erkeğe söz geçirmenin yolları / Erkeklerin duymaktan hoşlandığı 10 söz - Yaşam Haberleri

Erkeğe Söz Geçirmenin Yolları

erkeğe söz geçirmenin yolları

Hollanda'da seks işçilerinin kendilerini sergiledikleri vitrinlerle ünlü Red Light District ve uyuşturucu özgürlüğü nedeniyle oluşan turist akınından rahatsız olan Amsterdam kabuk değiştirmeye çalışıyor. Daha önce çevrimiçi bir kampanyayla başkenti gezmek isteyenlere kapılarının açık olduğunu ama odağında sırf alkol, cinsellik ve uyuşturucu olan gürültücü turistleri istemeriklerini ilan eden ​Belediye Konseyi şimdi de İngiliz erkek turistlere karşı özel bir kampanya başlattı.

İstenmeyen kategori yaş İngiliz erkek turistler

Konsey internet üzerinden yaptığı aramalarda kentte 'çılgın bir gece' geçirmenin yollarını arayan genç İngiliz turistlere yönelik 'Uzak durun' isimli bir kampanya başlattı. Uluslararası medyaya yansıyan haberlere göre kampanyanın hedefi, internette 'Amsterdam'da erkeklere özel parti', 'Amsterdam'da bar bar gezip dağıtma' gibi terimlerle arama yapan yaş arası İngiliz erkek turistler.

Şehirdeki ziyaretleri sırasında bu gibi eylemlerde bulunmanın yollarını arayan İngiliz erkek turistlere yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: Bu kampanya Büyük Britanya'da başlatılmış ve yaş arasındaki erkekleri hedeflemektedir. İnternet üzerinden caydırmayı amaçlayan kampanya, 'çılgın vakit geçirmek' için Amsterdam'ı ziyaret etmek isteyen rahatsız edici turistlere ve ardından ortaya çıkan sonuçlara işaret etmektedir.

Kampanya şimdilik İngiliz erkek turistlere yönelik olsa da daha sonra 'rahatsızlık yaratma potansiyeline' sahip tüm Avrupalı turistleri dahil edilmesi bekleniyor.

Kampanya kapsamında Hollandalı yetkililer, söz konusu tanıma uyan İngiliz erkek turistleri Amsterdam'ı ziyaret etmekten caydırıcı reklamlar yayınlayacak. Reklamlarda ise kurallara uyulmaması durumunda turistlerin 'aşırı uyuşturucu ve alkol kullanımı' gibi davranışlarının para cezası, tutuklanma veya hastaneye kaldırılma gibi sonuçlara varabileceği hatırlatılacak.

Kaynaklar: BBC, Sputnik

ona küçük sürprizler yapmak , ona alıştırmak , bak yapmazsan ben de yapmam tarzı hava katman lazım.

insanlara söz geçirmek için önce insanların saygısını kazanmak gerek.
yoksa erkeği kadını yok hatta yaşı başı.
erkeğe gelince benim kadın arkadaşlarım var kocalarına 2 gece vermeyince aldırıyorlar hemen o yeni tv yi.

sevgilisi olan kızlar ise daha kötü oluyor dikkat ettim, erkek lan sonuçta bazen hiç bitmeyecekmiş gibi sevip hiç sevmemiş gibi bitirirler ha.

erkekler kopek gibidir. Nerde kemik veren ona gider. Once iliskide dominant bir kisilik sahibi olunmali bu iliskide yerini belli etmelisin yoksa elinizden herseyi kacira bilirsiniz . bu erkegin kisiligine gore degisir eger umursamaz bir tipse sende umursamaz davranmalisinki seni gizemli gormeli ve sana yaklasmaya calisicaktr ipleri elinde tutmak onemlidir eger sevdigine cok duskunse gene ayni metotla sana baglanmasini saglaya bilirsn tabi cok skmadan .

Erkekleri kullanma kılavuzu

Merhabaalar tekrar arkadaşlar şimdi bu yazacağım yazıyı dikkatlice okumanızı istiyorum çünkü erkekleri kullanmanın sırrını yazacağım size hep erkekler mi bayanları kullanacak biraz da biz bayanlar onları kullanalım değil mi? =)) Şaka bir yana umarım işinize yarar ayyy kendimi bir an Güzin abla gibi hissettim yahuuuuu !

Örneğin yola gelmiyorsa, istediğini yaptıramıyorsan "3 gün vermeyeceksin muma döner" bilgi aktarımı kadınların en yanlış aktarımlarından biridir. Bunun yerine kutsal referansı bile olduğu söylenen "devenin üstünde de istese vereceksin" sözü daha anlamlıdır olaya bir erkek gözüyle bakınca.

Neden mi? (kılavuzumuzu okumaya başlayalım)

1- Çünkü erkek sevişken bir canlıdır. Ve erkeğiniz her koşulda sevişir. Siz sevişmezseniz o er ya da geç beliyle olmazsa eliyle, ya da başka bir yerde başka biriyle sevişir. Hiç olmadı zihninde olmadık kurgulara girişir. Bu yüzden sevişmeyi bir silah gibi kullanan kadınlar ilişkilerinde en çok kendilerini vururlar.

2- Erkekler iyi giyinmeseler de iyi giyimli şık kadınları severler. Rüküşe kaçmadan, abartmadan birlikte olduğunuz mekânlarda ama özellikle ev ortamında mutlaka alımlı ve bakımlı olmaya bakın. Gözü başka yere dalmasın. Arkadaş toplantıları, düğün dernek süslenmelerini abartmak yerine evde bunu yapmayı deneyin. Farz edin o gün evinizde düğün var. Zaten olur da:)

3- Saçınızın şeklini, rengini değiştirdiniz de farkında değil mi? buna taklılmak yerine daha radikal bir değişiklik yapın uzun aralıklarla da olsa. Kızmayın sinirlenmeyin ama kendinizdeki değişiklikleri ince bir zekâyla mutlaka fark ettirin.

4- Erkekler bütün dağınıklıklarına rağmen düzgün bir ev ortamı beklerler. Detaya kaçıp abartmadan ortalığı düzgün tutun ama günlük rutin işleri pek ona hissettirmeyin. Görev paylaşımı istemeniz doğal ama bunu şikâyet ederek talep etmeyin.

5- En pısırık erkeğin bile fırça yemekten hoşlanmadığını unutmayın. Hele bunu arkadaşlarının yanında asla yapmayın. Erkeğinize söz geçirmek ve istediğinizi yaptırmak istiyorsanız şu sihirli kelimeyi kullanın. PEKİ demesini bilen bir kadının erkeğine yaptıramayacağı hiç bir şey yoktur. Aksine inatçı kadınlar, bir erkeğin damarına basıldığında nasıl inatçı ve ters olabileceğini tahmin bile edemezler. Erkeğinizi azarlamayın. Hırçın ve öfkeli kadınlar zamanla sevdiklerini uzaklaştırırlar bunu asla unutmayın.

6- Kilo almayın ama diyet de diyet diye de tutturmayın. Erkekler formda kadınları sever ama sürekli diyet yapıyorum, onu yememem lazım, spora gitmem lazım diyen mızmız kadınları da pek sevmez.

7-"Bana asla yalan söyleme" biz kadınların bu favori cümlesinin altında gizli bir cümle daha vardır. "bana inanabileceğim yalanlar söyle" Ama siz erkeğinizi yalan söylememek üzerine motive ederseniz bir gün cesaret ve küstahlığı abartıp hiç hoşlanmayacağınız doğruları söylemeye başlayabilir. Zaten bu dünya yalansız olmaz. Nitekim "bana her şeyi anlat, asla yalan söyleme" diyen kadınların da sakladığı ve yalan söylediği bir şeyler hep vardır.

8- Herkesin peşinde koştuğu bir kadın olma imajı flört dönemlerinde iyidir ancak "ben seçilmem seçerim" diye hava atarken "ama ben de seni seçtim "diyerek onu onore etmeyi ihmal etmeyin. Kıskançlığınızı abartmayın ama hissettirin.

 9- Yemek yapmak bir sanattır. Alışkanlığınız olmasa da bir kaç özel yemeğiniz olsun ve özellikle tatil günlerinde sofranızı bu yemeklerle şenlendirin. Erkeğinizin size yardım etmesini sağlamak da sizin elinizde, dozunca cilve ve işve her zaman işe yarar. Unutmayın "yemeğin salçalısı" makbuldür :)

Son olarak yatak odasını ihmal etmeyin. İlişkilerde kötüye gidişin ilk işaretleri oradan gelir. Mümkünse bir tapınak gibi odanıza özenin. Pozisyon zenginliği vaat edin. Her şeyi erkeğinizden beklemeyin. Aktif olun. Beklentilerinizi gerçekleştirmek için önce siz ilk adımları atın. Ayrıntılarda takılıp kalmayın. Orası sizin özeliniz, dilediğinizce özgür takılın.
Umarım işinize yarar bluefreud çakma Güzin ablanız hep yanınızda =))

Blue Freud

seafoodplus.info

 

TL Üzeri Ücretsiz Kargo

BH Puan Sistemi İle Avantajlı Alışveriş

En İyi Fiyat Garantisi

Ücretsiz İade

Mühle Tıraş Kültürü

yılını kutlayan Mühle, sadece en iyi hammaddelerden tüm tıraş alışkanlıkların için sanat eserleri sunmaya devam ediyor. Her gün ya da arada bir mi tıraş oluyorsun? Bu tıraş setleri ömür boyu seninle, hatta senden sonrakilere bırakacağın klasiklerden olacak…

Mühle Ürünleri >

Secrid

Cüzdanın cebine sığsın, tüm kartların da onun içine. Peki kartlarını kırılma – bükülme, daha önemlisi okunma ve klonlama riski olmadan muhafaza edebilecek bir cüzdanın olsa? Secrid patentli mekanizması ile kredi kartları için hem güvenlik önlemi sunuyor hem de şaşırtıcı şıklığı ve taşıma kapasitesi ile tercih sebebi.

Secrid Ürünleri >

Sartoria Napoletana

Bir ürünün pahalı olması, yüksek kaliteli olduğu anlamına gelmez. Bunun için gerçekten usta ellerden çıkmış olması gerekir. “Bu gömleği sabah nasıl giydiyseniz akşama kadar öyle durur.” demek sadece ürününe güvenenlerin söyleyebileceği bir cümledir. Sartoria kıyafetleri hem şık hem de kalitesi ve kalıbıyla olması gerektiği gibi.

Sartoria Napoletana Ürünleri >

Cella Milano

Yıldır değişmeyen formülü ile Centilmenler için tasarlanmış geleneksel tıraş ve sakal bakım ürünleri, kendinle vakit geçirmenin en keyifli yolu.

Cella Milano Ürünleri >

Herschel Supply

Tasarım odaklı ve zamansız ürünleriyle bilinen küresel bir aksesuar markasıdır. Jamie ve Lyndon Cormack kardeşler tarafından yılında kurulan şirket, ailelerinin üç nesildir yaşadığı kasabanın adını taşımaktadır.

Herschel Ürünleri >

Abtira Garden

Abtira Garden, İzmir'de doğan bir hayal projesi. Anna'nın bitki tutkusu, cilt bakımı ve doğaya olan sevgisi, organik el yapımı ürünlerle buluşuyor.

Abtira Garden Ürünleri >

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir