en sevilen sex pozisyonları / 'En sevilen sex pozisyonları' Search - seafoodplus.info

En Sevilen Sex Pozisyonları

en sevilen sex pozisyonları

Renkli bir cinsel hayata sahip olmak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken 36 seks pozisyonu

Cinsel hayatınız ve ilişkiniz sıkıcı, git gide problemler yaratan bir rutine mi girmeye başladı? Artık yatak odanızda geçirdiğiniz saatler size heyecan vermiyor mu? Cinsel hayatınızın içine girdiği döngü ilişkinizde büyük sorunlar mı yaratmaya başladı? Çok normal, ancak endişelenmeyin, çünkü cinsel hayatınızı renklendirmek sadece ve sadece sizi elinizde. Bunun en önemli formüllerinden biri de yeni seks pozisyonları denemekten geçiyor. 

Birbirileriyle muhteşem bir cinsel çekime sahip çiftler bile zaman zaman kendilerini tehlikeli döngülerin içinde bulabiliyor. Eskiden yapmaktan keyif aldıkları şeyler, bir anda etkisini kaybedebiliyor. Çiftlerin cinsel yaşantılarında karşılaştıkları bu tür sorunlar, kimi zaman büyük problemlere ve tıkanıklıklara yol açabiliyor. Üstelik sadece ilişkide değil, günlük hayatınızda da mutsuz ve halsiz hissetmenize neden olabiliyor. Ne var ki her şeyin olduğu gibi bunun da bir çözümü var! 

Cinsel hayatınız renklendikçe ilişkiniz de canlanacak ve sosyal hayatınız da yenilenecektir. Bu sebeple öncelikle seks pozisyonu konusuna eğilmeniz gerekebilir. Eğer ilişkiniz sürekli aynı seks pozisyonu etrafında dönüyorsa bu sizi monotonlaştırır. Siz de ilişkinizde sizi eğlendirecek en iyi seks pozisyonu arayışındaysanız bu konularda açık olmalısınız. Biz de Uplifers olarak yatak odanızı renklendirecek, partnerinizle yeni, keyifli ve eğlenceli bir döngüye girmenizi sağlayacak, mutlaka denemeniz gereken 36 seks pozisyonunu sizler için derledik. Seks pozisyonlarını galerimizde ok tuşlarıyla gezerek anlatımlı ve görsel olarak inceleyebilirsiniz:

Nasıl: Kadın sağ tarafının üstüne yatar, erkek dizlerinin üstünde durur, kadının sağ bacağını tutar ve kadının sol bacağının üstünde durur.Pretzel Dip: Kadın sağ tarafının üstüne yatar, erkek dizlerinin üstünde dururken kadının sağ bacağını kavrar ve kendi sol bacağını kadının bacaklarının arasına seafoodplus.info denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında partnerinizle birlikte "doggy" pozisyonundaki hazzın çok daha fazlasını alırken, romantik göz kontağını kaybetmemiş olacaksınız. Ayrıca pozisyon sırasında partnerinizin elleri boşta kalacağından, hareketi uygularken farklı şeyler denemeniz de mümkün hale gelecek.
flatironFlatiron: Kadın yüzüstü olacak şekilde yatağa yatar, bacakları düz ve gergindir ve kalçası hafif yukarıda durur, bu sırada en rahat olabileceği şekilde ellerinden destek alır. Neden denemelisiniz? Flatiron, dinamizmin ve enerjinin yüksek olduğu pozisyonlardan biri. Ayrıca Flatiron pozu sırasında hissettiğiniz her şeyi iki kat daha fazla hissedeceksiniz.
g whizG-Whiz: Kadınlar için en rahat ve keyifli olan pozisyonlardan biri olan G-Whiz sırasında kadın, sırt üstü olacak şekilde uzanır ve bacaklarını dizlerinin üzerinde duran partnerinin omuzlarına dolar. Neden denemelisiniz? Sırt üstü yattığınız sırada bedeninizin aldığı şekil sayesinde partneriniz G noktanıza daha kolay ulaşabilecek ve bu da aldığınız hazzı gözle görülür bir şekilde artıracak.
face offFace - Off: Erkek yatağın ayak ucuna oturur, kadın erkeğin bacaklarının üzerine yüz yüze bakacak şekilde yerleşir. Neden denemelisiniz? Kontrolun daha çok kadında olduğu Face - Off, partnerinizle biraz zorlanmak istiyorsanız en uygun pozisyonlardan biri.
cowgirls helperCowgirls Helper: Kadın dizlerinin üzerinde duracak şekilde erkeğin üstüne yerleşir ve erkeğin göğsünden elleriyle destek alır. Bu sırada erkek, kadının ağırlığını kaldırmasına yardım etmek amacıyla elleriyle kadının kalçalarını yukarı doğru kaldırır. Neden denemelisiniz? Kadının dizlerindeki baskıyı azaltarak, istenen noktaya ulaşmasını kolaylaştıran bu pozisyon iki taraf için de kolay ve keyifli.
leap frogLeap Frog: Yüz üstü yatağa uzanan kadının başı ve kolları oldukça rahat ve serbest bir pozisyondayken hafif yukarıda duran kalçası ve bacakları oldukça gergindir. Bu sırada erkek dizlerinin üzerinde durur ve elleriyle partnerinin belini kavrar. Neden denemelisiniz? Çok daha derin bir açı yakalamanızı sağlayan Leap Frog, hem kadın hem erkek için olabildiğince rahat pozisyonlardan biri.
ballet dancerBallet Dance: Çift ayakta dururken, kadın sağ bacağını erkeğin beline dolar ve bu sırada erkek kadına yardımcı olmak ve dengeyi korumak için eliyle kadının havada olan bacağını tutar. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon bolca göz kontağı ve yakınlık içerdiğinden, partnerinizle kurmak istediğiniz yakın bağı kurmanızı sağlar.
cowgirlCowgirl: Kafasının arkasına yerleştirdiği hafif bir yükseltinin üzerinde sırt üstü yatan erkek oldukça rahattır ve dizleri yukardadır. Kadın erkeğin çizdiği "V" şeklinin tam ortasına denk gelecek şekilde üste yerleşir ve elleriyle erkeğin göğsünden ya da kollarından destek alır. Neden denemelisiniz? Her iki tarafında dizlerini esneteceği bu pozisyon, istediğiniz noktaya çok daha keyifli bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak. Ayrıca pozisyonun zorlayıcı olmaması sayesinde, çok daha kolay ve güçlü odaklanacaksınız.
corkscrewCorkscrew: Kadın ve erkek bir koltuğun ya da yatağın kenarına uzanır, erkek kadının arkasında durur. Her iki tarafın bacakları da hafif aralıktır ve birbirine paralel bir şekildedir. Neden denemelisiniz? Daha dar bir açı yakalayabileceğiniz bu pozisyonla aradığınız teması ve sıcaklığı yakalayabileceksiniz.
wheelbarrowWheelbarrow: Türkçesi "el arabası"na denk gelen Wheelbarrow pozisyonunda kadın ellerinin üstünde duracak şekilde yerden destek alırken bacaklarını partnerinin kalçasına dolar ve bu sırada erkek kadının belinden sağlam bir şekilde tutarak dengeyi sağseafoodplus.info denemelisiniz? Muhteşem bir kol egzersizi olmasının yanı sıra Wheelbarrow her iki tarafın da oldukça yoğun haz alabileceği açıları bulmasını sağlayacak.
missionaryMissionary /Misyoner: En çok sevilen ve en yaygın olan pozisyonlardan biri olan misyoner sırasında kadın sırt üstü yatakta uzanır ve erkek kadının bacaklarının arasında kendine yer bulur. Taraflar birbirleriyle yüz yüzedir. Neden denemelisiniz? Basit, etkili ve sürprizli bir pozisyon arıyorsanız "misyoner" aradığınız pozisyon.
rear entryRear - Entry: Kadın dizlerinin ve kollarının üstünde durur, bu sırada partneri kadının belinden kavrar ve kalça teması oldukça fazladır. Neden denemelisiniz? Eğlenceli ve aktif pozisyonlardan biri olan Rear- Entry erkeğin, kadının G noktasına daha kolay ulaşmasını sağlayacak.
x factorX- Factor: Tıpkı misyonerde olduğu gibi kadının üzerine yerleşen erkek, yavaşça ellerinden yardım alarak bedenini çevirmeye başlar ve bu sayede X pozisyonu alınır. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında kadın erkeğin bedenini ve uyguladığı baskıyı çok daha fazla hisseder. Ayrıca bu pozisyonda rahat hissederseniz ellerinizle partnerinizin sırtına masaj yaparak, alınan hazzı artırabilirsiniz.
the cabooseThe Caboose: Erkek yatağın üzerinde oturur pozisyonda durur ve kadın sırtı dönük bir şekilde erkeğe yaslanır, bu sayede yumuşak, yoğun ve romantik bir açı yakalanır. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında partnerinizi görmemeniz fakat onu hissetmeniz, hayal gücünüzü zorlayarak aldığınız hazzı artıracak.
reverse cowgirlReverse Cowgirl: Erkek sırt üstü uzanır, bu sırada kadın sırtı partnerinin yüzüne dönük olacak şekilde üste yerleşir. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında ritmi istediğiniz gibi artırabilecek ya da azaltabileceksiniz.
stand and deliverStand and Deliver: İki tarafta ayakta durur, kadının arkası dönüktür ve bel hizasından itibaren aşağı bakacak şekilde yere uzanır, erkek bu sırada elleriyle kadının kollarını tutarak destek olur. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında vajina bölgesi daha dar ve sıkı bir hal aldığından, iki taraf da normalden çok daha fazla haz alacak.
scoop me upScoop Me Up: Her iki taraf da aynı yöne bakacak şekilde arka arkaya uzanır ve dizlerini küçük bir açıyla büker. Neden denemelisiniz? Cinsel ilişkilerinizde daha fazla tensel temas arıyorsanız bu pozisyon aradığınız her şeyi size verecek.
reverse scoopReverse Scoop: İki taraf birbirlerine bakacak şekilde yatar pozisyonda uzanır ve birbirlerini kollarıyla destekler. Neden denemelisiniz? Partnerinizle birbirinize uygulayacağınız küçük baskılar ve göz kontağı sayesinde hem romantik hem de tutku dolu anlar yaşayacaksınız.
magic mountainMagic Mountain: İki taraf birbirlerinin yüzlerine bakacak şekilde oturur ve bacaklarını birbirlerinin kollarının altından geçirir. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında partnerinizle kurduğunuz etkileşim ve güçlü göz kontağı hislerinizi çok daha yoğun yaşamanızı sağlayacak. Ayrıca bu sırada kol ve bacak kaslarınız siz farkında olmadan çalışacak.
the seashellThe Seashell: Kadın sırt üstü uzanır ve bacaklarını partnerinden aldığı destekle olabildiğince yukarı kaldırır, bu sırada erkek bedeni düz olacak şekilde kollarından aldığı destekle partnerine yaslanıseafoodplus.info denemelisiniz? Eğer bu pozisyonda yatağa uzanan taraf sizseniz, ellerinizi kullanmanız sizin için çok daha kolay bir hale gelecek ve kontrol sizde olacak.
the chairmanChairman: Erkek yatağın ucuna oturur ve partneri arkası dönük bir şekilde yerleşir. Neden denemelisiniz? Partneriniz bu pozisyon sayesinde G noktasına daha kolay ulaşabilecek, ve ellerinizi daha rahat kullanabileceksiniz.
cowboyCowboy: Kadın sırt üstü yatağa uzanır, erkek baskı yapmayacak bir şekilde kadının üzerine yerleşir ve bu sırada el ele tutuşurlar. Neden denemelisiniz? Bu rahat pozisyon sayesinde tüm odağınız hisleriniz olacak.
butter churnerButter Churner: Diğer pozisyonlara göre biraz daha zor olan Butter Churner'da kadın sırt üstü uzanır ve bacaklarını olabildiğince esneterek baş hizasına getirir. Bu sırada erkek partnerinin kalçasına fazla ağırlık yapmayacak şekilde oturur pozisyon alıseafoodplus.info denemelisiniz? Bu zorlayıcı pozisyon vücudunuzun kan akışını hızlandıracak ve bu sayede aldığınız hazzı ikiye katlayacak.
golden archGolden Arch: Erkek kollarından destek alacak şekilde bacaklarını uzatır, bu sırada kadın aynı şekilde uzanarak dizlerini hafif büker ve partnerinin bacaklarının üzerinden geçirir. Neden denemelisiniz? Golden Arch, partnerinizin tüm vücuduna hakim olmanızı sağlarken, açıyı istediğiniz gibi ayarlamanıza yardımcı olacak.
the pinball wizardThe Pinball Wizard: Kadın, yarı köprü şeklini alarak yatağa sırt üstü uzanır ve kalçasını yukarı kaldırır, erkek dizlerinin üstündedir ve elleriyle kadının üst bacaklarını kavrar. Neden denemelisiniz? Bu pozisyon sırasında partneriniz, bulunduğunuz pozisyon sayesinde dairesel hareketler yapabilecek ve aldığınız keyfi artıracak. Bedeninizi biraz daha zorlamak istiyorsanız köprü pozisyonundayken bacaklarınızı partnerinizin omuzlarına yerleştirebilirsiniz.
champagne roomChampagne Room: Erkek yatağın kenarına oturur ve kadın arkası dönük ve üst bedeni uzak kalacak şekilde partnerinin üzerine yerleşseafoodplus.info denemelisiniz? İki tarafın da istediği yoğunluğa ulaşmasına yardımcı olacak bu pozisyon merdiven, tezgah gibi farklı alanlarda kolayca uygulanabilir.
the omThe Om: Erkek bağdaş kurar pozisyonda yatağa oturur ve kadın aynı şekilde partnerinin üstüne oturarak, bacaklarını partnerinin beline dolar. Neden denemelisiniz? Oldukça samimi olan bu pozisyon mükemmel bir tantrik seks pozisyonudur. Yoğun bir hazza ulaşmak istiyorsanız, bu pozisyonu denemeden geçmeyin deriz.
upstanding citizenUpstanding Citizen: Kadın bedeninin tümünü kullanarak partnerini çevreler, erkek bu sırada ayakta durur ve elleriyle partnerinin üst bacaklarına destek seafoodplus.info denemelisiniz? Öncelikle bel sakatlığı problemi yaşıyorsanız bu pozisyon sizin için doğru değil. Eğer böyle bir probleminiz yoksa, bu pozisyon sırasında bolca göz kontağından, temastan kaçınmayın, zira bu pozisyon yoğun hisler hissetmek için ideal!
valedictorianValedictorian: Misyoner pozisyonu alarak başlanan Valedictorian'da, kadın bacaklarını yavaşça partnerinin kollarının altından geçirir ve açabildiği kadar açar. Erkek kollarından aldığı destekle sabit bir duruş yakalar ve partnerine dönüktüseafoodplus.info denemelisiniz? Partnerinizle bedenleriniz arasında mükemmel bir açı yakalamak ve bolca temas etmek istiyorsanız bu sürprizli ve enerjik pozisyon sizin için ideal.
belly downBelly Down: Bireysel seks pozisyonlarından biri olan Belly Down'da kişi, yatağa yüz üstü uzanır ağırlığını yatağa verir ve kalçasını hafif bir şekilde yukarı kaldırır. Neden denemelisiniz? Basit, kolay, etkili ve hedefe kolay ulaşabileceğiniz bu pozisyon, kendinizle ve bedeninizle harika zaman geçirmenizi sağlayacak.
bubble the funBubble the Fun: Kişi küvete rahat bir şekilde uzanır ve bacaklarını küvetin kenarlarına yerleşseafoodplus.info denemelisiniz? Bu basit pozisyon sayesinde ılık suyun bedeninizdeki rahatlatıcı etkilerinden faydalanabileceksiniz.
circle perkCircle Perk: Kişi rahat bir yüzeye oturur ve bağdaş kurar pozisyona gelir. Sonrasında ise ellerini kullanarak vajina etrafında daireler çizmeye başlar. Neden denemelisiniz? Bağdaş kurmak vücudunuzun kan akışını hızlandırdığından, eklemlerinizde biriken stresten kolayca kurtulacaksınız.
couch grindCouch Grind: Kişi tekli koltuğun kenarını bacaklarının arasına alacak şekilde oturur ve kollarıyla koltuğun arka kısmından yardım alır. Neden denemelisiniz? Klitoris bölgenizde sert ve hissedilebilir baskılardan hoşlanıyorsanız bu pozisyonu uygulamaktan çok keyif alacaksınız.
get to the g spotGet to the G Spot: Kişi sırt üstü yatağa uzanır ve dizlerini çenesine doğru kendine çeker. Neden denemelisiniz? Başlarda bu pozisyonda kendinizi pek konforlu hissetmemeniz normal. Ancak biraz pratikle, bu pozisyonda kendinizi keyifli ve rahat hissedeceksiniz.
tap danceTap Dance: Kişi yatağa yan yatar pozisyonda uzanır ve yavaşça yukarıdaki bacağını yukarı kaldırır. Bu sırada da başının alt tarafında bulunan elinden destek alır. Neden denemelisiniz? Eğer kendinizle baş başa zaman geçirirken yoğun bir haz almak istiyorsanız yavaş hareketler bu hazza ulaşmanızı sağlayacak. İsteğe ve aldığınız keyfe göre hızınızı artırabilir ya da yavaşlatabilirsiniz.
look and learnLook and Learn: Kişi en rahat koltuğuna yerleşir ve eline bir el aynası alır. Uyguladığı her harekette elinde tuttuğu aynaya bakmaya devam eder ve tepkilerini göseafoodplus.info denemelisiniz? Çoğu kişi cinsel ilişki sırasında kendini görmekten pek hoşlanmıyor olsa da, o sırada bedeninizin hareketlerini gözlemlemek aldığınız hazzı kat kat artıracaktır. Ayrıca bu sayede, kendinizle ilgili yeni şeyler keşfetme şansı bulacak ve aldığınız performansı artırabileceksiniz.

Derine git! Derin Penetrasyon için En İyi 8 Seks Pozisyonu

İyi, eski moda, süper yoğun bir kemik arıyor '>

Seks yazarı olarak, seks pozisyonu makalelerimdeki adil payımdan daha fazlasını okudum ve yazdım. Bazıları belirli bölgeleri uyarmak için önerilerde bulunur (G-Spot Glory için 20 Pozisyon!), Diğerleri cinsel tökezleyen bloklara çözümler sunar (Çılgınca Farklı Yükseklikteki Çiftler için 10 Pozisyon!) Ve her zaman fiziksel olarak mümkün olandan daha fazla zevk vaat edenler vardır. (5 Pozisyon HERKESE Çoklu Orgazm - Yan Odada Hatta İnsanlar vermek GARANTİLİ !!). Yine de, bunun her zaman olduğu kadar karmaşık olmadığını anlıyorum. Bazen sadece iyi, basit, yoğun bir kemikleşme istersiniz ve bu genellikle süper derin penetrasyon gerektirir. Seni yakaladım! Aşağı inmek istediğinizde en sevdiğim sekiz konumun bir listesini hazırladım. Bunu kontrol et!

Misyoner artı Seks pozisyonlar

Bu pozisyonların tümü standart misyoner pozisyonundaki çeşitlemelerdir.

Uçuş V Konumu







& Ldquo; Basit tutmak & rdquo; Flying V pozisyonu (Happy Scissors olarak da bilinir) geldikleri kadar kolaydır. Kalçanız yükseltilmiş olarak sırtınıza yaslanın (yastık veya Kurtarıcı Kama kullanın) ve partnerinizin bacaklarınızın arasına diz çökmesine izin verin. Eşiniz daha sonra her elinizdeki ayak bileklerinizden birini alır ve itme sırasında bacaklarınızı birbirinden ayırır. Süper yararlı hissediyorsanız, kendi bacaklarınızı bile tutabilirsiniz, partnerinize ellerini dikme ve daha fazla baskı gücü elde etme özgürlüğü verir.

G-Whiz Konumu

Buna G-Whiz (veya örs) denir ve aralarınızdaki esneklik içindir. Arkanıza yaslanın ve bacaklarınızı kaldırın. Eşiniz önünüze diz çöküyor, böylece bacaklarınız omuzlarına yaslanabiliyor. Eşiniz size doğru eğilir ve bacaklarınızın size ve kalçalarınızın kalkmasına neden olarak süper derin penetrasyon sağlar.

Farklı bir bükülme için, ayak tabanlarını bacakları uzatmak yerine eşinizin göğsüne yerleştirin. Sızma hala çok derin olacak ve bacaklarınız şimdiye kadar germek zorunda kalmayacak.

Kelebek Konumu

Sizin ve eşinizin birbirinizi görmesini sağlayan derin penetrasyon için (eşinizi hatırlayın, çok tatlılar!) Kelebek Pozisyonunu deneyin! Serseriyle yatağın hemen kenarında ya da sağlam bir masa ile sırt üstü yatın. Eşiniz önünüzde durur, kalçalarınızı kaldırır, böylece bacaklarınız omuzlarına dayanabilir ve daha sonra itme sırasında bacaklarınıza tutunabilir. Üst üste gelmediğiniz için, seksi olurken birbirinizi kontrol edebilirsiniz!

Seks Pozisyonlarının Arkasından

Derinliğinizin arkadan gelmesini istiyorsanız, bunlar sizin için!

Düz köpek stil pozisyon


şehvetli kadın hakimiyeti
seks oyuncak ve giysi

Düz Doggy Style Position (veya Speed ​​Bump), tüm zamanların favorilerimden biri ve sadece tembel olduğum için değil .. ama, tembel olursanız, bu harika bir konum! Bacaklarınızla birlikte karnınıza yastıklarla veya kalçalarınızın altında bir Liberator Wedge ile uzanın.

Eşiniz daha sonra sizi dizlerinin üstüne atacaktır. Buradaki giriş açısı, eşinizin dizlerini nereye yerleştirdiği veya göğsünü açtığı yere göre ayarlanabilir - bununla oynayın! Dizlerini koyduğu yerden giriş açısını ayarlayabilir. Daha aktif bir rol almak istiyorsanız, partnerinizin dik durmasını sağlayın, böylece geriye dönüp ellerini tutabilirsiniz. Artık ekstra itme gücü elde etmek için ellerinizi kullanabilirler.

Kaplumbağa Konumu

Kaplumbağa Seks Pozisyonu ile ilgili harika olan şey, penis büyüklüğünden bağımsız olarak penetrasyonu derinleştirmesidir. Ellerinizle ve dizlerinizle bacaklarınızla birlikte başlayın ve sonra dizlerinizi bükün, böylece göğsünüz uyluklarınıza yaklaşır. Kollarınızı dizlerinizin arkasına bile sarabilir ve kendinizi küçük bir top şekline çekebilirsiniz. Yaptığınız şey vajinanızı mümkün olduğunca sığ hale getirmektir. Sonra eşiniz dizleri (ya da yatağın kenarındaysanız durur) arkanızda bacakları birbirinden ayrılarak girer ve kalçalarınızı iterken kavrar.

El arabası dinlenme


El Arabası Pozisyonu, 'Seks nedeniyle ER'ye giden 10 kişi' de ortaya çıkan eğilimlerden biridir & rdquo; ancak bu değişiklik olası acıyı riske atmadan zevk almanızı sağlar. Buna girmek için, yatağınızın kenarında ayaklarınız genişçe durun ve öne doğru eğin. Yukarıdaki görüntüde, yatak oldukça düşüktür, ancak daha yüksek bir yüzey ve üst vücudunuzu kalçalarınızla aynı hizada tutmak için göğsünüzün altında yastık veya minder kullanmanızı öneririm. Eşiniz bacaklarınızın arasında durur ve arkadan girer. İşte ekstra eğlence aldığı yer! Eşiniz uyluklarınızı sıkıca kavrarken, muhtemelen bacaklarınızı eşinizin beline sararsınız. Eşiniz bacaklarınızı yukarıda tutar ve süper derin penetrasyon alır. Ayrıca, uçuyormuş gibi hissediyorsunuz!

Kadın Üstü Seks Pozisyonları

Sorumlu olmak ister misiniz?>

Cowgirl Pozisyonunu normalden ekstra derinlere almak için ihtiyacınız olan tek şey küçük bir değişiklik. Eğlenceli görünüyor? O zaman Genişletilmiş Cowgirl Pozisyonu gibi olabilir. Eşinizin sırtüstü yatmasını sağlayın. Onları dizmek için gel, ancak dizlerinin üzerine yerleşmek yerine, onları monte ederken ayaklarını her iki tarafına dayayın. Her şey yerine oturduğunda, bir bacağını nazikçe uzatın, sonra diğerini önünüze doğru uzatın, böylece eşinizin kafasının her iki tarafında ayaklarınızla sonuçlanırsınız. Bacaklarınızı düz tutmak derin bir penetrasyon hissi yaratacak ve bu pozisyondan yaptığınız herhangi bir hareket hissedeceksiniz ciddi anlamda yoğun.

Aşk Koltuğu Konumu

Cidden, kanepe cinsiyetinden daha iyi bir şey var mı?> Aşk Koltuğu Konumu ve kurulumu oldukça kolaydır. Partnerinizin koltuğun önüne normalden biraz daha yakın olan bir koltukta (hatta bir sandalyede) oturmasını sağlayın. Kucağına tırmanın, bacaklarının her iki tarafında bir dizle karşı karşıya getirin. Ardından, penisi takın ve sallanmaya başlayın. Kaldıraç için koltuğun arkasına veya eşinizin omuzlarına tutun. Penetrasyon derinliğini artırmak için eşinizin koltuğun kenarına yaklaşmasını sağlayın.

Bir başka, daha yüksek enerjili kanepe seks almak, eşinizin her iki tarafına bir ayağı dikin, böylece düşük bir ağız kavgası içindesiniz.

Yani, bunlar derin nüfuz edici seks için favorilerimden bazıları. Şimdi, ileri git - ve derin git!


Erkeklerin en çok hoşuna giden seks pozisyonları hangileri?(resimli anlatım)

Erkek ve kadın arasında cinsel çekim ve uyum olunca ,sevişme pozisyonlarından her iki taraf da aynı ölçüde zevk alıp,kaliteli orgazm yaşayabiliyorlar&#;Lakin,bazı iletişim sorunları çiftlerin birbirlerine nelerden zevk aldıklarını,hangi pozisyonda sevişmeyi tercih ettiklerini söylemelerine engel olabiliyor.

Bu yazımda, erkeklerin hoşuna giden sex pozisyonlarını açıklayacağım. Siz de erkeğini yatakta mutlu etmek bir kadınsanız, bu yazı işinize yarayabilir.

Erkeklerin en çok zevk aldığı seks pozisyonları (resimli görsel anlatım)

1- Misyoner pozisyonu

Neredeyse ‘’ulusal seks pozisyonumuz’’  olan misyonerin, bu kadar yaygın ve beğenilen sevişme pozisyonu olması tesadüf değil&#;Yatakta ve sosyal yaşamda erkek egemenliği toplumların tümünde misyoner pozisyonu en çok sevilen ve tercih edilen sevişme pozisyonudur. Peki neden? İşte misyoneri cazip kılan nedenler;

  • Erkek  yatakta kadını kontrol etmek,sevişmeyi yönetmek seafoodplus.info isteğiniz yaşayabileceği en iyi seks pozisyonu da şüphesiz kadının altta olduğu misyoner pozisyonudur.
  • Erken boşalmayı önlemek isteyen erkek, vajinaya penisin giriş ve çıkışını kontrol ederek,süreyi uzatmak seafoodplus.infoer pozisyonu erkeğin bu isteğini en rahat yapabildiği pozisyonların başında gelir.

2- Doggy (Domalma) Pozisyonu

Bazı erkekler için itici gelse de,ezici çoğunlukta bir erkek grubu doggy pozisyonundan müthiş keyif alır! Bir erkek neden doggy sever?

  • Penisin vajinaya  ters açıyla girmesine olanak sağlayan doggy,erkeğin daha çok tahrik olmasına neden olur ve kaliteli bir ereksiyon sağlayabilir.
  • Popo ,sırt bölgesi görünen bir kadınla,öpüşme ve duygusallık olmadan seks yapmak, erkeğe bazen cazip gelir. Hemen her erkek, doggy pozisyonunda sevişirken içindeki vahşi ‘’mağara adamını’’ yaşar. Bu bilinçaltı dürtüsü evlilik veya ilişki için olumsuz bir durum değseafoodplus.info, erkeğin bu hayvani yanını kontrollü olarak yaşaması ilişkiyi canlı tutar.

Eğer bir erkeği yatakta etkilemek ve elde etmek istiyorsanız, o istemeden doggy pozisyonu alın ve önüne geçin. Bu biat ve teslimiyet haliniz erkeği baştan çıkarır ve müthiş azdırır!

3- Kucak pozisyonu

Erken boşalma sorunu olan erkekler için sıkıntılı bir pozisyondur. Ama hem erkekler hem de kadınlar kucakta seksi severler.

Kucak pozisyonunu erkek için mükemmel kılan neden ise, erkeğe zevk veren tüm şeylere erişimin rahat olmasıdır. Elleri ile eşinin poposunu okşarken,dudakları ile göğüs ve boynu öpebilir. Tüm bunları yaparken de cinsel birleşme yaşayabilir. Kucak pozisyonunda erkeği mutlu eden bir diğer şey ise; yatakta , sandalyede, koltukta, arabada kolayca uygulayabileceği bir seks pozisyonu olmasıdır.

İlgili yazı: Kadın orgazmı için en iyi sex pozisyonları 

4- Bacak omza pozisyonu

Erkeklerin tahrik olmasına adı bile yeten meşhur pozisyon&#;Özellikle Yeşilçam seks ve porno filmlerinde sıklıkla kullanılan bir cinsel ilişki pozisyonudur&#; Tuhaf bir şekilde bacak omza,deneyen –denemeyen her erkeği azdırır.

Kocanızı veya sevgilinizi yatakta etkilemenin yollarını arıyorsanız ,mutlaka bacak omza pozisyonunda sevişmeyi önerin! Özellikle küçük penisli bir eşiniz var ise, penisini daha büyük hissedebilirsiniz. Çünkü vajina net bir ilişki olanağı sağlar. Bu durum erkeğin gururunu okşar ve erkeği zevkten çıldırtır.

İlgili yazı: Küçük penisli erkekler için seks pozisyonları 

Türk erkeğinin en sevdiği pozisyonlar sırasıyla bunlar&#; Elbette istisnalar, farklı tercihler olabilir. Aklınıza şu soru gelmiş olabilir: Erkeklerin en sevmediği sex pozisyonu hangisi?

Türk erkeği yan yatılan kaşık (bir diğer adı cenin) pozisyonunu sevmiyor. Nedeni ise,göbek yağlarından dolayı kısa penisin vajinaya erişimin zorlaşması ve erkeğin kendini kötü hissetmesi.

Sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam dileklerimle&#;

Tags:erkekpozisyonresimlisekssevisme

Seks Pozisyonları - Her Çiftin Denemesi Gereken Heyecan Verici Seks Pozisyonları

Seks Pozisyonları Hakkında Bilgi

Hayatınızda bulunan partneriniz, seks hayatınızdan sizce memnun mu?Artık sizden sıkılıyor mu? Seks hayatınızda size önemli fikirler ve öneriler sunacağız. En iyi seks pozisyonlarını ve seks pozisyonları hakkında bilgileri bu içeriğimizde listeledik. İşte sizler için hazırladığımız en iyi seks pozisyonları;

seafoodplus.info

Juntire

1. Misyoner Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bilim adamlarının açıklamalarına göre misyoner seks pozisyonunda spermlerin yer çekiminin de yardımıyla kadın rahmine ulaşması daha kolay oluyormuş. Çocuk sahibi olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği seks pozisyonudur.


2. Cowgirl Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bayanın erkeğin üstüne çıkıp oturarak gerçekleştirdiği seks pozisyonu olarak bilinir. Bayanlar için en çok tercih edilen seks pozisyonları arasındadır.


3. Rodeo Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Cowgirl seks pozisyonunda olduğu gibi.. Fakat bu sefer bayanın eğilerek ve yüzü dönük bir şekilde karşıya bakmasıyla gerçekleştirilen pozisyonudur.


4. Burgulu Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Erkeğin uzanıp kadının yan bir şekilde üstüne oturduğu pozisyona burgulu pozisyon adı verilmektedir.


5. Tutku Simidi Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

İki kişinin dizlerinin üzerine çökerek birbirlerine yüzü dönük şekilde gerçekleştirdikleri seks pozisyonuna denir.


6. Doggy Style Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Latinceden gelme ismiyle "Doggy Style" seks pozisyonu köpeklerin veya hayvanların kullandığı seks pozisyonuna benzemektedir.

Diamond Hair

7. Suda Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Suyun içinde seks yapan kişiler için deniz suyu, havuz suyu, jakuzi gibi yerlerde idrar yolu enfeksiyon hastalıkları görülür. Bu nedenle suyun temiz olması çok önemlidir.


8. Altmış Dokuz Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Altmış dokuz veya 69 seks pozisyonu olarak bilinen cinsel pozisyonun adı, bayan ve erkeğin ters dönmesinden yani 6 sayısının ters çevrilip 9 sayısına dönüşmesinden dolayı bu ismi almıştır.


9. Lotus Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Çiftin yüz yüze bakıp erkeğin bağdaş kurarak partnerini altına almasıyla gerçekleştirilen seks pozisyonunun adı Lotus seks pozisyonudur.


Bacak Planörü Seks Pozisyonu

En İyi Seks Pozisyonları

Bayanın yan yatarak bacaklarını açıp erkeğinin bacaklarının arasına girdiği seks pozisyonunda Bacak Planörü adı verilmektedir.


Oral Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Oral Seks, günümüzde oldukça yaygın olan bir seks türüdür. Bilim adamlarına göre oral seks kişiye %70 daha fazla zevk vermektedir. Çiftlerin ağızları ile cinsel organlarına uyguladıkları temas sayesinde gerçekleştirilen seks türü, çiftlerin en çok tercih ettikleri seks türleri arasında yer alır.


Anal Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Günümüzde Anal seks hakkında sıkça sorulan sorulardan bir kaçı şöyle, Anal seks zararlı mı? Anal Seks nasıl yapılır?Anal seks pozisyonları? Bilim adamlarına göre anal seks yapmak isteyenler için prezervatif şart.Anal seks sıkça yapılırsa sizler için zararlı olabilir hatta bağırsak inkontinasına (dışkı kaçırma) hastalığına yol açabilir. Fakat bu durum anal seksi sürekli yaptığınızda meydana gelmektedir. Peki ya anal seks pozisyonları nelerdir? Aşağıda bulunan görselde anal seks pozisyonlarını görebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.


Hamilelikte Seks Pozisyonları

En İyi Seks Pozisyonları

Hamile bayanların en çok merak ettiği konulardan bir tanesi ise, hamileyken seks yapmak bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte seks yapmak bebeğe hiçbir şekilde zarar vermez çünkü bebek anne rahminde oldukça güvendedir. Hiçbir şekilde zarar gelmez fakat bazı durumlarda bu iş değişebilir. Eğer hamile olan bayanın kanaması var ise seks yapması sakıncalı olabilir. Peki ya hamilelikte en ideal seks pozisyonları nelerdir? sorusunun yanıtını aşağıdaki görselde bulabilirsiniz.


Önerilen İçerik; Yaşınıza Göre Ne Kadar Seks Yapmalısınız?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir