0 555 nerenin numarası / nerenin numarası? 15 00 telefon numarası hangi firmaya ait?

0 555 Nerenin Numarası

0 555 nerenin numarası

0 kimin numarası

Bilinmeyen Numara Öğrenme Ücretsiz

Günümüzde artık sizi arayan tanımadığınız telefon numaralarını sorgulamak çok kolay. Size verdiğimiz hizmetler sayesinde bilinmeyen numaraları kolayca bulabilir ve numarasını aradığınız yerlerin telefon numaralarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Bilinmeyen Numara Sorgulama Servisi Nedir?

Sizi arayan numaranın kim olduğunu bilmiyor musunuz? Artık arayan numaraların kime ait olduğunu öğrenebileceğiniz numara sorgulama servisleri bulunmakta. funduszeue.info çeşitli formatlarda bir numaranın kime ait olduğunu anında öğrenebileceğiniz bir numara sorgulama servisidir.

Bilinmeyen Numaraları Nasıl Sorgularsınız?

Arayanı öğren, kim bu arayan, bu numara kimin, numarası kime ait gibi sorgularla yüzlerce site arasında gezip tanımadığınız bir çağrıya ait numara sorgulama işlemini genelde belirli ve yüksek ücretler karşılığında yapabilirsiniz. Telefon Numarası Bul sisteminde ise bu işlem diğerlerinden farklı olarak bir fihrist gibi, numaralarını rehbere kaydeden kişilerin ücretsiz olarak numara sorgulama ile görebilmeniz için size hizmet veren bir sitedir.(Turkcell bilinmeyen numara öğrenme)

Numara sorgulama günümüzde bir ihtiyaç haline gelmiştir. Gerek bizi kimin aradığını öğrenmek gerekse belirli kişi ya da işletmelere ait numaralara ulaşmak istiyorsak, numara sorgulama servisini kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sorgulamak istediğiniz numarayı numara sorgulama kısmına yazarak ara butonuna tıklamaktır. Numara sorgulama servisi ile sizi arayan numaraların kime ait olduğunu öğrenebilir, arayan kişiye ulaşabilirsiniz. Sistemimizden çeşitli formatlarda numara sorgulaması yapabilirsiniz.

, 0 , , 0 vb. birçok şekilde istediğiniz numarayı sorgulayabilirsiniz. Üstelik bu işlem için ücret ödemezsiniz. İsterseniz kendi numaranızı sorgulayabilir, sistemlerimizde kayıtlı değilse, kayıt ekle seçeneğinden kendi numaranızı ya da işletmenizin numarasını sistemimize kaydedebilirsiniz. Böylelikle sizi ya da işletmenizi arayan insanlar ya da müşterileriniz size rahatlıkla Telefon Numarası Bul sistemlerinden ulaşabilirler. Tüm operatörlere ait ya da sabit hat numaralarını yine sistemimiz üzerinden rahatlıkla sorgulayabilirsiniz. Bedava bulunmayan numaralar servisi günümüzde bulunmaz bir nimettir. Numara sorgulamak için çeşitli web sitelerine onlarca lira vermek zorunda kalmazsınız. Bir numara sorgulayacağım diye aradığınız bilinmeyen numaralar servislerini arayarak telefon faturanızı iki katına çıkarmanıza gerek kalmaz. Web sitemiz üzerinden istediğiniz numarayı ücretsiz olarak sorgulayabilirsiniz.

Merak ettiğiniz tüm numaraların nerede ve kime ait olduğunu merak ediyorsanız. Numara sorgulama servisimizi kullanabilirsiniz. Artık onlarca çağrı merkezinden gelen aramalardan bıkmış olabilirsiniz. Teknolojinin armağanı olan akıllı telefonlar sayesinde tabii ki istemediğiniz numaraları engelleyebiliyorsunuz ancak bazen tanımadığımız numaralardan gelen çağrılar bizim için önemli olabilir ve bu durumda her numarayı engellemek bize ulaşması gereken önemli bilgilerden mahrum kalmamızı sağlayabilir. Dolayısıyla sizi arayan ancak tanımadığınız bir numarayı engellemeden önce sistemlerimizden sorgulayarak sizin için önemli mi önemsiz mi bir çağrı olduğunu öğrenebilirsiniz.

Bilinmeyen bir numara beni aramış, bu kimin numarası diye düşünmenize ve endişelenmenize gerek kalmıyor. Artık tüm operatörlere ait, sabit hat ya da çeşitli çağrı merkezlerine ait numaraları tamamen ücretsiz olarak sorgulayabiliyorsunuz.

Eski bir arkadaşınız, dostunuz ya da bir akrabanız mı var? Yıllardır görüşmüyorsunuz ve numarası mı değişmiş? Hiç dert değil. Telefon Numarası Bul sisteminden ücretsiz olarak tanıdıklarınıza ait, eski arkadaşlarınıza ulaşabileceğiniz numaraları kolaylıkla ve saniyeler içinde öğrenebilirsiniz. Telefon sorgulama için bir çok tanım yapılmaktadır. Bilinmeyen numaralar servisi, numara sorgulama servisi, kim bu arayan, arayanı sorgula gibi tanımları bulunmaktadır. Numara sorgulama ya da bir kişiye ait numarayı öğrenmek için çeşitli çağrı merkezleri de kurulmuştur ve dakikalarca hatta bekleterek dakika ücreti çok yüksek olan bu çağrı merkezleri sayesinde, bir numara öğreneceğim derken çok yüklü faturalar ödeyebilirsiniz.

Üstelik bilinmeyen numaralar servisleri için aradığınız bu çağrı merkezlerini aramadan önce bilmediğiniz numarayı, görüştüğünüz müşteri temsilcisi ile görüşmeniz sonlandıktan sonra hala bilmiyor oluyorsunuz ki en büyük handikap da budur. Bizim sistemimiz tamamen hizmet amaçlı olup, saniyeler içerisinde istediğiniz numarayı sorgulayıp, sonucunu öğrenmenize yöneliktir.

Numara sorgulama servislerini genellikle acil durumlarda kullanırız. Bu tarz acil durumlarda tek yapmanız gereken funduszeue.info\'e girerek tek tıklama ile aradığınız numaraya ulaşmaktır. Üstelik bu işlem için bize ekstra ücretler de ödemek zorunda kalmazsınız. Artık sadece size hizmet vermek için kurulan sitemizden dilediğiniz zaman numara sorgulama işlemi yapabilir, rehberimize eklemek istediğiniz kişisel veya kurumsal numaralarınızı ücretsiz olarak sistemimize kaydedebilirsiniz. Böylelikle hem aradığınız numaranın kime ait olduğuna ya da bir kişi veya kuruma ait numaranın kim olduğuna kolaylıkla ve ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

numara hakkında (2. sayfa)

  • Binbaşı
    Mesaj
    Bug&#;n beni de Vodafone'dan hizmet alan hattımdan aramışlardı. "Bora Bey ile mi g&#;r&#;ş&#;yorum" dedi. "Hayır" dediğimde sesi d&#;şt&#; ve &#;z&#;r dileyip kapattı. (İsmim Bora değil.)
  • Teğmen
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Dolandırıcı değil başvuru yaptım ge&#;iş i&#;in turkcellden telekoma, telekomun numarası yani
  • Çavuş
    58 Mesaj
    y&#;z kere arrıyorlar a&#;ana kadar arıyorlar en son dayanamadım a&#;tım daha 6 ay &#;nce aldığım paketin neymiş ayı kalmışmış yeni tarife verelim diye bi saat beni oyaladılar istemiyorum dememe rağmen inat ediyorlar en son y&#;z&#;ne kapattım artık, bidaha da aramasınlar blokladım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrScorpion

    y&#;z kere arrıyorlar a&#;ana kadar arıyorlar en son dayanamadım a&#;tım daha 6 ay &#;nce aldığım paketin neymiş ayı kalmışmış yeni tarife verelim diye bi saat beni oyaladılar istemiyorum dememe rağmen inat ediyorlar en son y&#;z&#;ne kapattım artık, bidaha da aramasınlar blokladım zaten.
    Aynen ısrarla konuşmayı s&#;rd&#;r&#;yorlar istemiyorum demekken anlamıyorlar
  • Teğmen
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Eski Kullanıcı Adı:
    emou

    Beni bir tanesi aradı kere. A&#;tım, kadın konuşmaya başladı bağıra bağıra falan filan yok tarifenizi pahalı kullandığını biliyor musunuz falan filan, evet dedim ge&#;tim en sonunda size bilmem ne &#;nerisi yapıyorum falan filan dedi, bu tarife derken ben her şeyden memnunum tarifemi değişmek istemiyorum dedim en son kadın beni azarlamaya başladı. Y&#;z&#;ne kapatıp engelledim. Sonra başka numaradan aradılar onu da engelledim


    Akıllarınca sınırsız tarifeyi değiştirtecekler bana
  • Teğmen
    Mesaj
    faturaliya ge&#; diye mesaj atıyorlar bu mesajı almak istemiyorsan hayır yazıp g&#;nder diyor 1 hafta sonra arayarak mesajda yazanı s&#;yl&#;yor faturalıya ge&#; diyor. satış yapmak i&#;in arayarak vatandaşı rahatsız etmeye ne hakkın var niye hi&#;bir kurum bunların biz vatandaşları rahatsız etmesine engel olmuyor!!
  • Teğmen
    Mesaj
    krkmz kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 15 Nisan ; >
  • Çavuş
    86 Mesaj
    Gayet g&#;zel numara bug&#;n aradılar tarifeme %30 indirim yapmak istiyorsam 1 tuşuna basmam s&#;ylendi bastım ve indirim kazandım ilgin&#;.
     numara hakkında
  • Yarbay
    Mesaj
    bcan kullanıcısına yanıt
    aradığınız numara tt sabit internet hattı, konuda konuşulan numara tt mobil m&#;şteri hizmetleri hattı, bir &#;ok kişi forumda tt mobil i&#;in resmi numara olduğunu beyan etmiş, bu kadar beyanın sonrasında alakasız bir numaradan başka bir birimin numarasını sorgulatıp buraya yalan yanlış bir bilgi paylaşmanın kime yararı var?
  • Binbaşı
    Mesaj
    Eski Kullanıcı Adı:
    SarıBıyık87

    Dolandırıcı numarası değil.
    T&#;rk Telekom &#;zel Paket Tarife Sunuyorlar. Ben a&#;tığımda telesekreter &#;ıktı tarifeyi funduszeue.infoıza yatarsa tuşlamayla se&#;iyorsunuz
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

nerenin alan kodu? (telefon numarası + / / , Moldova)


alan kodu, Ribnita'in alan kodudur. uydurma telefon numarası için alan kodu ve aranacak numara   şeklindedir. Ve Ribnita Moldova'dadır.

Alan kodu ön eki, bir abonenin telefon numarasını belirli bir konuma atar. Alan koduna ek olarak diğer ön ek türleri mevcuttur: Uluslararası ülke kodları, cep telefonu sağlayıcılarının hat kodları ve farklı hizmetlerin ön ekleri. Bunlar birçok amaca uymak üzere birleştirilir. Bir ülkeden başka bir ülkeyi aradığınızda ve aranan taraf sabit hat kullanıyorsa Ülke kodu, alan kodu ve abonenin numarası birleştirilir. uydurma telefon numarası için alan kodu (Ribnita), Ülke kodu ve aranacak numara    şeklindedir. Arama bir cep telefonuna yapılırsa Ülke kodu cep telefonu sağlayıcısının hat kodu ve abonenin numarasıyla birleştirilir. Arama aynı ülkedeki bir aboneye yapılırsa Ülke kodu çıkarılabilir. Aynı ülke içindeki bir sabit hattan başka bir sabit hata yapılan aramalarda her iki abone aynı alan koduna sahip olduğunda alan kodu birçok ülkede çıkarılabilir. Özellikle abonelerin bir konumdan veya şehirden başka birine taşındıklarında aynı telefon numarasını kullanabildikleri ülkelerde, alan kodu – bu durumda olur – ve aramaya dahil edilmelidir.

Hem Ülke kodu hem alan kodu ön eki gerçek ön ekten önce bir veya daha fazla hane içerir. Bu haneler, telefon görüşmesinde takip eden hanelerin alan kodu veya Ülke kodu olduğunu ve gerçek telefon numarası olmadığını belirtir. Alan kodları durumunda bu genellikle sıfırdır. Ülke kodları, Batı Avrupa ülkeleri, Afrika, Güney Amerika ve Orta Doğudaki birçok ülke ITU (Uluslararası Telekomünikasyon Birliği) tavsiyesi olan iki sıfırı kullanır. Ancak, bazı ülkeler bu tavsiyeye uymaz: örneğin Kuzey Amerika numaralandırma programında katılan ülkeler , Japonya ise ön ekini kullanır.

Hizmet ön ekleriyle erişilen hizmetler sadece telekomünikasyon şirketlerinin değil ayrıca bu hizmetleri sunan şirketlerin ücretlerini içerebilir. Sonuç olarak, birçok kuşkulu şirket az kullanımı olan hizmetler sunarken yüksek ücretler almaktadır. Kazançlarını daha da artırmak için bu hizmet sağlayıcıları arama yapanları olabildiğince uzun süre hatta tutmaya çalışmaktadır. Düzenleyici kurumlar bu tedarikçilere karşı düzenli olarak harekete geçmektedir ancak buna güvenmek mümkün değildir. Ön ekleri sayesinde tanımlanabilecek özel numaralara ek olarak hızlı arama numaraları da var. En çok tanınanlar Avrupa’daki ve Kuzey Amerika’daki acil hizmet numarasıdır. Bu numaralar ülke genelinde kullanılabilir ve ön ek gerektirmez, başka bir ifadeyle + () Ülke kodu veya (Ribnita) alan kodu gerektirmez.

Genel bir kural olarak, arayan kişinin telefon numarası aranan tarafa aktarılır ve ekranda gösterilir. Kendi telefon numaranızı gizleyebilirsiniz ve bu veri koruma açısından anlam ifade edebilir ancak aradığınız kişi gizli aramaları kabul etmiyorsa bu sizi şaşırtmamalıdır. Birçok kişi kendilerini arayanı bilmek ister ve gizli aramaları kabul etmez.

Moldova'nın dışındaysanız ve Ribnita'de bulunan birisini aramak istiyorsanız, alan koduna ek olarak aramak istediğiniz ülkenin Ülke kodu da ihtiyacınız olacaktır. Moldova'nın Ülke kodu + ()'dur, dolayısıyla Türkiye'daysanız ve Ribnita'de bulunan birini aramak isterseniz, o kişinin telefon numarasının önüne koymanız gerekir. Bu durumda, alan kodunun önündeki sıfır kullanılmaz. uydurma telefon numarası için alan kodu (Ribnita), Ülke kodu ve aranacak numara    şeklindedir.




nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası