tuvalet tıkanıklığı lavabo açıcı / Evde Tıkanmış Tuvalet Açma Yöntemleri | funduszeue.info

Tuvalet Tıkanıklığı Lavabo Açıcı

tuvalet tıkanıklığı lavabo açıcı

Lavabo Açıcı

Dönem dönem mutfağınızın veya banyolarınızın gider boruları çeşitli sebeplerden dolayı tıkanabilir. Bu tıkanıklar suyun gidişini yavaşlatabilir ve kirli suyun birikmesine neden olabilir. Bu tıkanıklıklar çeşitli sebeplerden dolayı oluşabilir. Gıda artıkları, gider borularının yıpranması, yağlı atıkların tabaka oluşturması gibi bazı nedenlerden dolayı lavabo açıcı ihtiyacınız doğabilir. Açıcılar kişinin tercihine göre birçok çeşit ve alternatiflere sahiptir. Pompa, spiral, spray, sıvı ve çözünebilir kimyasallar olarak satın alabileceğiniz lavabo açıcı çeşitleri uygun maliyetlere sahiptirler. Toz veya kapsül olarak satın aldığınız lavabo açıcı içeriği çeşitli kimyasalları barındırır. Bu kimyasallardan destek alarak, borularda oluşan tıkanma ve koku problemlerinin önüne geçebilirsiniz. Gider borularına zarar vermeden yapacağınız bu işlemleri dönem dönem tekrarlamak gerekebilir. Açıcıların içerisinde bulunan kimyasallar su ile tepkimeye girerek yağ ve giderlerdeki atıkların parçalanarak uzaklaşmasını sağlar. Toz veya kristal olarak tercih edebileceğiniz sodyum hidroksit diğer adıyla sodayı tıkanan gidere döktükten sonra ardından sıcak su dökerek biraz beklemeniz gerekir. Bu asit sayesinde giderlerinizde oluşan olumlu etkiyi kısa sürede etkisini görmeniz mümkündür. Bunun dışında tıkanmalar için lavabo açıcı doğal yöntemlerinden pompa ya da spirali tercih edebilirsiniz. Farklı markalara ait birçok çeşite sahip ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Farklı fiyatlarda ürünleri karşılaştırabilir ve sizler için ideal ürünü bulabilirsiniz. Bu ürünleri daha önceden kullanmış müşterilerin yorumlarını bu sayfada bulabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde etkili formülü keşfedebilirsiniz.

Lavabo Açıcı Kullanım Alanları

Lavabo Açıcı Kullanım Alanları

Gider borularında oluşan tıkanıklar kullanım şekline göre değişiklik gösterir. Atıkların borulara gitmesini engelleyecek şekilde kullanılan bir lavaboda tıkanma veya koku problemleri nadiren oluşurken, gelişigüzel kullanılan lavabolarda tıkanmaların sıklığı artabilir. Bunun içinde farklı çeşitlerde açıcı ihtiyacınız olur. Lavabo açıcı kullanımı tercih edilen açıcı türüne göre çeşitlilik gösterir. Lavabo açıcı pompa kullanıyorsanız vakum hareketleri oluşturarak pratik ve hızlı bir şekilde sorununuzu halledebilirsiniz. Düzenli olarak giderlerde oluşabilecek sıkıntıları çözmek için ise lavabo açıcı spiral kullanabilirsiniz. Spiral olarak kullandığınız lavabo açıcılarını gidere bırakmanız gerekir. Gidere bıraktığınız spiraller ortalama 1 ay içerisinde kendiliğinde eriyerek kaybolur. Bu süreçte yapısında bulunan bileşenler sayesinde giderlerde atıkların oluşturabileceği tıkanıkları dönem boyunca engeller veya azaltır. Klozet giderlerinde veya uzun giderlerde meydana gelen tıkanmaları lavabo açıcı demir çubuklar yardımıyla giderebilirsiniz. Bu çubuklar ihtiyacınıza göre metre arasında uzunluğa sahiptir. Çubuğu gidere yerleştirdikten sonra saat yönünde çevirerek ilerletmeniz gerekir. Tıkanık bölüme geldiğinizde ileri ve geri hareketler yaparak partikülleri uzaklaştırabilirsiniz. Sıcak su ve toz kimyasallar ile ulaşamadığınız uzunlukta giderler için demir çubuk ideal bir çözüm olabilir. Etkili ve hızlı çözümlerden bir diğeri ise lavabo açıcı spray formülüdür. Yapısında bulunan kimyasallar sayesinde boruya veya gidere zarar vermeden hızlı bir şekilde giderlerinizin rahatlamasını sağlar. Tıkanan giderlerde kullanılan kimyasalların ardından dökülecek sıcak su lavabo açıcı plastik boruları eritir mi sorusunu aklınıza getirebilir. Kimyasallardan oluşan lavabo açıların yapısında asit bulunur. Bu asitlerin gücü tıkanıklıklara sebebiyet veren atıkları eritecek güce sahiptir. Belirli aralıklar ile kullanmak borulara zarar vermez fakat kimyasalların çok sık tercih edilmesi zamanla aşınmalara neden olabilir. Bu nedenle kontrollü olarak kullanarak aşınmaları asgari seviye düşürebilirsiniz. Bu aşınmaları etkileyen bir diğer etken ise kullanılan açıcıların markasıdır. Güvenilir ve kaliteli ürünlerin tercih edilmesi bu yıpranmaları önleyebilir veya asgari seviyede tutmanıza fayda sağlayabilir. Sıklıkla borularınızda tıkanma gözlemleniyor ve sodyum hidroksitten destek alıyorsanız bu durumu pompa kullanımı ile destekleyebilirsiniz. Belirli aralıklarla lavabo açıcı toz kullanıp, pompa, spiral gibi aletler ile desteklemek uzun vadede borularınızı koruyabilir.

Lavabo Açıcı Özellikleri

Lavabo Açıcı Özellikleri

Giderlerde sıklıkla yaşanılan tıkanıkların önüne lavabo açıcı kimyasal çeşitleri ile geçebilirsiniz. Sıcak su ve lavabo açıcı toz dökerek çok kısa bir sürede tıkanıklıkların önüne geçebilirsiniz. Lavabo açıcı asit içeriği sayesinde tıkanıklıklara sebebiyet veren atıklarla ile tepkimeye girer. Bu tepkimeler sonucu atıkların erimesi ve gider borularının rahatlamasını sağlar. Toz ve kristal olarak bulabileceğiniz lavabo açıcı sıvı formülü ile de satılır. İhtiyacınıza göre güçlü içeriklere sahip ürünleri tercih edebilirsiniz.

Lavabo açıcı özellikleri bakımından asit bir yapıdadır. Bu asit su ile reaksiyona girerek işlevini gösterir. Pompa, spiral veya çubuk gibi maddeler yerine kimyasallardan destek alıyor olabilir ama bu kimyasallara maruz kalmak isteyebilirsiniz. Bunun için tercih edebileceğiniz organik lavabo açıcı çeşitleri ihtiyacınızı karşılayabilir. Karbonat ve sirke gibi asit ya da baz içeriğe sahip olan organik ürünler yine probleminizi gidermek için bir çözüm olabilir. İçerikleri kimyasal ürünler kadar etkili olmadığı için kısa vadede bir çözüme kavuşamayabilirsiniz. Fakat köklü bir sıkıntınız yoksa hafif yaşanılan gider tıkanıklığını bu yöntemlerle çöfunduszeue.infonizdeki tıkanıklığı çözmek için tekrar tekrar uğraşmak istemeyebilirsiniz. Bu nedenle hem organik hem de etkili ürünleri bünyesinde bulunduran çeşitli markalara ait organik lavabo açıcıları tercih edebilirsiniz. Tozu döktükten sonra bir süre beklemeniz ve ardından sıcak su dökmeniz gerekir. Bu işlemlerden sonra lavabonuzun kullanımına dikkat etmeniz gerekebilir. Sağlıklı bir şekilde kullandığınız lavabolarda tıkanmaları asgari seviyede görebilirsiniz. Fakat dikkat etmenize rağmen giderde yaşanan birikmelere bir çözüm bulamayabilirsiniz. Böyle bir durumda ise bir tamirci çağırmanız önerebilir. Zamanla aşınan ve yıpranan borularda tıkanma sorunları sıklıkla gözlemlenebilir.

Lavabo Açıcı Fiyatları

Lavabo Açıcı Fiyatları

Lavabo açıcı fiyat değerlendirmesi yapabilmek için öncelikle marka ve kimyasalın türüne karar vermek gerekir. Birçok markanın sunduğu çeşitli ürünler fiyat skalasında değişikliklere neden olabilir. Markaların sunduğu lavabo açıcı madde çeşitleri değişiklik gösterebilir. Genellikle evlerinizde tercih ettiğiniz ürünlerin içeriğinde soda bulunur. Sodanın etkinliği ise markanın sunduğu kaliteye göre fark edebilir. Bir lavabo açıcı tavsiye etmek doğru olmayabilir. Çünkü giderlerde yaşanılan sıkıntının türüne göre karar vermeniz gerekebilir. Düzenli olarak borularınız tıkanıyor ve pompa, spiral gibi fiziksel çözümler ile probleminizi gideriyor olabilirsiniz. Fakat bu tekniklerin işe yaramadığı durumlarda üründe değişikliğe gitmeniz önerilebilir. Lavabo açıcı markaları

Çok çeşitlidir. Bu markalar arasında yıllardır kullandığınız modeller olabilirken,önceden hiç deneyimlemediğiniz etkili formüllere sahip çeşitler de olabilir. Daha önceden kullandığınız fakat tam olarak işinize yarayacak ürünle karşılaşmamış olabilirsiniz. Bunun için kullanıcıların lavabo açıcı yorumları değerlendirilerek alışveriş yapılabilir. Bu yorumlar çoğunlukla, ürünü kullanan kişilerin deyimleri sonucu oluşturulmuştur. Özellikle internet üzerinden alışveriş yaparken birçok araştırma yaparsınız. Yaptığınız araştırmalar tam da ihtiyacınız olan ürüne kavuşmanızı sağlayabilir. Ya da daha sonrasında üründe yaşanabilecek hayal kırıklıklarını önlerken maddi açıdan etkilenmenizin önüne geçebilir. Küçük ücretler ile satın alabileceğiniz lavabo açıcı çeşitlerinde maddi olarak çok etkilenmiyor olabilirsiniz fakat yine de fazlaca bir uğraş göstermeden alışveriş yapmak birçok müşterinin isteği olabilir. Yapacağınız alışverişleri daha kolay bir hale getirmek için ise Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Birçok modeli ve ürünü inceleme imkanı bulabileceğiniz bir alan olması müşteriye kolaylık sağlayabilir. Ürünlerin bir arada olması, çeşitli markaları değerlenme imkanı bulmanıza destek olabilir. Ürünler ile birlikte sunulan fiyatları analiz edebilir ve bütçenize uygun lavabo açıcıyı satın alabilirsiniz.

Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açma

Bağcılar Tıkalı Lavabo Açma

Bağcılar Tıkalı Lavabo Açma

Çalışma alanlarımızdan bir tanesi olan Bağcılar bölgesinde lavabo tıkanıklık açma konusunda uzman ekibi ile

Tesisat daima hizmetinizde olup hızlı şekilde servis vermektedir.

İstanbul avrupa yakası Bağcılar bölgesinde oturuyorsanız ve gideriniz tıkandı ise siz bunlarla uğraşmayın.

Biz sizler için Bağcılar bölgesinde daima hizmete hazırız.

Bağcılar Tıkalı Mutfak Açma,
Bağcılar Tıkalı Banyo Açma,
Bağcılar Tıkalı Lavabo Açma,
Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açma,
Bağcılar Tıkalı Klozet Açma,
Bağcılar Tıkalı Pimaş Açma

 

7/24 Tesisat

İRTİBAT NUMARAMIZ:

63 10 NUMARALI TELEFONDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

 

pimaş ve kanalizasyon tıkanmalarını kırmadan robotla garantili olarak açıyoruz.

Dilediğiniz gün ve saatte 7/24 Tesisat çağrı merkezimiz&#;den veya cep telefonundan arayarak servis talep edebilirsiniz.

 

Tıkanan gideri nasıl açarım?

Lavabo, mutfak, banyo giderleriniz tıkanmış olabilir. Kırıp, dökmek. En büyük dert, ama neyse ki artık bunun da bir çözüm var. Kırmadan, dökmeden tıkalı giderlerinizi açıyoruz.
İster mutfak gideriniz tıkanmış olsun, isterse banyo gideriniz tıkalı olsun. Fark etmiyor. Kısa sürede tıkalı giderinizi kameralı özel cihazlarımızla tıkalı borunuz kırmadan ve dökmeden açıyoruz.
7/24 Tesisat Tıkalı Giderlerinizi  kısa sürede açacaktır. İçiniz rahat olsun.
7/24 Tesisat Tıkalı Gider Açma firması uzun süredir bu işi başarı ile yapmaktadır. Yapmış olduğu başlıca hizmetler şunlardır. Lavabo tıkanıklığı açma, yağ tıkanıklığı açma, lavabo gideri tıkanıklığı açma, banyo giderlerinin tıkanıklığını açma, gider borularının tıkanıklığını açma, küvet tıkanıklığı açma, klozetlerin tıkanıklığını açma, mutfak yağ tıkanıklığı, mutfak gideri tıkanıklığını kırmadan, dökmeden açma işlemi yapmaktadır.

Bağcılar Pimaş Açma &#; Bağcılar Pimaş Açıcılar &#; Bağcılar Lavabo Açıcılar &#; Bağcılar Pimaş Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Tuvalet Açma &#; Bağcılar Klozet açma

Bağcılar  Tuvalet Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Lavabo Açma &#; Bağcılar  Klozet Gideri Açma &#; Bağcılar  Gider Açma &#; Bağcılar Gider Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Lavabo Tıkanıklığı Açma

Bağcılar  Lavabo Gideri Açma &#; Bağcılar  Tuvalet Gideri Açma &#; Bağcılar  Kanal Açma &#; Bağcılar Tuvalet açıcılar &#; Bağcılar Pimaş Açıcı &#; Bağcılar Gider Açıcı &#; Bağcılar Kanal açıcı

Bağcılar Pimaş Açan &#; Bağcılar Tıkanıklık Açıcı &#; Bağcılar Klozet açıcı &#; Bağcılar Tıkalı Klozet Açma &#; Bağcılar Tıkalı Pimaş Açma &#; Bağcılar Tıkalı Gider Açma &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo Açma

Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açma &#; Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açan  &#; Bağcılar Tıkalı Pimaş Açan &#; Bağcılar Tıkalı Pimaş Açıcı &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo Açıcı &#; Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açıcı

Bağcılar Tıkalı Pimaş Açıcı &#; Bağcılar Tıkalı Gider Açıcı &#; Bağcılar Tesisat &#; Bağcılar Tesisatçı &#; Bağcılar Su Tesisatçısı &#; Bağcılar Su Tesisatçı &#; Bağcılar Sıhhi Tesisat &#; Bağcılar Klozet Açma

Bağcılar Tuvalet Açma &#; Bağcılar Pimaş Açma &#; Bağcılar Lavabo Açma &#; Bağcılar Tıkanıklık Açma &#; Bağcılar Gider Açma &#; Bağcılar Mutfak Açma &#; Bağcılar Kanal Açma &#; Bağcılar Boru Açma

Bağcılar Tıkalı Klozet Açma &#; Bağcılar Tıkalı Klozet Gideri Açma &#; Bağcılar Tıkalı Klozet Borusu Açma &#; Bağcılar Klozet Açmak &#; Bağcılar Klozet Açıcı &#; Bağcılar Klozet Açıcılar

Bağcılar Klozet Tıkandı &#; Bağcılar Klozet’im Tıkandı &#; Bağcılar Tıkanan Klozet  Açma &#; Bağcılar Tıkanmış Klozet Açma &#; Bağcılar Klozet Tıkanıklığı &#; Bağcılar Klozet Tıkanıklığı Açma

Bağcılar Klozet Tıkanması &#; Bağcılar Klozet Açan &#; Bağcılar Klozet Gideri Açma &#; Bağcılar Robotla Klozet Açma &#; Bağcılar Kırmadan Klozet Açma &#; Bağcılar Tuvalet Tıkanıklığı

Bağcılar Tuvalet Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Tıkalı tuvalet Açma &#; Bağcılar Tuvalet tıkanması &#; Bağcılar Wc Tıkanıklığı &#; Bağcılar Wc Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Tuvalet tıkandı

Bağcılar Tuvaletim Tıkandı &#; Bağcılar Tuvalet Tıkandı Nasıl Açılır? &#; Bağcılar Tıkanmış Tuvalet Açma &#; Bağcılar Tıkalı wc gideri açma &#; Bağcılar Wc Tıkandı &#; Bağcılar Tuvalet Açıcı

Bağcılar Tuvalet Açıcılar &#; Bağcılar Tıkalı Tuvalet gideri açma &#; Bağcılar Tıkanmış Tuvalet Açma &#; Bağcılar Robotla Tuvalet Açma &#; Bağcılar Kırmadan Tuvalet açma

Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açma yöntemleri &#; Bağcılar Tuvalet Gideri Açma &#; Bağcılar Tıkalı Tuvalet Açıcı &#; Bağcılar Tıkanan Tuvalet Açma &#; Bağcılar Tuvalet açan &#; Bağcılar Tıkalı wc Açma

Bağcılar Tıkalı wc Nasıl Açılır? &#; Bağcılar Tıkanan tuvaleti Açma &#; Bağcılar Pimaş Aç &#; Bağcılar Pimaş Açma &#; Bağcılar Pimaş Tıkanıklığı &#; Bağcılar Pimaş Tıkanıklığı Açma

Bağcılar Robotla Pimaş Açma &#; İstanbul Pimaş aç &#; Bağcılar Tıkalı Pimaş Açma &#; Bağcılar Kırmadan Pimaş Açma &#; Bağcılar Pimaş Açma Hizmetleri &#; Bağcılar Tıkalı Pimaş Açıcı

Bağcılar  Pimaş Açıcı &#; Bağcılar Pimaş Açıcılar &#; Bağcılar Pimaş açmak &#; Bağcılar Tıkanmış Pimaş açma &#; Bağcılar Tıkanan Pimaşı açma &#; Bağcılar Pimaş Tıkanması &#; Bağcılar Pimaş Açan

Bağcılar Pimaş Açan Tesisatçı &#; Bağcılar Pimaş Açan ustalar &#; Bağcılar Pimaş Açan Firmalar &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo açan &#; Bağcılar Tıkalı lavabo açıcı &#; Bağcılar Tıkanan Lavabo Açma

Bağcılar Tıkanmış Lavabo Açma &#; Bağcılar Lavabo Aç &#; Bağcılar Lavabo Açıcı &#; Bağcılar Lavabo Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo Açma &#; Bağcılar Lavabo Tıkandı

Bağcılar Lavabo Açıcılar &#; Bağcılar Robotla Lavabo açma &#; Bağcılar Kırmadan Lavabo Açma &#; Bağcılar Kameralı Lavabo Açma &#; Bağcılar Lavabo Gideri Açma &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo Gideri Açma

Bağcılar Lavabo Açmak &#; Bağcılar Tıkalı Lavabo Açmak &#; Bağcılar Robotla Tuvalet Açma &#; Bağcılar Tıkanıklık Açma &#; Bağcılar Tıkanıklık Açıcı &#; Bağcılar Tıkanıklık Açıcılar

Bağcılar Tıkanıklık Açmak &#; Bağcılar Tıkalı Gider Açma &#; Bağcılar Tıkalı Gider açıcı &#; Bağcılar Gider Açıcı &#; Bağcılar Banyo Gideri Açma &#; Bağcılar Gider Tıkanıklığı

Bağcılar Gider Tıkanıklığı Açma &#; Bağcılar Lavabo Açma Yöntemleri? &#; Bağcılar Kırmadan Lavabo Açmak &#; Bağcılar Robotla Lavabo Açmak &#; Bağcılar Kameralı Lavabo açmak &#; Bağcılar Gider Açıcılar

Bağcılar Kameralı Gider Açma &#; Bağcılar Tıkalı boru Açma &#; Bağcılar Boru Açma &#; Bağcılar Boru Açıcı &#; Bağcılar Boru Açıcılar &#; Bağcılar Boru Tıkanıklığı &#; Bağcılar Boru Tıkanıklığı Açma

Bağcılar Tıkalı Boruları Açma &#; Bağcılar Tıkalı Boru Açıcılar &#; Bağcılar Kanal Açma &#; Bağcılar Kanal Açıcı &#; Bağcılar Kanal Tıkanıklığı &#; Bağcılar Kanal Tıkanıklığı Açma

Bağcılar Tıkalı Kanal Açma &#; Bağcılar Tıkanan Kanalı açma &#; Bağcılar Tıkanmış Kanal Açma &#; Bağcılar Logar Açma &#; Bağcılar Tıkalı Logar Açma &#; Bağcılar Logar Temizleme

Bağcılar Tıkanan Logarı Açma &#; Bağcılar Tıkanmış Logar Açma &#; Bağcılar Musluk Tamiri &#; Bağcılar Klozet Montajı &#; Bağcılar Kalorifer Tesisatı &#; Bağcılar Doğalgaz Tesisatı &#; Bağcılar Su kaçağı

Bağcılar Su Kaçağı Tespiti &#; Bağcılar Su Kaçağı Bulma &#; Bağcılar Kırmadan Su Kaçağı Bulma &#; Bağcılar Noktasal Su kaçağı Tespiti &#; Bağcılar Noktasal Su Kaçağı Bulma

Bağcılar Pisuvar tıkanıklığı açma &#; Bağcılar Banyo Tıkanıklığı açma &#; Bağcılar Süzgeç Tıkanıklığı açma

 

Lavabo Açıcı Kullanarak Tıkanıklık Açma

Başta mutfak lavabosu olmak üzere banyo ve tuvalet lavabolarında zaman içinde suyun gidişatında ağırlaşma görülür ve ev hanımları direk olarak herhangi bir satış noktasından aldığı kimyasal ilaç olan lavabo açıcı ile lavabo tıkanıklığını açar. Lavabo açıcılar genellikle toz veya küçük boncuk şeklinde olur ve lavabo gider ağzına bir paket ilaç boşaltıldıktan sonra üzerine bir miktar sıcak su dökülür ve lavabonun açılması sağlanmış olur. Kimyasal kullanarak yapılan tıkanıklık açma işleminin sadece geçici bir yöntem olduğunu unutmayın.

mutfak gideri tıkalı su geri taşıyor
kamera ile lavabo gideri görüntüleme

Lavabo açıcılar tıkanıklık için kesin bir çözüm olmuş olsaydı, her ay lavabonuzda suyun gidişinde yavaşlama olmaz ve bir defa yaptığınız ilaç yönteminden sonra lavabo tıkanmazdı.

Lavabo Kimyasalı Kullanarak Tıkanıklık Açmaya Çalışmak

Lavabo tıkanıklığı açmak için sürekli kimyasal ilaç alıp para ödemektense, bir defaya mahsus olmak üzere pis su atık gideri tıkanıklığını robot cihaz ile açtırıp, ardından gider temizliği yaptırdığınızda, uzun bir süre giderde tıkanma sorunlarıyla karşılaşmazsınız.

Toz Halinde Üretilen Lavabo Açıcılar Nasıl Kullanılır?
Toz halinde üretilen lavabo açıcıları kullanmadan önce bütün güvenlik önlemlerini aldığınızdan emin olmalısınız. Eldiven ve koruyucu gözlük kullanmanız halinde olası zararları önlemiş olacaksınız. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra sıcak suya ihtiyacınız vardır. Suyun sıcaklığı ne kadar yüksek olursa o kadar etkili sonuçlar alabileceksiniz.

Suyu kaynattıktan sonra lavabo açıcı tozu, lavaboya 1 paket halinde boşaltın ve ardından bol bol sıcak su dökerek boruların temizliğini sağlayın.

Not: Kaynayan suyu lavaboya dökerken yavaş ve dikkatli olmalısınız aksi takdirde üstünüze sıçrayabilir. Oluşabilecek her türlü zararlardan firmamız sorumlu tutulamaz.

Sıvı Olarak Üretilen Lavabo Açıcılar Nasıl Kullanılır?
Kullanımı en pratik olan kimyasallar sıvı olarak üretilenlerdir. Ekstra su ısıtmaya gerek kalmadan kolay bir şekilde kullanılabilir ancak bu sıvılarda toz halinde üretilen sıvılar kadar tehlikelidir. Kullanıma başlamadan önce mutlaka eldiven ve maske temin etmenizde fayda vardır. Lavabo açma sıvısını yavaşça ve az olmak şartıyla dökün eğer tıkanıklık zor yerde değilse kullandığınız kimyasal tıkanıklığı açacaktır.

Lavabo Kimyasalı Kullanmanın Tesisata Verdiği Zararlar

kimyasal ilacın boruya zarar vermesi
lavabo aç zararları
  • Boru içinde lastik contaları erir ve su sızdırmasına sebep olur,
  • Pimaşların dayanıklılığını azalır ve boru incelmeye başlar,
  • Pimaşlar erir ve kolay bir şekilde kırılabilir,

Pimaş borularında tıkanıklığa bağlı bir tahribat oluşmuş ise, bu aşamada hasarlı borunun tadilat edilmesi gerekmektedir. Uzman personellerimiz lavabo açma sıvısının, tesisata verdiği zararları boru üzerinden küçük bir giriş açar ve bu aralıktan hasarlı boruyu onararak, tesisatı eski haline geri çevirir. Gördüğünüz üzere sizlerin lavabo açıcı ile giderilecek basit olarak düşündüğünüz bir tıkanıklığın altından oldukça ciddi problemler çıkabilmektedir. İleride daha büyük sorunlarla karşılaşmamak adına profesyonel bir yardım almanız en mantıklı hareket olacaktır.

Boruya Zarar Vermeden Tıkalı Lavabolarını Açıyoruz

kameralı robotla lavabo açma
kameralı lavabo tıkanıklığı açma

Robot makineler kullanılarak günümüzde tıkanıklık açma işlemleri zahmetsiz bir şekilde giderilmeye başlamıştır. Tıkalı olan lavabo giderinize uygun yerden alet gönderilir ve tıkanıklık problemleri ortadan kaldırılır. Kırmadan lavabo tıkanıklığı açma konusunda profesyonel olarak sağlamış olduğumuz bu hizmet sayesinde, lavabo açıcı kullanarak tesisata zarar vermek zorunda kalmazsınız.

Lavabo tıkanıklıkları açıldıktan sonra, tesisatta herhangi bir arıza olup olmadığı sizlere kamera ile gösterilmektedir. Bu sayede tıkanıklık sonrasında alınabilecek önlemler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Günün her saatinde Tufan Tesisat firmasının web sitesinden online olarak arıza bildirimi yapabilirsiniz veya iletişim numaralarından yetkili birime ulaşıp, arıza hakkında bilgi ve teknik servis desteği alabilirsiniz. Kırmadan tıkalı lavabo açtırma işlemleri için firmamıza güvenebilirsiniz.

su kaçak tespiti onarımı
Su Kaçak Tespiti ve Onarımı

Kırmadan dökmeden son teknoloji su kaçağı tespit cihazlarımız ile su kaçaklarını tespit ediyoruz.

kameralı su kaçak tespiti
Kameralı Su Kaçak Tespiti

Kameralı su kaçak tespit cihazları ile pis su gider borularındaki kaçakları tespit ediyoruz.

kanal açma robotu
Robotla Tıkalı Pimaş Boru Açma

Kırmadan ve Dökmeden tıkanıklık açma robotlarımız ile pimaş gider tıkanıklıklarını açıyoruz.

kombi petek temizleme
Kombi ve Petek Temizleme

Kombi bakımı ve peteklerin makineli son teknoloji sistemler ile temizlik işlemlerini yapıyoruz.

klozet musluk montajı
Klozet / Musluk Montajı

Klozet montajı,lavabo montajı, klozet iç takım montajı hizmeti.

basınç düşürücü montajı
Basınç Düşürücü Montajı

Konut ve iş yerlerinize basınç düşürücü regülatör montaj hizmetini gerçekleştiriyoruz.

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız(İçerik Puanı, %,00)

Diğer hizmetlerimizi incelediniz mi?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası