gizem arıkan oynadığı diziler / Gizem Arıkan Oynadığı Diziler, Yer Aldığı Son Dizisi

Gizem Arıkan Oynadığı Diziler

gizem arıkan oynadığı diziler

Gizem Arıkan kimdir, ka&#; yaşında? Geleceğin Rotası filminde Gizem nereli? İşte, oynadığı dizi ve filmler

Haberin Devamı

Geleceğin Rotası filminde oynayan Gizem Arıkan’ın hayatı araştırılan konular arasında yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide canlandırdığı Didem karakteriyle adından sıkça bahsettiren isim birçok belgesel filmi, kısa film ve sinema filminde rol aldı. Gizem Arıkan, ilk yerli ve milli otomobilin yer aldığı Geleceğin Rotası filminde Doğu Demirkol ve Ahmet Yenilmez ile birlikte rol aldı. Peki Gizem Arıkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, oynadığı dizi ve filmler…

GELECEĞİN ROTASI Gizem Arıkan kimdir?

Gizem Arıkan 10 Şubat , İstanbul doğumludur. Güzel oyuncu cm boyunda, 55 kilogram ağırlığındadır ve Kova burcudur. Oyunculuğa yılında Aşkın 5 Hali adlı filmle başladı. yılında Organik Aşk adlı sinema filminde oynadı. 'da ekranlara gelen Yaralı Kuşlar dizisinde başrol oyuncusu olarak Meryem karakterini canlandırdı. Sevilen oyuncu son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde "Didem" karakterine hayat vermişti.

Haberin Devamı

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Geleceğin Rotası

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(Didem, TV Dizisi )

Aile Şirketi (Satıcı, TV Dizisi )

Awakening / Uyanış (Gizem, Kısa Film )

Yaralı Kuşlar (Meryem, TV Dizisi )

Bir Deli Rüzgar (TV Dizisi )

Organik Aşk (Sinema Filmi )

Aşkın 5 Hali (Belgesel Film )

Eşkıya (EDHO) Didem Kim? Gizem Arıkan Hangi Dizilerde Oynadı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her Salı saat ' de izleyicisi ile buluşuyor. Yeni sezonda yeni oyuncuları kadrosuna dahil eden dizi, izleyicisini meraklandırdı. Didem karakteri ile diziye katılan oyuncu kim? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Merak ettiğiniz bu soruların cevapları haberimizde.

edho

Eşkıya (EDHO) Didem Kim?


İzleyici rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni karakteri Didem, Gizem Arıkan'dır. Didem, Haşmet Façalı'nın kızı karakteri ile dizide yer alıyor. Didem, Haşmet Façalı'nın ilk karısı Ferda  Hanım'dan olan kızıdır. Emine Hanım, kocası Haşmet Façalı'nın kendisini aldattığını düşünür. Haşmet' i takip eder. Bir otelden  genç bir kızla çıktığını görür. Emine Hanım, sahile giden Haşmet ve yanındaki bayanın karşısına dikilir ve Haşmet'ten  açıklama ister. Cevap veremeyen Haşmet'e tokat atar. Haşmet Façalı, Emine Hanım'ın da orada olduğu Hızır Çakırbeyli'nın evine gider ve herkese  zannedildiği gibi olmadığını, yanındakinin sevgilisi değil kızı olduğunu anlatır. Didem'i herkese tanıtır.

edho

Gizem Arıkan Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?


Gizem Arıkan, 10 Şubat 'de İstanbul'da doğdu. Çocuktan Al Haberi yarışmasına katıldı. Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Gizem Arıkan, ilk oyunculuk deneyimini yılında Aşkın 5 hali filmi ile yaşadı. yılında Organik Aşk filminde oynayan güzel oyuncu, yeteneği ve performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sadece filmlerde oynamayan Gizem Arıkan, Kahraman Deniz'in Böyle Sever isimli şarkısının klibinde de oynadı. Kanal D'de yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisinde Meryem karakteri ile ekranlara geldi. televizyon dünyasının yeni yüzlerinden olan Gizem Arıkan, EDHO dizisinde Didem karakteri ile ekranlara gelecek.

edho

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir