topa nasıl hızlı vurulur / eFootball™ Komutları | eFootball Official Site

Topa Nasıl Hızlı Vurulur

topa nasıl hızlı vurulur

funduszeue.info    

Topa Ronaldo Gibi Nasıl Vurulur

Ayrıntılar

Topa Ronaldo gibi vurmak sadece Ronaldo'ya ait deÄŸildir.Çalışınca birçok kiÅŸinin yapabileceÄŸi bir iÅŸfunduszeue.info Ronaldo gibi vurmak için topa vuruÅŸ tekniklerinden biraz bahsedelim.

Öncelikle Ronaldo'nun topa vurmak için geriye geldiÄŸi 5 adım tamamen estetik için yapılmış bir funduszeue.info bu estetikliÄŸi yapmak isterseniz topa istediÄŸiniz gibi funduszeue.info yapmanız gereken geriye gelerek topa vuracağınız en iyi açıyı tespit edebilmektir.

Topa vururken destek ayağınızın rolü çok büyüktüfunduszeue.info ayağınızı ne kadar iyi basarsanız topa o kadar sert funduszeue.info ile destek ayağınız arasındaki mesafeyi anlatmamız doÄŸru olmaz.AÅŸağıdaki video'yu izleyerek kendinize bir pay çıkarmanızı öneririz.

Bir diÄŸer önemli nokta ise Topa video'da olduÄŸu gibi ayağımızın ön üst kısmı ile vurmamıfunduszeue.info vurduktan sonra ayağımızı top ile beraber ileriye devam funduszeue.info topa vurur vurmaz ayağımızı toptan ayırmalıyıfunduszeue.info hareket topun barajı geçtikten sonra hemen aÅŸağıya doÄŸru inmesini saÄŸlayacaktır.

Tabi topa Ronaldo gibi vurmak için çok ve azimli çalışmalıyıfunduszeue.info için araÅŸtırıp bulduÄŸumuz bir video'yuda aÅŸağı tarafta paylaÅŸtıfunduszeue.info video'yu izleyerek Topa Ronaldo gibi vurmak konusunda daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ä°lgili Video :funduszeue.info?v=rIxtjtXYFlw

funduszeue.info Özel Ä°çeriÄŸidir.

 

Hızlı itme teknikleri

HIZLI İTME / KESME TEKNİKLERİ

Richard McAfee, USATT sertifikalı ulusal çalıştırıcı

İtme/kesme vuruşu bir atak vuruşu olarak tanımlanmaz ve genelde topu oyunda tutmak amacıyla yapılır. Bunun sebebi basittir. Bu tür bir vuruş yapıldığı zaman, top üzerindeki kesme falso topun yükselmesini sağlar ve bu yüzden hızlı vurmak zordur. Hızlı vurduğunuz zaman top yükselerek masa dışına çıkar. Bu sebeple çoğu oyuncu rakiplerine hata yaptırmak veya rakibin zayıf atak yapmasını sağlamak için yaptıkları itme/kesme vuruşlarında topa hızlı vurmak yerine daha fazla falso vermeyi tercih ederler.

Rakibi zayıf atak yapmaya zorlamak için yapılan bu vuruşlarda sadece kuvvetli falso vermek yerine, arada bir hızlı itme/kesme vuruşu yapmak rakip için şaşırtıcı olur. Sürpriz bir hızlı itme/kesme vuruşu genelde rakibi zayıf bir vuruş yapmaya zorlar ve gelen topa dönerek hızlı bir forehand vuruşu ile atak yapıp sayı almanızı sağlar. Şimdi bu vuruşun nasıl yapıldığını görelim.

Birinci adımda topla temas en üst zıplama noktasında olmalıdır. Raketiniz topa orta kısmından temas ederek ileriye ve aşağıya doğru bir hareketle sürtünerek kesme falso vermelidir. Bu vuruş top düşerken topun daha alt kısmına vurularak yapılan normal kesme vuruşundan çok farklıdır.

Bu vuruşu çalışmak için Newgy robotunuzu masanın her yerine kesme vuruş yapacak şekilde ayarlayın (tarama ayar pozisyonları 3 ve 4 olmalı). Gelen toplara normal kesme vuruşu yapın, arada bir de aniden hızlı kesme vuruşu yapın. Her iki vuruşu da çok iyi yapıncaya kadar çalışın. İyi şanslar ve iyi kesmeler.

Önemli Not: Bu vuruşu yan falso da eklemek daha da etkili olmasını sağlar. Maç sırasında bu vuruşu yaptığınız zaman dönen topa atak yapmaya çalışın.

Bu vuruşun temel özellikleri

Vuruş Özelliği

Normal itme/kesme

Hızlı itme/kesme

Zamanlama

Top düşerken

Üst zıplama noktasında

Topla temas noktası

Topun alt kısmı

Topun ortası

Topla temas şekli

Sürtünme

Sürtünme

(Editor'ün Notu: Bu vuruşu öğrenmede sorun yaşıyorsanız, robotu topları cm yükseklikte atacak şekilde ayarlayın. Bu şekilde hata yapma payınız azalacaktır. Bu vuruşa alıştıkça yavaş yavaş topun daha alçaktan atılmasını sağlayın. Son aşamada ise file hizasındaki toplara da bu vuruşu kolaylıkla yapabilmelisiniz.)

Courtesy of Newgy Industries

Copyright © Newgy Industries. All rights reserved.

Tercüme :

 

Son güncelleme tarihi : 12 Temmuz,

Copyright © Ertan Patır

Bu sitenin içeriği kod ve yazılım da dahil olmak üzere, izinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya yeniden yayınlanamaz.

Webmaster :

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası