cs go görünmezlik / One moment, please

Cs Go Görünmezlik

cs go görünmezlik

CS GO Görünmezlik Kodu

CS GO oynarken oyuncular çeşitli hileler yaparak oyunu kendileri için daha keyifli hale getiriyorlar. CS GO görünmezlik kodu da bahsi geçen hile kodlarından bir tanesidir.  Kod kullanılarak oyun daha kolay ve eğlenceli bir hale gelebilir. Kodun sağladığı üstünlükten faydalanılarak oyunun galip tarafı haline gelebilirsiniz.

CS GO pek çok farklı koda sahiptir. Bu kodları kullanmak için herhangi bir programı indirip kurmanız gerekmiyor. Oyun içinde yazacağınız kodla görünmez olabilirsiniz. 

CS GO Görünmezlik Kodu Nedir?

CS GO oyununda görünmezlik kodu “amx_glow nick 0 0 0 0 0″dir. Bu kodu aralarındaki boşluğa, büyük-küçük harf dengesini göz önünde bulundurarak girmelisiniz. 

Görünmezlik kodu aşağıdaki gibi kullanılır:

  • Görünmezlik kodu sunucu üzerinden yapıldığı için öncelikle oda sunucusunun hilelerini açmalısınız. Bunun için konsola “sv_cheats 1” yazın ve sunucuyu restart edin.
  • Ardından konsolu tekrar açarak “amx_glow nick 0 0 0 0 0” yazın. Enter tuşuna baktıktan sonra görünmez olmaya başlayacaksınız.
  • Eğer görünmezliğinizin kalıcı olmasını isterseniz tekrardan konsolu açıp “amx_glow2 nick 0 0 0 0 0” yazıp enter tuşuna basın. Böylece kalıcı görünmezliğiniz başlayacaktır. 

CS GO Görünmezlik Kodu Ne İşe Yarar?

Görünmezlik kodu oyun içerisinde sizi görünmez hale getiren koddur. Kodu uyguladıktan sonra arkadaşlarınız dahil olmak üzere kimse sizi göremez. Oyuna adeta bir hayalet gibi devam edersiniz. Kalıcı görünmezlik kodunu kullanarak görünmezlik serüvenini uzun süre yaşayabilirsiniz. 

CSGO Görünmezlik Kodu

Hep ciddi bir şekilde CSGO oynayacak değilsiniz birazda arkadaşlarınızla eğlenebilirsiniz ve arkadaşlarınızla eğlenirken daha da güzel geçmesi için oyunda bir takım hileleri açabiliyorsunuz, görünmezlik hilesi açıp birde üzerine CSGO sınırsız mermi kodu da yazdığımızda olay tamamdır. Bu yazımızda sizlere CSGO görünmezlik kodu göstereceğiz, bu kod sayesinde arkadaşlarınızla oynarken görünmez olabilir ve istediğiniz şekilde gezebilirsiniz. Gelin şimdi görünmezlik hilesini nasıl yapacağınıza bakalım.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

CSGO Server Hilelerini Aktif Etme

İlk önce kodu yazmamız için yapmamız gereken bir şey var oda sunucunun hilelerini açmamız, peki nasıl açacağız? Çok kolay bir şekilde konsolu açıyoruz ve “sv_cheats 1” yazıyoruz daha sonrasında sunucuya restart çekerek aşağıdaki görünmezlik kodunu yazıyoruz.

CSGO Görünmezlik Kodu

Yukarıda ki ilk aşamayı tamamladıktan sonra sıra geldigörünmezlik hilemizi yazmaya. Olay çok basit, tekrardan konsolu açıyoruz ve &#;amx_glow nick 0 0 0 0 0&#; kodunu yazıyoruz ve artık oyunda görünmeziz. Bu görünmezliği kalıcı olarak yapmak isterseniz &#;amx_glow2 nick 0 0 0 0 0&#; olarak tekrardan konsola yazıyoruz, bu kadar.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

CS:GO Nedir?

CS:GO, Yani açılımı ile Counter Strike Global Offensive (CS Küresel Saldırı). ’de çıkan bir FPS oyunudur. Oyunu yaratan ve sunan Valve’dır ve oyunu satın almamız için Steam platformundan ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Oyun ilk başlarda Half-Life modu olarak çıkmıştı. Herkes modu indirmeye başlayınca bunu gören Valve, CS’nin haklarını satın aldı. CS adıyla çıkan son sürüm  olmuşmonash.pw sonra ise CS:S (CS:Source) monash.pw motoruyla bambaşka bir boyut olan oyun pek sevilmedi. Ondan sonra bunu gören Valve, CSoyunundan tüm ümidi kesmişti. Taki son hamlesini yapana kadar. CS ekibi birleşerek tekrardan bir oyun yapmaya başladılar. Ve şimdi bilgisayar başından kalkamadığımız CS:GO oyununu oluşturdular. Oyun ilk çıktığında çok sevilmedi. Ondan sonra bunu düşünen Valvebir hamle daha yaptı. Topluluk Pazarı, oyuncular belirli bir ücret verip kasa açarak değerli silah desenleri çıkarmaya başladılar ve CS:GO oyunu bir anda patlak verdi. Ama eksik bir şey vardı oyuncular oyunu oynadıklarında karşıdaki adam çok güçlü olabiliyordu ve siz oynayan oyuncu pek de güçlü olamıyordunuz. Bunun üzerine kafa yoran Valvebir çözüm yolu buldu. Artık oyuncular kendi deneyimlerinde oyuncular ile oynaya biliyorlardı. Ve CS:GO artık günümüzde çok oynanan oyunlar arasına girmeye başladı.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır