izel 90 lar / İzel-Çelik-Ercan 30 yıl sonra bir araya geliyor

Izel 90 Lar

izel 90 lar

kaynağı değiştir]

İzel, kendi albümlerinin çalışmaları ve sahne çalışmaları dışında prodüktörlük de yapmaya başladı. Cenk Eren'in Dönüm Noktam isimli albümü[7] ve Emel Müftüoğlu'nun kızı olan Çağrı Müftüoğlu'nun kendi adını taşıyan albümü İzel imzalıdır.[8]

Eurovision geçmişi[değiştir
\n

Türkiye’de 90’lar pop müziğinin ünlü grupları arasında yer alan İzel, Çelik, Ercan 30 yıl sonra yeniden bir araya geliyor. Aralarındaki sorunları çözen üç sanatçı, yeniden birlikte sahneye çıkacak.

\n

Pop müziğin ünlü gruplarından İzel, Çelik, Ercan, 90’lı yıllarda pop müziğin en tanınan gruplarından biri haline gelen grup daha sonra dağılmıştı.

\n

Hürriyet'ten Cansu Topçu'nun haberine göre; kariyerlerine solo olarak devam eden Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, bir süre de dargın kalmıştı.

\n

Birçok kez farklı yapımcılardan ve markalardan tekrar birleşmeleri yönünde teklif alsalar da bir araya gelmeyen üçlü, yıllar süren ayrılığa son verdi.

\n

30 yıl sonra yeniden bir araya gelen ekip, ilk konseri ağustos ayında verecek. Grup, İstanbul’da sahneye çıkarak müzikseverlerle yeniden buluşacak.

\n

İzel-Çelik-Ercan neden dağılmıştı?

\n

Çelik Erişçi yıllar önce katıldığı bir programda grubun İzel yüzünden dağıldığını, şarkıcının disiplinsiz olduğunu öne sürmüştü.

İzel Çeliköz de 3 ay önce Armağan Çağlayan’ın programında grubun dağılmasıyla ilgili şunları söylemişti: \"Birinci albümü yaptık, çok sevildik. Aradan 2 sene geçti. İkinci albümün repertuar toplantısında Çelik ‘Ben ayrılmak istiyorum, bir sürü şarkı yapıyorum ama iki-üç şarkıdan fazla koyamıyorum’ dedi. İyi ki ayrıldı. Tek başına çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için geçerli bu aslında.\"

\n
kaynağı değiştir]

1991 yılının sonlarına doğru üç üniversite öğrencisi, Ajda Pekkan'la Almanya'ya ön grup olarak turneye çıktı. Üç genç, ülkelerine döndüklerinde bir anda ünlü oldu. Duruma bakıp bir albüm yaptılar. Albüm bir milyon barajını aşmayı başardı. Özellikle Dönmelisin dönemin assolisti Sibel Can tarafından sahnede sıkça okundu. Çelik Erişçi gruptan ayrıldı. İzel ve Ercan Saatçi bir albüm daha yaptı.

İzel'in ilk solo albümü Adak, 1995'te çıktı. İzel'i bu çalışmasında Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Yıldız Tilbe gibi isimler yalnız bırakmadı. Aykut Gürel'i de yanına alan Ercan Saatçi, İzel'e başarılı bir prodüksiyon yaptı. Hasretim'le büyük çıkış yapan İzel'in hitleri kesilmedi. Ardından "Ah Yandım" ve "Yakışıklım" geldi. O yıl İzel, Altın Kelebek ve MGD ödüllerini En İyi Kadın Pop Sanatçısı sıfatıyla aldı.

İkinci albümü Emanet 1997'de çıktı. Ercan Saatçi ve Aykut Gürel'le çalışacağı düşünülse de öyle olmadı ve İzel, Mustafa Sandal'ı seçti.[6]

Üçüncü albümü Bir Küçük Aşk, 1999'da çıktı.

2001'de Bebek adlı dördüncü albümünü çıkardı.

Prodüktörlük[değiştir

90'ların Efsane Grubu İzel- Çelik- Ercan Tam 30 Yıl Sonra Konser Verecek!

Şimdilerde her müzik dalından birçok şarkıcının ünlendiği sanat dünyasında, 90’lı yılların özenli müzikleri aranır oldu. Dijitalleşen dünyanın getirilerinden olan sosyal medya uygulamaları aracılığı ile kısa süre içerisinde ünlenmeyi başaran genç şarkıcılar, eskilerin müzik piyasasını aratmaya başladı. Aralarında iyi seslerin de olduğu ancak çoğunun popüler kültürün bir parçası olarak değerlendirildiği genç isimler, 90’ların müzik ziyafetine duyulan özlemin artmasına sebep oldu.

Bir süredir 90’lı yıllarda ünlenen Gülşen ve Tarkan gibi ünlü isimlerin dahi tarzlarını değiştirdikleri ve popüler kültüre uyum sağlayarak eskisi gibi kaliteli şarkılar üretmedikleri iddia edilirken, 90’lı yıllarda büyük bir üne kavuşan İzel- Çelik- Ercan grubunun tekrar bir araya gelmesi sanat camiasını sevince boğdu. Kariyerlerine tek başına devam etmeyi tercih eden ünlü isimler, tam 30 yıl sonra bir araya gelerek konser vereceklerini açıkladı.

90’lı Yıllara Damgalarını Vurmuşlardı!

Müzik piyasasının birçok ünlü ismin popülerliğe kavuşmasını sağladığı 90’lı yıllar, birçok dinleyen tarafından Türk müziğinin en iyi olduğu zamanlar olarak nitelendiriliyor. O dönemlerde ünlenen birçok sanatçının günümüzde halen performans sergiliyor olmasına rağmen eski tadı vermediklerini savunan dinleyenler, 90’lı yıllara olan özlemlerini her fırsatta dile getiriyorlar.

90’lı yıllara damgalarını vuran ve yıllardır bir araya gelmeleri beklenen İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, o dönemde çıkarmış oldukları albüm ile müzik piyasasını sallamayı başarmıştı. Bir kadın ve iki erkekten oluşan yegane grup olarak performans sergileyen grup, kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. 

Araya Dargınlık Girdi!

90’lı yıllarda bir araya gelen ve yine o yıllarda dağılma kararı aldıklarını açıklayan İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, uzun bir süredir dargındı. Çelik grubun dağılmasının İzel’in disiplinsizliğine bağlamış, İzel ise Çelik’in kariyerine tek başına devam etme kararı aldığını ve grubun bu yüzden dağıldığını açıklamıştı.

30 Yıl Sonra İlk Konser!

Uzun yıllardır yapımcılar tarafından bir araya getirilmeye çalışılan İzel- Çelik- Ercan üçlüsü, sonunda dargınlıklara bir son vererek müjdeyi verdi. Eski grup, 30 yıl sonra ilk kez bir konsere çıkacak. Konser ağustos ayında düzenlenecek.

Etiketler:izel çelik ercan

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası