suluova huzurevi / SULUOVA AMASYA SULUOVA HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ Bilgiyeri

Suluova Huzurevi

suluova huzurevi

Kırmızı listedeki Amasya'nın 'mavi huzurevi': Hiç vaka görülmedi

Kırmızı listedeki Amasya'nın 'mavi huzurevi': Hiç vaka görülmedi Korona virüs (Covid) risk haritasında kırmızı listedeki çok yüksek riskli illerden olan Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşlı ve engellilerin kaldığı huzurevinde tedbirler sayesinde salgının başından bu yana hiç vaka görülmedi.
Kırmızı listedeki Amasya'nın 'mavi huzurevi': Hiç vaka görülmedi
AMASYA - Korona virüs (Covid) risk haritasında kırmızı listedeki çok yüksek riskli illerden olan Amasya'nın Suluova ilçesinde yaşlı ve engellilerin kaldığı huzurevinde tedbirler sayesinde salgının başından bu yana hiç vaka görülmedi.
Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın uyguladığı salgın tedbirleri kapsamında 14 günlük vardiya sistemiyle görev yaptı. Ziyaretlere kapanan huzurevine giriş yapan personel ateş ölçümü sonrası mesaisine başlayıp 14 gün boyunca dışarı adım atmadan hizmet verdi. Haber

funduszeue.info

Huzurevi Ziyareti

    Amasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü 2 sınıf öğrencileri proje dersi kapsamında Amasya Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundular. Dersin sorumlusu Dr. Öğr.Üyesi Eylem TOPBAŞ öğrencilerinin bu projede yaşlılık ya da diğer sosyal sebeplerle huzurevinde yaşamına devam eden bireylere günlük yaşam aktiviteleri modeli doğrultusunda bakım ve eğitim uyguladıklarını söyledi. Öğrenciler tüm gün boyunca yaşlılarla birlikte zihinsel aktiviteleri güçlendirici egzersizler, oyunlar, fiziksel aktiviteleri güçlendirici rom egzersizleri, tansiyondan korunma, beslenme ve egzersizle tansiyon arasındaki ilişkiyi içeren eğitim gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen bu aktiviteden huzurevi sakinleri, yöneticileri ve öğrencilerimizin memnun ayrılması ziyaretin amacının gerçekleştirildiğinin bir göstergesiydi.

   Huzurevi sakinlerinin Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Amasya Park AVM’de gerçekleştirecekleri sergiye öğrencilerimizi ve üniversitemizi davet etmeleri bizleri mutlu etti. Dr. Öğr.Üyesi Eylem TOPBAŞ  bu ziyaretin gerçekleşmesinde destekleri için Rektörümüz funduszeue.info Süleyman ELMACI’ya, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız funduszeue.info Recep KÜRKÇÜ’ye ve Hemşirelik bölüm başkanı Doç.Dr. Neslihan KARAVİN’e teşekkür ederim dedi.

huzueevi 1

huzueevi 2

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası