ayak tipine göre kişilik analizi / Ayağınıza göre karakter analizi

Ayak Tipine Göre Kişilik Analizi

ayak tipine göre kişilik analizi

Partnerinizin önce ayağına bakın!

Partnerinizi seçmeden önce ayağına bakın. İngiliz araştırmacı Jane Sheehan ayakların kişilik hakkında önemli ipuçları taşıdığını söylüyor. İşte ayak parmaklarına göre kişilik tahlili:





Büyük baş parmak: Zeki ve yaratıcılığın göstergesi. Başparmağı büyük olan kişiler konuları farklı değerlendirir ve sorunlara hemen çözüm üretir. Başparmağı kısa olanlar ise görev adamıdır, çalışkan dır.


İkinci parmağı uzun olanlar liderdir. Kısa olanlar ise uyumludur.


Üçüncü parmağı uzun olanlar kısa olanlara oranla daha enerjiktir. Herşeyin mükemmel olmasını isterler. Yaptıkları her işte başarılı olur lar. Üçüncü parmağı kısa olanlar ise hayatın güzelliklerine önem verir, sakin bir yaşamı seçer, koşturmayı sevmez.


Dördüncü parmağı uzun olanlar aile ve ikili ilişkilerine çok önem verirler, iyi bir dinleyicidirler. Başkalarının sorunlarıyla ilgilenmekten kendilerini alamazlar. Bu parmağın kısa olması ise aile ve ilişkiden başka şeylere odaklanan bir kişiliğin göstergesidir.


Küçük parmağı çok kısa olanlar çocuksudur, sorumluluktan kaçar.Küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler maceraperesttir, flört etmeyi funduszeue.infomayanlar ise rutin bir hayat yaşar ama sadık olurlar.


Ayak büyüklüğü: Küçük ayaklı erkekler büyük ayaklı erkeklere oranla aldatmaya daha yatkındır.


Taban: Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Düz tabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirir.






Bu tip ayaklar en yaygın ayaklardır. (Görselde soldan birinci). İlk üç parmak düz bir çizgi oluşturur ve diğer iki parmak daha küçüktür. Bu tipte ayağı olan insanlar sadık, cesur ve karizmatik olur. Karşınızda sizin ve arkadaşları için her şeyi yapmaya hazır birisi var diyebiliriz. Buna karşısındaki kişinin mutluluğu için kendi komforundan vazgeçmek de dahil!


Bu ayak tipi toplumda oldukça nadir görülür. (Görselde soldan ikinci). Tüm ayak parmakları aynı boyutta olan bu kişiler pratik, sakin ve mantıklı olmalarıyla bilinirler. Eğer böyle ayağı olan biriyle beraberseniz karşınızdaki kişinin bir şe kalkışmadan önce her şeyi etraflıca düşündüğüne emin olabilirsiniz. Hiçbir şeye balıklama atlamayan bu kişiler aynı zamanda karşılarındaki kişilerin düşüncelerine de saygı duyarlar.


Bu ayak tipinde ikinci parmak en uzun olandır. (Görselde soldan üçüncü). Bu tip ayaklar genelde sanatçılarda ve atletlerde görülür. Karşınızdaki kişinin böyle bir ayağı varsa yaratıcı ve hayal gücü yüksek biridir. Doğuştan lider ruhlu olan bu kişiler karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmakta zorlanmazlar.

Bu ayak tipinde tüm parmaklar düzgün bir şekilde sıralanmıştır. (Görselde soldan dördüncü). Eğer karşınızdakinin bu tipte bir ayağı varsa gizemli birisiyle karşı karşıyasınız. Adeta kapalı bir kutu! İçini insanlara açmak ona göre değil, bir şeyleri kendine saklamayı tercih ediyor. Diğer insanlara karşı adeta bir duvar örmüş gibisi ve bu duvarları birileri için indirmek oldukça zorlayıcı.



etiket Ayak Şekline Göre Hangi Irktan Geliyorsun?

Haberler

Test

Kişilik Testleri

Ayak Şekline Göre Hangi Irktan Geliyorsun?

Ben İtalyan çıktım! Bakalım sana ne çıkacak?

Hangisi senin ayak şeklin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kore!

Kore!

İskandinav!

İskandinav!

İran!

İran!

İtalyan!

İtalyan!

Fransız!

Fransız!

Latin!

Latin!

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Bilim adamlarının yapmış olduğu araştırmaya göre genetik olarak ayak parmaklarının uzunluk ve kısalıklarına hatta dizilişlerine göre birbirinden farklı 5 ayak tipinin olduğu sonucuna ulaşıldı. Uzmanlar ayak parmak şekillerinin insanın genetik kodlarına dair ipuçları verdiğini söylüyor. Ayak şekline göre ırk tespiti yapabilirsiniz. Hangi ayak şekli, hangi ırkı temsil ediyor? İşte tüm detaylar…

1-LATİN AYAK TİPİ

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Ayak parmaklarınız başparmağınızdan başlayarak simetrik bir şekilde küçülüyorsa Latin ayak tipine sahipsiniz. Latin ayak tipine sahip kişiler in kısa boylu oldukları ve zorlu bir hayat geçireceklerine dair söylentiler bulunuyor.

2- ROMA AYAK TİPİ

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Genellikle son iki parmaktan ayrı olarak ilk üç parmağın eşit uzunlukta olduğu ayak tipleridir. Bu ayak tipine sahip olan kişilerin Roma kökenli olduğu iddia ediliyor. Roma ayak tipine sahip kişilerin herkes tarafından sevilen, düzenli kimseler oldukları söyleniyor.

3- ASYA AYAK TİPİ

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Asya ayak tipi genellikle ikinci parmağın diğer ayak parmaklarına göre daha uzun olduğu ayak tipidir. Bu ayak tipi genel olarak çok fazla beğenilmiyor olduğu söyleniyor. Fakat Asya ayak tipine sahip olan kişilerin lider bir yapılarının olduğu belirtilen iddialar arasında…

4- ORTA AVRUPA AYAK TİPİ

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Başparmağın diğer parmaklara göre daha büyük olduğu, diğer parmakların ise eşit uzunlukta olduğu ayak tipleri Orta Avrupa ayak tipidir. Bu ayak tipine sahip kişilerin zeki ve her konuda hemen çözüm üretebilen pratik kişiler oldukları söyleniyor.

5- KUZEY AVRUPA AYAK TİPİ

Ayak şekline göre ırk tespiti! Siz ne ayaksınız?

Başparmağın yanındaki ikinci parmak uzun ve üçüncü parmak başparmağı ile eşit uzunlukta ise bu ayak tipi Kuzey Avrupa ayak tipidir. Bu ayak tipine sahip olan kişilerin genellikle ayak parmakları gibi karmaşık bir yapıya sahip, kararsız kişiler olduğu iddia edilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası