nerminin enfes mutfağı sufle / Nermin'in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Perşembe yemekleri

Nerminin Enfes Mutfağı Sufle

nerminin enfes mutfağı sufle

Ünlü sanatçı Safiye Soyman 'Nermin'in Enfes Mutfağı' programına konuk oluyor

Ünlü sanatçı Safiye Soyman &#;Nermin&#;in Enfes Mutfağı&#; programına konuk oluyor

Türk Sanat Müziği'nin güçlü seslerinden Safiye Soyman, Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen programı Nermin'in Enfes Mutfağı'na konuk oluyor.

Ekranın sevilen yemek programı Nermin’in Enfes Mutfağı’nda pratik tarifler, şık sunumlar ve lezzetli yemekler izleyiciyle buluşuyor. Nermin Gül'ün sunumuyla ekrana gelen programa, ünlü sanatçı Safiye Soyman konuk oluyor. Soyman unutulmaz şarkılarını Nermin’in Enfes Mutfağı programında söyleyecek. Nermin Gül ise elde açma Boşnak böreği, çiğ köfte kurabiye, tencerede çabuk sufle ve kısır yapacak.

Sunmuş olduğu tariflerle sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Nermin Gül, Nermin’in Enfes Mutfağı’yla Kanal 7 ekranlarında yer alıyor. Nermin’in Enfes Mutfağı programı, Pazartesi’den Çarşamba’ya sabah ’de Kanal 7’de.

Anasayfa

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Nermin'in Enfes Mutfağı'nda yeni bir gün daha başladı. Beş gün boyunca Türk ve dünya mutfağından lezzetleri seyircilere sunan programda başarılı sunucu Nermin Gül Öztürk yine yardımcısıyla birlikte adeta döktürecek. Ev hanımları da bu lezzetleri evlerine taşımak amacında. Nermin'in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Perşembe yemekleri haberimizde.

Nermin&#;in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Perşembe yemekleri
Yayınlanma:

Başarılı sunucu Nermin Gül Öztürk'ün sunumu ve lezzetli yemekleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Nermin'in Enfes Mutfağı bugün de ekranlardaki yerini alıyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin seyircilerle buluştuğu canlı yayında tüten kokular sofralara kadar taşınıyor. İzleyiciler kendi masalarına da bu yemekleri ekleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Nermin'in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Çarşamba yemekleri nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Nermin'in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Çarşamba yemekleri

  • Sufle pankek
  • Sos
  • Patatesli lazanya
  • Havuçlu tarçınlı kek
  • Güllü çilekli komposto

Nermin'in Enfes Mutfağı 19 Mayıs Perşembe

HABERE YORUM KAT

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir