playstation 4 güncelleme dosyası / Sistem Yazılımı Güncellemesi | PlayStation®4 Kullanım Kılavuzu

Playstation 4 Güncelleme Dosyası

playstation 4 güncelleme dosyası

PS4 hatası CE, genellikle konsolunuz yeni bir güncelleme indirdikten hemen sonra ortaya çıkan ve mesaj boyunca önyükleme sırasında beliren bir hatadır:

Bu güncelleme dosyası kullanılamaz

USB cihazınızdaki güncelleme dosyası kullanılamaz. USB'den bir güncelleme dosyası yüklemek için, lütfen doğru güncelleme türünü kullandığınızdan emin olun:

Standart bir güncelleme için funduszeue.info adresinden indirebileceğiniz en son Sistem Yazılım sürümüne ihtiyacınız olacak.

Sorunu çözmenin pek fazla yolu yoktur, ancak talimatları sunacak olursanız aşağıda sunacağımız sorunlar sorunu kesinlikle çözecektir.

Ne PS4 Hata CE Nedenleri?

Bu sorunun en yaygın nedeni, konsolunuz için otomatik olarak indirdiğiniz veya bir USB depolama aygıtı kullanarak el ile yüklemeye çalıştığınız hatalı bir güncelleme dosyasıdır. Neyse ki, PS4 sistemini tamamen bir USB cihazına yeniden indirerek ve oradan tekrar yükleyerek çözmenin bir yolu var.

Sorunu çözebilecek başka bir şey, basitçe sıfırlamaktır. Bu, daha az senaryoda çalışır, ancak yukarıdaki yöntemden farklı olarak yalnızca bir dakika sürdüğü için bir çekim yapmaya değer.

1. Çözüm: PlayStation 4'ünüze Sert Sıfırlama Verin

Bir PlayStation 4 cihazını sert şekilde sıfırlamak harikalar yaratabilir ve güncelleme yapmaya çalışırken CE PS4 hatasını alırsanız denemenizi öneririz. Bu, tüm sistemi tekrar manuel olarak kurmaya çalışmadan sorunu kolayca çözebilir ve sadece bir dakika sürebilir.

Sert sıfırlamanın tam etkisini sağlamak için lütfen aşağıdaki adımları dikkatli bir şekilde uygulayın ve işiniz bittikten sonra hatayı artık göremeyeceğinizi umuyoruz!

  1. Tamamen kapanana kadar Xbox konsolunun önündeki güç düğmesini basılı tutun.
  2. Elektrik fişini PS4'ün arkasından çıkarın. Kalan güç olmadığından emin olmak için PS4'teki güç düğmesini birkaç kez basılı tutun; bu, önbelleği temizler ve PS4'ü herhangi bir akımdan boşaltır. Birkaç dakika bağlantısı kesilmiş olduğundan emin olun.

PS4'ü çıkarın
  1. Elektrikli tuğlayı tekrar takın ve elektrikli tuğlanın üzerindeki ışığın rengini beyazdan turuncuya çevirmesini bekleyin.
  2. Normalde yaptığınız gibi PS4'ü tekrar açın ve konsolu başlattığınızda PS4 hatasının CE'un hala görünüp görünmediğini kontrol edin.

2. Çözüm: Güncellenmiş Sistemi Elle Kurun

Sabit sıfırlama yöntemi işe yaramazsa, sorunu çözmenin tek yolu bu olabilir, çünkü sayısız kullanıcı PS4 kurulumunun tamamını resmi web sitelerinden indirdikten ve bir USB cihazı kullanarak kurduktan sonra hata mesajının kaybolduğunu söyledi.

Bu yöntemin bir dezavantajı var ve bu kişisel verilerinizi kaybedeceğiniz gerçeğidir. Muhtemelen problemi çözmenin tek yolu bu olduğundan, ya ilk verilerinizi izleyerek zorlu bir sıfırlama yapmadan önce verilerinizi kaybetmek üzere olduğunuzu kabul etmek isteyebilir ya da geri alabilirsiniz.

  1. FAT veya exFAT olarak biçimlendirilmiş bir USB depolama aygıtı kullanmanız gerekecektir. Cihazı USB portuna tam olarak yerleştirdiğinizden emin olun. Bazı cihazlar şekil veya tasarım nedeniyle uyumlu değildir.
  2. PS4'ünüzdeki işlev ekranından Ayarlar'ı seçin ve Sistem> Yedekle ve Geri Yükle seçeneğine gidin. Yeni ekrandan PS4'ü Yedekle seçeneğini seçin.

Yedekle ve yeniden yükle
  1. Uygulamalar kaydetme bölümüne bir onay işareti eklemek için X düğmesine basın.
  2. PS4'ünüz şimdi yeniden başlatılacak ve kaydettiğiniz tüm verileri aktaracaktır. Veri miktarına bağlı olarak, bir günden daha uzun bir süre birkaç saat sürebilir.

Bu küçük sorunla ilgilendikten sonra, PS4 resmi web sitesinden indireceğiniz dosyayı kullanarak PS4'ü gerçekten sıfırlayabilirsiniz. MB civarında olması gereken dosyayı kaydetmek için başka bir USB depolama aygıtı kullanmanız gerekecektir.

  1. Bilgisayarınızı açın ve “PS4” adlı bir klasör oluşturun. Bu klasörü açın ve “UPDATE” adlı başka bir klasör oluşturun.
  2. PS4'ünüzün güncelleme dosyasını PlayStation'ın resmi web sitesinden indirin ve az önce oluşturduğunuz UPDATE klasörüne taşıyın. Dosyayı “funduszeue.info” olarak adlandırın. En son güncelleme dosyasını bu konuma giderek indirebilirsiniz. Aşağıya doğru kaydırın ve “Yeni bir sistem yazılımı yüklemesi gerçekleştir” e tıklayın. İndir düğmesini bulun.

Sistem dosyasını indirme
  1. Bilgisayarınızda oluşturduğunuz tüm PS4 klasörünü sahip olduğunuz USB depolama aygıtının kök klasörüne taşıyın. USB sürücüde en az MB boş alan bulunduğundan emin olun. USB sürücüsünü PlayStation 4'e bağlayın.
  2. PS4'ünüzü açın, işlev ekranına gitmek için PlayStation düğmesini tıklayın ve ardından Ayarlar >> Sistem Yazılımı Güncellemesi'ni açın.

PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi
  1. Klasörleri ve dosyaları doğru şekilde adlandırdıysanız, PS4 güncelleme dosyalarını otomatik olarak tanımalıdır. Devam etmek için ekrandaki talimatları izleyin. Dosya tanınmıyorsa, önceki adımlarda klasörleri doğru adlandırıp koymadığınızı kontrol edin.

Bu yöntemin son adımı, oyunlarınız ve kullanıcı ayarlarınız için oluşturduğunuz yedeği geri yüklemek olacaktır. Yazılımı sıfırladıktan sonra kolayca yapılabilir, böylece verilerinizi kaybetmek konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

  1. Oyun dosyalarını sisteme yedeklemek için kullandığınız USB çubuğu takın.
  2. PlayStation 4 ana menüsündeki işlevler ekranından, Ayarlar> Uygulama Kayıtlı Veri Yönetimi> USB Depolama Aygıtında Kayıtlı Veriler> Sistem Depolama Alanına İndir'i seçin. Bir başlık seçin.

Sistem Deposuna İndir
  1. Kopyalamak istediğiniz kayıtlı verinin onay kutusuna bir onay işareti eklemek için X düğmesine basın ve ardından Kopyala seçeneğini seçin. Dosyalar tam orada olmalı.

✔️ PS4 güncellemesi: Bulduğumuz 5 sorun ve düzeltme

– İncelemeler Haberler

  • 4 güncellemesini yükleyen PlayStation kullanıcıları, her türlü kötü sorunu bildirmiyor.
  • Bu yama, çökmelerden çökmelere ve rastgele hatalara kadar, yarardan çok zarar verdi.
  • Konsol veritabanını yeniden oluşturmak veya güncellemeyi manuel olarak yüklemek yardımcı olabilir.
  • Sadece güvenli tarafta olmak için bu eylemleri güvenli modda yaptığınızdan emin olun.

DOSYAYI İNDİRİN ÜZERİNE TIKLAYARAK XINSTALL

Çeşitli PC sorunlarını çözmek için Restoro PC Repair Tool'u öneriyoruz:

Bu yazılım, yaygın bilgisayar hatalarını düzeltecek, sizi dosya kaybına, kötü amaçlı yazılımlara, donanım arızalarına karşı koruyacak ve bilgisayarınızı maksimum performans için optimize edecektir. Şimdi 3 kolay adımda bilgisayar sorunlarını çözün ve virüsleri kaldırın:

  1. Restoro PC Onarım Aracını İndirin buna patentli teknolojiler eşlik eder (patent burada mevcuttur).
  2. cliquer analize başla PC için sorunlara neden olabilecek Windows sorunlarını bulmak için.

  3. cliquer her şeyi düzelt bilgisayarınızın güvenliğini ve performansını etkileyen sorunları gidermek için

  • Restoro bu ay 0 okuyucu tarafından indirildi.

Çoğunuzun zaten bildiği gibi, Sony konsol serisi için eski modellerden bazılarını da içeren yeni bir güncelleme yayınladı.

PS3 ve PS Vita da birkaç gün önce yeni sistem güncellemeleri aldığından, PlayStation kullanıcıları için kesinlikle yoğun bir hafta oldu.

Sony'nin beklediğinin aksine bu son güncellemeler, sonrasında tamamen yeni durumlarla uğraşmak zorunda kaldıkları için kullanıcıları hiç memnun etmedi.

Playstation 4 ve Playstation 5 de yeni yazılım aldı ve hepsinde daha sonra sorun olmasa da, bazıları konsolda, özellikle PS4'te oldukça garip sorunlar bildirdi.

güncellemesinden sonra oyuncular ne gibi sorunlar yaşıyor?

Peki, oyuncular yazılımın yeni sürümünü yükledikten sonra ne olacağı konusunda yama notlarının pek doğru olmadığını söyleyelim.

  • Bu yazılım güncellemesi, sistem verimliliğini artırır.

Sürüm günlüğü böyle diyordu ama gerçek biraz farklı. İnsanların bu yama yayınlandığından beri yaşadıkları durumları paylaştığı bir Reddit gönderisi bile var.

Bu güncellemeyi indirip yükledikten sonra bazı PS4 kullanıcıları şunları deneyimlemeye başladı:

  1. Oyun sırasında rastgele donuyor.
  2. Youtube videolarını oynatmaya çalışırken rastgele hatalar alındı.
  3. Üçgen ve kare butonlar artık Youtube'da çalışmıyor.
  4. İnternet bağlantısı PS4'te çalışmıyor.
  5. Konsol hata kodlarıyla başarısız oluyor suEvet su.

Size çözümleri göstermeye başlamadan önce, PS4 hatası SU'nın esas olarak PS4 için yeniden başlatma döngüsüne yol açtığını ve ana kart ile BD-ROM arasındaki bozuk şerit konektöründen kaynaklandığını bilmelisiniz.

güncellemesinin neden olduğu sorunları nasıl çözebilirim?

1. Veritabanını yeniden oluşturun

  1. Konsolunuzu tamamen kapatın.
  2. Güç düğmesine basılı tut.
  3. İkinci bip sesini duyduktan sonra düğmeyi bırakın.
  4. Yöntemlerden biri ps4denetleyicinizi aracılığıyla bağlamanız gerekecek USBÖyleyse seç veritabanını yeniden oluştur.
  5. Yöntemlerden biri ps5şimdi başlayacak Güvenli mod. Denetleyicinizi kabloyla bağlayın, ardından aşağı kaydırın ve Önbelleği temizle ve veritabanını yeniden oluştur.
  6. Bundan sonra tıklayın veritabanını yeniden oluşturArdından TAMAM.

2. Güncelleme dosyasını manuel olarak yükleyin

  1. USB sürücüsünü PC'nize takın ve adında bir klasör oluşturun. ps4 USB kök yolunda.
  2. Oluşturmak için güncelleştirme orijinal PS4 klasöründe.
  3. indir Yükseltme sistemi Resmi PS4 sitesi arşivi.
  4. isimle kaydet funduszeue.info GÜNCELLEME ve Güncelleme klasörüne kaydedin.
  5. Bağlan USB ps4'ünüze sürün
  6. PS4'ü açın ve denetleyicideki PS düğmesine tıklayın.
  7. şimdi git ayarlar, ardından Sistem Yazılımı Güncellemesi.
  8. İşlemi tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

3. Sistem yazılımını yeniden yükleyin

  1. Konsolunuzu tamamen kapatın, ardından tüm kabloları çıkarın (uyku moduna almamanız gerektiğini unutmayın).
  2. basın ateşleme düğmesi PS4'ünüzde iki bip sesi duyana kadar basılı tutun (bu genellikle yaklaşık 10 saniye sürer).
  3. Sistem önyüklendiğinde siyah bir ekran göreceksiniz. Güvenli mod.
  4. orada seçebilirsin Ayarları varsayılan duruma getirmek, PS4'ü başlatınolup olmadığını PS4'ü başlatın (sistem yazılımını yeniden yükleyin).

Bu listedeki hiçbir şey işinize yaramazsa, bu sorunla ilgili olarak PlayStation Destek ile iletişime geçmeyi ciddi olarak düşünün.

Ayrıca, eğer bir hata koduysa suPS4'ünüzün sabit sürücüsünü değiştirmek, başka hiçbir şey işe yaramazsa düşünmek isteyebileceğiniz geçerli bir seçenektir.

Etkilenen PS4 kullanıcılarından bazıları, bu güncellemenin konsollarını çökerttiğini bile söylediler, bu yüzden kullanırken çok dikkatli olun.

Henüz yüklemediyseniz, Sony durumu doğru bir şekilde değerlendirip bir çözüm bulana kadar yüklemeyi ertelemenizi öneririz.

PS4'ünüzü sürümüne güncellemeniz sonucunda bu kılavuzda görmediğiniz herhangi bir sorunla mı karşılaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde deneyiminizi bizimle paylaşın.

Hala sorun mu yaşıyorsunuz? Bunları bu araçla düzeltin:

  1. Bu PC Onarım Aracını İndirin funduszeue.info'da Mükemmel olarak derecelendirilmiştir (indirme bu sayfada başlar).
  2. cliquer analize başla PC için sorunlara neden olabilecek Windows sorunlarını bulmak için.
  3. cliquer her şeyi düzelt patentli teknolojilerle sorunları çözmek için (okuyucularımıza özel indirim).

Restoro bu ay 0 okuyucu tarafından indirildi.

KAYNAK: İncelemeler Haberler

Bize sağlam bir destek vermek için makalemizi sosyal ağlarda paylaşmayı unutmayın. 🤗

Sistem Yazılımı Güncellemesi

PS4™ sisteminizi her zaman sistem yazılımının son sürümüne güncelleyin. Güncelleme yaptığınızda ilave özelliklerden, geliştirilmiş kullanım özelliklerinden ve iyileştirilmiş güvenlikten yararlanacaksınız.

Sisteminizin sistem yazılımının en son sürümüne sahip olduğundan emin olmak için (Ayarlar) > [Sistem Yazılımı Güncellemesi] öğesini seçin. Daha yeni bir sürüm için bir güncelleme dosyası varsa otomatik olarak indirilecektir.
İndirme sırasında sisteminizi kullanmaya devam edebilirsiniz. İndirme tamamlandığında ekranın sol üst köşesinde bir açılır bildirim görünür. İşlev alanını görüntülerken (Bildirimler) altında bildirimi seçin ve (İndirilenler) içerisinden ilgili öğeyi seçerek kurulumu gerçekleştirmek için ekrandaki talimatları izleyin.

Uyarılar

  • Kurulum sırasında PS4™ sistemini kapatmayın. Kurulumun kesilmesi sisteminize zarar verebilir.
  • Güncelleme dosyaları bazı oyun disklerinde de mevcut olabilir. Sistem yazılımının daha yeni sürümünü içeren bir diski oynattığınızda, sizi güncelleme işlemi boyunca yönlendirecek bir ekran görüntülenir. Güncellemeyi gerçekleştirmek için ekrandaki talimatları izleyin.
  • Ayrıca sistem yazılımını güncellemek için, USB depolama cihazında kayıtlı güncelleme dosyasını da kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için, ülke veya bölgenizin müşteri desteği web sitesini ziyaret edin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası