mapfre genel sigorta acenteleri / Mapfre Genel Sigorta

Mapfre Genel Sigorta Acenteleri

mapfre genel sigorta acenteleri

Tarihçemiz

Ulusal Güç, Uluslararası Uzmanlık!

yılında, Türkiye Kredi Bankası A.Ş. ve dönemin bazı girişimcileri tarafından kurulan seafoodplus.info SİGORTA, yılında Çukurova Holding bünyesine katılmıştır.

yılında, İspanya ve Güney Amerika’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE’nin, Çukurova Holding hisselerinin %80’ini alarak şirketin hâkim ortağı olmasının ardından, Nisan tarihinden itibaren MAPFRE GENEL SİGORTA; Ekim tarihinden itibaren de MAPFRE SİGORTA unvanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bugün itibarıyla, MAPFRE INTERNACIONAL’ın MAPFRE SİGORTA ortaklık yapısındaki payı % 99,75‘dir.

Ardından getirdiği bir dizi yenilikçi yaklaşımla Türkiye Sigortacılık Sektöründe değişimin ve dinamizmin yeni yüzü olan MAPFRE SİGORTA, geçmişten bugüne getirdiği 72 yılı aşkın deneyimi ve uluslararası gücüyle, Türk ekonomisine olan katkılarını devam ettirmektedir.

MAPFRE SİGORTA, sahip olduğu yaygın profesyonel acente ağı aracılığı ile tüm sigorta branşlarında hizmet vermekte ve geniş reasürans kapasitesi, mali gücü, yüksek hasar ödeme kabiliyeti ve hasar ödeme hızı sayesinde sektördeki en güçlü ve en güvenilir kuruluşlar arasında yer almaktadır.

MAPFRE SİGORTA, ödenmiş sermayesi ve özkaynak büyüklüğü ile Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer almaktadır. Ödenmiş sermayesi milyon TL olan MAPFRE SİGORTA, Fitch Ratings tarafından AA+(TUR) finansal güçlülük notu ile derecelendirilmektedir. Ayrıca, şirketimizde yılından bugüne dek, müşteri ihtiyaçlarının karşılanması ve memnuniyetinin sağlanmasından hareketle ürün ve hizmet kalitemizi ve güvenilirliğimizi yönetmeye yardımcı olmak amacıyla, uluslararası denetim ve belgelendirme kuruluşları tarafından belgelenen ISO Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.

yılı itibariyle de, müşteri şikayetlerinin ele alınmasına ilişkin yönergeler içeren uluslararası denetim ve belgelendirme kuruluşları tarafından sertifikalandırılan ISO Müşteri Memnuniyeti Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.

Süreklilik gösteren istikrarlı yönetimi, MAPFRE SİGORTA’nın en güçlü yönlerinden biridir. Bilgi birikimi ve deneyimi ile birlikte, ileriyi gören mali ve teknik politikalar üreten yönetim kadrosu, şirketin kârlılık performansını yıllar içinde sürekli olarak yüksek tutmayı başarmıştır.

MAPFRE SİGORTA stratejisi, sigortacılığın etik değerlerine mutlaka bağlı kalarak, aracılarının ve müşterilerinin talep ve eğilimlerini değerlendirerek ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, riski doğru analiz edip en uygun fiyatlandırmayı yaparak müşterilerine, acentelerine ve reasürörlerine her zaman kazandırmaktır.

Mapfre Genel Sigorta

mapfre yılında, İspanya ve Güney Amerika’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE’nin, Çukurova Holding hisselerinin %80’ini alarak şirketin hâkim ortağı olmasının ardından, Nisan tarihinden itibaren MAPFRE GENEL SİGORTA unvanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bugün itibarıyla, MAPFRE INTERNACIONAL’ın MAPFRE GENEL SİGORTA ortaklık yapısındaki payı % 99,75‘dir.

Ardından getirdiği bir dizi yenilikçi yaklaşımla Türkiye Sigortacılık Sektöründe değişimin ve dinamizmin yeni yüzü olan MAPFRE GENEL SİGORTA, geçmişten bugüne getirdiği 60 yılı aşkın deneyimi ve uluslararası gücüyle, Türk ekonomisine olan katkılarını devam ettirmektedir.

MAPFRE GENEL SİGORTA, sahip olduğu yaygın profesyonel acente ağı aracılığı ile tüm sigorta branşlarında hizmet vermekte ve geniş reasürans kapasitesi, mali gücü, yüksek hasar ödeme kabiliyeti ve hasar ödeme hızı sayesinde sektördeki en güçlü ve en güvenilir kuruluşlar arasında yer almaktadır.

MAPFRE GENEL SİGORTA, açık arayla sektördeki en yüksek ödenmiş sermaye tutarına sahip iki şirketten biridir ve öz kaynak büyüklüğü açısından daima en güçlü kuruluşlar arasında yer almaktadır. Ödenmiş sermayesi milyon TL olan MAPFRE GENEL SİGORTA, Türkiye’de AA(Tur) Finansal Güçlülük notuna sahip ilk şirkettir. Şirketimizde, Ekim yılından bugüne dek uluslararası standartlar sertifikasyon kuruluşu TÜV Rheinland tarafından belgelenen ISO Kalite Yönetim Sistemi uygulanmaktadır. Söz konusu belge, Eylül tarihinde ISO Kalite Yönetim Sistemi belgesi olarak yenilenmiştir.

Süreklilik gösteren istikrarlı yönetimi, MAPFRE GENEL SİGORTA’nın en güçlü yönlerinden biridir. Bilgi birikimi ve deneyimi ile birlikte, ileriyi gören mali ve teknik politikalar üreten yönetim kadrosu, şirketin kârlılık performansını yıllar içinde sürekli olarak yüksek tutmayı başarmıştır.

MAPFRE GENEL SİGORTA stratejisi, sigortacılığın etik değerlerine mutlaka bağlı kalarak, aracılarının ve müşterilerinin talep ve eğilimlerini değerlendirerek ve hizmet kalitesinden ödün vermeden, riski doğru analiz edip en uygun fiyatlandırmayı yaparak müşterilerine, acentelerine ve reasürörlerine her zaman kazandırmaktır.

Hızlı Sigorta Teklifi Al

Etiketler

Beylikdüzü Kasko SigortasıBeylikdüzü Sağlık SigortasıBeylikdüzü SigortaBeylikdüzü Sigorta AcenteleriBeylikdüzü Sigorta AcentesiBeylikdüzü Trafik SigortasıBeylikdüzü Yabancı Sağlık SigortasıEsenyurt Kasko SigortsıEsenyurt Sağlık SigortasıEsenyurt SigortaEsenyurt Sigorta AcenteleriEsenyurt Sigorta AcentesiEsenyurt Trafik Sigorta AcentesiEsenyurt Trafik SigortasıEsenyurt Yabancı Sağlık SigortasıKasko SigortasıKaza Tespit TutanağıSigorta AcentesiTrafik sigortası beylikdüzüYabancı Sağlık SigortasıYenibosna Kasko SigortasıYenibosna Yabancı Sağlık Sigortası

Üstün hizmet kalitesi TQ Kalite Sertifikası'na sahip olan Genel Servislerin hasar sonrası hizmetleri çerçevesinde çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe, iş ortaklarının da desteği ile yüksek müşteri memnuniyetine ulaşarak en kaliteli hizmeti vermeye odaklandıklarını söyledi. 

MAPFRE Sigorta, yılında açılışı yapılan Dudullu Genel Servis Araç Onarım Merkezi’nde acenteleriyle bir araya geldi. Etkinliğe MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe, MAPFRE Genel Servis Genel Müdürü Cem Yalın ve İcra Kurulu üyeleri, MAPFRE Sigorta Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Berna Tören ve 60’a yakın acente katıldı. Yılın ilk yarısının değerlendirildiği etkinlikte, acenteler Dudullu Genel Servis Araç Onarım Merkezi’ni de yakından tanıma fırsatı buldu. 

Türe: Önceliğimiz üstün kalitede hizmet

Geçtiğimiz yıl müşterileriyle buluşturdukları Fırsat Kasko sahiplerinin MAPFRE Sigorta Genel Servis Araç Onarım Merkezleri’nin tüm hizmetlerinden 7/24 faydalanabildiğini söyleyen MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Türe “İş ortaklarımızın, müşteri ve çalışanlarımızın memnuniyeti bizim için her zaman öncelikli konu. Bu memnuniyeti en üst düzeye çıkarmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. yılı hedeflerimizde de acentelerimiz her zamanki gibi en yakın yol arkadaşımız. Yüzde müşteri memnuniyeti ancak sahadan servise hep birlikte çalışarak mümkün. MAPFRE Ailesi olarak hep birlikte her koşulda en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Genel Servis kapsamında başlıca şehirlerde yer alan Genel Servis Araç Onarım Merkezleri de bu yaklaşımımızın en önemli meyvelerinden biri. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin hızla değiştiği günümüzde bizim önceliğimiz üstün kalitede hizmet vermek” dedi. 

Hizmette üstün kalitesi tescilli

MAPFRE’nin Genel Servis Araç Onarım Merkezleri ile Türkiye’de servis anlayışını değiştirdiğini söyleyen MAPFRE Genel Servis Genel Müdürü Cem Yalın, “Uluslararası Oto Onarım Araştırma Merkezi CESVIMAP’ın Gümüş TQ Kalite Sertifikası’na sahip olan Genel Servislerimiz ile müşterilerimize 7/24 hizmet sunuyoruz. Araçların onarımı; uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, alanında dünya lideri olan araştırma, geliştirme ve eğitim merkezleri tarafından eğitilen ve teknik donanımı sağlanan teknisyenlerimiz tarafından yapılıyor. MAPFRE Sigorta, hizmet kalitesinin arkasında durarak, onarımını gerçekleştirdiği araçlara yaptığı onarım için araç satış görmediği takdirde ömür boyu garanti fırsatı da sunuyor. Bunun yanı sıra onarım gören araçlara, ruhsat sahibi değişmemesi kaydı ile yedek parça, boya ve işçilik işlemleri için de ömür boyu garanti veriyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin müşterilerimizde değer yarattığını görmek bizi mutlu ediyor. sene sonu itibarıyla müşteri memnuniyet skorumuz yüzde 90’a ulaştı. Bu başarımız, MAPFRE Sigorta olarak kasko branşında müşteri memnuniyeti anlamında en iyi NPS skorunu almamızla paralel olarak gerçekleşti. Bu oranı artırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sağlık Sigortası

Hayat, şüphesiz birçok güzellik ve fırsatla dolu! Etrafımızdaki sağlık riskleri ise ara sıra bu güzelliklerin tadını kaçırabiliyor. Dahası, sizi maddi olarak da hazırlıksız yakalayabiliyor. Bu risklere karşı kendinizi ve değer verdiklerinizi güvence altına almak istemez misiniz?

Her bütçe ve ihtiyaca cevap vermek üzere tasarladığımız 3S Sağlık Sistemi ile sağlık sorunlarınız nedeniyle yaşayabileceğiniz ekonomik endişeleri ortadan kaldırabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi koruma altına alabilirsiniz.

Gelin, siz de en yakın acentemize uğrayarak 3S Sağlık Sigortası yaptırın, emin ellerde olmanın tadına varın.

SGK’lılar için bir ilk! 
Mapfre Sigorta ile SGK’lılara anlaşmalı hastanelerde fark ücreti ödemek yok! İnanılmaz uygun fiyatlarla Fark Yok Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırın, anlaşmalı kurumlardan fark ödemeden yararlanın. 

Fark Yok Sağlık Sigortası

Yepyeni bir dönem başlıyor 
Fark Yok Sağlık Sigortası ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kapsamında yer alan sigortalı, eşi ve çocuklarını Mapfre Sigorta çatısı altında tam olarak güvence altına alıyoruz. 
Özel sağlık kurumlarında SGK kapsamında sağlanan sağlık hizmetlerinin standartlarını yükseltmek ve yüksek maliyetli sağlık harcamalarına destek olmak amacıyla sunduğumuz Fark Yok Sağlık Sigortası’na ekonomik prim ve uygun ödeme koşulları ile hemen sahip olabilirsiniz.

Fark Yok Sağlık Sigortası ürününe özel olarak oluşturduğumuz anlaşmalı sağlık kurumlarında, Sağlık Bakanlığı ruhsatında tanımlı tüm branşlardan ve SGK anlaşması kapsamındaki kadrolu hekimlerin sunduğu nitelikli sağlık hizmetlerinden (gerek ayakta gerekse yatarak tedavilerde) teminat kapsamı dâhilinde yararlanabileceksiniz. 

Teminatlar
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kapsama alınan genel sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin, Mapfre Sigorta’nın belirlemiş olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmeli / protokollü sağlık hizmet sunucularından sağlık hizmeti alması sırasında oluşabilecek ilave ücretleri Sağlık Sigortası Genel Şartları ve Fark Yok Sağlık Sigortası özel şartları dâhilinde teminat altına alınmıştır.

Acil Vakalar Sağlık Sigortası

Hayat güzel ama aynı zamanda öngöremediğimiz risklerle dolu… Zaman zaman bu riskleri düşünüp endişelenmekte haksız sayılmazsınız. İşte tam da bu endişelerinizi maddi açıdan hafifletecek bir çözümümüz var: Acil Vakalar Sigortası (AVS).

Mapfre Sigorta, AVS ile Dünya Sağlık Örgütü tarafından acil durum olarak tanımlanan hastalık ve/veya kaza halinde, ihtiyacınız olan acil tedavi masraflarını karşılıyoruz.

Siz de AVS yaptırın, yaşanabilecek ani durumlarda mali açıdan kendinizi güvence altına alın.

Teminatlar
Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tanımlanmış olan ve “Acil Durum” olarak değerlendirilen haller:

  • Suda boğulma
  • Trafik kazası
  • Terör, sabotaj, kurşunlama, bıçaklama, kavga vb.
  • Tecavüz
  • Yüksekten düşme
  • Ciddi iş kazaları, uzuv kopmaları
  • Elektrik çarpması
  • Donma, soğuk çarpması
  • Isı çarpması
  • Ciddi yanıklar
  • Ciddi göz yaralanmaları
  • Zehirlenmeler
  • Anafilaktik şok
  • Omurga ve alt - üst ekstremite kırıkları
  • Kalp krizi, hipertansiyon krizleri
  • Akut solunum problemleri
  • Şuur kaybına neden olan her türlü organik kusur
  • Ani felçler
  • Ciddi genel durum bozukluğu
  • Yüksek ateş (°C ve üzeri)
  • Diabetik ve üremik koma
  • Genel durum bozukluğunun eşlik ettiği dializ hastalığı
  • Akut batın
  • Akut masif kanamalar
  • Menenjit (beyni saran zarların iltihabıdır)
  • Renal kolik

Tehlikeli Hastalıklar Sigortası

Tehlikeli Hastalıkların ne zaman ortaya çıkıp ne kadar süreceğini önceden bilmek malesef mümkün değil. Beklenmedik anda ortaya çıkabilecek bu hastalıkların beraberinde getirdiği olumsuzluklara ise her zaman hazırlıklı olamayabiliyoruz.

Hastalıkla birlikte gelen olumsuzluklara, finansal güçlükler de eklenmesin, kendinizi yalnız hissetmeyin diye, sizler için THS’yi (Tehlikeli Hastalıklar Sigortası) tasarladık.

Gelin THS ile tanışın, zor zmanalarınızda işin madi boyutunu bir tarafa bırakın!

Teminatlar
THS kapsamında değerlendirdiğimiz hastalık listesine aşağıda ulaşabilirsiniz:

  • Myokard infarktüsü (Kalp krizi)
  • Kanser
  • Kroner by-pass
  • Böbrek yetmezliği
  • İnme
  • Kalp kapakçığı değiştirilmesi
  • Organ nakilleri
  • Paralizi
  • Körlük
  • İşitme kaybı
  • Multiple skleroz
  • Önemli yanıklar
  • Motor nöron hastalığı
  • Aort hastalıkları cerrahisi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir