dilber ay ne zaman vizyona girecek / 'Dilberay' filmi 4 Şubat'ta vizyona girecek - Son Dakika

Dilber Ay Ne Zaman Vizyona Girecek

dilber ay ne zaman vizyona girecek

Dilber Ay Filmi Ne Zaman Vizyona Girdi? Küçük Dev Kadın Dilber Ay Filmi Nerede, Hangi İlde Çekildi? Dilber Ay’ı Kim Canlandırıyor, Büşra Pekin Kimdir?

Dilber Ay Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Dilber Ay Filmi Nerede, Hangi İlde Çekildi? Dilber Ay’ı Kim Canlandırıyor, Diğer Oyuncular Kimler? Küçük dev kadın Dilber Ay filmi en çok merak edilenler arasında yer alıyor. yılında dünyaya gözlerini kapatıp veda eden sanatçı Dilber Ay’ın yaşadığı zorlu mücadeleleri ve hayatını konu edinen Küçük Dev Kadın Dilber Ay filminin ilk tanıtımı yayına alındı.

Film genlinde Dilber Ay’ı Büşra Pekin canlandırırken oldukça güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Herkesin gönlünde iyi bir yer edinmeyi başaran Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek son zamanların en merak edilen konularından bir tanesi oldu. Filmin ilk tanıtımının yayına alınmasının ardından tüm Dilber Ay hayranları film ne zaman vizyonda yer alacak, oyuncu kadrosunda kimler olacak gibi araştırmalarına başladılar.

Vizyon Tarihi: 22 Ekim olup, İlk Fargmanı çıktı

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek sorusu için net tarih verilmese bile yılı içerisinde vizyona gireceği netlik kazandı. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken film bir yandan da konusu ile Dilber Ay’ın hayatını konu edinecek olması binlerce kişinin araştırmalarının hız kazanmasına neden oldu. Peki, Dilber Ay’ın hayatını konu olarak ele alan Küçük Dev Kadın Dilber Ay nerede, ne zaman, hangi oyuncular ile çekildi? Sizler için Dilber Ay filmi ile ilgili merak edilen tüm detayları araştırdık. İşte, merak edilen Dilber Ay filmi hakkındaki detaylar…

Devamı İçin Diğer Sayfaya geçiniz>>>>>

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Dilber Ay vizyon tarihi! Oyuncuları kim, konusu nedir?

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek? Oyuncuları kim, konusu nedir? sorularının yanıtı merak ediliyor. Filmde, Dilber Ay'ı Büşra Pekin canlandırıyor. İşte, Dilber Ay filminin vizyon tarihi

DİLBER AY FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

'da hayatını kaybeden Dilber Ay'ın hayatı beyazperdeye taşındı. Dilber Ay filminin çekimleri Adana, Sakarya ve İstanbul'da yapıldı. Filmde Dilber Ay'ın hayatı boyunca yaşadığı acılar, peşini bırakmayan talihsizlikler ve müziğiyle kariyerinde ilerleme savaşı verişi anlatılıyor. Büşra Pekin'in sanatçıyı canlandırdığı, Ketche'nin (Hakan Kırvavaç) yönetmenliğini üstlendiği Film, 4 Şubat'ta vizyona giriyor.

DİLBER AY OYUNCULARI

Yapımcılığını Fikri Harika Yapım ile Aytaç Medya'nın üstlendiği, senaryosunu Kamuran Süner ile Nalan Merter Savaş'ın yazdığı, müzik direktörlüğünü İskender Paydaş, görüntü yönetmenliğini İngiliz Jean Paul Seresin'in yapacağı ve yönetmen koltuğunda Hakan Kırkavaç'ın oturduğu filmin çekimleri Kasım ayında başladı.

CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek "Dilberay" filminde; Büşra Pekin'le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi ünlü isimler de rol alıyor.

Video kaynak: Box Office Türkiye

Dilber AyGündemMagazinHaberler

Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?

Geçirdiği kalp krizi sonucu ’da hayatını kaybeden ses ve sinema sanatçısı Dilber Ay'ın hayatı beyazperdeye taşındı. Dilber Ay filminin çekimleri kasım ayında başladı. Çekimler, Adana, Sakarya ve İstanbul’da yapıldı. Filmin başrolünde Dilber Ay'ı Büşra Pekin canlandırıyor. Dilbey Ay filminin ne zaman sinemalara geleceği merak ediliyor. Peki, Dilber Ay filmi ne zaman vizyona girecek?

DİLBER AY FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Büşra Pekin’in sanatçıyı canlandırdığı, Ketche’nin (Hakan Kırvavaç) yönetmenliğini üstlendiği Film, 4 Şubat’ta vizyona giriyor.

DİLBER AY FİLMİNİN KONUSU NE?

Filmde Ay’ın hayatı boyunca yaşadığı acılar, peşini bırakmayan talihsizlikler ve müziğiyle kariyerinde ilerleme savaşı verişi anlatılıyor.

DİLBER AY FİLMİ OYUNCULARI KİM?

CJ Entertainment aracılığıyla vizyona girecek “Dilberay” filminde; Büşra Pekin’le birlikte Ayberk Pekcan, Nursel Köse, Zeliha Kendirci, Deniz Hamzaoğlu ve Selen Uçar gibi ünlü isimler de rol alıyor.

İŞTE DİLBER AY FİLMİNİN FRAGMANI 

funduszeue.info

‘Dilberay’ filmi vizyona girdi

Kadının çilesi hiç bitmiyor ki film ya da hikâyesi bitsin! yılında Kahramanmaraş’tan Düzce’ye göçen, sekiz çocuklu bir ailenin en büyük kız evladı. Hamileliği hiç bitmeyen anasının ağzını her açtığında “Sus, bak yine kendi kendine konuşuyor” denilen bir evde göçebe bir hayat. TRT’nin gezici derleme türküler için içlerinde Nida Tüfekçi’nin de olduğu seçmelere yaşı reşit olmadığı için kaçak girer, kazanır da. Ama hiçbir zaman istediğini yapmaya hakkı yoktur. Dayak yiyebilir, henüz on üç yaşında, yetmez, on dört, hatta on beş yaşında hamile bırakılabilir. Parmakları babası tarafından kırılıp, ahırda boynundan zincire de vurulabilir. Anne adayı olduğunda sözde kocasından karnına tekme yiyebilir. İsteyen gelip kadın diye taciz de edebilir Alınıp satılabilir, hüviyeti olmadığı gibi ölürse suçlanacak kimse de yoktur. Mal gibi satılır durur; işte onun adı Cumhuriyet Türkiyesinde, Dilber Babuş ama hep sancılı günlerinde, karanlık sevmediği için ay ışığı gibi etraf hep aydınlansın dileyen, Dilber Ay. 

Kadının çilesi hiç bitmiyor. Bugün dahil her an kadın, aşağılanan ve üzerinde istediğin tasarrufu yapabileceğin bir eşya konumunda. Tam da buna farkındalık katmak isteyen ve Müslüm Baba başarısı ile hatırladığımız, Ketche olarak bildiğimiz Hakan Kırkavaç, yönetmen koltuğunda. Elbette yine çok güzel işler ortaya konmuş, nasıl olmasın? İşin içinde Mustafa Preseva var, İskender Paydaş var. Kadro, Müslüm Baba filmi içinden de olsa, Nursel Köse, Selen Uçer, Deniz Hamzaoğlu gibi deneyimli isimlerin yanında, gelecek vaat eden Zeliha Kendirci var. Onun Chopin müziği eşliğinde, çocuk gelin hali ve kuruyan dudaklarından sızan gözyaşlarını, bebeği ile uyuyuşunu unutmayacağız.. 

BENDEN NE İSTİYORSUNUZ?

Film o kadar gerçek ki sizi izlerken bozguna uğratıyor. Hani deriz ya benim hayatım film! Burada gerçek, film olmuş ve az bile anlatılmış. Kayıp giden hayatlara, susan ve kaderine mahkûm olanlara farkındalık katmak isteyen Ketche ve özellikle görüntü yönetmeninin (Jean Paul Seresin) ciddi emek verdiği kesin. Ama bir şeyler tam oturmuyor, sanırım fazla gerçekliğin iç acıtıcı olması, bunun olmasına karşı çıkan yüreğimizin haykırması. Müslüm Baba filminde benzer etkileri görsek de o hâlâ bir numara. Tabii bu başka bir hikâye, özellikle bir komedi oyunculuğunda iyi performans gösteren kişinin böylesi dram içeren, ağır bir filmde rol alması tebrik edilesi. Bu anlamda filmin yetişkin kısmını canlandıran Büşra Pekin’i tebrik etmek lazım. Elbette senaryoda Kamuran Süner ve Nalan Merter Savaş’ı da. Ama en çok Fatma Girik ile aynı gün yaşamını yitiren oyuncumuz, Ayberk Pekcan’ı. 

Bu filmden çıkarılacak en önemli ders, hâlâ kadınlarımızın bu sorunları, katliamları yaşarken bir yerlerde kendi çıkmazlarda iken başka kız kardeşlerini düşünebilen, Dilber Ay gibi yürekli Anadolu kadınının güçlü duruşu. Yıllardır söyleye durduğu ve filmde de belirttiği gibi beni en çok kadınlar anladı: Noldu gardaş noldu; yolda mı kaldın, Doluya mı düştün darda mı kaldın, Bir zalım elinden yara mı aldın, Antep’i Maraş’ı başıma yıktın!

Keşke kadınlarımıza bu ıstırapları yaşatmasak ve sormasak, kendi kendimize bu erkekler bu kadar acımasız olmayı nereden öğrendi?

VİZYONDAKİLER

Bu hafta sinema salonlarında üçü yerli altı film vizyona giriyor. “Dilberay” haricindeki diğer beş film şöyle: 

- Kâbus Sokağı: Ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun yeni filmi “Kâbus Sokağı”nda Cate Blanchett, Rooney Mara, Bradley Cooper, Toni Collette ve Mary Steenburgen yer alıyor. Gerilim filmi, iyi seçilmiş birkaç kelimeyle insanları manipüle etme yeteneğine sahip hırslı bir dolandırıcının, kendisinden daha tehlikeli bir kadın psikiyatr ile arasındaki ilişkiyi odağına alıyor.

- Moonfall: Roland Emmerich’in yönettiği filmde Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Michael Pena ve Donald Sutherland başrolleri paylaşıyor. Macera ve aksiyon filminde yeryüzündeki yaşamın sonunu getirecek bir olaya nasıl engel olabileceğine dair bir fikri olan eski bir astronot ile ona inanan birkaç kişinin bu felaketi durdurma çabası anlatılıyor.

- Kürtaj: Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ın sahibi olan filmi Audrey Diwan yönetiyor. Filmde Anamaria Vartolomei, Kacey Mottet Klein ve Luana Bajrami rol alıyor. Film, Fransa’da kürtajın yasal olmadığı ’te, hamileliğini bitirmeye çalışan bir genç kadının hikâyesini anlatıyor.

- Afacanlar: İş Başa Düştü: Enes Ateş’in yönettiği komedi türündeki filmde Berat Efe Parlar, Gürgen Öz, Burak Hakkı, Balım Gaye Bayrak ve Bedir Bedir başrollerde yer alıyor. 

- Arekalar: Yerli korku filminin yönetmeni Doruk Tüzel. Başrolleri ise Mert Engin, Hülya Yüksel, Reza Molazadeh, Ayşe Hasbin Ortaç ve Hasan Çitil paylaşıyor.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası