ocean d3k2 damla nasıl kullanılır / Ocean D3K2 Eczane Fiyatı (20 ML Oral Damla) - Sağlık

Ocean D3k2 Damla Nasıl Kullanılır

ocean d3k2 damla nasıl kullanılır

Orzax Ocean D3K2 Damla

Orzax Ocean D3K2 Damla Takviye Edici Gıda damla formda satılan takviye edici gıdadır. Orzax Ocean D3K2 Damla içerisinde koruyucu katkı maddesi, renklendirici, tatlandırıcı, yapay aroma verici ve ilave şeker içermez.

D vitamini, vücutta önemli görevleri olan yağda çözünen bir vitamindir. 

Kapsülleri selülozdan üretilen Licaps kapsüllerdir. Ocean Vitamin D3 ürünlerinde koruyucu ve taşıyıcı olarak hakiki zeytinyağı kullanılmaktadır. Damla formu ile kolay kullanım imkânı sunar.

Ürün içeriği: Damla 20 ml

İçindekiler:D3 vitamini, K2 vitamini

ADIMİKTARI*BRD
D3Vitamini25 µg ( IU)%
K2Vitamini11,25 µg%15
*BRD: Beslenme Referans Değeri

Orzax Ocean D3K2 Damla Takviye Edici Gıda nasıl kullanılır? 

Orzax Ocean D3K2 Damla'nın yetişkinler için günde 1 damla alınması tavsiye edilir.  

Önemli Uyarı: 

Günlük tavsiye edilen porsiyon miktarını aşmayın ve takviye edici gıdanın normal beslenmenin yerine geçmeyeceğini unutmayın. Takviye edici gıdalar ilaç değildir ve hastalıkların tedavi edilmesi ve önlenmesi amacıyla kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme döneminde kullanımı için öncesinde mutlaka doktorunuza danışın. Hastalık ve diğer ilaçlarla birlikte kullanımı öncesi doktorunuza danışın.   

25 derecenin altında kuru ve serin ortamda ve çocukarın ulaşamayacağı yerlerde saklanması tavsiye edilir. 

Ocean D3 K2 kullanıcı yorumları ve Ocean D3K2 damla nasıl kullanılır gibi sorularınıza yanıt oluyoruz. D3 K2 vitamini eczane fiyatını gelin birlikte inceleyelim.

Ocean D3K2 eczane fiyatı sizler için aşağıda belirttik. Bir takviye gıda ürünü olarak reçetesiz olarak eczanelerden satın alınabilmektedir. Ürünü online satış platformlarından da temin etmek mümkündür. Ancak ürünlerin orijinal olduğundan emin olmalısınız.

Eczanelerde kolayca bulabileceğiniz Ocean D3K2 yılı itibari ile aşağıdaki tabloda belirtilen fiyatlar dahilinde satışa sunulmaktadır. Bir kutuda yaklaşık damla bulunmaktadır. Günlük 1 damla alınması tavsiye edilmektedir.

İLAÇ ADIİLAÇ FİYATI
Ocean D3K2,90 TL

Ocean D3K2 Ne İşe Yarar

Ocean D3K2 ne işe yarar, Ocean D3K2, vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminlerin bir kısmının karşılanmasında başvurulan takviye gıdalardan biridir. Vücudun direnç kazanması ve güçlenmesi için tercih edilmektedir. Ocean D3K2 faydaları;

  • Dişlerin sağlığını korumak için işlevsel vitaminleri barındırır.
  • Kan kalsiyum düzeyine katkı sağlar.
  • Hücre bölünmesine yardımı olur.
  • Kirli kanın değişiminde kanın pıhtılaşmasını sağlayarak destek olur.
  • Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.
  • Kemiklerin korunması ve güçlenmesinde etkilidir. 

Ocean D3K2 Damla Nasıl Kullanılır

Ocean D3K2 damla nasıl kullanılır, Ocean D3K2 damla kullanımı itibari ile ağız yolu ile alınmaktadır. Ağza bir damla damlatılarak tüketilmesi önerilen ürün bir çeşit takviye gıda olarak işlev görür. Aç karın ile tüketilmesi önerilmektedir. Takviye gıda olarak içerisinde hiçbir koruyucu, renklendirici, tatlandırıcı, soya ve glüten benzeri zararlı bileşen içermez.

Ocean D3K2 damla kullanırken doğrudan ağza damlatmanın yanı sıra suya damlatarak ya da ekmeğe damlatarak da vücuda girişini sağlayabilirsiniz. Bir kutu Ocean D3K2 içerisinde damlaya kadar takviye gıda bulunabilmektedir. 

Ocean D3K2 damlanın günlük 1 damla dozunda kullanılması tavsiye edilmektedir. Günlük 1 damladan fazla kullanımında mide yanması yaşama gibi yan etkileri ortaya çıkabilmektedir. Günlük 1 damla kullanım ile vücudun ihtiyaç duyduğu d3 ve k2 vitaminlerini sağlayabilmektedir.

Ocean D3K2 Damla Nasıl Kullanılır

Ocean D3 K2 Kullanıcı Yorumları

Ocean D3K2 kullanıcı yorumları değerlendirildiğinde düzenli kullanım ile d vitamini eksikliği kaynaklı halsizlik benzeri sorunlar yaşayan kişilerin memnun olduğu görülmektedir.

Günümüzde güneşten yeteri kadar faydalanamama nedenli kemiklerde zayıflama, uyku sorunları, bağışıklık sisteminin zayıf olması gibi sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Düzenli olarak Ocean D3K2 kullanımı gerekli gıda takviyesini sağlamak için tavsiye edilmektedir.

D Vitamini Ampul Eczane Fiyatı (Devit 3 Ampul Reçetesiz)

Garnier C Vitamini Serum Faydaları

Sağlık Ocağım – Güncel sağlık haberleri, ilaç kullanım bilgileri, hastalıklar ve tedavileri

Paylaş

Paylaş

E-posta

OCEAN D3K2 DAMLA KULLANMA TALİMATI

Ocean D3K2 Damla: Vitamin D3 Vitamin K2 (Menaquinone-7) İçeren Takviye Edici Gıda.

Ocean Beslenme Referans Değeri

Bileşimi: 

Zeytinyağı, K2 vitamini (menaquinone-7), D3 vitamini (kolekalsiferol).

OCEAN D3K2 DAMLA KULLANIM ŞEKLİ

Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; yetişkinler için 1 damla kullanılması şeklindedir.

İlaç değildir.

Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılamaz.

OCEAN D3K2 DAMLA KULLANILMAMASI VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DURUMLAR (KONTRENDİKASYONLAR VE UYARILAR)

Bileşenlerden herhangi birisine karşı alerjiniz var ise kullanmayın.

  • Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın.
  • Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın.
  • Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza ya da eczacınıza başvurun.

Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

OCEAN D3K2 DAMLA SAKLAMA KOŞULLARI

  • Çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır.
  • 25°C altında kuru ve serin yerde muhafaza edilmelidir.

 

 

Benzer Yazılarımız

  1. D Vitamini Nedir, Ne İşe Yarar
  2. Coledan D3 Nedir, Ne İçin Kullanılır
  3. Zennitus D Nedir, Ne İçin Kullanılır
  4. Raşitizm Hastalığı Nedir, Neden Olur

 

Orzax Ocean D3K2 Vitamin Damla 20 ml

KOZMETİK VE DERMOKOZMETİK ÜRÜNLERİNDE TANITIM VE SAĞLIK BEYANI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı:Kozmetik ürün, insan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Ürünlerin yabancı dildeki orijinal isimlerinin Türkçe'ye çevirilmesi ile ortaya çıkan anlamlardan firmamız sorumlu değildir. Kozmetik ürünler ilaç değildir, ilaç yerine geçmezler. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerle ilgili kullanıcı yorumları, kullanıcıların kendi görüşlerini yansıtmaktadır. Firmamız bu yorumlardan sorumlu tutulamaz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası