düğün dans kursu istanbul / Düğün Dansı | EstaDANS Akademi | Istanbul

Düğün Dans Kursu Istanbul

düğün dans kursu istanbul

Düğün Dansı

Eşimi Nasıl İkna Edebilirim?

Düğün dansı kursu için kayıt yaptırmak isteyenler genellikle eşlerini ikna etmekte zorlanırlar. Eğer eşiniz dans etmeyi seven biri değilse yapmanız gereken onun kendini daha rahat hissedeceği bir dans türü bulmak. Özellikle zeybek, horon, harmandalı gibi halk dansları ile eşinizi ikna edebilirsiniz. Onu zorlanacağı ve istemediği danslara ikna etmeye çalışmayın, başarısız olursunuz.

Düğün Dansı Kursu Ücretleri

Düğün dansı kursu ücretleri;

  • İstenen dans türüne,
  • Koreografiye,
  • Dansçı ya da şov ihtiyaçlarına,
  • Eğitimin süresine,
  • Sunulan imkanlara,
  • Haftalık ders sayısına ve eğitim programına göre şekillenmektedir.

Hayalinizdeki düğün dansı eğitimi için ödeyeceğiniz ücretten çok eğitimi kimden alacağınıza ve içinize sinip sinmemesine dikkat edin. Aksi taktirde en güzel geceniz hayal kırıklığı ile noktalanabilir.

Tanju Yıldırım Akademi İle Hayalleriniz Gerçeğe Dönüşüyor!

Tanju Yıldırım Akademi’nin profesyonel eğitmenleri ve eğlenceli dersleri ile unutulmaz bir düğün dansına var mısınız? İstediğiniz gün ve saatte, istediğiniz dans türünde eğitim alarak muhteşem bir düğün dansı sahneleyebilirsiniz.

Konforlu atölyelerimiz, deneyimli eğitmenlerimiz ve samimi atmosferimizle sizleri de eğitim almaya bekliyoruz…

İstanbul Dans Kursu Fırsatları

Yüzyıllardır farklı kültürler tarafından gelişen ve günümüze kadar gelen danslar, popülerliğini sürdürmektedir. Gerek vücudumuzu rahatlatmak için olsun, gerek özel günlerimizi unutulmaz kılmak için olsun her zaman hayatımızda dansın yeri vardır.

Yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek dans türlerinden birini seçerek kendinizi geliştirmeye ne dersiniz?

Hiç dans etmeyen, kolunu kaldırsa dahi beceremediğini düşünen, kalabalık içinde yanlış dans etmekten çekinen ya da kendisi güzel dans edip partneri korkunç dans eden herkesin dikkatini çekecek kampanyalar sizleri bekliyor.

Alacağınız profesyonel eğitimler ile artık hem kendinizden hem de partnerinizden emin olacaksınız. Emin adımlarla sahneye çıkıp dans ederek tüm gözleri üzerinize toplamanın artık sizce de zamanı gelmedi mi? 

Dans kursu seçerken bilmeniz gereken alanında uzman olmuş eğitmenlerin yer aldığı kursları tercih etmek ve kendinizi bu profesyonel ellere bırakmaktır.

Tango, salsa, oryantal, zumba, bachata, hip hop break, düğün dansı, kizomba, zeybek ve roman danslarından oluşan tercihinize göre paketinizi belirleyeceğiniz dans seçenekleri sizleri bekliyor. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen bu danslardan birini tercih ederek göz kamaştırıcı bir dans gerçekleştirebilirsiniz.

Daha önce hiç dans etmemiş olabilirsiniz, üstelik kendinizin yeteneksiz olduğunu ve asla güzel dans edemeyeceğini de düşünüyor olabilirsiniz ama hiçbir şey için geç kalmış değilsiniz. Dans kurslarında bulunan eğitmenler sizlere dansların tüm inceliklerini öğretmek için kapılarını araladı bekliyor...

Özel günlerinizde, düğün günlerinizde veya hobi olarak yapacağınız dans gösterilerinde sizi izleyen herkesin gözlerini parlatacak uygun fiyatlı dans kurslarını sizler için sitemizde derledik. 

Düğün günlerinizde ya da özel günlerinizde o günü anlamlı ve unutulmaz kılan şeylerin başında dans gelir unutmayın. Tüm gözler size çevriliyken dansınızla düğününüzü şova çevirmek ve dans etmemiş çiftleri imrendirmek için yapmanız gereken tek şey kendinizi dans kursuna atmak.

Unutmayın; dans etmeyi beceremeyen çift yoktur, dans kursuna kayıt olmadığı için yeteneğini henüz keşfedememiş çift vardır. Siz onlardan olmamak için acele edin!

Sitemizde yer alan dans kursu ve gündelik hayatınızı kolaylaştıracak kurs seçenekleri için tıklayınız... Kapat

devamı...

estaDANS Düğün Dansı

Okulumuz bir çok dans disiplini konusunda uzman eğitmenlere ve imkanlara sahip olduğundan Dügün Dansı konusunda en zengin çözüm ve seçeneklere sahiptir. Elegans salon danslarından, egzotik danslara, hip hop ve sirtaki seçeneklerinden Arjantin Tangosu'na çok büyük bir yelpazede hayalinizdeki düğün dansını tasarlıyoruz ve sizlere unutulmaz anıların keyfini çıkarmak kalıyor.

Modern Düğün dans koreografilerinde genellikle Dünya popüler müzikleri, Pop müzik, Rock müzik, Jazz ve bir çok müzik türlerinde, evlenecek çiftlerin vücut yapısına özel koreografi hazırlanmaktadır. Dansın içeriğinde Hip-hop, Jazz Dans, Show Dans veya isteğe özel Tango, Salsa veya Sosyal latin dans figürlerini içermektedir.

Düğün dansı - İlk Dans stüdyomuzda profesyonel eğitmenler tarafından özel ders şeklinde verilmektedir. Modern Düğün danslarında sizin seçtiğiniz şarkıya Tango veya Salsa figürleri eşliğinde size özel koreografi hazırlayarak yapılır.

Daha önce dans etmiş olmanızın, kilonuzun veya yaşınızın hiç bir önemi yoktur. Hazırlanan koreografi sizin geçmiş bilgileriniz ve fiziksel şartlarınıza göre hazırlanır.

İlk Dans hayatınız boyunca hafızalarda bir anı olarak kalacağı için Rüya gibi bir düğünün vazgeçilmez parçasıdır. Heyecanlanıp yanlış yaparım diye korkmayın, çalışılması ve yapılması çok basit ama izlenmesi çok güzel figürler ile size çok güzel bir koreografi hazırlıyoruz. Unutmayın ''Herkes Dans Edebilir'' Muhteşem bir düğün için dans şarttır.

FİYAT BİLGİSİ ALIN

Günümüzde vals “Viyana Valsi” ve “Modern Vals” olmak üzere iki farklı ritim ve kategoride dünya dans literatüründe yer almaktadır.

Düğün dansı - İlk Dans stüdyomuzda profesyonel eğitmenler tarafından özel ders şeklinde verilmektedir. Viyana Valsi Düğün danslarında sizin seçtiğiniz şarkıya Vals figürleri eşliğinde size özel koreografi hazırlayarak yapılır.

Daha önce dans etmiş olmanızın, kilonuzun veya yaşınızın hiç bir önemi yoktur. Hazırlanan koreografi sizin geçmiş bilgileriniz ve fiziksel şartlarınıza göre hazırlanır.

İlk Dans hayatınız boyunca hafızalarda bir anı olarak kalacağı için Rüya gibi bir düğünün vazgeçilmez parçasıdır. Heyecanlanıp yanlış yaparım diye korkmayın, çalışılması ve yapılması çok basit ama izlenmesi çok güzel figürler ile size çok güzel bir koreografi hazırlıyoruz. Unutmayın ''Herkes Dans Edebilir'' ve muhteşem bir düğün için dans şarttır.

FİYAT BİLGİSİ ALIN

Zeybek Türk folklörünün bir oyunudur, Zeybek oynayan kişiye ''EFE'' denir ve diğer danslardan farklı olarak dans yerine oyun denmesinin asıl sebebi, bir hikayesi olmasıdır ve günümüzde ''Zeybek Oyunu'' olarak adlandırılmaktadır.

Düğün dansı - İlk Dans stüdyomuzda profesyonel eğitmenler tarafından özel ders şeklinde verilmektedir. Zeybek-Harmandalı Düğün danslarında sizin seçtiğiniz şarkıya Zeybek figürleri eşliğinde size özel koreografi hazırlayarak yapılır.

Daha önce dans etmiş olmanızın, kilonuzun veya yaşınızın hiç bir önemi yoktur. Hazırlanan koreografi sizin geçmiş bilgileriniz ve fiziksel şartlarınıza göre hazırlanır.

FİYAT BİLGİSİ ALIN

Düğününüzde davetlilerinize veya eşinize süpriz yapıp kendi sesinizle şarkı söylemek nasıl olur? Dilerseniz eşiniz ile düet de yapabilir ve hem kendinize hemde davetlilere unutulmaz bir anı bırakmış olursunuz.

Sesiniz güzel olsun veya olmasın, istediğiniz parçayı stüdyoda defalarca söyleyip, en güzel bölümleri derledikten sonra, düğününüzde Playback sistemi ile davetlilere şarkı söyleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken mikrofonu kapatıp, dudaklarınızla şarkıyı söylemek :) Böylece düğünde şarkıyı canlı söylemediğiniz için parçanın sözlerini unutma ve detone olma riskinden de kurtulmuş olursunuz.

Düğün Şarkısı Kayıt Ücretlendirme:

  • 1 kişi için kayıt 700 TL + KDV

  • 2 kişilik düet kayıt 900 TL + KDV

Bütün düğün danslarında her ders 220 TL + KDV şeklinde ücretlendirilir. İlk derse gelindiğinde 1 derslik ücret ders başlamadan verilir. Eğer dersten memnun kalınır ise bir sonraki derste Düğün Dansı ücretinin tamamı ödenir.

  • 3 ders 630 TL

  • 4 ders 810 TL

  • 5 ders 990 TL

  • 6 ders 1150 TL

  • 7 ve üzeri derslerde %20 indirim yapılır

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır