hangi saç modeli / Hangi Yüz Şekline Hangi Saç Modeli Gider? - funduszeue.info

Hangi Saç Modeli

hangi saç modeli

Hangi Yüz Şekline Hangi Saç Modeli Gider?

Hangi Yüz Şekline Hangi Saç Modeli Gider?

Yüz şeklini eşsiz bir şekilde ortaya çıkarmak ve yüz hatlarından en iyi biçimde faydalanmak için seçilen saç modelinin detayları çok önemlidir. En iyi saç şeklini seçmenize yardımcı olacak detaylar bu yazıda&#;

Yuvarlak, Kare, Oval, Kalp – hangi yüz şekli?

İlk adım, yüzünün gerçek şeklini bilmektir. İşin aslı birçok insan yüz şeklinin ne olduğunu pek bilmiyor. İşte yüz şeklini belirlemenin kolay bir yolu; aynanın önünde dur ve saçını bağla. Kol mesafesi uzunluğunda aynayla aranda boşluk bırak; yüz şeklini aynaya çiz ve geri çekil. Yüz şeklini bu sayede aynada göreceksin. Yüz şekline göre saç modelini artık bulabilirsin!

Saç stilleri ve yüz şekilleri tamamen dengelidir ve bu nedenle oval yüz şeklinin ideal olduğu düşünülür. Bunun nedeni, oval yüz şeklinin her bölümünün orantılı olmasıdır; kaş genişliğinin, elmacık kemiklerinin ve çenenin genişliği neredeyse eşittir. Sonuç olarak, oval bir yüze sahipsen, hemen hemen herhangi bir saç stilini kullanabilirsin.

Yüzün yuvarlaksa, muhtemelen geniş görünecektir. Fakat doğru oranlar korunursa yine bütün saç modelleri büyük olasılıkla uyacaktır.  Sadece saç stilinin hedefi bu genişliği en aza indirmek olmalıdır.

Eğer yüzün kalp şeklinde ise, kaşın geniştir ve çenen dardır, bu nedenle amaç saç şeklini, kaşın genişliğini en aza indirecek şekilde ayarlamaktır.

Ve eğer kare bir yüze sahipsen, yüzünün uzunluğu ve genişliği eşittir . Çenenin genişliğini daraltan bir saç modeli kullan.

 Yuvarlak yüz için en iyi saç modelleri

 Yuvarlak bir yüzün varsa, katlı saçlar kesinlikle senin için ideal. Katmanların keskinliği, yüz özelliklerine açılar ekleyecektir. Kısa saçları seviyorsan, tepeden aşağı çok sivri katmanlarla kesilmiş pixie saç modelini deneyebilirsin. Katmanları ayırmak ve bir doku oluşturmak için saç şekillendirme ürünlerini kullanmayı ihmal etme!

Orta uzunlukta saçlardan hoşlanıyorsan, saçın uzunluğunu; yuvarlaklığın, uzun gösterecek şekilde çene altında tutmalısın ve kuaföründen silueti düzene sokmak için orta uzunlukları ve uçları katlandırmasını istemelisin.

Ve eğer uzun saçları seviyorsan, çene çizgisinde başlayan katmanlar saçını daha dolgun ve yüzünün daha ince görünmesini sağlar. Genel olarak, yuvarlak yüzlü insanlar, yüze asimetri katan yan parçalarla desteklenir. Kahkül kullanmayı seviyorsan, kahkülün incecik ve dalgalı olmalı, kaşlarına değmeli. Yumuşak, yana yatırılmış kahküller yuvarlak yüzler için son derece ideal.

Kare yüz için en iyi saç modelleri

Kare yüz şekli için en iyi strateji, çene çizginizden ziyade elmacık kemiklerini vurgulamaktır. Orta uzunlukta saçları seviyorsan, elmacık kemiklerini daraltan, yandan taranmış bir saç ile, çene altına inen bir saç kesimi denemelisin. Saçını uzun süre kullanmayı planlıyorsan, kuaföründen güçlü çene hatlarına karşı iyi bir denge oluşturması ve havadar bir etki sağlaması için katları uçlarından kesmesini istemelisin.

Yuvarlak yüzlerde olduğu gibi, bir yan kısımlar kare yüz şeklini yumuşatır. Kahkül kullanacaksan, kare şeklinde bir kesim kullanmaktan kaçınmalısın. Uzun, asimetrik, yumuşak kahküller senin için en iyisi!

Kalp yüz şekli için en iyi saç modelleri

Kalp şeklinde bir yüze sahipsen, en dar nokta çene ve çene hizasıdır. Amaç her zaman denge olduğu için, alt kısımları daha dolgun saç modelleri tercih edilmeli.

Lob kesimlerde, özellikle orta bölümleri kıvrımlı kullanmak; hacim oluşturmak için harika bir saç modeli seçeneği. Doğal görünümlü saç dokusu oluşturmak için deniz tuzu saç spreyi kullanabilirsin. Ağır ve keskin kahküllerden kaçınmalısın. Bunun yerine daha geniş bir alnın daralmasına yardımcı olacak yumuşak, yandan taranmış kahküller tercih edebilirsin. Saçını uzun süre kullanacaksan, yüzünün dar alt yarısını doldurmak için elmacık kemiği ve çene çizgisinde duran saçlara kat verilmeli.

Oval yüzler için en iyi saç modelleri

Hemen hemen her saç modeli oval yüze uyacağından, saç tipin için en iyi saç modelini öğrenmek ve stilini en iyi ifade eden görünüm hakkında daha fazla bilgi almak için kuaförüne danışabilirsin. Örneğin, eğer kalbindek bohem bir tarz varsa, saçını ortadan ayırarak, pürüzsüz hale getirebilir ya da plaj dalgalarıyla ve vahşi buklelere şekillendirebilirsin. Derin, parlak, göz alıcı dalgalar ve alçak yan kısımlar, yüz özelliklerini güzel bir şekilde ortaya çıkarır.

Kısa saçları seviyorsan, bir saç tutamını tousled ve punky stilinde şekillendiren pixie kesimler sevimli duracaktır. Asi bir tarzın varsa, alnının ortasındaki mikro veya dramatik kahkülleri, gözü gölgelendirecek şekilde kullanabilirsin. Ve bobs söz konusu olduğunda &#; güçlü, grafiksel, 20&#;lerden ilham alan stiller, serbest, canlı bir lob&#;a kadar her şey oval yüz şekline uyacaktır.

Diğer saç modellerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

İçindekiler

Erkekler için şık ve etkileyici bir giyim tarzı oluşturmak nasıl önemliyse, doğru bir saç modeline sahip olarak karizmatik görünümü ortaya çıkarmak bir o kadar önemlidir. Bu nedenle erkekler saç kesimlerinde oldukça hassas davranırlar. Uzun uğraşlar sonucu iyi bir erkek kuaförü bulunduktan sonra arzulanan saç kesimi hakkında detaylar verilir. Kişinin vizyonu ve kuaförün becerisiyle ortaya kusursuz bir saç modeli çıkarılacaktır. Ancak saç kesim stilleri her erkeğin yüz yapısına uyumlu olmayabilir. Yüz hattındaki çizgi, kıvrım ve geometrik yapının iyi bir şekilde analiz edilmesi ve hangi tip yüz şekline sahip olunduğunun bilinmesi oldukça önemlidir. Yüz şekline uygun olmayan bir saç kesimiyle hiç beklenmedik sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalınabilir. Bu riskin farkında olmalı ve sizi en iyi tanımlayan saç kesimine yönelmelisiniz.

Yüz şekline göre saç kesim modelleri geniş bir yelpazede karşımıza çıkar. Öncelikle temel yüz şablonlarının hangileri olduğunu bilmek gerekir.

  • Kare Yüz
  • Dikdörtgen Yüz
  • Oval Yüz
  • Yuvarlak Yüz
  • Elmas Yüz
  • Kalp Yüz

Yazımızın devamında yüz tipinize uygun saç kesim önerilerinde bulunacağız.

Kare Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

Keskin, belirleyici hatlardan oluşan yüz şekline kare yüz tipi adı verilir. Bu şablonda yüzün uzunluğu ve genişliği neredeyse eşittir. Çene hattı belirgin bir şekilde ortaya çıkmıştır. Pek çok insan tarafından en erkeksi yüz şekli olduğu söylenir. Bu doğal görünümlü erkeksi imajı güçlendirmenin yolu doğru saç kesiminden geçiyor. Kare yüz şekline uygun sakal stillerini Kare Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

 

Kare yüz tipine saç modeli seçerken favoriler kısa tutulabilir. Kare formunu destekleyici saç modellerine yönelmek doğru karar olacaktır. Fransız kesim, fade kesim gibi modeller estetik bir görünümü ortaya çıkarır. Yanların kısa, üstlerin hafif uzun bırakıldığı saç kesimlerini tercih edebilirsiniz. Zevkinize göre üst kısmın daha uzun bırakarak şekillendirebilirsiniz. İnce sakal eklemesi bu saç modellerine uyum sağlayacaktır.

Eğer üç numara saç tipini kendinize yakıştırıyorsanız kare yüze sahip olmanız avantaj oluşturabilir. Kare şeklin simetrik görünümüne, alt ve üst kısımların eşit uzunlukta tutulduğu kısa saç kesimleriyle destek verebilirsiniz. Kirli sakalın üç numara saçlara uygun olduğunu belirtebiliriz.

Dikdörtgen Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

 

Kare yüz formuna kıyasla dikdörtgen yüzlerde belirgin bir uzunluk söz konusudur. Uzun olmasına karşın simetrik görünümü bozan bir yapısı bulunmaz. Burada dikkat edilmesi gereken tek şey, tercih edilen saç kesim şeklinin yüzün uzunluğunu algısal olarak artırmamasıdır. Dikdörtgen yüz şekline uygun sakal stillerini Dikdörtgen Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Saçların dik konumda olduğu modeller dikdörtgen yüz şekli için pek uygun değildir. Bunun yerine yana yatırılan veya alına düşen perçemlerden oluşan bir saç kesimi tercih edebilirsiniz. Bu sayede yüzünüzü olduğundan kısa göstermiş olacaksınız. Saç modelinize uygun sakal çeşitleri ise kısa ve kirli sakallardır. Uzun sakalların yanı sıra V formundaki keçi sakallar dikdörtgen yüzü daha uzun gösterir.

Oval Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

Oval yüz yapısı bulunan erkekler avantajlı konumdadır. Oval yüze neredeyse bütün saç modelleri yakışır. Yüz uzunluğu, elmacık kemiklerinin genişliğinden fazla olduğundan oval yüz tipinde net bir keskinlik bulunmaz. Alın bölgesi geniştir, çene ve yanak keskin hatlardan oluşmaz. Oval yüz şekline uygun sakal stillerini Oval Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Oval yüz tipine hangi saç yakışır sorusuna birden çok cevap verilebilir. Alternatifler fazla olduğu için arzu ettiğiniz saç kesimine yönelebilirsiniz. Üstlerin uzun tutularak arkadan toplandığı, yanların ise kısa tutulduğu saç kesimleri sizin için doğru karar olabilir. Arka kısım yine kısa tutularak oval yüze uyumlu bir stili ortaya çıkarmış olacaksınız.

Oval yüzlere ileriye doğru uzanan ve kakül şeklindeki saç kesimleri pek yakışmaz. Bunun nedeni alın genişliğine ağırlık bırakılmasıdır. Eğer böyle bir saç modeline yönelirseniz yüz şekliniz birden yuvarlak forma dönüşebilir. Sakal tercihinizde kısmen uzun modelleri değerlendirebilirsiniz.

Yuvarlak Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

Yuvarlak yüz şeklinde yanak, çene, elmacık kemikleri keskin hatlara sahip değildir. Yüz uzunluğu ile genişliğe birbirine yakındır; bu özelliği ile kare yüzlere benzer bir nitelikten söz edilebilir. Yuvarlak yüz şekline uygun sakal stillerini Yuvarlak Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Yuvarlak yüze saç kesimi için farklı varyasyonlara yönelebilirsiniz. Ancak yüz genişliğinizi artıracak modellerden kaçınmanız gerekir. Yan ve üst kısımların eşit uzunluklarda bırakıldığı saç modellerine sıcak bakılmaması doğaldır. Üstlerin dikleştirildiği ve üstlerin eğimli bir şekilde dik pozisyonda bırakıldığı kesimler, yuvarlak yüzün kısmen keskinlik kazanmasını sağlayacaktır. Favorilerin uzun tutulmaması, saçın yana doğru kabartılmaması ve kakülden uzak durulması dikkat edilmesi gereken diğer detaylardır. Sakal seçiminizi çene yapınızı keskinleştirmek adına ince sakaldan yana kullanabilirsiniz.

Elmas Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

Uzun yüz tipine elmas yüzler örnek gösterilebilir. Elmas yüzlerde çene alına göre daha dardır. Sivri sayılabilecek bir çene yapısı bulunur. Elmacık kemikleri de alından geniştir. Bütün bu yüz şablonu gözümüzün önüne geldiğinde, elmas yüze göre saç kesimi konusunda dikkatli olmamız gerektiği ortaya çıkacaktır. Elmas yüz şekline uygun sakal stillerini Elmas Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Elmas yüz şekline yüksek hacimli saç kesimleri epey yakışacaktır. Üst kısımları dağınık bırakarak saçınıza serbestlik tanıyabilirsiniz. Tepeler sağa veya sola doğru dalgalandırılmış konumda bırakılabilir. Yan tarafların ise çok uzun tutulmaması gerekir. Sakal bırakacaksanız çapa sakala bir şans tanıyabilirsiniz. Kirli veya ince sakallar da elmas yüz şekline uyumlu bir görünüm sağlayacaktır.

Üçgen Yüz Şekline Göre Saç Modelleri

Üçgen yüzleri elmas yüzlerin tam tersi olarak düşünebilirsiniz. Üçgen şekilli yüz yapısında çene geniş bir çizgiye sahiptir. Elmacık kemikleri ve alın daha dardır. Maskülen bir yüz tipi olarak tanımlanır. Üçgen yüz şekline uygun sakal stillerini Üçgen Yüz Şekline Göre Sakal Stilleri yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Üçgen yüz saç modeli arayışında ilk durağınız orta uzunlukta saçlar olmalı. Dilerseniz saç kesiminizi daha uzun tutabilirsiniz. Kısa saçlar üçgen şablona pek uyumlu olmayabilir. Bu yüzden çok kısa kesimlerden kaçınmak gerekir. Alnınıza inen perçemlerden oluşan saç kesimli yüz çizgilerinizi besleyecektir.

Tek biçimli sakallar ile uzun bıraktığınız saçlarınız arasında bir bağlantı oluşturabilirsiniz. Garibaldi ve Bandholz gibi daha uzun sakallar bir diğer tercihiniz olabilir.

Yüz Şekline Göre Saç Kesiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Saç yapınız her saç modeli için uygun olmayabilir. Bu nedenle yüz şeklinizin yanı sıra saç yapınıza da dikkat etmelisiniz.
  • Yüz ve kafa yapıları birbirinden farklıdır. Yüz hattınıza tam oturan bir saç modeli, kafa yapınızın farklı olması nedeniyle şekilsiz durabilir.
  • Erkek yüz tipine göre saç modelleri sizin gündelik konforunuzu desteklemelidir. Birden fazla modele yönelmek yerine, sizi en iyi tanımlayan saç kesimini sürekli hale getirmek daha önemlidir.
  • Saç bakım ürünleri kullanarak saç köklerinizi güçlendirebilirsiniz. Yüz yapınıza uygun saç kesimi tek başına yeterli olmayacaktır.
  • Eğer sakal bırakacaksanız, sakalın aynı saçlar gibi yüz şekillerine göre modellenmesi gerektiğini unutmamalısınız.

Hangi Saç Stili Bana Yakışır?

Hangi saç stili bana yakışır kadın kuaförlerinde veya buluşmalarda sıkça söz ettiğimiz stil ve bakım konularının önde gelen sorularındandır. Kendinize yakışan bir saç modeline sahip olmak, gününüzü gerçekten güzelleştirebilir, bunu hepimiz biliyoruz. Peki, saç modelini seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Çoğumuzun belki de hiç aklına gelmeyen bu sorunun cevabını yüz şekliniz, saç kesim tarzınız, doğal güzelliğinizi ortaya çıkaran saç modelleri hakkındaki bilginiz gibi bazı önemli noktalar oluşturuyor. Özellikle yüz şekliniz, ayna karşısında kendinizi yeniden keşfetmiş kadar güçlü hissettirecek bir saç modeline sahip olmanız hakkında ipuçları içeriyor olabilir. Yüz şekliniz hakkında kararsız mısınız? Gelin birlikte bu konuyu biraz açıklığa kavuşturalım.

Temel Yüz Şekilleri

Sahip olduğunuz yüz şeklini bulmak, ayna karşısındayken veya bir kuaför koltuğundayken sıkça aklınıza takılan ve bir o kadar da gizemini koruyan konulardan biridir. Yuvarlak mı, kare mi, oval mi? Özellikle yüze göre saç modelleri için bir karar vermeniz gerektiğinde karşınıza çıkan farklı seçenekler, yüzü şekliniz hakkında bir fikriniz yoksa zorlayıcı olabilir. Modelin yanı sıra aynı kuaför koltuğunda otururken yüze göre saç rengi belirlemeniz gerekebilir. Endişelenmeyin, yüz şekli konusundaki temel paradigmaları sizin için bir araya getirdik.

Yuvarlak Yüz Şekli

yuvarlak yüz şekilleriYuvarlak bir yüz hattı tipik olarak oldukça simetrik bir görünüme sahiptir. Yüzün şekli yaklaşık olarak aynı genişlik ve uzunlukta, çene hattı ise yuvarlak bir yapıdadır. Görünüşte dairesel olma eğiliminde olan ve büyük açı veya kenarlara sahip olmayan yuvarlak yüzlerde, elmacık kemikleri belirgin değildir.

Yuvarlak yüz şekline sahip olan ünlüler: Chrissy Teigen, Ginnifer Goodwin, Chrissy Metz, Mila Kunis

Kare Yüz Şekli

Kare bir yüzün ayırt edici özelliğini çene çizgisi oluşturur. Alın ve elmacık kemikleri aynı genişlikte olmasına rağmen çene keskin açılara sahiptir. Görünüş olarak yuvarlak bir yüze benzese de daha belirgin ve geniş bir çene kare yüzü yuvarlak yüzden ayırır.

Yuvarlak yüz şekline sahip olan ünlüler: Olivia Wilde, Lucy Liu, Cameron Diaz, Demi Lovato

Elmas Yüz Şekli

Elmas ve kalp şeklindeki yüzler bazen birbirine oldukça benziyor gibi görünse de elmas yüzlerin kendine has bazı özellikleri vardır. Elmas yüz şeklinde dar bir alın ve küçük bir çene bulunur. Elmacık kemikleri yüzün en geniş kısmı olarak öne çıkar, yanak bölgesinde oldukça dik bir konuma sahiptir. Alın ise kalp şekline sahip bir yüzden daha dardır.

Elmas yüz şekline sahip ünlüler: Liz Hurley, Scarlett Johansson, Tyra Banks, Jennifer Lopez

Kalp Yüz Şekli

Kalp şeklindeki yüzler daha büyük ve geniş bir alına sahiptir. Yüz, alından çeneye doğru daha açılı hale gelir ve çene ucunda noktalanır. İnce bir çene hattına sahip bu yüz şeklinde alın, yüzün en geniş kısmını oluşturur.

Kalp yüz şekline sahip ünlüler: Lili Reinhart, Kerry Washington, Ruby  Rose, Reese Witherspoon

Oval/Uzun Yüz Şekli

Oval veya uzun bir yüzün uzunluğu genişliğinden daha fazladır. Yani yüzünüzün alt yarısı üst kısmından daha uzun görünür. Alın yüzün en geniş kısmıdır, çene ve yanaklar ise yuvarlak ve yumuşak görünür. Oval/uzun yüz şekline sahip ünlüler: Kate Middleton, Julianne Moore, Jessica Alba, Olivia Munn

Dikdörtgen Yüz Şekli

Oval ve kare şeklindeki yüzün bir melezi olarak tanımlanabilecek dikdörtgen yüz şekli köşeli kenarlarıyla öne çıkar. Kare bir çene ve yüksek bir alın açısı bulunur. Dikdörtgen yüz şekline sahip ünlüler: Meryl Streep, Kim Kardashian, Courtney Cox, Liv Tyler

Yüz Şekline Uygun Saç Modelleri ve Renkleri

Çoğumuzun yüz şeklini belirlemeye çalışırken yaptığı en yaygın hata, yüzümüzün yalnızca yuvarlak olduğunu düşünmektir. Yüz şeklimizi çizmeye çalışsaydık muhtemelen yuvarlak veya oval bir çizim ortaya çıkacaktı, fakat bundan çok daha fazlası var. Doğru saç kesimi için yüz şekline karar verdikten sonra saç stiline ve kesimi belirlemek doğru bir yaklaşım olacaktır. Aynı şekilde doğru saç rengi, yüz şekli ve saç kesimi ile bağlantılıdır. O halde, yüz şeklinize karar verdiyseniz sıra ideal saç şeklinizi belirlemekte. Haydi başlayalım.

Oval Yüze Göre Saç Modelleri

oval yüz şekliOval yüzünüz için doğru saç modelini seçerken asıl amaç, yüzünüzü uzatmaktan kaçınmaktır. Omzunuzu süpüren ve yüzünüzü çevreleyecek küt modeller doğru bir seçim olabilir. Hacim eklemek için ince katmanlara sahip bir model, uzun saç seviyorsanız yandan kıvrıma sahip kaküller ile yüz şeklinizi koruyabilirsiniz. Saçınızı toplamak istediğinizde ise elmacık kemiklerini ortaya çıkaracak şekilde, saçınızın iki tarafını da kulağınızın arkasına sıkıştırmaktan çekinmeyin.

Temel renklerle karıştırılmış yüksek ve düşük ışıklar içeren bir kesim için parlaklık verecek renkler, oval hatlarınızın ortaya çıkmasını kolaylaştırabilir.

Yuvarlak Yüze Göre Saç Modelleri

Yuvarlak yüz için saç modeli belirlerken asıl amaç, yüzü uzatmak ve daha oval görünmesini sağlamaktır. Bunu pratik şekilde yapmanın bir yolu, yüzünüzün bir tarafında küçük bir parça saç bırakmaktır. Yüzünüzü daha uzun hale getirmek için ise tepede bombe bırakarak toplamayı tercih edebilirsiniz.

Orta kısımda şekillendirilmiş dip boyalı ve ombreli saçlar, yuvarlak şeklindeki yüzünüze doğal bir yansıma katabilir.

Uzun Yüze Göre Saç Modelleri

Uzun yüzlerde saç kesimine karar verirken asıl amaç, yüzü olduğundan daha geniş göstermektir. Bu amaca hizmet eden bukleler, uzun yüze sahipseniz vazgeçilmezleriniz arasında yer alabilir. Yassı dalgalar ve gevşek bukleler de aynı etkiyi yaratacaktır. Yüz hattınızın daha geniş görünmesi için buklelerin elmacık kemiğinizin çevresine yakın olmasına dikkat edin.

Kare Yüze Göre Saç Modelleri

Kare yüz için saç modeli seçerken güçlü çene çizgilerini yumuşatmayı tercih edebilirsiniz. Bunun için biraz kakül veya kısa perçemler çekici ve kullanışlı bir seçenektir. Saçınızı düz ve uzun bir şekle soktuktan sonra elmacık kemiklerinize çarpan perçemleri veya daha ince kakülleri ortaya çıkarmaktan çekinmeyin.

Renk vurgusu söz konusu olduğunda üst kısımlara verilecek hafif renkler yüzü çevreleyerek ifadenize derinlik kazandırabilir.

Üçgen Yüze Göre Saç Modelleri

Elmas veya üçgen yüz şekilleri simetrik ve dengeli bir hatta sahip olduğundan asıl amaç, zarif görünümü ortaya çıkarmaktır. Elmacık kemiklerinizi uzun katmanlarla öne çıkarmak için uzun, yandan kıvrımlı kaküller tercih edebilir, kemik yapınızı vurgulamak için ise yüksek bir at kuyruğu yapmayı deneyebilirsiniz. Çok sert görünmekten kaçınmak için doğal gölgenizden daha açık bir ana renk seçimi yapabilir, kalın buklelere denk gelen vurguların yardımı ile hassas bir görünüm elde edebilirsiniz.

Erkeklerde Yüz Şekline Uygun Saç Modelleri

erkekler için saç stilleriKadınlar için doğru saç modeli seçerken yüz şekli ve saç stilinin bütünleştirici etkisi, erkekler için de benzer bir strateji doğrultusunda işliyor. Yüz şeklinizi belirlemenin ve uygun bir saç modeli bulmanın güzel yanı, daha küçük boyutları abartırken daha büyük olanları gizleyebilmek, her ikisi için ise olumlu özellikleri kolaylıkla geliştirebilmektir. Hangi saç stili bana yakışır erkek giyimde olduğu kadar saç stillerinde de güçlü yönlerinizle oynamayı ve ideal modeli bulmayı kolay hale getirebilecek cevapları içerir.

Oval yüz şekline sahipseniz modernize kesimler yapmak fazla deneysel olabilir. Bunun yerine tıraşlı modelleri veya geleneksel kısa kesimleri tercih edebilirsiniz. Kare yüz şeklinde ise hacimli bir görünüm saç için önemlidir. Uzun kullanmayı sevenler için hemen kulak altında biten uzunluklar da oldukça idealdir. Üçgen yüz şeklinde çeneyi ön plana çıkarmak amacıyla saçaklı ve hafif dalgalı bir saç modeli seçebilirsiniz. Favorilerde yer alacak ayrıntılar ise elmas yüz şekline sahip erkeklerde oldukça havalı bir görünüm oluşturacaktır. Bu noktada kulak üstüne düşen dağınık ve hacimli saçaklara yönelmekten çekinmeyin. Şeklin ve boyutun daha az ön planda olduğu modeller yuvarlak yüz şekilleri için uygun olacaktır. Yüzünüzü uzun tutmak için üst kısmı uzun, fakat yanları kısa olan modelleri tercih edebilirsiniz. Dikdörtgen yüzlerde amaç, yüzü göründüğünden daha uzun yapmamak üzerine olduğundan dengeli saç stillerini seçmek önemlidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası