aptal aşık filmi / Çılgın Aptal Aşk - Crazy Stupid Love () - Kaan'ın Tavsiyesi

Aptal Aşık Filmi

aptal aşık filmi

 Çılgın Aptal Aşk

FRAGMANI İZLE

Üyeler
3,6 Puanlama ve 21 Eleştiri
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Dışarıdan bakıldığında Cal Weaver'ın (Steve Carell) kusursuz bir hayatı vardır: mükemmel bir işe, harika bir eve sahiptir ve gençlik aşkı karısı olmuş, ona sevimli çocuklar vermiştir. Fakat Cal'in gördüğü Amerikan rüyasından karısı Emily'nin (Julianne Moore) onu aldattığını ve dahası ayrılmak istediğini öğrenerek uyanır.

Artık 40'ında yalnız bir adam olan Cal çapkınlıkta ve flörtleşmekte genç Jacob (Ryan Gosling), o kadar iyi değildir. Bir barda taşıtığı Jacob'ta gerçekten şeytan tüyü vardır ve Cal'a bekar bir hayat sürdürmenin püf noktalarını bu adam öğretecektir. Bir yandan da ergenliğe giren çocuklarıyla ilişkisini dengelemeye çalışan Cal kendini bir aşk üçgenini çözmeye çalışırken bulur!

Daha önce de I Love You Phillip Morris (), Bad Santa () ve Kediler ve Köpekler (Cats & Dogs) () gibi filmlerin senaryosunu birlikte yazan ikili Glenn Ficarra ve John Requa'nın yönetmenliğinde kotarılan romantik komedinin senaryosunu ise Arabalar 2'nin de kadrosunda yer alan Dan Fogelman kaleme aldı

Beyazperde Eleştirisi

Çılgın, Aptal, Aşk! Ne kadar da yerinde bir film adı! Dünyada yedi milyara yakın insan yaşıyor Düşleyelim şimdi: Tek tek sorsak aşkın tanımını? Bu kavramın tamamen yabancısı olanlardan başlayıp giderek tepelere tırmansak ve zirvelere, aşkı (seviyi) belki de en yüce anlamıyla gönüllere yerleştiren Yunus Emre'ye ya da Shakespeare'in komplike metinlerine ulaşmaya çok varken, günümüz dünyasında üst-orta sınıf Batılıların dünyasına bir baksak. Gerçekten de, aşkın çılgın ve aptal hallerine tanık olacağız. Hele bir de Hollywood'un yeni komedi arayışları içinde!İnternet başında her tür görüntü içine sızıp cinselliğin ‘Gayya kuyusu'na düşmüşken ve kadın ve erkek vücutlarının tüm noktalarını keşfederken, ‘bir gençlik aşkıyla tüm bir hayatı geçirmek' fikrini kim takar? Ve kim inanır, tek bir kadın yani karısından başka hiç kimseyle seks yapmadan orta yaşa ulaştığını söyleyen birine? Fakat inanın

Eleştirinin tamamı

Fragmanlar

Çılgın Aptal Aşk Orijinal Fragman

Ekstra Videolar

Röportaj 1 - Ingilizce
Röportaj 2 - Ingilizce
Röportaj 3 - Ingilizce
Tüm ekstra videolar

Öneriler

Son Haberler

8 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

yaw arkadaşlar böyle filmden beklentiniz ne olabilirki tabiki eğlence aşk komedi bunların hepsini fazlasıyla karşılıyor özellikle Steve Carell bu adamın her filmi çok iyi bu filmdede yine üzerine düşeni yapıyor şiddetle tavsiye ederim iyi seyirler

her anıyla keyifli bir funduszeue.info klişelere başvurduğu oluyor ancak genel olarak benzerlerinden bir şekilde farklı ve dikkat çekici olmayı becermiş funduszeue.infoırım en büyük etken funduszeue.info de harikalar.çok eğlendikleri her hallerinden funduszeue.infoıkla gidip görülebilecek bir funduszeue.info uzun yıllar sonra bile,hiçbir şeyiyle olmasa bile,en azından bitime 20 dakika kala yaşanan o muhteşem "kesişme" sahnesi ile aklımda
Devamını oku

vasatın üstünde kesinlikle sıkmadan izlenebilen bir yapım. Çok keyif alırsınız diyemem ama asla sıkılmazsınız 7/10

İzlemeden önce daha çok komedi ve kadınları tavlama sanatıyla ilgili olduğunu düşünmüştüm ama izledikten sonra duygusal yönünün de ağır bastığını gördüfunduszeue.infoçekten senaryo üzerinde kafa yorulmuş ve emek harcanmış bu belli,oyunculuklar sağlam tamam sonu falan çok değişik bitmiyor ama beğendim ben,güldürüyor,düşündürüyor ve özellikle ilk yarısında biz erkekler için baya değerli tüyolar veriyor tabi bunu da ryan gosling yapmış..

21 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

66 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke ABD

Dağıtımcı Warner Bros Turkey

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe50 $

Dil İngilizce

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Elemental: Doğanın Güçleri Fragman

Elemental: Doğanın Güçleri Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Çılgın Aptal Aşk ()

Aranızdan pek çok kişinin önerdiği bu filmi yine aranızdan ilk kez Furkan Özer göndermiş Kendisine teşekkürler edip hemen konumuza geçiyorum. Filmimiz, 40'lı yaşlarında boşanma sürecine giren standart bir adamı ve onun tanıştığı genç, yakışıklı, girişken ve çapkın bir playboy'u konu alıyor. Genç adamımız, ayrılık acısıyla saçmalayan bu aile babasına daha fazla dayanamıyor ve "Seni öyle bir değiştireceğim ki" diye başlayıp adamımızı çok başka birine çevirmeye başlıyor Öncelikle her dakikasını da yüzünüzde tebessümle izleyeceğiniz çok keyifli bir film bu. Şöyle eğlenceli, biraz da aşklı meşkli iyi bir şeyler izlemek istiyorsanız ve hala bu filmi izlemediyseniz mutlaka bir şans verin derim. Yorumlarınızı aşağıya bırakmayı mutlaka unutmayın, hadi tadını çıkarın! 

Çılgın Aptal Aşk - Crazy Stupid Love

filmine yorum yap!

Aslına bakarsanız oyuncu kadrosuna göre çok woww! bir film değil, ama yağmurlu, kapalı bir hafta sonu sabahınızı biraz da olsun şenlendirebilirsiniz. Keyifli seyirler.
Yıllardır her yerde görüp izlemeyi ertelemiştim, Kaan'ın tavsiyesinden sonra kayıtsız kalamadım; ama yok valla, üzgünüm, azıcık bile beğenmedim!
E.N.A.

07 Kasım

Usta Yorumcu

Oldukça başarılı bir romantik komedi. Orta yaş krizi geçiren bir adam, davetsizce hayatına giren çapkın bir genç adamdan yaşam dersi alıyor. İzleyin.
Eşimle izlemek istedik ancak devamını bir türlü getiremedik Tavsiye etmiyorum.
Cumartesi akşamını geçirmek için öylesine açıp eğlendiğim bir film oldu. Ama o kadar "boş klasik bir filmdir" kafasıyla bakıyordum ki sonunda ufak bir şaşırmadım desem yalan olur. Hoştu.
İzlerken eğlenceli vakit geçirdiğim, kadrosunun da güzel olduğu bir filmdi.
Zamanında severek izlediğim bir film. Ryan Gosling bence romantik komedi türünde oldukça başarılı. İzlemediyseniz keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.
crazy stupid love konusucrazy stupid love film konusucrazy stupid love yorumcrazy stupid love yorumlarçılgın aptal aşık film konusuromantik komedi film önerileri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası