Ders tipi, ders ücreti, eğitmenin konuştuğu diller gibi filtreleme seçenekleri bulunuyor.

Modern bir arayüze sahip olan hizmette bir topluluk da mevcut. Bu sayede yabancı dil ile ilgili pratik yapabilmeniz de mümkün. Cambly alternatifi uygulamalar arasında yer alan popüler hizmette eğitmen olarak başvurmak da mümkün.

Memrise

50 milyondan fazla kişi tarafından tercih edilen Memrise'ta İngilizce, Fransızca, İspanyolca ve Almanca dahil olmak üzere 10'u aşkın dil bulunuyor. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulamada çeşitli videolar mevcut. Bu sayede kelimelerin anlamlarının yanı sıra nasıl telaffuz edildiğini de öğrenebilirsiniz.

Tüm dünyada oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan hizmette belirlediğiniz bir yabancı dilde sesli konuşarak alıştırma da yapabilirsiniz. Yeni alfabeler öğrenebileceğiniz uygulamada gün içerisinde kullanılabilecek ifadeler de yer alıyor.

Mondly

Arttırılmış gerçeklik (AR) özelliği ile dikkat çeken Mondly'de tıpkı bulunduğunuz mekânda bir öğretmen varmış gibi ders alabiliyorsunuz. AR özelliği, dersi çok daha verimli ve eğlenceli hâle getiriyor. AR sayesinde hayvanları, sebzeleri, gezegenleri ve daha fazlasını odanızda görüntüleyebiliyorsunuz.

AR özelliği, kelimelerin anlamlarının yanı sıra nasıl telaffuz edildiğini de öğretiyor. Diyalog şeklinde pratik yapabilme imkânı sunan uygulamada ayrıca adet interaktif ders yer alıyor. Bu özellikler sayesinde eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda yabancı dil seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Speaky

Speaky, ana dilinizi öğrenmek isteyen bir kişiyle iletişim kurarak pratik yapabilir ve hatalarını düzeltebilirsiniz. Aynı durum sizin için de geçerlidir. Örneğin İngilizce öğrenmek istiyorsunuz. Ana dili İngilizce olan kişiyle sohbet ederek yabancı dil seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Çok başarılı bir arayüze sahip olan Speaky, bu sayede kolay bir kullanım sunuyor. Beş milyondan fazla indirilen uygulamayı kullanabilmek için bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Bu işlemin ardından diğer kullanıcılar ile iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.

Busuu

Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Busuu'da başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar pek çok ders bulunuyor. İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça ve Almanca dahil olmak üzere pek çok dili destekleyen uygulamada sözcük ve dil bilgisi alıştırmaları da yer alıyor.

Çok popüler bir hizmet olan Busuu'da kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini de öğrenebilirsiniz. Telaffuz ve cümleyi Türkçeye çevirme gibi çeşitli sorular bulunuyor. Böylece kendinizi test edebilirsiniz. Uygulama üzerinden ilerlemenizi takip edebilmeniz de mümkün.

Tandem

İngilizce, Japonca, Korece, Almanca ve Rusça dahil olmak üzere pek çok dili destekleyen Tandem uygulamasında tıpkı Speaky'de olduğu gibi yabancı dilinizi geliştirmek için diğer insanlar ile iletişim kurabilir ve böylelikle pratik yapabilirsiniz.

Mesajlaşma sırasında yanlış yazılan kelimeleri düzeltebilirsiniz. Yabancı dil seviyesini geliştirmek isteyen kişiler için harika bir hizmet olan Tandem'da mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü görüşme özelliği de mevcut. Bu sayede yabancı kelimelerin nasıl telaffuz edildiğini öğrenebilirsiniz.

HelloTalk

30 milyondan fazla insan tarafından kullanılan HelloTalk'ta diğer insanlar ile iletişim kurabilir ve böylece yabancı dil düzeyinizi geliştirebilirsiniz. Mesajlaşma tarafında çeviri, düzeltme gibi çeşitli araçlar bulunuyor.

Çeviri özelliği sayesinde diğer kullanıcının gönderdiği kelimenin ne anlama geldiğini kolayca öğrenebilirsiniz. Düzeltme işlevi ise yanlış yazılan kelimelerin düzeltilebilmesine olanak tanıyor. Uygulamada ayrıca sesli mesaj ve görüntülü arama özellikleri de yer alıyor.

LinguaLeo

Cambly gibi uygulamalar listesinde LinguaLeo da yer alıyor. Popüler hizmette her ne kadar gerçek eğitmenler yer almasa da çeşitli dersler bulunuyor. Uygulamaya girdiğinizde ilk olarak ana dilinizi, öğrenmek istediğiniz dili ve yabancı dil seviyenizi seçmeniz gerekiyor. Ardından bir hesap oluşturarak arayüze erişebilirsiniz.

Hesap oluşturduktan sonra seviye belirleme sınavını tamamlamanız gerekiyor. Verdiğiniz cevaplar göz önünde bulundurularak bir program oluşturuluyor. Günlük çeşitli görevler veren hizmette okuma, dinleme ve gramer gibi konularda alıştırmalar bulunuyor.

Cake - Learn English

Kısa videolar ile günlük hayatta kullanılan İngilizce kelimeleri öğrenebileceğiniz hizmette diyalog alıştırmaları da mevcut. Bu alıştırmalar sayesinde kelimelerin telaffuzunu öğrenebilirsiniz. Böylelikle yabancı metinleri kolayca okuyabilirsiniz.

milyondan fazla indirilen uygulamada yer alan testler, öğrendiklerinizi pekiştirmenize imkân tanıyor. Başarılı arayüzü sayesinde pratik bir kullanım sunan hizmette İngilizce seviyenizi geliştirebilirsiniz.

Bu yazıda Cambly benzeri uygulamalar listesi hazırladık. Listede yer alan uygulamaların indirme bağlantılarına aşağıdan erişebilirsiniz. Ayrıca İngilizce öğrenmek için izlenebilecek diziler listemize de göz atmayı unutmayın.

Cambly Fiyatları 23 Haziran

Cambly Fiyatları TL&#;den 3,TL&#;ye kadar değişiklik göstermektedir. Eğitim için seçeceğiniz paketin detaylarına göre fiyat belirlenmektedir.

Cambly Aylık Kaç TL 23 Haziran

Günde 15 dakika, haftada 2 gün eğitim paketini seçen kişiler aylık TL 12 ay boyunca ödemeleri gerekir Her 12 ayda bir yenilenir

Cambly PaketFiyat
Günde 15 dakika, haftada 2 gün eğitim paketi TL
Günde 15 dakika, haftada 3 gün eğitim paketi,00 TL

Günde 15 dakika, haftada 2 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay TL/Aylık Her ay yenilenir.

Günde 15 dakika, haftada 3 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay TL/Aylık Her ay yenilenir.

Günde 15 dakika, haftada 5 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay 1,TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay 1,TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay 1,TL/Aylık Her ay yenilenir.

Günde 30 dakika, haftada 2 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay 1,TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay 1,TL/Aylık Her ay yenilenir.

Günde 15 dakika, haftada 3 gün eğitim paketini seçen kişiler aylık ,00 TL 12 ay boyunca ödemeleri gerekir Her 12 ayda bir yenilenir

Günde 30 dakika, haftada 3 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay 1,TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay 1,TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay 1,TL/Aylık Her ay yenilenir.

Günde 30 dakika, haftada 5 gün eğitim paketini seçen kişilerin ödemesi gereken tutar 12 Ay 2,TL/Aylık Her 12 ayda bir yenilenir, 3 Ay 3,TL/Aylık Her 3 ayda bir yenilenir, 1 Ay 3,TL/Aylık Her ay yenilenir.

Cambly Nedir ?

Cambly sayesinde ana dili İngilizce olan kişilerle istediğiniz yerden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Zaman ve yer problemi olmadan İngilizce öğrenmek isteyen kişilerin genellikle tercih ettiği uygulamalardan birisi Cambly&#;dir. Ana dili İngilizce olan eğitmelerle beraber birebir ders alabilirsiniz. 7/24 çevrimiçi eğitmenler bulunmaktadır.

Günde 15 dakika, haftada 5 gün eğitim paketini seçen kişiler aylık TL 12 ay boyunca ödemeleri gerekir Her 12 ayda bir yenilenir

Cambly web sitesine gitmek için tıklayınız.

cambly fiyat
YouTube video
İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac
Cambly English Teacher icon

k indirilenler

Sanal bir İngilizce profesörü

Önceki sürümler

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Daha fazla bilgi

Paket Adıseafoodplus.info
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Önceki sürümler

apkAndroid + May

apkAndroid + May

apkAndroid + Nis

apkAndroid + Mar

apkAndroid + Oca

apkAndroid + Kas

Oylama

Cambly English Teacher benzer

MEB E-OKUL VBS icon

MEB E-OKUL VBS

Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından veli bilgilendirmesi

Duolingo icon

Duolingo

Almanca, Fransızca ya da diğer bir dili öğrenmenin kolay yolu

Brainly icon

Brainly

Dünyanın dört bir yanından beyin gücüne erişin

SkyView icon

SkyView

Gece gökyüzünün sakladıklarına bir göz atın

Samsung Kids Mode icon

Samsung Kids Mode

Samsung akıllı telefonunuzun çocuklar için uygun olduğundan emin olun

Udemy icon

Udemy

Yeni şeyler öğrenmek için her çeşit kurs

Verimlilik uygulamalarını keşfedin

HelloTalk icon

HelloTalk

Mesajlar yoluyla ana dili konuşan kişilerle dil pratiği yapın

Notion icon

Notion

Muhteşem çoklu platform yazı editörü

StayFree icon

StayFree

Akıllı telefonunuzda ne kadar zaman harcadığınızı takip edin

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir