satis danismani maaslari / otomobil satış danışmanı maaşları | DonanımHaber Forum

Satis Danismani Maaslari

satis danismani maaslari

otomobil satış danışmanı maaşları

  • Er
    6 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • maaşları &#;ok astronomik değil,ancak sonunda aldıkları prim b sınıfı ara&#; sattıklarında 70 tl idi,eğer bankadan kredi kullandırlarsa bankadan da 70 tl alıyorlardı.Şimdi oranlar değişmiştir tabi.
  • Er
    6 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Heraaa

    bu zamanda vasfı olmayan yeni başlayan biri i&#;in iyiymş tabi ka&#; ara&#; satabildiklerinede bağlı

    vasfı olmayan yeni başlayanı işe almazlar tecr&#;be isterler simit satmıyo araba satıyo ayrıca yeni başlayanlarada o parayı vermezler bencee.
  • Er
    6 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Er
    6 Mesaj
  • Er
    6 Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Yasim 21 suan tanidigim irtibatta oldugum birkac bayi ikinci el danismani olarak ise baslamam halinde tl + arac basi prim teklifinde bulundular ..

    Primi sormadim bile calismayi dusunmedigim icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarbay
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    &#;zg&#;rkey hakkında bildiklerimi aktarayım, yakın bir arkadaşım &#;alışıyor sabit maaşları asgari &#;cret &#;zerinden &#;deniyor. prim sistemi ise ara&#; fiyatı &#;zerinden &#;arpanla alınıyor. yani tl 'ye ara&#; sattınız diyelim tl gibi bir priminiz oluyor. Bunun yanında satışta eklediğiniz jant,hız sabitleyici,sunroof gibi ekstra &#;zellikler &#;zerinden de prim sistemi mevcut.
  • Er
    6 Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Marka farketmeksizin &#;oğu bayide otomobillerle ilgili hi&#;bir şey bilmeyen elemanlar &#;alışıtırlıyor adama ara&#;la ilgili sorular soruyorum hi&#;birisine cevap veremiyor bence eleman alınırken tahsil bir tafa otomobiller konusunda bilgi sahibi olanlar se&#;ilmelidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 24 Nisan ; >
  • Teğmen
    Mesaj
    ortalama bir satış&#;ı civarı alır. bu tarz satış &#;zerine d&#;ş&#;n&#;yorsanız b&#;y&#;k spor kul&#;plerine de başvurmanızı &#;nerebilirim. Her iki işi de yaptım, gelir olarak spor kul&#;b&#;nde &#;yelik hizmetleri temsilciliği daha eğlenceli ve gelir ortalaması daha y&#;ksek. mesai dışında &#;cretsiz spor merkezini kullanım hakkı da tanınmakta.
  • Teğmen
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanover

    &#;zg&#;rkey hakkında bildiklerimi aktarayım, yakın bir arkadaşım &#;alışıyor sabit maaşları asgari &#;cret &#;zerinden &#;deniyor. prim sistemi ise ara&#; fiyatı &#;zerinden &#;arpanla alınıyor. yani tl 'ye ara&#; sattınız diyelim tl gibi bir priminiz oluyor. Bunun yanında satışta eklediğiniz jant,hız sabitleyici,sunroof gibi ekstra &#;zellikler &#;zerinden de prim sistemi mevcut.

    burda yazılanlar tamamen sallamasyon ben fordda &#;alışıyorum ara&#; başı aldığımız prim her ay değişiyor kimi ay adet kimi ay karlılık &#;n planda seafoodplus.infoım ayında ara&#; başı aldığımız prim hedefler tutarsa ara&#; başı 25 tl ve bunun yanında kasko sigorta g&#;vence kredi kullandırma gibi şeylerdende prim alabiliyorsunuz tl lik ara&#;ta tl kar yokki sana versin şu an yıl sonu olduğu i&#;in &#;oğu ara&#; maliyetine yada zararına seafoodplus.info&#; başı ortalama alıcağınız para 70 ile arası değişseafoodplus.info bunlar firmadan firmayada farklılık g&#;stermekte eğer m&#;şteri anketinde bir m&#;şteri sizden memnun değilse tl kesilme ihtimalide seafoodplus.info bu işler herkesin harcı değil onu bilip ona g&#;re bu işlere girişin &#;oğu kişi kısa s&#;rede yılmakta ya işten &#;ıkarılıyor yada kendi beceremeyip bırakıyor.




  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

Satış Danışmanı (Çelik Kapı) Maaşı Ne Kadar? İş İlanları ve Maaşları

Satış Danışmanı (Çelik Kapı) görev tanımı nedir, Satış Danışmanı (Çelik Kapı) ne iş yapar, Satış Danışmanı (Çelik Kapı) olmak için hangi bölümü okumak gerekir? Satış Danışmanı (Çelik Kapı) mesleğine sahip olabilmek için hangi belgeler gerekmektedir. Tüm bu bilgileri makalemizde sizler için bir araya topladık.

Satış Danışmanı (Çelik Kapı) Tanımı;

Çelik kapı satış reyonlarında gerekli tanıtımı ve sunumu yapan, müşterilerin talep ve beklentileri doğrultusunda sipariş alan, satış işlemini gerçekleştiren kişidir.

Satış Danışmanı (Çelik Kapı) Maaşı Ne Kadar? Satış Danışmanı (Çelik Kapı) Maaşları

Satış Danışmanı (Çelik Kapı) maaşı ortalama aylık _TL’dir. En düşük Satış Danışmanı (Çelik Kapı) maaşı _TL, En yüksek ise _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız. İŞKUR Satış Danışmanı (Çelik Kapı) iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

İşkur Satış Danışmanı (Çelik Kapı) İş İlanları İçin Tıklayın

seafoodplus.info

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

Meslek Adı :

Satış Danışmanı (Çelik Kapı)

Haberin Devamı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Hizmet Ve Satış Elemanları

Meslek Alt Ana Grubu :

Satışlar İle İlgili Elemanları

Meslek Grubu :

Mağaza, Dükkan Vb. Satış Elemanları

Meslek Birim Grubu :

Mağaza, Dükkan Vb. Yerlerde Çalışan Satış Elemanları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

İlköğretim

Görev ve İşlem Basamakları :

III. GÖREV VE İŞLEMLER : Satış Danışmanı (Çelik Kapı), İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Mağazaya gelen müşterileri karşılamak,

b) Çelik kapıların özellikleri hakkında müşterileri bilgilendirmek,

c) Müşterilerin talep ve beklentilerine göre sipariş almak,

d) Satış sözleşmesini düzenlemek,

e) Müşteri adreslerine ölçüm almak üzere ilgili personeli yönlendirmek,

f) Satış sonrası olası sorunları çözüme kavuşturmak, g) Satış sonrası çelik kapı ücretlerinin tahsilinin yapılmasını sağlamak. vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Güncel Meslek : EVET

YORUM KAT: Yukarıdaki Satış Danışmanı (Çelik Kapı) maaşlarına ek olarak sizlerde Satış Danışmanı (Çelik Kapı) mesleğinde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere  iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

Asgari ücretin işverene maliyeti  <div><h2><span>Satış Danışmanı Maaşı</span></h2><div><h3><strong>Satış Danışmanı Maaşı</strong></h3><p> Türkiye'de satış danışmanlarının maaşları, çalıştıkları sektöre, işverene, deneyimlerine ve performanslarına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.</p><p> Genel olarak, başlangıç seviyesindeki bir satış danışmanının maaşı, ortalama TL ila TL arasında olabilir. Daha deneyimli satış danışmanları ise, ortalama TL ila TL arasında değişen maaşlar alabilirler. Ancak, bu rakamlar sadece tahminlerdir ve gerçek maaşlar farklılık gösterebilir.</p><p> Satış danışmanlarının aldığı maaş, işverenin sektörüne ve büyüklüğüne göre değişebilir. Örneğin, bir perakende satış danışmanının maaşı, bir otomotiv satış danışmanına göre daha düşük olabilir.</p><p> Ayrıca satış danışmanlarının ek gelirleri, ödemeleri ve özlük hakları da maaşlarını etkileyen faktörler arasındadır. Son yıllarda, satış danışmanlığına olan talep artmıştır ve bu durum satış danışmanlarının maaşlarını da olumlu yönde etkilemektedir.</p></div></div></p>
            <span class=nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.