müge anlı davut / SON DAKİKA: Davut Kıranlı intihar mı etti? Müge Anlı açıkladı - Son Dakika Haberleri Milliyet

Müge Anlı Davut

müge anlı davut

Müge Anlı&#;daki Sevgi Kıranlı&#;nın eşi Davut Kıranlı intihar mı etti haberi geldi

Adam&#;n ya&#;ad&#;&#;&#; bir travma var
-Hepimiz kendimizi onun yerine koyal&#;m. B&#;rak 35 y&#;ll&#;k kar&#;s&#;n&#;, ayl&#;k sevgilin bile gitse ba&#;kas&#;na üzülmez misin. Adam&#;n ya&#;ad&#;&#;&#; bir travma var. Bir de üzerine üzerine gitmeyin, saçma sapan &#;eyler yazmay&#;n. Tabi ki intihar etmek isteyen de eder sen ne destek verirsen ver. Herkes destek olsun bir insan&#; daha hayata katal&#;m. Ben sevdim Davut amcay&#;, öyle ya da böyle. Giden gitmi&#; gidene bay bay demek laz&#;m. Belki Davut amcan&#;n hatas&#; ona bay bay diyememek oldu. Onu da iyi anl&#;yorum, 35 y&#;l boyunca hayat arkada&#;&#;n&#;n böyle bir &#;ey yapaca&#;&#;n&#; akl&#;na getirmedi&#;i için. Televizyon ekranlar&#;na kadar ç&#;kt&#;. Hangimiz yapmazd&#;k. 

Son dakika haberleri: Davut Kıranlı ile ilgili iddialara Müge Anlı'dan yanıt geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Davut Kıranlı, eşi Sevgi Kıranlı'nın kaçırıldığını iddia etmişti. Ancak kadının şoför Muammer Cambaz kaçtığı ortaya çıktı.

Yaşananların ardından Davut Kıranlı'nın intihar ettiği iddia edilmişti. Müge Anlı, haberlere tepki gösterdi. Müge Anlı, "Böyle yalan yanlış haberler yapanlar site bile diyemeyeceğim garip insanların haberlerini gördüğünüz zaman siz de onları takip etmeyi bırakın. Onlar da bu işi yapamayacaklarını anlasınlar. Herkes saçma sapan kendi kendine haber yapıyor. Davut amcanın intihar ettiğine dair haber çıkarmışlar. Zaten sıkıntıları var adamcağızın. Böyle yaparak teşvik ediyorsunuz. Zaten üzüntülü, şuan Ordu'da kızlarıyla beraber. Tek yapmamız gereken ona destek olmak. Hepimiz kendimizi onun yerine koyalım. Adamın yaşadığı bir travma var zaten. Neden üzerine gidiyorsunuz. Bir insanı daha hayata katalım" ifadelerini kullandı.

NELER OLMUŞTU?

Davut Kıranlı Müge Anlı'ya katılarak 3 aydır eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamadığını ve büyü yapılarak kaçırıldığını öne sürmüştü. Davut Kıranlı'nın ardından, Sevgi'yi kaçırdığı iddia edilen Muammer Cambaz'ın eşi de yayına katılarak bildiklerini anlattı.

Karısını çok sevdiğini anlatan eş Davut Kıranlı; "Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı" ifadelerini kullanarak eşini geri istediğini söylemişti.

Müge Anlı kısa süre sonra Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz'ı bulduğunu açıkladı. Ancak Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile kaçtığını ona çok aşık olduğunu söyledi.

Müge Anlı Davut Kıranlı intihar mı etti? Davut Kıranlı öldü mü?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sevgi Kıranlı olayı gündeme damga vurmuştu. Eşini ve ailesini bırakan Sevgi Kıranlı, şoförü ile birlikte kaçmış, Davut Kıranlı ise Müge Anlı’ya gelerek canlı yayında eşine dönmesi için yalvarmıştı. Sevgi Kıranlı ve kaçtığı evli sevgilisi Muammer canlı yayına geldi ancak Sevgi Hanım eşine dönmeyi kabul etmedi.

Davut Kıranlı öldü mü, intihar mı etti?

Sevgi Kıranlı’nın verdiği bu karar sonrasında Müge Anlı 12 Şubat canlı yayının hemen ardından Davut Kıranlı’nın kendisini bir arabanın önüne attığı ve intihar ettiği iddia edildi. Bugün program açılışında Müge Anlı’nın bu konuda bir açıklama yapması bekleniyordu, ancak Müge Anlı konuya hiç değinmedi.

Davut Kıranlı öldü mü?

Müge Anlı’nın programına Ordu’nun Akkuş ilçesinden katılan 49 yaşındaki Davut Kırnalı, eşini aramak için  gelmiş ve eşini çok sevdiğini geri dönmesini söylemişti. 5 çocuğu 4 torunu bulunan Davut Bey’in öldüğüne dair kesin bir bilgi bulunmuyor.

#Müge Anlı, davut kıranlı, şubat, açıklama, karar, ATV

Davut Kıranlı intihar mı etti, &#;ld&#; m&#;? M&#;ge Anlı'dan canlı yayında Davut Kıranlı a&#;ıklaması

Müge Anlı’nın programına başvuruda bulunarak eşinin bulunmasını isteyen Davut Kıranlı ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Kıranlı’nın yaşanan gelişmeler sonrası intihar ettiği iddia edildi.

Davut Kıranlı, son olarak 12 Şubat günü Müge Anlı'nın programına katılarak gündeme gelmişti. Karısının işe aldığı şoförü tarafından kaçırıldığını ve eşini geri istediğini sık sık dile getiriyordu. Ancak programa katılan Sevgi Kıranlı ve şoför Muammer Cambaz birbirlerine aşık olduklarını ifade etmişlerdi.

DAVUT KIRANLI İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜ MÜ? SON DAKİKA!

Karısını çok sevdiğini anlatan eş Davut Kıranlı; “Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer Cambaz adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” ifadelerini kullanarak eşini geri istediğini söyledi. Müge Anlı kısa süre sonra Sevgi Kıranlı ve Muammer Cambaz'ı bulduğunu açıkladı. Ancak Sevgi Kıranlı, kendi rızası ile Muammer ile kaçtığını ona çok aşık olduğunu söyledi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında sosyal medyada Davut Kıranlı’nın araç önüne atlayarak intihar ettiği iddia edildi.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Hafta sonu çok üzüldüğünü belirten Müge Anlı, intihar haberini şu sözlerle yalanladı: Ordu’da şu an kızları ilgileniyor. Bizim yapmamız gereken manevi destek vermek. Saçma sapan şeyler yazmayın, tabi ki intihar etmek isteyen eder.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır