forza street mobile apk / Android için Forza Street - Uptodown’dan APK’yı indirin

Forza Street Mobile Apk

forza street mobile apk

Forza Street

Forza Street'de tüm dünyada şehirlerin sokaklarında epik otomobillerin direksiyonuna geçin ve yarışın. Bu 3D yarış oyunu bile benzersiz karakterlerle dolu heyecan verici bir hikaye moduna sahiptir.

Forza Street'in kumandaları dokunmatik ekranlı cihazlara mükemmel bir şekilde adapte edildi: Sadece gaz pedalına basmak için sağ parmağınızı ve turboyu etkinleştirmek için sol parmağınızı kullanın. Bu oyunda, gerçekten bir köşeden giderken gazı kesmeniz yeterlidir ve dönüşten çıkarken hemen üzerine basabilirsiniz. Ve tabii ki, turbo, yarış pistinin uzun, düz kesimlerinde yalnızca kullanılmalıdır.

Fakat Forza Street'in en iyi özelliklerinden biri, yüzlerce heyecan verici yarışa ve yarışacak çok sayıda rakibe sahip olduğu muhteşem hikaye modudur. Hikaye modunda, yeni karakterlerle tanışabilir, araçların kilitlerini açabilir ve ünlü bir sokak yarışçısı haline gelebilirsiniz. Sadece bu değil, ama performanslarını geliştirmek veya garajda onların görünümünü özelleştirmek için araçlarınızı ayarlayabilirsiniz.

Forza Street, dokunmatik ekranlı cihazlarda ve kesinlikle harika grafiklerde harika çalışan kontrollerle harika bir 3D yarış oyunudur. Her şeyden öte, kilidini açmak, toplamak ve yarışmak için kesinlikle çok sayıda araba var!
Andrés López tarafından incelendi. Uptodown Localization Team tarafından çevrildi.

Gereksinimler (son sürüm)

  • Android ya da üstü sürümünü gerektirir

Harika hikaye modu

Forza Street'in adı Forza olabilir, ancak gerçekte Microsoft tarafından piyasaya sürülen Miami Street oyununun bir yeniden markasıdır . Microsoft, ikincisinin çekirdeğini aldı ve yenilenmiş bir anlatı , daha hızlı takviyeler, yükseltilmiş araba parçaları ve yeni animasyonlar verdi . Forza Horizon ve Forza Motorsport'tan farklı olarak, oyun sizi tam bir araba garajı ile sokak yarışı hayatına atacak. Forza Street, yüzlerce yarış ve karşı karşıya gelecek bir sürü rakibi olan harika bir hikaye moduna sahiptir.

Hikaye modunu oynadığınızda, yeni karakterlerle tanışabilir, arabaların kilidini açabilir ve ünlü bir yarışçı olabilirsiniz. Bunun da ötesinde , toplanan araçlarınızı performanslarını artırmak için de ayarlayabilirsiniz . Garajınızın görünümünü de özelleştirebilirsiniz . Oyuna bir etkinlik seçerek başlarsınız. Daha sonra araba koleksiyonunuzdan bir dizi seçeceksiniz .

Her yarış, başlangıç çizgisinden yarışmanız gereken bir mini oyunla başlar. Bununla, bir hızda kalkacaksınız. Kazanılan her yarış, koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz bir araba ile ödüllendirilecek. Forza Street kendi şartlarınızda yarışmanızı sağlar. Sevdiğiniz arabaları kazanmak için hikayeye dayalı etkinliklere dalabilirsiniz. Ayrıca eğlenceli bir dakikalık hızlı yarışta sıkabilirsiniz .

Daha çok çarşı yarışları gibi

Forza Street, dokunmatik ekranlı cihazlara mükemmel şekilde uyarlanmış kontrollerle birlikte gelir. Ancak, belirtildiği gibi, bu bir yarışçı değildir . Oyun CSR serisine benzer, yani aracınız üzerinde doğrudan kontrol sahibi olmayacaksınız . Direksiyon yok ve sadece gaz ve turbo düğmelerini kullanabilirsiniz. Bir yarış veya sürüş simülatörü benzeri bir oyun arıyorsanız, Real Racing ve Asphalt gibi serilere bakabilirsiniz.

Temel olarak, oyun sadece zamanlama ile ilgilidir , çünkü sadece köşelere dikkat etmeniz gerekir - ki bunlar genellikle görünümden gizlenir. Sadece başparmağınızı ne zaman gazdan alacağınızı veya artıracağınızı bilmeniz gerekir. Temelde her yarış etkinliğinde yapacağınız şey budur. Ağırlaştırmak için kamera her zaman hareket ediyor . Bu, kontrollerin zamanlamasını almayı zorlaştırır.

Forza Street, oynaması ücretsiz bir oyundur, bu nedenle zayıf para kazanma beklenir. Yağma kutuları, dayanıklılık sistemi ve çoklu oyun içi para birimi olacaktır. Ayrıca oyuncuların geçmesi gereken dayanılmaz derecede uzun bir zorunlu eğitim de olacak.

Harika bir oyun, ama uzun süre değil

PC karşılığı gibi, Forza Street oyunculara genel olarak güzel oyun görselleri ve geniş bir araba yelpazesi sunuyor . Dahası, akıllı telefonlarda indirilebilir olduğundan, her yerde ve her zaman oynatılabilir. Bununla birlikte, en büyük dezavantajı, zamanla sıkıcı olma eğilimindedir. Yarışlar, oyuncuların bir süre oynadıktan sonra ilgisini kaybedebilecekleri direksiyon ve sürüklenme olmaksızın oldukça tekrarlayıcıdır . Sonunda, Forza adına kadar yaşamıyor .

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası