gardenist bahçe mobilyaları / Gardenist Bahçe Mobilyaları (@gardenistbm) • Instagram photos and videos

Gardenist Bahçe Mobilyaları

gardenist bahçe mobilyaları

GARDENİST BAHÇE MOBİLYALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Verified

Ürünler

Hakkımızda

Otel, kafe, restaurant gibi mekanlarda iç ve dış mekan mobilya ihtiyaçlarını karşılayacak masa, sandalye, koltuk, berjer, bahçe mobilyalarını üfunduszeue.infoüminyum enjeksiyon ve döküm ile sektöre adım atan firmamız, otomotiv ve elektrik sektörünün önde gelen firmalarına parça tedariği yaparak bugünün temellerini atmıştır. Zamanla makine parkuru ve üretimini alüminyum bahçe mobilyalarına uyarlayarak bu parkurda ülke çapında tanınan bir firma haline gelmiştir. Bu konuda ülkemizin saygın firmalarının tedarikçisi olan Gardenist Bahçe Mobilyaları, ilerleyen yıllarda modern çizgisiyle yurt içi ve yurt dışında birçok büyük projeyi tamamlayarak adını ve kalitesini arttırmıştır. Markamız, zihnin ve bedenin rahatladığı lüks ve günlük bir yaşam tarzının örneğidir. Sürekli gelişen koleksiyonlar, maksimum konfor ve performans için katı standartlara göre geliştirilmektedir. İmalat sürecinde kullanılan ara parçalar dünyada bu alanda kendini ispatlamış marka firmalardan temin edilmektedir.

Şirket hakkında

Kuruluş yılı :

Çalışan sayısı : 10 - 19

Hizmet alanı : Ulusal

Ürün ve Hizmet Alanları

Şirketle iletişim kur

Mesaj gönder

Gardenist Bahçe Mobilyaları

Ortakentyahşi, Plaza Bodrum, Kapuz Cd. No:8/21, Bodrum/Muğla

Firma Adı:Gardenist Bahçe Mobilyaları
Adres:Ortakentyahşi, Plaza Bodrum, Kapuz Cd. No:8/21, Bodrum/Muğla
Mahalle:Ortakentyahşi
İlçe:Bodrum
İl:Muğla
Telefon: 68 88
GSM:
Kategori:Bahçe Mobilyası Mağazası
Web:funduszeue.info

Gardenist Bahçe Mobilyaları firması, Muğla / Bodrum ilçesinde ki Ortakentyahşi mahallesindedir. Muğla 'da Bahçe Mobilyası Mağazası arayanlar için Gardenist Bahçe Mobilyaları adresi: Ortakentyahşi, Plaza Bodrum, Kapuz Cd. No:8/21, Bodrum/Muğla

Etiketler

Mesai Saatleri

  • Pazartesi –
  • Salı –
  • Çarşamba –
  • Perşembe –Saatler değişebilir
  • Cuma –
  • Cumartesi –
  • Pazar –

GARDENİST BAHÇE MOBİLYALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Hakkımızda

Başlık: Gardenist Bahçe Mobilyaları ile Dış Mekanlarınızı Güzelleştirin

Giriş:
Gardenist Bahçe Mobilyaları, geniş bir yelpazede şık ve dayanıklı ürünler sunan, yüksek kaliteli bahçe mobilyalarının lider üreticisi ve tedarikçisidir. Konfor, işlevsellik ve tasarıma odaklanan mobilyalarımız, dış mekan alanınızı sakin ve davetkar bir vahaya dönüştürmek için tasarlanmıştır. Gardenist Bahçe Mobilyaları, bahçe sandalyeleri ve kafe sandalyelerinden şezlonglara ve yönetici masalarına kadar güzel ve konforlu bir dış mekan ortamı yaratmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Bahçe Sandalyeleri:
Bahçe sandalyeleri koleksiyonumuzla şık bir şekilde rahatlayın ve gevşeyin. Birinci sınıf malzemeler ve ergonomik tasarımlarla hazırlanmış sandalyelerimiz optimum konfor ve destek sağlar. İster klasik, ister modern tarzları tercih edin, zevkinize uygun geniş bir yelpazeye sahibiz.

Kafe Sandalyeleri:
Kafe sandalyelerimizle büyüleyici bir açık hava yemek deneyimi yaratın. Şık ve modern bir estetiği korurken elementlere dayanacak şekilde tasarlanan bu sandalyeler, kafeler, restoranlar veya kendi arka bahçeniz için mükemmeldir. İstediğiniz ambiyansa uyacak şekilde çeşitli renk ve malzemeler arasından seçim yapın.

Bekleme Odası Oturma Grubu:
Şık ve konforlu bekleme grubumuz ile misafirleriniz üzerinde kalıcı bir etki bırakın. Hem iç hem de dış mekan kullanımı için tasarlanan bu koleksiyon, işlevsellik ve zarafeti birleştiriyor. İster bir otel lobisi, ister kurumsal bir resepsiyon alanı döşeyin, oturma grubumuz sıcak ve davetkar bir atmosfer sağlar.

Şezlong:
Lüks şezlonglarımızla en üst düzeyde rahatlamanın keyfini çıkarın. Güneşlenmek veya iyi bir kitap okumak için mükemmel olan şezlonglarımız, optimum konfor için ayarlanabilir sırtlıklar ve pelüş minderler sunar. Bu şık ve pratik parçalarla havuz başı veya bahçenizi kişisel bir vahaya dönüştürün.

Yönetici Masaları:
Dış mekan kullanımı için tasarlanmış yönetici masalarımız ile çalışmalarınızı dışarıya taşıyın. Dayanıklı malzemelerle üretilen bu masalar, konforlu ve işlevsel bir çalışma alanı sunar. Açık hava ofisinizde üretkenliğinizi ve düzeninizi korurken temiz havanın keyfini çıkarın.

Köşe Takımı:
Çok yönlü köşe takımlarımızla dış mekan oturma alanınızı en üst düzeye çıkarın. Arkadaşlarınızı ve ailenizi eğlendirmek için ideal olan bu setler geniş oturma alanı sağlar ve rahat bir atmosfer yaratır. Mevcut çeşitli konfigürasyonlar ve tasarımlar ile köşe takımınızı dış mekan alanınıza mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz.

Sehpa:
Açık havada yemek yeme deneyiminize sehpalarımızla şık bir dokunuş katın. Detaylara dikkat edilerek hazırlanmış bu tablolar hem işlevsellik hem de stil sunuyor. İster küçük bir toplantıya ister büyük bir akşam yemeği partisine ev sahipliği yapıyor olun, sehpa masalarımız sağlam ve sofistike bir merkez parçası sağlar.

Çözüm:
Gardenist Bahçe Mobilyaları, dış mekan alanınızı geliştirmek için çok çeşitli yüksek kaliteli bahçe mobilyaları sunar. Bahçe sandalyeleri ve kafe sandalyelerinden şezlonglara ve yönetici masalarına kadar ürünlerimiz konfor, dayanıklılık ve stili bir araya getiriyor. Özenle hazırlanmış mobilyalarımızla bahçenizde, terasınızda veya açık alanınızda rahatlatıcı ve davetkar bir atmosfer yaratın. Koleksiyonumuzu keşfedin ve Gardenist Bahçe Mobilyaları ile dış mekanınızı konfor ve güzellik cennetine dönüştürün.



Anahtar Kelimeler

Tanıtım Videosu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası