maaşı 3 aylıktan aylığa çevirme / Memur emeklisine de aylık maaş

Maaşı 3 Aylıktan Aylığa Çevirme

maaşı 3 aylıktan aylığa çevirme

3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme işlemi nasıl yapılır?

Emekli sandığı şimdiki adıyla 4C grubundan emekli olanlar bilindiği gibi 3 ayda bir maaş alıyorlar. 3 ayda bir alınan maaşlar günümüz şartlarında geçim sıkıntısına neden olabiliyor. Bundan dolayı 3 aylık maaş 1 aylığa çevrilebilir. Peki, 3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme işlemi nasıl yapılır?

Yayınlanma:

3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme işlemi nasıl yapılır?

Özellikle bir tek emekli maaşı ile geçinen 4C yanı emekli sandığı emeklileri için 3 ayda bir maaş almak oldukça sıkıntılı olabiliyor. Günümüz şartlarında her ay alınan maaşlar bile yetmezken 3 ayda bir maaş almak vatandaşları zorlayacak bir durum. Ancak yapılan değişiklik sonrası artık 3 aylık 1 aylığa çevrilebiliyor. Memur olarak çalışan vatandaşların emekli olduktan sonra 3 ayda bir aldıkları maaşlarını 1 aylığa nasıl çevirmeleri gerektiği ise merak konusu. Detaylı olarak anlattığımız konu hakkında bilgi sahibi olabilmek için haberimize göz atabilirsiniz. Peki, 3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar…

3 AYLIK MAAŞI 1 AYLIĞA ÇEVİRME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

3 ayda bir maaş alanlar için yapılan hizmetlerden biri olan 1 aylığa çevirme işlemi sayesinde birçok 4C emeklisinin yüzü güldü. Eskiden bu işlemi gerçekleştirmek meşakkatli olsa da şimdilerle kolaylıkla halledilebiliyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak siz de kolayca 3 aylığınızı 1 aylığa çevirebilirsiniz. Bunun için size tarif ettiğimiz adımları yapmanız yeterli olacaktır.

Eskiden sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) dilekçe vererek 3 aylığınızı 1 aylığa çevirme işlemlerini başlatırken şimdilerde e-devlet Kapısı'ndan dakikalar içinde halledebilirsiniz. E-devlet'ten nasıl yapmanız gerektiğiniz aşağıda ayrıntılı olarak anlatıyoruz.

– monash.pw öncelikle bu linke tıklayarak e-devlet'te var olan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasından 4C maaş tercihine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

– Ardından kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir. Kısa bir süre önce e-devlet girişi yapmadıysanız sistem sizden bunu istiyor.

– Kimlik doğrulaması (sistem girişi) yapmak için TC kimlik numarasına ve e-devlet şifresine ihtiyacınız vardır.

– Eğer e-devlet şifreniz yoksa size en yakın PTT şubesinden temin edebilirsiniz.

– Ardından istenilen bilgileri girip otomatik olarak maaş tercih sayfasına yönlendirileceksiniz. Buradan 3 aylık maaşınızı 1 aylığa çevirebilirsiniz.

Emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı ek ödeme nasıl hesaplanır?İlginizi ÇekebilirEmekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı ek ödeme nasıl hesaplanır?Emekli promosyon tutarı ne kadardır?İlginizi ÇekebilirEmekli promosyon tutarı ne kadardır?

e-devletEkonomiemeklienflasyonHabernasıl yapılırparaSGKson dakika

Emekli maaşları bu ayın ka&#;ında yatacak, bu hafta yatar mı? SSK, Bağkur maaş takvimi belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 14,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri merak ediliyor. Bayram sebebiyle maaşlar bu ay erkenden yatmaya başlayacak. Farklı sigorta kurumlarından emeklilik yaşayanların maaş ödeme tarihleri değişiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta düzenlenen Kabine Toplantısının ardından emeklilere çifte müjde vermişti. SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı emekli aylıkları bu ay bayram sebebiyle erkenden ödenmeye başlanacak. Kurban Bayramı’nın 1. günü 28 Haziran tarihinde idrak edilecek. SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı emekli maaşları tahsis numarasının son hanesine göre farklı tarihlerde hesaplara aktarılmaktadır. Geçtiğimiz bayramda 1 hafta önceden ödemeler başlamıştı. Peki Haziran ayı emekli maaşları yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, Haziran ayı emekli maaşı ödeme sorgulama yöntemi

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.