bu sehir arkandan gelecek 1 bolum fragman / Bu Şehir Arkandan Gelecek 1. Bölüm Fragmanı (2) - atv - Dailymotion Video

Bu Sehir Arkandan Gelecek 1 Bolum Fragman

bu sehir arkandan gelecek 1 bolum fragman

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi bu hafta yayınlanan son b&#;l&#;m&#;yle nefes kesti! Yeni b&#;l&#;m fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yiğit, Tekin'den intikam almak için şansını son bir kez daha denedi. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyundu. Gemiye Luigi'nin kaçak mallarını yükleyip polise ihbar etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Gülce polise verdiği ifadede Şahin'i suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahin'in geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar. Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Ali'yi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahin'den yardım ister. 

Haberin Devamı

Yiğit, Tekin'den intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luigi'nin kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder. Amacı Tekin'in tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belgin'den bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luigi'nin tepkisi çok sert olacaktır. Sonunda Şahin'in mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir.

Büyük finale sadece 1 bölüm kala "Bu Şehir Arkandan Gelecek"te çifte düğün telaşı var! Pek çok zorluğa aşklarıyla göğüs geren Ali ve Derin, sonunda mutlu bir aile olabilmek için nikah masasına oturur. Ancak onlarla birlikte birbirlerine olan sevgilerini ebedileştirecek bir çift daha vardır: Şahin ve Nesrin…

Renkli görüntülerle ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatacak unutulmaz düğünde gerçekleşecek sürpriz bir gelişme ise izleyicileri şoke edecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Veysel'in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel'in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali'nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin durumu o kadar kolay kabullenmeyecektir.

Annesi kendi gözü önünde katledilen Yiğit, intikam almaya kararlıdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Gözü dönmüş bir halde Tekin'in kapısına dayanır.

Gülce ve Tekin'in işbirliğinden haberdar olan Ali, Derin ve Şahin de soluğu Tekin'in evinde alırlar. Ancak hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Tekin'i başına silah dayalı halde bulurlar. Tekin'in kurtuluşu bu kez Şahin ve Ali'nin elindedir.

Haberin Devamı

Şahin, hem Veysel hem de Ali için ellerini kirletmeye razı olur ve Aydemir'i kaçırır. Planı, Veysel'le Aydemir'i takas etmektir. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Bu sırada maça çıkan ve babasından haber alamayan Ali'nin rakibine yenilmekten başka çaresi yoktur. Şahin maç bitmeden oğluna yetişebilmek için elinden geleni yapacaktır.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Yeni Ve Son Bölüm Tekrarı Hangi Gün Yayınlanacak?

Show tv ekranlarının yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek tekrar bölümleriyle ekranlara gelecek. Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği Gürkan Uygun, Kerem Bursin, Osman Alkaç gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dram dizisi tekrar tarihlerini yazının devamında paylaştık.

Şu sıralar izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri olan dizinin tekrar bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı sosyal medyada çokca yankı buluyor. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren severek izlediğiniz aile dizisi izleyicilerin üzerinde büyük etki bıraktı.



4 ocak çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek'in tekrarı perşembe akşamı saat 'da atv ekranlarında olacak.

6 ocak cuma saat 'da Bu Şehir Arkandan Gelecek 1. bölüm tekrarı ile ekranlara gelecek.

7 ocak cumartesi  Bu Şehir Arkandan Gelecek 1. bölüm tekrarı ile ekranlara gelecek.



Bu Şehir Arkandan Gelecek Yeni bölüm fragmanı

BU HABERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Bu Şehir Arkandan Gelecek 1. İlk Bölüm Tamamı Tek Parça İzle!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.