n kolay bono / Yüksek Faiz ile Sürekli Kazandıran Bono | N Kolay

N Kolay Bono

n kolay bono

N Kolay Bono Hesabı ve Faiz Oranları Hesaplama

Tutar Aralığı

Gün

- TL

%36

*24 Haziran tarihinde yaptığımız son değerlendirmeye göre N Kolay mevduat hesapları içinde en avantajlı hesap, %36 faiz oranı teklifi ile - TL ana para için Gün vadeli N Kolay Bono oldu.

*Tabloda N Kolay için Bono Mevduat ürünleri farklı tutar ve vade seçenekleri için gösterilmektedir.

TL - 32 Gün Vadeli Diğer Ürünler

Finansal Rapor

Finansal Rapor

HangiKredi Finansal Raporuyla, alabileceğiniz kredi tutarını ve banka bazlı onay ihtimallerini görebilir, size özel önerilere ulaşabilirsiniz.

Hesapla

HangiKredi sizi istediğiniz bankada hesap açabilmeniz için güvenle banka sayfasına yönlendirir. Formu doldurarak mevduat hesabınızı açabilirsiniz.

N Kolay Bono Sıkça Sorulan Sorular

  • Aktifbank ve N Kolay Bono’nun Avantajı Ne?

    N Kolay Bono’da düşük stopaj oranı uygulandığından kazancınız vadeli mevduat hesabına göre daha fazla olur. Vadenin dolmasını beklemeden dilediğiniz zaman bononuzu bankaya satarak hem ana paranızı hem de birikmiş faizinizi alabilirsiniz.

  • Bir Aktif Bank ürünü olan N Kolay Bono, paranızı bono vadesi boyunca yüksek faizle değerlendirebileceğiniz bir yatırım ürünüdür.

    N Kolay Bono’da faiz kazanmak için vadenin dolmasını beklemeniz gerekmez. Aldığınız N Kolay Bono’yu itfa tarihini beklemeden ve faiz kaybı yaşamadan N Kolay’a satabilirsiniz. Bu satış işlemi ile anaparanız ile birlikte satışı yaptığınız güne kadar işleyen faizi de alabilirsiniz. Ayrıca N Kolay Bono’da stopaj oranı, vadeli mevduat hesaplarına göre daha düşüktür.

  • N Kolay Bono Faiz Oranları

    N Kolay Bono’da tüm tutarlar için aynı faiz oranı sunulmaktır. İstediğiniz tutarda bono satın alarak aynı tutarda faiz getirisi elde edebilirsiniz. N Kolay Bono güncel faiz oranlarına her zaman bu sayfa üzerinden ulaşabilir, kolayca hesaplama yapabilirsiniz.

  • N Kolay Bono Faiz Hesaplama

    N Kolay Bono’da stopaj oranı tüm vadelerde %5 olarak uygulanır. Güncel faiz oranı ile elde ettiğiniz kazanç üzerinden stopaj kesintisi yapıldıktan sonra tüm tutar size ait olur. Bononuz için uygulanacak faiz sizin isteğiniz doğrultusunda günlük faiz ya da aylık faiz olabilir. N Kolay Bono hesaplama işlemini funduszeue.info bono hesaplama aracını kullanarak kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Diğer bankalara ait banka faiz oranları için mevduat sayfamızda yer alan hesaplama aracımızı kullanabilirsiniz.

  • N Kolay Bono Güvenilir mi?

    N Kolay Bono, tıpkı vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bono alırken hiçbir işlem ücreti ödemeyeceğiniz gibi, bononuz olduğu sürece Aktif Bank’tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

Bankacılık şimdi N Kolay!
Hemen N Kolaylı olmak için “Kayıt Ol”a tıklayıp, formu doldurarak hızlıca başvurunu tamamlayabilir ve kolaylıklar dünyamıza giriş yapabilirsin. Üstelik N Kolay banka kartını kullanarak tüm bankaların ATM’lerinden ücretsiz olarak para çekebilirsin.
Birikimini bono ile değerlendirerek, vadesi boyunca düşmeyen yüksek faizle günlük kazanabilirsin.
Sana özel faiz oranları ile krediye kolayca başvurabilir, sonucunu saniyeler içinde öğrenebilir ve oturduğun yerden ihtiyaç kredisi kullanabilirsin.
Sanal kartınla internetten güvenle alışveriş yapabilir, kampanyalardan faydalanabilirsin.
FX işlemleri ile hafta içi 5/24 döviz, altın ve gümüş işlemlerini anlık kurlar ile kolayca gerçekleştirebilirsin.
TL para transferlerini (EFT / FAST / Havale) ücretsiz olarak yapabilir, ileri vadeli düzenli talimat verebilirsin.
TL ve döviz repo ile birikimlerini 1 günden başlayan vadelerle değerlendirebilirsin.
Faturalarını kolayca ödeyebilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsin.

N Kolay’ın yeni güncellemesiyle:



Mobil Bankacılık şifreni çipli T.C. Kimlik Kartını taratarak kolayca güncelleyebilirsin.
Kartında yer alan QR Kodunu okutarak İstanbul Kart’ına hızlıca dolum yapabilirsin.
Hesap karekoduna tutar bilgisi girerek kolayca para isteyebilirsin.


Ek olarak deneyimini geliştirmek için bazı küçük hataları giderdik ve iyileştirmeler yaptık.



Tüm yenilikler için uygulamayı güncellemeyi unutma!

Oylar ve Yorumlar

NKolay

Adamlar bono mono öğretti bize. Ne uğraşıcam vadeli hesaplarla

Eksikler tamamlanmalı

Bono ve EFT harici hiç bir işlem yok. Normal bankacılık hizmetleri eklenmeli. 😊

Fx emir

Döviz ve Emtia işlemlerinde emir girişi eklenmeli kimse 24 saat fiyat takip etmekle uğraşamaz. Müşterilerinizi TFX e kaptırmak istemiyorsanız emir girişlerini biran önce eklemelisiniz.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Konum
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
AKTIF YATIRIM BANKASI A S

Boyut
,4 MB

Kategori
Finans

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
17+ KumarSeyrek/Hafif Derecede Yarışmalar

Telif Hakkı
© Aktif Bank

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

kaynağı değiştir]
kaynağı değiştir]

N Kolay, Aktif Bank’ın dijital banka markasıdır. Yatırım, kredi ve ödeme alanlarındaki ürünleri ile bireysel müşterilere dijital kanalları üzerinden hizmet vermektedir.

Aralık tarihinde N Kolay Kredi ürünü ile bireysel müşterilere dijital kredi hizmeti vermeye başlayan banka, Şubat tarihinde ise N Kolay Bono ürününü hayata geçirmiştir.

N Kolay Mobil uygulaması, dijital yatırım ürünü N Kolay Bono ile Ocak ’da yayına alınmıştır. Aynı yıl içerisinde uygulamaya; döviz alım satım imkânı sunan FX platformu ve fatura ödeme gibi özellikler eklenmiştir. Daha sonra yatırım süresinin 1 günden başlayan vadelerde belirlenebildiği TL ve döviz repo ile birlikte fon ürünleri de uygulamaya dahil edilmiştir.

N Kolay, yılının ikinci yarısında İstanbul Maratonu’nun isim sponsoru olmuştur.[5]İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organizatörlüğünde düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu her yıl Kasım ayında yerli ve yabancı koşucuları bir araya getirmektedir. Bu sponsorlukla beraber 3 yıl boyunca maratonun adı, N Kolay İstanbul Maratonu olarak anılmaya devam edecektir.

N Kolay, yılında İKSV İstanbul Film Festivali’ne "Katkı Sağlayan Kuruluş" olmuştur.[6] yılından itibaren kültür-sanat alanında çalışmalar yürüten İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği İstanbul Film Festivali yıl gösterimleri, pandemi şartları sebebiyle çevrimiçi olarak başlamıştır.

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası