florya akvaryum telefon / Aqua Florya AVM Müşteri Hizmetleri Numarası - Telefon - İletişim - Çağrı Merkezi - Şikayet Hattı

Florya Akvaryum Telefon

florya akvaryum telefon

İSTANBUL AKVARYUM İLETİŞİM

ADRES

Şenlikköy Mahallesi Yeşilköy Halkalı Cad. No:93 Florya-İstanbul

Satış ve Rezervasyon

444 97 44

Faks

0212 574 21 35

 

Mail

[email protected]

Sosyal Medya

Bizi takip edin!

 

Harita

Yol tarifi alın!

 

 

 

 

 
Alternatif Ulaşım

Durak  Florya Akvaryum Durağında inerek ulaşabilirsiniz

Metrobüs İle Ulaşım  Metrobus Beşyol Stop + Florya Minibus İstanbul Akvaryum Son Durak

Otobüs İle Ulaşım  BN1 Halkalı - Eminönü, 73Y Kuyumcukent - İstanbul Akvaryum, 73B Bakırköy - Florya ve 73F Taksim - Florya Hattı.

İdo İle Ulaşım  İDO Bakırköy İskelesi durağından BN1 Halkalı – Eminönü hattı.

Metro İle Ulaşım  Atatürk Havalimanı Metro hattı ile Şirinevler İstasyonu + 73B Bakırköy – Florya ve 73F Taksim – Florya hattı.

 

İstanbul Akvaryum

İstanbul akvaryumu - İstanbul’da her yaşa ama özellikle çocuklu ailelere hitap eden görmeye değer bir başka eğlence mekânında İstanbul’un güzide semtlerinden bir olan Florya semtinde bulunan Akvaryumdur dur.

İstanbul akvaryumunda hangi deniz canlıları var?

Bu akvaryumda daha önce canlı olarak hiç görmediğiniz muazzam renklerde birçok deniz canlısını görebilme şansı bulacaksanız. Özellikle cam tünelde yürürken başınızın üstünden geçen balıkları izlemek gerçekten insana heyecan veriyor. Köpekbalığı tankı diye adlandırılan bölümde oturup devasa köpekbalıklarını yakından izleyebileceksiniz. Kutuplar bölümü adlı kısımda penguenleri göreceksiniz ve Akvaryumun en heyecan verici bölümü olan Yağmur ormanları bölümü. Bu bölümü gezerken gerçekten de yağmur ormanlarında gezintiye çıkmış gibi gerçekçi bir duyguya kapılacaksınız ve bu bölümde piton yılanları, örümcekler ve Pirana balıklarını görebileceksiniz. Bu saydıklarımız dışında akvaryumda gezilecek ve görülecek daha birçok yer bulunmaktadır.

İstanbul akvaryumu nerede?

Eğer Florya’da bulunan İstanbul akvaryumunu ziyaret emek isterseniz size uzun bir program yapmanız öneririz. Çünkü Florya İstanbul’un en güzel semtlerinden biridir ve akvaryumun hemen karşısında Aqua florya isminde güzel bir alışveriş merkezi bulunmaktadır. Akvaryumdan çıktıktan sonra bu alışveriş merkezine uğrayabilirsiniz. Florya semtinin çok güzel bir sahili olduğunu bilmelisiniz ve işin güzel tarafı Akvaryum hemen bu sahilin yanı başına kurulmuştur ve Florya sahili boyunca birbirinden güzel aynı zamanda kaliteli ve lüks restoranlar bulunmaktadır. Akvaryumdan çıktıktan sonra alışveriş merkezini gezebilir, sahilde yürüyüş yapabilir ve sahilde bulunan restoranlarda güzel bir öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Florya akvaryumu

Florya’daki Akvaryuma gitmeye karar verirseniz bu durumu göz önünde bulundurmanızı ve kesinlikle bir günü kapsayacak bir program yapmanızı öneririz. Yukarıda belirttiğimiz gibi Florya görülmeye değer güzel bir yerdir.

Multinet Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul

Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul Multinet İletişim Bilgileri

Multinet Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul Geçen Yerler için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Multinet Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul Geçen Yerler ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Multinet İstanbul Geçen Yerler

Adres Bilgisi : florya akvaryım

İlçe-Semt / İl : BAKIRKÖY / İSTANBUL

Çalışma Saatleri: 09:00 - 22:00

Multinet Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul'nin adresiflorya akvaryım'dir. Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul İstanbul ilinin Bakırköy ilçesinde bulunmaktadır.Mc Donalds Florya Akvaryum-istanbul çalışma saatleri09:00 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 26 kez ziyaret edilmiştir.


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır