kızlık bozulmadan hamile olunur mu / Kızlık zarı bozulmadan gebe kalmak mümkün mü? - funduszeue.info

Kızlık Bozulmadan Hamile Olunur Mu

kızlık bozulmadan hamile olunur mu

Bakireyken de Hamile Kalınabilir!

Kızlık zarının tamiri mümkün mü?

Evet tamiri mümkün; ama bu hiçbir zaman kızlık zarının yırtılma öncesi haline döneceği anlamına gelmez. Yırtılan kızlık zarı yeniden eski haline gelmez, sadece atılan bir dikişle kanama yapacak şekle getirilir. Kızlık zarının tamirinde amaç kızlık zarını yeniden oluşturmak değil, kızlık zarının kanamasını sağlamaktır. Yani kızlık zarı yeniden oluşturulamaz.

Bakireyken de Hamile Kalınabilir

Tamir edilen kızlık zarı yüzde kanar mı?

Uzman bir hekim, doğru metotla kızlık zarını tamir ederse yüzde kanayacak hale gelir.

KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞMEZ!

Yırtılan kızlık zarı kendiliğinden iyileşebilir mi?

Hayır, hiçbir zaman kendiliğinden iyileşmesi mümkün değildir. Kızlık zarının yırtılan kısımlarının kendiliğinden tekrar birleşmesi söz konusu bile olamaz.

Bakireyken de Hamile Kalınabilir

İLİŞKİ SAYISININ ÖNEMİ YOK!

Kızlık zarının dikilmesi için kaç kez ilişkiye girildiğinin bir önemi var mı?

İlişki sayısının bir önemi yok! Kadın kaç yaşında, kaç kez ilişkiye girmiş olursa olsun kızlık zarı kanama yapacak şekilde dikilebilir. Sadece kızlık zarının yapısıyla ilgili bir zorluk yaşanabilir. Ama ilişki sayısının bir önemi yoktur. Doğum yapmış kadının da kızlık zarı dikilebilir. Amaç kanama sağlamaktır.

Kızlık zarının dikildiği erkek tarafından anlaşılabilir mi?

Hayır. Ancak bir doktor muayene ederse anlayabilir. Yani kızlık zarının dikildiği erkek tarafından değil, doktor tarafından anlaşılabilir.

Bakireyken de Hamile Kalınabilir

Zar birkaç kez dikilebilir mi?

Evet; kızlık zarını yeniden oluşturmak değil, sadece kanama yapacak şekle getirmek amacıyla yapılan bir operasyon olduğu için birçok kez dikmek mümkündür.

İlişkiden ne kadar süre önce dikilmesi gerekir?

Bunun birkaç farklı yöntemi var. Evlenmeden ya da ilişkiye girmeden birkaç gün önce yapılan dikişle uzun süre kalan dikişler de var. Bir yıl önce de dikiş yapılabilir ve ilişki sırasında kanayabilir. Lokal ya da genel anestezi altında yapılan, yaklaşık yarım saat süren bir operasyondur. Operasyondan sonra rahatlıkla günlük hayata dönülebilir.

FANTEZİ OLARAK DİKTİRENLER VAR

Fantezi için kızlık zarı diktiren çiftler oluyor mu?

Evet. Mesela şöyle çiftler olabiliyor; flört döneminde ilişkiye giriyorlar, birbirlerine de güveniyorlar ama evlendikleri gün her şey ritüele uygun olsun istedikleri için kadın, iki-üç yıllık ilişkinin ardından kızlık zarını diktirebiliyor. Yani erkek, kadının sadece kendisiyle birlikte olduğundan emin ama yine de evlilik günü 'kanama gerçekleşsin' diye zarı diktirmeyi talep edebiliyor.

Bakireyken de Hamile Kalınabilir

Kadın ve erkek birlikte gelerek kızlık zarını diktiriyor. Çünkü nikah gecesi ilişki sırasında kanamanın gerçekleşmesini istiyorlar. Bu amaçla kızlık zarı diktiren çiftler oluyor. Yıllarca evli olup da'fantezi olsun' diye kızlık zarı diktiren çiftler de var. Evlilik yıldönümü hediyesi yapan bile oluyor.

ZAMANI BİLİNEMEZ

Kızlık zarının ne zaman yırtıldığı öğrenilebilir mi?

Sadece yedi-sekiz gün öncesinde olmuş bir kızlık zarı yırtığı bilinebilir. Ama daha gerisini bilmek mümkün değildir. Bundan önceki yırtıklara biz 'eski yırtık' diyoruz.

Doğuştan kızlık zarı olmayanlar oluyor mu?

Öyle bir şey yok! Doğuştan kızlık zarı olmaması söz konusu değildir. Her kadında kızlık zarı vardır. Sadece kızlık zarının yapısı değişiklik gösterir. Kiminde esnek, kiminde incedir ama sonuçta kızlık zarı vardır. Örneğin; kapalı kızlık zarı var. Onda da, adet dönemi başladığında karın ağrısı olmasına rağmen kanama olmadığı için doktora gelirler ve durum ortaya çıkar. Kızlık zarı açılır ve bununla ilgili sonradan bir sorun yaşanmaması için de rapor yazılır.

TECAVÜZ ANLAŞILIR!

Zardaki yırtığın travmadan mı yoksa cinsel ilişkiden mi kaynaklandığı nasıl anlaşılır?

Tecavüz nedeniyle yırtılmayı, morluklardan veya kan izlerinden anlayabiliriz. Travma sonucu yırtılmalarda da morluk ya da kan izi olabiliyor. Böyle durumlarda kişinin davranış şeklinden, psikolojik durumundan tecavüz olup olmadığını anlamak çok da zor olmuyor zaten.

Bakireyken de Hamile Kalınabilir

BU ZARIN TIBBEN BİR YARARI YOKTUR!

Kızlık zarı tıbbi açıdan önemli mi?

Kızlık zarı, kadının cinsel organından yaklaşık 1 ya da santimetre içerde yer alan anatomik bir zar, bir yapıdır. bakire kızlarda enfeksiyonlardan koruma özelliği olduğu düşünülüyor ama 'kızlık zarı olmayan enfeksiyon kapacak' diye bir şey yok!

Doktorun 'ben dikmem' deme hakkı var mı?

Tabii ki doktor istemiyorsa, doğru bulmuyorsa dikmeyebilir. Hayati bir tehlike yok, acil bir durum yok! Dolayısıyla hekim istemezse bu operasyonu yapmayabilir. Ama diyelim ki kişi bir tecavüz sonucu gelmiş, kanaması var. Öyle bir aciliyet varsa doktor dikmek mecburiyetindedir. Ama isteğe bağlı Kızlık zarı tamirinde doktorun reddetme hakkı var.

False

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı? Kızlık zarı bozulmadan hamile kalma olasılığı nedir?

funduszeue.info

Kızlık zarı bozulmadan hamilelik oluşması için öncelikle kızlık zarı yapısı ve cinsel ilişkide erkeğin boşaldığı bölge önem taşır.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınır mı? Kızlık zarı bozulmadan hamile kalma olasılığı nedir?

Gebelik oluşması için vajinal boşluğa yeterince sayıda sağlıklı, hareketli spermlerin girmesi gereklidir. Bu durum bazen tam bir cinsel birleşme olmadığı sürtünme ile olan ilişkilerde, vajinismus hastalarında mümkün olabilir. Vajinal girişe yeterince semen boşalırsa, içerdiği spermler ileri hızlı hareketli olduğundan ve vajinal duvara tutunarak rahime doğru hareket edebileceğinden yumurtlama dönemindeki bir kadında gebelik oluşmasına sebep olabilir. Fakat bu durum oldukça nadir görülür.

İkinci olasılık kızlık zarının yapısı gereği esnek olması durumunda hiç kan gelmeden, yani kızlık zarından yırtılma olmadan gerçekleşen cinsel birleşme durumunda da hamilelik gerçekleşebilir. Cinsel birleşme öncesi ön sevişme evresi yeterince uzun tutulur ve kadının gevşemesi tam sağlandığında kızlık zarı çevresindeki kaslar iyice gevşediği için zarda yırtılma olmadan birleşme mümkün olabilir.

Yukarıda saydığımız durumlarda kızlık zarında herhangi bir yırtılma, kanama olmadan hamile kalınması mümkündür.

Kızlık Zarı Bozulmadan Hamile Kalınır Mı?

Hamileliğin oluşması için bedenseltemasa, spermlerin boşalma yoluyla vajinadan içeri girmesine ve o esnada hazırdabulunan bir yumurta hücresiyle karşılaşmasına ihtiyaç vardır.

Genellikle adet döngüsünün14 üncü günü yumurta hazır hale gelir. Spermlerin genital kanalda bekleme süresiise maksimum 3 - 5 gündür. Bu esnada yumurta ve sperm karşılaşırsa döllenmemeydana gelir.

Ters ilişki veya benzeri dışarı boşalma durumlarında spermvajinayla temas etse bile yumurtalığa ulaşana kadar birçoğu ölmüş olacağından hamilekalma riski oldukça azdır.

Bazen; özellikle genç kızlarda, doğurganlık üst seviyedeolduğundan sadece sürtünme ile hatta kızlık zarı bozulmadan dahi hamilekalıfunduszeue.info esas olan spermlerin vajinaya temasıdır.
Vajinaya giren sperm hücreleri yumurta ile buluşmaları halinde hamilelik ihtimali oldukça yüksektir.

Bu sebeple dikkat edilmesi gerekir. Eğer böyle bir şüphe varsa hamileliktesti yaptırmak en doğrusu olacaktır.

Bu konuya dair bir sorunuz varsa siz de uzmanlarımıza 7/24 Soru sorabilirsiniz.Soru sormak için tıklayın.

Yorumlar

Yorum
a************ :

Sevgilimle an*l ilişkiye girdik ve adeti 3 gün gecikti bosalmadim üstüne içine ama deyimin ona okunduğunu söylüyor hamile kalma riski varmi lütfen yardimci olun????


Cevap:

Arkadan ilişki, ters ilişki gibi   normal olmayan ilişkilerde hamilelik şansı mümkün değildir.
Hamilelik için çok düşük de olsa sadece bir olasılık bulunmaktadır.
Boşalma sonrası menininanüsten çıkıp vajinaya sızması ve bulaşmasıdıfunduszeue.info durumda vajinaya giren sperm hücreleri gebeliğe sebep olabilir.
Bu da oldukça zayıf bir olasılıktıfunduszeue.info tamamen de imkansız değfunduszeue.info tür bir ihtimal söz konusu ise beklenen adet tarihinde en az 7 günlük bir gecikme olduğunda gebelik testi yapılabilir.
Arkadan ilişkinin bir diğer riskli yanı ise, an*l ilişki hedeflenmesine rağmen yanlışlıkla vajinaya giriş ihtimalidir.
Bu durumda da kaçınılmaz olarak gebelik riski de olacaktır.

Konuya dair ve hamilelik olasılıkları ile ilgili aşağıdaki yazımızda detaylı bilgi bulabilir ve konuya dair benzer sorulara uzmanlarımızca verilmiş cevapları okuyabilirsiniz.

Hamilelik ihtimali hangi tür ilişkilerde bulunmaktadır?

b************** :

Merhaba. Geçen günlerde kız arkadaşımla ters ilişkiye girdik. Ve istemeden içine boşaldım. acaba hamile kalır mı ?


Cevap:

Anlattığınız şekilde ihtimal yok denecek kadar azdır..

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Popüler Blog Yazıları

Damat Sancısı Nedir?Takvim yöntemi ile doğum kontrolüCinsel İlişki Stresi AzaltırVakum Pompası Yöntemiyle Penis Büyür mü?Doğum Kontrolünde Bariyer YöntemiVajinismus Tedavisine Eşinizle GidinSimir (Smear) Testi ve Kadınlar İçin ÖnemiÇocuklu Evde CinsellikPenis Uzatma ve Kalınlaştırma Cerrahileri Nasıl Uygulanır?Erkek Cinsel Tahrik Sırasında Ne Hisseder?Renk Değiştiren PrezervatifMenopoz, Cinselliği Bitirir mi?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası