gözlerinin ardında netflix ekşi / En İyi Netflix Filmleri - OGGUSTO

Gözlerinin Ardında Netflix Ekşi

gözlerinin ardında netflix ekşi

Netflix

Gözlerinin Ardında sıra, (Behind Her Eyes) konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, analizi, IMDb puanı, Netflix Dizileri, fragmanı, izle, ekşi, şeklinde aramalarınıza herdembilgiler’den cevap bulabilirsiniz.

Sıra hakkında

17 Şubat ‘de Netflix ülkemiz‘de yayınlanmaya başlamış olacak olan Netflix orjinal dizilerinden biridir. Sarah Pinborough‘ın Behind Her Eyes adlı kitabından uyarlanan yapım, ruhsal heyecan türünde içeriyor. Steve Lightfoot tarafınca diziye uyarlanan sıra 6 bölümden oluşacak. Dizinin yönetmenliğini Erik Richter Strand üstlendi. Dizinin artist kadrosunda Robert Aramayo, Tom Bateman, Tyler Howitt, Aston McAuley, Krissy Ashton, Pierre Bergman ve Simona Brown şeklinde adlar içeriyor. Dizinin orijnal adı ise Behind Her Eyes.

Gözlerinin Ardında sıra konusu

Dizinin konusu, Bekâr bir anne, psikiyatrist patronuyla münasebet yaşarken onun gizemli karısıyla da gizlice arkadaşlık kurunca kendini sapkın zihin oyunlarının içinde bulur. Bir oğlu olan bekar bir anne ve bir psikiyatristin ofisinde yarı zamanlı işçi Louise’i konu alıyor. Patronuyla bir münasebet başlatır ve karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar. Yeni patronu David ile bir ilişkiye başladığında gezegeni sarsan ve eşi Adele ile beklenmedik bir arkadaşlığa çekilince işler daha da garipleşen bir annenin öyküsünü konu alıyor.” Louise kendini hiçbir şeyin ve kimsenin görünmüş olduğu şeklinde olmadığı tehlikeli bir sırlar ağına hapsolmuş bulurken, alışılmadık bir aşk üçgeni kısacık zamanda karanlık, ruhsal bir heyecan ve sapkın ifşaat hikayesine dönüşür.

Gözlerinin Ardında sıra oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin artist kadrosunda Robert Aramayo, Tom Bateman, Tyler Howitt, Aston McAuley, Krissy Ashton, Pierre Bergman ve Simona Brown şeklinde adlar içeriyor.

Robert Aramayo – Rob
Tom Bateman – David
Tyler Howitt – Adam
Aston McAuley – Anthony Hawkins
Krissy Ashton – Actress
Pierre Bergman – Teacher
Simona Brown – Louise
Georgie Glen – Sue
Eve Hewson –
Richie Lawrie – Glasgow Head
Anna Charlotte Clark – Lucy
Rob Horrocks – Office Worker
Hannah Traylen – Mandy

Sıra fragmanı