esrarengiz kasaba slender man / Dipper by @BSbeagle (Bethany) | Esrarengiz kasaba, Esrarengiz

Esrarengiz Kasaba Slender Man

esrarengiz kasaba slender man

Yediveren Yayınları Paranormal Hikayeler - Işıl Işık Kİ

Korku ve gerilim hikâyeleri, insanların ilgisini her dönem çekmiştir. Bu türden öyküler, gerek edebiyata gerekse sinema gibi diğer anlatı biçimlerine damga vurmuştur. İnsanlığın ortak mirası hâline gelmiş, hatta günümüzde popüler kültürün vazgeçilmez unsuruna dönüşmüş birçok figür ve karakter, kökenini bu türde yazılmış hikâyelerden alır. Korku ve gerilim öyküleri, okuyucuları gündelik hayatta karşılaşamayacağı tarzda olay ve durumlarla yüz yüz getirerek, benzersiz deneyimler yaşatır. Bu türden anlatıların bir alt türü ise paranormal hikâyelerdir. Bunlar, kökenini gerçeküstü ve gerçek dışı olgulardan alır ve bu olguları korku unsurlarına dönüştürür. Yazar Işıl Işık Paranormal Hikayeler kitabı ile okuyuculara bu türün en etkili hikayelerini sunmuştur.

  • Sayfa Sayısı: sayfa
  • Basım Tarihi: Ekim
  • Boyutları: 13,5 x 19,5 cm

Paranormal Hikayeler Kitabının Konusu ve Türü Nedir?

Paranormal Hikayeler Işıl Işık

Yediveren Yayınları Paranormal Hikayeler ile okuyuculara, korku ve gerilim türünde bir eser sunuyor. Kitabın içeriğinde bu türden hikâyeleri sevenleri, gerilim dolu yolculuklara çıkaracak birçok bölüm bulunuyor. Bu bölümlerden bazıları, kaynağını aşina olduğumuz efsanelerden alırken bazıları da birbirinden gizemli olaylara dayanıyor. Çocukları kaçırdığı söylentisi yayılmış Slender Man efsanesi, tavşan adam ve gülen köpekler eserin içeriğindeki korkutucu unsurlardan bazıları. Yazar Işıl Işık Paranormal Hikayeler başlığı altında, ağzı yırtık kadın, boşlukta kalmış kız ve kafatasında gerçek bir insan beyni taşıyan kukla gibi tüyler ürpertici figürlere de yer veriyor. Bu hikâyeler ve hikâyelerin detayları, körüklediği merak duygusu sayesinde sürükleyici bir okuma deneyimi sunarken, korku ve dehşet hissini okuyuculara sonuna kadar geçiriyor.

Paranormal Hikayeler Kitabının Yazarı Kimdir?

Işıl Işık Paranormal Hikayeler eserinin yazarıdır. Yazar, İstanbul doğumludur. Akademik eğitiminin ilk ayağını, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin Turizm işletme bölümünde tamamlamıştır. Sonrasında ise yüksek lisans eğitimi için Avustralya’nın Sidney şehrine gitmiş, burada İş Yönetimi (Business Management) alanında çalışmıştır. Işık’ın, Paranormal Hikayeler dışında yayımlamış üç adet daha kitabı bulunmaktadır. Bunlardan ilki yılının başında okuyucuların beğenisine sunulmuş olan Semizotu Bilgesi’dir. Yazar, son olarak yılında Tünelden Önceki Beyaz Ev kitabını çıkarmıştır. Işıl Işık’ın eserlerinin dışında, yayın yaptığı bir YouTube kanalı da vardır. Işık bu kanalda da yine korku ve gerilim türünde ürettiği içeriklerle dikkat çekmektedir. Yazar ile aynı adı taşıyan bu kanalın 1 milyonu aşkın abonesi bulunmaktadır. Bu sayı ile Işıl Işık, kendi alanın en öne çıkan yayıncılarından biri hâline gelmiştir.

Paranormal Hikayeler Kitabını Kimler Almalıdır?

Işıl Işık Paranormal Hikayeler yaş sınırı olarak açıklanmış resmi bir bilgi olmasa da bu eserin daha çok genç ve yetişkin okuyucular için hazırlanmış olduğu söylenebilir. İçeriğindeki gizemli, gerçeküstü ve gerçek dışı korku unsurları nedeni ile bu kitap daha küçük yaştaki okuyucular ve çocuklar için uygun olmayabilir. Fakat korku ve gerilim hikayelerini seven tüm yetişkin okuyucular, bu eserden yüksek seviyede keyif olacaklardır. Siz de bu türden kitaplardan hoşlanıyorsanız bu kitabı tereddüt etmeden satın alabilirsiniz. Işıl Işık Paranormal Hikayeler yorumları da bu fikri doğrular niteliktedir.Işıl Işık Paranormal Hikayeler fiyat olarak da oldukça uygun bir eserdir. Korku ve gerilim kitapları okumayı seven her okuyucu bu sayede Paranormal Hikayeler’e kolayca ulaşabilir. Trendyol kitaba rahatça ulaşabileceğiniz adreslerin başında gelmektedir. Bu sitede belirli aralıklarla düzenlenen promosyon ve indirimleri takip ederek bu başarılı kitaba en uygun fiyatı en uygun fiyat ile satın alabilirsiniz.

SlenderMan'in Ortaya Çıkışı Ve Görüldüğü Çizgi Filmler

Slenderman adlı yaratık, hayatımıza ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 12 yaşındaki bir kızın öldürülmesiyle girdi. Payton Leutner, 31 Mayıs tarihinde iki arkadaşı tarafından 19 yerinden bıçalanarak öldürüldü.



Cinayeti işleyen çocuklar Morgan Geyser ve Anissa Weier, sorguda işledikleri cinayeti kabul ettiler ve bu olayı aylardır planladıklarını söylediler. Sebepleri ise : SlenderMan'ı mutlu etmek!

SlenderMan, eski inanışlara dayanan bir olay değildir. yılında internete koyulan bir resim ile insanların kafasını karıştırdı. Fotoğrafı internete yükleyen ise Eric Knudsen isimli bir genç. Eric; uzun boylu, ince ve yüzü olmayan bu figürü çocukların oynadıkları bir fotoğraf ile paylaştı.



Bu paylaşımlardan sonra SlenderMan konsepti dünyaya yayıldı. Yüzsüz, uzun kollarla tasvir edilen SlenderMan, koyu renkli takım elbise giymekte. Genellikle ormanlık alanda saklanıyor ve kurbanı olarak seçtiği çocukları şekil değiştirerek ve ışınlanarak ele geçiriyor. SlenderMan karakterinin bir gerçekliği olmasının yanın sıra arkaplanda kendine ait bir hikaye barındırmıyor.



Çizgi Filmlerde SlenderMan esintileri; Artık kimse çizgi filmlere masum gözlerle bakamıyor. Aralara gizledikleri bilinç altı mesajların artık  herkes farkında, hal böyle olunca bu tür gizlemeleri bulmak o kadaar da zor değil. Her zaman olduğu gibi aralara saklanmış olan SlenderMan'ı çizgi filmlerde bulalım.




Frozen:  Disney Dünyasının en başarılı animasyon filmlerinden biri olarak sayılan Frozen,  bizlere birkaç saniyede olsa SlenderMan görüntüsünü gösteriyor. Bunların ne derece de doğru olduğuna emin olamasak da görüntüler bunlar.



 İlk resimde ağaçların arasına saklanmış olanları izleyen bir SlenderMan figürü görmekteyiz. Ne demiştik SlenderMan ormandda saklanır ve kurbanlarını seçer. İkinci resimde yeşil elbiseli kadının yanında ki adamın SlenderMan olduğunu düşünenler var. Diğer adamlara göre biraz fazla koyu giyinmiş olduğu için onun SlenderMan olduğunu düşünmüşler.

Gumball'un Muhteşem Dünyası: Gumball'ın babasının olduğu bir sahnede görülen SlenderMan, ortaya çıktığı sahnede karmaşaya sebep oluyor. Sadece 1 saniye gözüken sahnede, cansız mankenler takım elbiseli olarak karşımmıza çıkıyor. 1sn sonra mankenler kadın haline geliyor.



Esrarengiz Kasaba: Tamamiyle bilinç altı mesajları ile dolu olan bu çizgi filmde de SlenderMan görmek şaşırtıcı değil. SlenderMan figürünü en net gördüğümüz yerlerden biri.
,


Sünger Bob: Patrick yolda yürürken bulduğu kağıtta SlenderMan resmini görüyor ve yanlarında yazan hayır yazısını. 

Bu onu oldukça korkutuyor ve aynı anda kağıdı indirdikten sonra karşısında beliren SlenderManla neye uğradığını şaşırıyor.



 




HABERİ PAYLAŞ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir