müge anlı nın kızı ve eşi / Müge Anlı'nın Ekrana Çıkartmadığı Kızı Görüntülendi - Dailymotion Video

Müge Anlı Nın Kızı Ve Eşi

müge anlı nın kızı ve eşi

Müge Anlı'nın kızı Lidya'nın son hali ortaya çıktı!

Sosyal medyaya geride bıraktığımız sene açtığı Instagram sayfasıyla giriş yapan, özel yaşantısını gizli tutan ve geride bıraktığımız günlerde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın senelerdir sır gibi sakladığı kızı Lidya sonunda ortaya çıktı. Lidya ile alakalı gerçek, herkesi şaşırttı.

Ünlü gazeteci, sunucu, televizyoncu ve yapımcı Müge Anlı, 19 Aralık 1973’te (48 yaşında) İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Anlı, yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde hukuk alanında yaptı. 2006-2008 seneleri arasında Şenay Düdek ve Pakize Suda ile beraber “Dobra Dobra” adlı magazin programında sunucu olarak bulunan Müge Anlı, 2008 senesinden beri ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapıyor.

DAHA ÖNCE AYNI KİŞİYLE İKİ DEFA EVLENDİ

Özel yaşamını her zaman kameralardan uzak tutan ve bu tavrını halen koruyan Müge Anlı, geride bıraktığımız günlerde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu. Daha önce 2 defa evlenen Müge Anlı, bu evliliklerin her ikisini de eski eşi gazeteci ve yapımcı Burhan Akdağ ile yapmıştı.

1993 senesinde Burhan Akdağ ile evliliğinden 2002 senesinde bir kızı olan Müge Anlı, “Lidya” adındaki kızını kameralardan her daim uzak tuttu.

Müge Anlı’nın, geride bıraktığımız dönemlerde gurur duyduğunu belirttiği kızı Lidya, şimdilerde 20 yaşında ve Lidya’nın hangi üniversitede eğitim aldığı merak ediliyordu. Hakkında çok fazla bilgi olmayan ve basında çok az fotoğrafı olan Lidya’nın, Koç Üniversitesi’nde eğitim gördüğü ortaya çıktı. Müge Anlı’nın kızı Lidya’yı görenler annesine benzediği yorumlarını yaptı.

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

Kimdir?

Müge Anlı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Türk televizyonlarının en çok konuşulan isimlerinden gazeteci Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ'ın fotoğrafları ile Müge Anlı'nın evlilikleri ve kariyerinin detayları siz elmaelma.com okurları için Müge Anlı kimdir sayfamızda. Sizler için hazırladığımız Müge Anlı biyografisinde Müge Anlı kimdir sorusunun yanı sıra Müge Anlı'nın Burhan Akdağ ile evliliğinin detayları ile Müge Anlı neden boşandı, Müge Anlı şiddet mi gördü, Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kimdir, ne iş yapıyor, çocukları ve evliliklerinin detaylarına da ulaşabilirsiniz. Öncelikle Müge Anlı'nın biyografisiyle başlayalım.

Müge Anlı doğum tarihi 19 Aralık 1973. Aslen İstanbullu olan Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'dır. Müge Anlı üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı, ardından da yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk alanında yaptı. Müge Anlı Türk televizyonlarında magazin programlarını ilk başlatan isim olarak anılmaktadır. Kanal D'de kendi gibi magazin gazeteciliği yapan Şenay Düdek'le birlikte Dobra Dobra programını sunan Müge Anlı bu programla tanınırlığını arttırdı. 1 sezon devam eden program sonrası Müge Anlı ile Şenay Düdek yollarını ayırdı. Müge Anlı Kanal D'de programa Pakize Suda ile devam etti. Müge Anlı daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programı aynı formatla ATV ekranlarına taşıdı. Daha sonra Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk etti. 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Müge Anlı'nın kariyeri magazin gazeteciliğini bırakıp ATV'de gerçek hayat hikayelerine dayanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'i yapmaya başlayınca tamamen değişti. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır. 2008 yılında başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert halen devam etmektedir. 

MÜGE ANLI'NIN KIZI LİDYA MÜGE AKDAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı'nın hayatını merak edenler Müge Anlı'yla ilgili en çok kızı Lidya Müge Akdağ'ı merak ediyorlar. Müge Anlı'nın kızı Lidya kaç yaşında sorusu ise Müge Anlı'nın fanlarının en çok merak ettiği soru. Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge boyuna erişmiş genç bir kız. Lidya Müge Akdağ, 2002 doğumlu yani 17 yaşında.

Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ kaç yaşında

MÜGE ANLI'NIN EVLİLİKLERİ VE ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ

Müge Anlı iki kez evlilik yapmış bir isim. Ancak iki evliliğini de kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile yaptı. Müge Anlı 1993 yılında hayatını Burhan Akdağ ile birleştirmişti. Geçimsizlik nedeniyle boşanan Müge Anlı ve Burhan Akdağ, boşanmalarının ardından 1 yıl sonra yeniden evlenme kararı aldılar. Ancak ikinci kez denemeye rağmen Müge Anlı Burhan Akdağ evliliği başarılı olamadı.

MÜGE ANLI ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ'DAN ŞİDDET Mİ GÖRDÜ?

Müge Anlı neden boşandı sorusunun yanıtını geçimsizlik ve şiddetti. Müge Anlı programında boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatmış ve şiddet gördüğünü ima eden ifadeler kullanmıştı. Müge Anlı boşanma sürecinde şiddet gördüğü iddiasıyla savcılığa da başvurmuştu. Müge Anlı ile Burhan Akdağ, 2008 yılında resmen boşandı. 

Müge Anlı Burhan Akdağ düğün fotoğrafları

MÜGE ANLI'NIN ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A MEKTUP

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ, boşanmalarının ardından yıllar sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı bir mektupla gündeme gelmişti. Ocak 2019'da Müge Anlı bir dizi seri cinayetin işlendiği Palu Ailesi olayını çözmüş ve Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'da cinayet zincirini çözen Müge Anlı'nın programına katılarak, Müge Anlı'yı tebrik etmişlerdi. Erdoğan çiftini ekranda gören Burhan Akdağ ise Erdoğan'a bir mektup yazmış ve kızı Lidya Müge'yi yıllardır göremediğini söylemişti. Müge Anlı'nın kendisine yıllardır kızını göstermediğini söyleyen Burhan Akdağ, Erdoğan'dan yardım istemişti. 

MÜGE ANLI'NIN ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NE İŞ YAPIYOR?

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ da Müge Anlı gibi gazeteci. 30 Ocak 1961 doğumlu olan Burhan Akdağ, 4 evlilik yaptı. Bu evliliklerden ilkini Müge Anlı'dan önce yapan Burhan Akdağ'ın bu evlilikten bir kızı bir de oğlu var. Müge Anlı ile iki kez evlenip boşanan Burhan Akdağ'ın bu evlilikten de Lidya Müge adında bir kızı var. Burhan Akdağ'ın ilk evliliğinden olan oğlunun adı Metehan Akdağ ve inşaat mühendisi, ABD'de yaşıyor. Kızı Aslıhan Akdağ ise müzik öğretmeni. Müge Anlı’dan olan kızı Lidya Müge ise eğitimine devam ediyor. Burhan Akdağ'ın oğlu Metehan’dan 2 torunu da var. Torunlarının adı Azra ve Arya.Burhan Akdağ son evliliğini ise 14 Şubat 2018'de hayatını Aysun Çardak ile birleştirdi.

İşte Burhan Akdağ'ın son eşi...

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ kiminle evli

Burhan Akdağ'ın kendi kaleminden biyografisi ise şöyle:

"Ben ilkokulda, ortaokulda, lisede iken arkadaşlarım bana, “Sen ileri de çok iyi bir gazeteci olacaksın” derlerdi. 83 senesinde başladığım gazeteciliği tam 33 yıldır soluksuz devam ettiriyorum. 50 yıldır yani yarım asırdır da fotoğraf çekiyorum. Güneş Gazetesi ile başladım. Haftalık Şey Gazetesi oradan da Tan Gazetesi'ne geçtim. Tan’ın Tan olduğu milyonlar sattığı dönemlerde çalıştım. Sabah Gazetesi kuruldu Sabah’a geçtim. Günaydın Gazetesi'ne geldim. Foto Spor’da çalıştım. İlk Alem Dergisini çıkarttım. Alem’de iken televizyon ile tanıştık ilk magazin programı Alemi yaptık. Oradan Kanal 6’ya transfer olduk. Top Secret Dergi ve programını yaptık. O da büyük ilgi gördü. Sonra Manşet dergisini yaptım. İbrahim Tatlıses’in Randevu Dergisini yaptım. Bunlar hep bilinenler. Onun haricinde görsel ve yazılı basında çok fazla imzam oldu. Kanal 6, Star TV, Show TV, Kanal D, ATV gibi o kadar çok kanalda çalıştım ki, çalışmadığım kanal kalmadı diyebilirim.

Ben spor muhabirliği de yaptım. İki dünya kupası takip ettim. Futbolu çok seviyorum. 1.lig maçlara gidip fotoğraflar çektim. Sonra Saraybosna'ya savaşa gittim. İki savaş gördüm. Güneydoğu’da olayların çok sıkı olduğu dönemlerde 90’lı yıllarda Hakkari’de Sarıyer-Yüksekova maçını izlemeye gittim…"

 

Lidya Müge Akdağ kim? Müge Anlı'nın kızı kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı'nın kaç çocuğu var?

Lidya Müge Akdağ kim? Müge Anlı'nın kızı kimdir? sorularının gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. ATV'nin fenomen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert sunuculuğunu yapan Müge Anlı, anlattıklarıyla da sık sık gündeme geliyor. Faili meçhul cinayetler, kayıpların gizemini aydınlatan ve birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı'nın hayatı ve kariyeri de merak konusu oluyor. Televizyon ekranlarının sevilen isimlerinden olan Müge Anlı hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Müge Anlı'nın kızı kimdir? Müge Anlı evli mi, eşi kim? Müge Anlı'nın kaç çocuğu var? İşte detaylar haberimizde...

Müge Anlı bir kere evlenmiştir. O da 1993 yılında hayatını birleştirdiği 2008 yılında ayrıldığı Burhan Akdağ'ladır. Burhan Akdağ'da Müge Anlı gibi gazetecidir. Burhan Akdağ 3 kere evlenmiştir. Bu evliliklerin ikisi Müge Anlı ile olmuştur.

Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Çiftin 15 yıl süren evlilikleri 2008 yılında sona erdi. Müge Anlı'nın evliliğinden 2002 doğumlu Lidya Müge ismini verdiği bir kızı var. Müge Anlı'nın basından uzak tuttuğu kızı Lidya Müge Akdağ, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdiği mektupla konuşulmuştu. Kızından gelen mektupla duygusal anlar yaşayan Müge Anlı, 'ben böyle bir çocuk yetiştirdiğim için rabbime şükrediyorum' açıklamasında bulunmuştu.

Müge Anlı'nın kızı kimdir? Müge Anlı'nın kızı kaç yaşında? Müge Anlı'nın kaç çocuğu var?

Hayat hikâyesine dair pek bir bilgi bulunmayan Lidya Akdağ, annesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdiği mektupla gündeme gelen Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Anlı, 2002'de doğdu.

Ünlü sunucu Müge Anlı ile 1993 yılında evlenip 2008 yılında boşanan Burhan Akdağ, 30 Ocak 1961 tarihinde dünyaya geldi.

Müge Anlı ile evliliğinden Lidya isminde bir kızı olan Burhan Akdağ, kendi ifadeleriyle özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:

Ben ilkokulda, ortaokulda, lisede iken arkadaşlarım bana, "Sen ileri de çok iyi bir gazeteci olacaksın" derlerdi. 83 senesinde başladığım gazeteciliği tam 33 yıldır soluksuz devam ettiriyorum. 50 yıldır yani yarım asırdır da fotoğraf çekiyorum. Güneş Gazetesi ile başladım. Haftalık Şey Gazetesi oradan da Tan Gazetesi'ne geçtim. Tan'ın Tan olduğu milyonlar sattığı dönemlerde çalıştım. Sabah Gazetesi kuruldu Sabah'a geçtim. Günaydın Gazetesi'ne geldim. Foto Spor'da çalıştım. İlk Alem Dergisini çıkarttım. Alem'de iken televizyon ile tanıştık ilk magazin programı Alemi yaptık. Oradan Kanal 6'ya transfer olduk. Top Secret Dergi ve programını yaptık. O da büyük ilgi gördü. Sonra Manşet dergisini yaptım. İbrahim Tatlıses'in Randevu Dergisini yaptım. Bunlar hep bilinenler. Onun haricinde görsel ve yazılı basında çok fazla imzam oldu. Kanal 6, Star TV, Show TV, Kanal D, ATV gibi o kadar çok kanalda çalıştım ki, çalışmadığım kanal kalmadı diyebilirim.

3 evlilik yaptım ama 2 eşim var. Müge Anlı'yla 2 kez evlendim. Bir gün tartışmıştık boşanmak istediğini söylemişti. Ben de 'boşanmazsan…' diye söylendim. Ertesi gün boşandık. Sonra evlendiğimiz tarihte yine evlendik.

3 çocuğum var. İlk eşimden bir oğlum bir kızım var. Oğlum Metehan Amerika'da inşaat mühendisi. Kızım Aslıhan burada müzik öğretmeni. Müge Anlı'dan olan kızım Lidya da şu an okuyor. Aynı zamanda bir dedeyim. Oğlum Metehan'ın 2 kızı, Azra ve Arya var. Onlar da Amerika'da yaşıyorlar.

Amerika Birleşik DevletleriAmerika Birleşik DevletleriLidya Müge AkdağLidya Müge AkdağLidya Müge AkdağBurhan AkdağBurhan AkdağBurhan AkdağBurhan AkdağBurhan AkdağMüge AnlıMüge AnlıMüge AnlıMüge AnlıMüge AnlıAkdağAkdağAkdağAkdağAkdağGündemGüncelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası